Mikä kaikki tarkoittaa Herran Päivää?

Anonyymi-ap

Raamatussa käytetään useinlaisesti sanaparija Herran Päivä.

Kuinka monta eri tapahtumasijaa Herran Päivä tarkoittaa?

Mitä "Päivä" tarkoittaloitsee kun se olemoitsee Raamatussa?

Täyvennä: Tämä kaikki tarkoittaa Herran Päivää aikajärjestyksessä: Ensimmäinen Raamatussa käytetty Herran Päivä mainitaan.......................Järjestyksessään toinen Herran Päivä löyvetään Raamatusta...........Ja viimeinen Herran Päivä mainitaan...

Onko jokin ero Herran Päivällä ja Herran Vihan Päivällä? On, se on....
Ei ole, sillä.....

Selef Urge

6

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki päivät ovat Herran päiviä, kun sillä tarkoitetaan miehiä, kun naisilla ei ole ollut mitään oikeuksia, kuten ei näissä lahkeissa ole vieläkään naisilla mitään oikeuksia

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        " ne aina merkitsevät ajanjaksoa, jolloin Jumala henkilökohtaisesti puuttuu historian kulkuun, suorasti tai epäsuorasti, toteuttaakseen jonkin tietyn suunnitelmiinsa liittyvän kohdan."

        Tuosta linkista lainaus. Herran Päivä, Sinä päivänä ajanjaksossa oleellista on ymmärrellä itsekunkin että juuri tästä Jumalan puuttumisesta asijoijen tapahtumiin itte suoraan tai epäsuoraan vaikuttajen muijen ihmisten tai tapahtumijen kautta vaikutajen niin ettäpäs roohveetijat toteutuvattensa.

        " Minä valvon Sanojeni toteutumisija." Se on myös rohveetiijjoijenkin toteutumisija. Oi joi, kuinka suloisija sanoja. Tämän takija minä iloitsen maajlman menemisestä yhä senkenpijä aikoja kohti sillä kun ollaan kaikkein pahinpaan maajilman aikaan tultu niin samalla mennään myös kohti uutta maata ja sen aikakautta, ikuisuutta.

        Tietty 1000v Jeesuksen Kuningaskunnan aikakin on ihan ältsin kiinnostava aikakausi, mutta sitäkin enemmän hinkun saaja nähjä omillani sililläni uuven jerusalemin, uuven maan ja katsoa ittejäni siellä peilistä mille mä näytän....tuhansinensa muinensa nyansseinensa mitä kaikkeja siel ollanloikaan. Jännittää se kaikki, jännittää pelkästään hyvässä mielessä. Haluaisin kermakakkukauppoja olevan tai sitten silleen että saisi itse kotonaan tehjä kermakakkuja ja leivoksija. Tietenkin Jumalan valmistamat kermakakut kiinnostaisi eniten. Mikä mavullisuus lieneekään kun Jumala tekee kermakakun, jossa on täsmälleen se määrä kermavaahtoa , jonka Hän tietää olevan mieleenimakuuni.

        Ai niin mulla olisi yksi tärkejäkin asija mielessä koskijen Raamatunkäännöksellivellisyytäksellisyyttä, mutta siihen mään ens kerjalla jos se yks runpa olis jo loppuillut, se jokin kuuma tyttö tykkää susta linkkirunpa.

        Lyhyjesti jo nyt se mielessäin oleva aihe: Opetetaan "kaikijen näijen tapahtuvan" koskijen Israjelia tietyn sukupolven ajanjakon sisällä, jolloin lasketaan että jokin 80v menee kun kaikki tapahtuu.

        Mutta oikeja käännös on Matteuksen Evankeelijumissa esim. Toivo Koilon tekemäsjä käänjöksesjä : Kaikki näät tapahtuvat sen sukukunnan aikana." Se tarkoittaa sitä että ajallinen arvijointi venyykin kuin haitari leveeks jos niin on käyväkseensä.

        Loirelinkoipija ja loirelin siipijä mulla uunissa on yhtä aikaa! Yhtä aikaa siipijä ja koipija! Kyllä oikein luit! En ole ennen yhtä aikaa niitä tehnyt! Nyt päätin tehjä! Miksi? Siksi kun tulee kaikenlaisija asijoita mieleen ja sitten ne unohtuu! Nyt asija tuli ensi kertaa elämässäni mieleen ja päätin ettei se unohju kuten niin monet muut asijat unohtuvat ja jäävätsensä tekemättänsä. Kuten monet henkelliset Raamattukeskeiset aloituset ovat miulla jääneet sönkertämättä vaikka aiheet ovat olleet ihmeteltävijä. Ja unija näjen välillä ihmellisijä. Siis hyvin ihmeteltävijä, joista olis varmaan teilläkin aitollista kiinnostusta niitä kohtaan, koska ne ovat niin ouvon ihmeellisijä välillä. Olen aika saleti että Jumala antaa mun nähjä niitä syystä jota en kyllä ponjaa, ihanko vaan .....en tiejä..miksi mulle kun en ees niitä myöhenmin muista, mutta ne tekee mulle hyvää samaan tapaan kuin kielillä puhumisen oon huomannut tekevän puhujalle hyvveetä.

        Selef Urge


    • Anonyymi

      Herran päivä tarkoittaa sitä suurta ja julkista Herran tulemista maan päälle hakemaan omansa pois. Siihen Herran päivään loppuu armon aika maan päällä ja alkaa vihan aika..

      • Anonyymi

        Herran päivä kestää kai sen 7v ajan alkaa just tuosta ylösotosta päättyen Jeesuksen paluuseen 7v ylösotosta.

        Joillakin on ajatuksenaan että se olis 3,5v Herran Päivän ajanjakso. Mutta itse olen kallistuneisuuvessa pretripulaatijollisuuteen.

        Selef Urge


    • Anonyymi

      Ei ole eroa. Asiayhteydestähän tämä on helppoa päätellä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2273
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1471
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1315
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1049
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      212
      949
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe