Sota Ukrainassa eskaloituu?

Anonyymi-ap

Kumpikaan ei halua kymmenen vuoden sotaa.
Britannia sallii nyt ohjustensa käytön Venäjän
sisällä,joka on merkittävä asia.Nyt storm shadow
ohjuksilla voi pommittaa vapaasti öljynjalostomoita ja tukikohtia myös Venäjän puolella.

15

110

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myös Italia antaa nyt risteilyohjuksia
      Ukrainalle.Suuttuivat kun Venäjä otti ison Italialais
      firman haltuunsa.

    • Anonyymi

      Ukraina ei usko itsekkään voittavansa sotaa,
      koska se ei päättyisi siihen vaikka ajaisivatkin
      Venäjän pois alueelta.Se vaatis laajoja hyökkäyksiä
      Venäjälle,ja koko sotainfran tuhoamista.Itse olen
      kokoajan ollut sitä mieltä että Venäjä ei voi hävitä
      sotaa jos koko Venäjän armeijaa ei saada tuhottua
      taikka antautumaan.Ei se ole mitään sodan
      voittamista jos Venäjä vain ajetaan pois,ja kohta
      taas hyökkäävät uudestaan?

      • Anonyymi

        Siinäpä osuit asian ytimeen..kipupisteeseen. Venäjähän ei tosiaan voi häviämällä hävitä, periksi ehkä antaa joksikin aikaa ja sitten...hmm...


      • Anonyymi

        Hölynpölyä, olisiko muka parempi antaa Venäjän voittaa? Kyllä jokainen tapettu venäläinen on etteen päin rauhaan. Voihan Ukraina sitten liittyä Natoon, ja laittaa koko länsi sotimaan Venäjää vastaan, jos eivät pysy rajojensa sisällä. Venäjä ilman rajoja järjestö on tuhottava keinolla millä hyvänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä osuit asian ytimeen..kipupisteeseen. Venäjähän ei tosiaan voi häviämällä hävitä, periksi ehkä antaa joksikin aikaa ja sitten...hmm...

        Jos Venäjä antautuisi ehdoitta Ukrainalle, niin silloin Ukraina voisi kehua, että he voittivat sodan. Napoleon ja ruotsalainen Jacob de La Gardie, Laiska Jaakko ovat vallanneet Moskovan, mutta siitä huolimatta Venäjä ei heille antautunut.


      • Venäjällä vaihtuisi hallinto jos se vetäytyisi, ja sen jälkeen on kaikki taas auki.


    • Anonyymi

      Pietarin lähialueen ja Suomenlahden tilanne saattaa tuoda vaikeuksia myös Suomelle.
      Drooneilla ja ohjuksilla pommitetaan öljyterminaaleja ja -jalostamoita, sekä tankkereita.
      Suomenlahti ja jopa Itämeri saastuvat öljystä.
      Pitää muistaa vielä Kaliningrad. Siellä on myös öljyterminaaleja ja öljytankkereita satamissa ja merellä.
      Tuntuu nyt siltä, että sota pitää saada loppumaan keinolla millä hyvänsä.

      • Anonyymi

        Joo se vääjäämättä eskaloituu kun panoksia korotetaan ja nokitetaan puolin ja toisin.
        Itse veikkaan suursotaa tulevaisuudessa...


    • Anonyymi

      ON AIKOIHIN ELETTY!
      OLEMME SIIRTYNEET INFORMAATIOAIKAKUDESTA MIELIVALLAN AIKAKAUTEEN

      Stoltenberg: Nato huolissaan Venäjän yltyvästä hybriditoiminnasta
      Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg sanoo liittokunnan olevan hyvin huolissaan Venäjän hybriditoiminnasta, joka yltää myös Naton jäsenmaiden alueelle. Naton neuvoston kannanotossa todetaan, että Venäjä harjoittaa sabotaasia, väkivaltaisuuksia, kyberhäirintää, disinformaatiokampanjoita ja muita hybridioperaatioita.
      Kannanotossa todetaan, että Naton jäsenmaat ovat huolissaan Venäjän hybriditoiminnasta, joka muodostaa uhan liittokunnan turvallisuudelle. Viime aikoina julkisuudessa ovat olleet muun muassa satelliittipaikannuksen häiriöt, joita on havaittu Baltian maissa, Puolassa ja itäisessä Suomessa.

      IL.2.5.



      ”Kuminauha venyy” ja puheet, niitä riittää!
      Venäjä on vahvempi kuin Hitlerin Saksa oli. Se on aloittanut samanlaisen sotapelin ja pyrkii etenemään niin pitkälle kuin sen voimat riittävät ja ovat suuremmat kuin Natolla?!
      Hitler jäi historiaan ja historiankirjoihin, sanoin Stalin, Mussolini, Napoleon, Julius Caesar, Troijan Helena, …Pol Pot, Idi Amin, Katariina II, …,
      Eli historiankirjoihin on ikuistettu hirmuhallitsijoiden ja massamurhaajien nimet sankareina ja valloittajina.

      Heidän palvontansa hegemonia maailmanhistorian merkkihenkilöinä, joista on jäänyt ikuiset kunnian, vallan ja rahan muistot ihmiskunnan muistiin, kannustaa aina uusien sukupolvien myötä uusia yrittäjiä ja pyrkyreitä kaikilla yhteiskuntien hierarkioiden arvoverkoilla alkaen pienimmistä pomoista väliportaiden pomoihin ja lopulta valtaketjuissa valtionpäämiehiin saakka. Putin, jonka lapsuus oli kurja ja monet halvensivat häntä, Venäjä, jolle naurettiin ja jota halveksuttiin ja vieroksuttiin. Siinä oli yhdistelmä, joka kanavoituu nyt Putin perusteellisena valmistautumisena haastamaan kaikki ne vastavoimat, jotka Putinia Venäjällä ja Venäjää muualla ovat väheksyneet ja dissanneet ja jotka Venäjälle ja venäläisille ovat ylemmyydentunnossaan nauraneet.

      Venäjällä ajatukset kulkevat toisia teitä. Venäjällä sekularisoitunut humanistinen liberaalidemokratia nähdään rappeutumisena ja Jumalalle nauramisena ja pilkkaamisena. Siksi sota sitä vastaan perustellaan pyhänä sotana pahan leviämistä vastaan. Putinkin on usein nähty kirkoissa rukoilemassa. Kun Ukraina aiottiin ottaa osaksi EU:ta, ensiksi sen oli hyväksyttävä eurooppalaiset arvot. Se tuli osoittaa käytännössä mm. erilaisissa paraateissa Kiovassa.

      Nyt onkin meneillään useita erittäin kriittisiä ideologioiden taistelukenttiä. Siitä ei lopulta seuraa mitään hyvää. Kaikilla puolilla rintamia on turmeltuneita ihmisiä vaikuttimineen ja sotapeleineen. Pääideologia on se, josta edellinen presidenttimme sanoi: ”Nykyisin voimapolitiikka on vallan määrittäjä maailmassa.” Siinä ei totuus ja oikeus ole ensisijaista, vaan se mielivallan ja väkivallan voima on kaikkialla, myös meillä, sekä sisäpolitiikassa, että ulkopolitiikassa sekä kansallista, että kansainvälistä oikeutta määrittävä voima. Samoin kuin tekoälyssä nähdään uhkana yhteiskunnallisen voiman itseriittoisuus ja itseohjautuvuus vallan päällä, nyt jo itsensä (vastaajan oikeusturvasta) riippumattomaksi julistuttaneet ja säädättäneet toimijat, määrittävät mielivaltaisesti mikä on oikeus ja totuus.

      Otan esimerkin: Nyt juuri oikeus päätti, että vastaamovuoto-tapauksessa syytetty oli syyllinen. Tämä siitä huolimatta, että julkisuuteenkin todettiin, ettei varsinaista näyttöä ollut. ”Mututuntuma” ratkaisi ilman näyttöjä. Tuli väistämättä mieleen oikeustapaus, jossa ammattiliiton juristi sanoi käräjäoikeuden tuomarille tauolla, että sinun on päätettävä vastaajan vahingoksi, koska nyt ei ole kysymys tapauksesta, vaan periatteesta. Vastaaja sattui tulemaan paikalle saliin liian aikaisin ja kuuli. Käräjäoikeus päättikin vastaajaa vastan syyllistyneen… Hovioikeus päätti kuitenkin toisin, eli että vastaaja ei ollut syyllinen.

      Vastaajan oikeusturvanormien ja yleisten oikeusperiaatteiden mukaan syytetty on syytön, kunnes toisin objektiivisin näytöin todistetaan ja epävarmoissa tapauksissa on tuomittava syytetyn eduksi. Riippumattomassa päätöksenteossa ja mielivallassa lakia ja oikeusnormeja ei tarvitse noudattaa! Oikeuden uhrin asema on kuin yksi erittäin kokenut juristi sanoi: Ihminen on kahdessa paikassa luojan kädessä: Merellä myrskyssä ja oikeudessa. Tai kuten ansioitunut psykiatri totesi oikeudettomaan asemaan joutuneelle, vapisevalla äänellä puhelinkeskustelussa: Jos edes hiukankaan voitaisiin korjata tuota mielivalta menettelyä, se olisi uskomaton saavutus.

      Valta turmelee ja mielivalta turmelee ehdottomasti? Ja mielivallan uhrin asema on kaikkialla sama! Jos henki säilyy, linnaan ja syrjäyttäminen yhteiskunnasta, ystäväpiireistä, arvoverkoista, tuhottu tulevaisuus, maine ja kunnia ja julistaminen pannaan, kirkonkiroukseen, karttamisrangaistukseen ja häväistykseen kaikkien edessä. Se on myös nykypäivää. Kaikuuko vahingonilon ja sadismin nauru?

    • Anonyymi

      Olisihan perin outoa ettei saisi vastata toisen aloittamiin brutaaleihin iskuihin a mitä tulee eskaloitumiseen niin Venäjä Putinin sanoilla aloitti operaation ja siten eskaloitumisen

    • Anonyymi

      Antaa palaa, Venäkä on lopullisesti tuhottava, se on sairas maa.

    • Anonyymi

      Venäjän rajat eivät pääty missään. Ukraina ei ole mikään valtio eikä kansa. Kaikki tietävät ja muistavat nuo Putlerin puheet.

      Putlerin ja Hitlerin kaltaiset fasistiset imperiumin rakentajat eivät pysähdy, ennen kuin heidät voimatoimin pakotetaan pysähtymään. Heidän kanssaan ei voi neuvotella, koska sopimukset eivät merkitse heille mitään.

    • Anonyymi

      Sota Ukrainassa eskaloituu joka tapauksessa, koska sotakiimainen raivohullu psykopaatti Kalsarimyrkyttäjä ei lopeta sotimista. Jos annamme hänen voittaa ja valloittaa Ukrainan, niin seuraavana ovat vuorossa Baltian maat.

      Fasistidiktaattorin imperialistinen hyökkäyssota Venäjän rajojen laajentamiseksi ei rajoitu eikä pysähdy Ukrainaan, joka on vasta suunnitelman alkupala. Fasistisella diktaattorilla Kalsarimyrkyttäjällä on maaninen pakkomielle Venäjän imperiumin vanhojen rajojen palauttamisesta. Vaarassa ovat kaikki pienemmät naapurivaltiot, joiden fasistidiktaattori katsoo olevan Venäjän omaisuutta ja aluetta.

      Länsimaat voivat valita missä vaiheessa Venäjä pysäytetään. Se olisi helpompaa nyt kun sota ei vielä ole laajentunut. Kalsarimyrkyttäjä ei lopeta hyökkäämistä ennen kuin kohtaa sotilaallisen vastavoiman joka pakottaa pysähtymään. Niin kauan kuin hyökkäys etenee ja Venäjä saa vallattua uusia aluita, jatkaa Kalsarimyrkyttäjä sitä.

    • Anonyymi

      Ei sodan lopettamiseen tarvita ohjuksia. Muutama tippa poloniumia siihen riittää, tai ihan yksi luoti, kunhan kohde on oikea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      252
      2463
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1572
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1123
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1119
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe