Purraa tarvittaisiin Amerikassa.

Anonyymi-ap

IMf tylyttää USA:ta velkaantumisesta. Purra voisi ottaa sakset mukaan ja mennä auttamaan. Myös Kiinassa tarvittaisiin leikkuulautaa ja terävää leikkuuveistä..

8

211

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      USA kasvaa velkarahalla kuten teki Suomi Sanna Marinin kaudella.

      • Anonyymi

        Uli uli Persu. Purra kun menisi jenkkeihin heidänkin kansantalous kyykkäisi, velkaa otettaisiin vielä enemmän.


    • Anonyymi

      Onko tästä edes viikkoakaan kun Purra tuli takaisin USA:sta, taisi olla mukanaan vaan kynsileikkuri.

      • Anonyymi

        Persut sentään oppivat edellisellä hallituskaudella, kun kyselivät kuka maksaa matkat. Nyt ovat seltäosin kasvattaneet tietoisuuttaan.
        Koska eivät enää kysele.


    • Anonyymi

      MENAFN) The International Monetary Fund (IMF) has sounded a cautionary note regarding the substantial increase in the US national debt, warning of its potentially detrimental impact on the global economy. According to the Washington-based institution, the mounting debt levels pose "significant risks" and have the potential to perpetuate high inflationary pressures.

      The IMF's latest Fiscal Monitor report indicates that the United States is anticipated to register a fiscal deficit of 7.1 percent in 2025, a figure that surpasses the deficits observed in other advanced economies by more than triple. This projection underscores the magnitude of the fiscal challenges facing the US and emphasizes the urgency of addressing the burgeoning debt levels.

      "Loose fiscal policy in the United States exerts upward pressure on global interest rates and the dollar," a business news agency cited Vitor Gaspar, director of the IMF’s fiscal affairs department, as saying.

      "It pushes up funding costs in the rest of the world, thereby exacerbating existing fragilities and risks,” he further mentioned.

      Under current policies, projections indicate that public debt in the United States is on track to nearly double by 2053, according to assessments from the International Monetary Fund (IMF). This trajectory highlights a concerning trend that raises questions about the sustainability of US fiscal policies and their long-term implications.

      The IMF has pinpointed "large fiscal slippages" in the US, particularly notable in 2023, where government spending outpaced revenue by 8.8 percent of GDP. This figure represents a significant increase of 4.1 percent compared to the preceding year, despite the backdrop of robust economic growth. Such deviations from fiscal balance exacerbate the challenges posed by the escalating debt burden and underscore the need for prudent fiscal management.

      The potential realization of such high levels of debt carries profound implications for America's economic stature on the global stage. Excessive debt can erode investor confidence, strain government resources, and undermine economic stability, jeopardizing the country's standing in the international financial system. Therefore, addressing the root causes of fiscal imbalances and implementing measures to mitigate the growth of public debt are essential to safeguarding America's economic resilience and global reputation.

      • Anonyymi

        Hei Jahnukainen. Ei ole mitään keskustelua sellainen jossa vain kopioidaan tekstiä jostain muualta. Ja lähteen mainitseminenkin on unohtunut.


    • Anonyymi

      Usan velka on pitkälti kotimaista velkaa. Suurten talouksien velka on aivan eri asia, kuin pienten talouksien. Varsinkin Suomen kaltaisen kapea-alaisen vientisektorin omaavan pienen valtion velkaa ei voi verrata esim Italian tai Ranskan talouksiin. Suomi voi joutua ”konkurssiin”, mutta suuret taloudet eivät.

      Usan velkaa voidaan nopeasti alkaa perimään suurelta määrältä valtioita ja rajoittaa Usan innovaatioiden ja tuotteiden valmistusta ja myyntiä ulkomailla sekä lisätä sanktioiden määrää kopiointia ja piraattitoimintaa vastaan. Usa voi tipauttaa globaalin talouden usean sukupolven ajaksi, mutta Usan talouteen ei globaali järjestelmä vaikuta.

      • Anonyymi

        Suomen velkaakin on Orpon hallituksen toimesta ylikorostettu, ja sitä käytetään keppihevosena "leikkauksiin" jotka todellisuudessa ovat tulonsiirtoja vähävaraisilta varakkaille.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1415
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      830
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe