Täydellisen oikeudenmukaisuuden

Anonyymi-ap

puuttuminen todistaa Jeesuksesta kaikille, jotka ovat itselleen rehellisiä. Raamatun mukaan maailma on kapinassa Jumalaa ja Jeesusta vastaan. Maailma on torjunut luotaan hänet, kuka on itsessään täydellinen oikeudenmukaisuus ja hyvyys. Maailmassa on nytkin lukuisia erilaisia poliittisia ja uskonnollisia liikkeitä, jotka ajavat oikeudenmukaisuutta. Oikeudenmukaisuutta vähemmistöille tai enemmistöille. Mutta emme näe koskaan, että oikeus toteutuisi virheettömästi ja täydellisesti täällä. Kommunistien piti jakaa kaikki oikeudenmukaisesti keskeneenä. Tätä ei tapahtunut. Kapitalistien mielestä talous itsessään on oikeudenmukainen. Tuokin on valetta. Toisilla on paremmat lähtökohdat ja parempi tuuri. En yritä myydä teille mitään talousjärjestelmää, vaan yksinkertaisesti osoitan teille, ettei ole muuta tapaa oikeudenmukaisuudelle toteutua, kuin että tämä on totta:

Apostolien teot 17:31
"Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden herättämällä hänet kuolleista."

Jumalalla on olemassa täydellinen kirjanpito kaikkien ihmisten kaikista teoista:

Ilmestyskirja 20:12
"Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan."

Raamatun vastaus siihen, miksei oikeudenmukaisuus toteudu juuri nyt, on se, että Jumala on säätänyt tuomionpäivän ja hän kykenee tuomitsemaan takautuvasti kaiken. Jumalankieltäjän vastaus on, että sillä ei ole väliä. Kuitenkin jokainen ihminen vaatii oikeutta jos heidän rakkailleen tehdään vääryyttä ja oikeus ei kuitenkaan toteudu tässä maailmassa ja ajassa. Maailma on juuri sellainen millaiseksi Raamattu sen kuvaa, se ei ole reilu vaan paha. Tämä tosiasia on täysin ristiriidassa jumalankieltäjien myymien maailmankuvien kanssa. Heidän mukaan maailman pitäisi voida olla yhtä hyvin reilu paikka, mutta se sattuukin olemaan juuri sellainen, minkälaiseksi Jumalaa vastustava maailma tulee. Valhetta, ahneutta, ylpeyttä, epäoikeudenmukaisuutta, väkivaltaa ja vihaa kaikkialla.


1 Korinttolaiskirje 15:1-4
"Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan ... "

Vielä muistutus niille jotka turvaavat Herraan:

Roomalaiskirje 12:19
"Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on:'Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra."

Monesti toivomme, että oikeus toteutuisi nyt heti, etenkin jos koemme, että meitä vastaan on rikottu. Mutta Jumalan armahtava laupeus, pidättää hänen tuomiotaan. Hän haluaa pelastaa sieluja evankeliumin kautta, joka yllä on esitetty.

Paavali ei pyrkinyt tuomaan oikeutta maailmaan, vaan saamaan ihmisiä uskomaan:

2 Korinttolaiskirje 5:11
"Kun siis tiedämme, mitä Herran pelko on, niin me koetamme saada ihmisiä uskomaan ... "

Hän luotti Jumalan sanaan ja lupauksiin, ei kehoittanut ristiretkiin tai talousjärjestelmän uudistuksiin, eikä hän kantanut kaunaa toisille ihmisille, koska hän luotti Herraan, että hän tuomitsee, ja hän ymmärsi, että on paljon suurempaa, jos meidän vihamiehemme uskovat ja saavat laupeuden ja muuttuvat, kuin että joutuisivat kadotukseen. Niin Jeesus on todennut meistä jokaisen kohdalla, jotka uskomme. Hän on armahtanut vihollisiaan, meitä, joiden synnit ovat ruoskan iskuja hänen lihassaan. Kiitos Jumalalle!

4

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      oikeudenmukaisuuden maailma ei toteudu , kun mielikuvitusmaailmassa !!!

      Jos minä seison tässä ja sinä seisot tuossa niin meillä on jo eroa toisiimme nähden .
      Eli minun paikkani on paljon paremmassa kohtaa , kun tuos sinun paikkasi 🤣
      näin pienestä on kiinni olemmeko tasa arvoisia toisiimme nähden

    • Anonyymi

      Eikö asian pitäisi olla juuri päinvastoin?
      Jos olisi täydellinen oikeudenmukaisuus, niin jumala olisi luonut sen?

      Koska maailmassa ei ole mitään absoluuttista moraalikäsitystä, niin senhän nimenomaan pitäisi kaataa Raamatun Jumalan väitteet.

      • Anonyymi

        Ei pitäisi olla päinvastoin. Raamattu sanoo että maailma on langennut syntiin ja on paholaisen vallan alla. Ja että Jumalan tahto on pelastaa ihmisistä ne jotka Jeesukseen uskovat. Muut menevät moraalioppeineen kadotukseen. Ihminen ei voi ottaa mistään hyvyydestäkään kunniaa itselleen. Me emme ole keksineet että on oikein olla armollinen vaikkapa nyt läheiselle, joka epäonnistuu, se on Jumalan keksintö. Hyvyys on Jumalasta. Siksi ihminen ei pääse taivaaseen yrittämällä matkia Jumalaa, vaan ainoastaan uskomalla ja tulemalla sen myötä sydämeltään Jumalan kaltaiseksi. Kommunistit matkivat Jumalaa siinä että hänen hyvyytensä opettaa että lähimmäistä tulee rakastaa kuin itseään. Mutta koska kommunismi on jumalattomien ihmisten järjestelmä, se sortuu siihen etteivät ihmiset kykene rakastamaan lähimmäisiään kuten itseään, vain Jumala ja se joka hänen voimallaan oppii rakastamaan, pystyy siihen. Ja Jumalan voima on ristin sanassa, siihen ihmisen tulee turvata.

        Moraalinen relativismi on valetta. Minä haluaisin nähdä kuinka sinä puolustat relativismiä, kun sinua syytetään jostain mitä et absoluuttisesti ole tehnyt. Se absoluuttinen moraali alkaa maistumaan vasta kun törmää oikeisiin tilanteisiin, joissa sitä kysytään. Raamattu ei opeta moraalista sillä tavalla absoluuttisesti miten te, jotka ette usko, luulette sen opettavan. Raamatun mukaan jokainen ihminen kenessä on halu toimia väärin, kuuluu helvettiin, ja tämäkin pitää täysin paikkansa: ihminen joka haluaa tehdä väärin, ei kadu eikä häpeä, eikä koskaan edes aio katua ja hävetä. Ainoastaan Jumalan armo voi siis ihmisen pelastaa. Armo syntyy rakkaudesta, ei siitä mikä on oikeudenmukaista. Moraalinen relativismikin on valehtelevien ihmisten tekemä väännös Jumalan armosta, sillä ihminen antaa itselleen armahduksen, mikä on lapsellista.


    • Anonyymi

      Aloittaja taitaa puhua Saunatontusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe