Täydellisen oikeudenmukaisuuden

Anonyymi-ap

puuttuminen todistaa Jeesuksesta kaikille, jotka ovat itselleen rehellisiä. Raamatun mukaan maailma on kapinassa Jumalaa ja Jeesusta vastaan. Maailma on torjunut luotaan hänet, kuka on itsessään täydellinen oikeudenmukaisuus ja hyvyys. Maailmassa on nytkin lukuisia erilaisia poliittisia ja uskonnollisia liikkeitä, jotka ajavat oikeudenmukaisuutta. Oikeudenmukaisuutta vähemmistöille tai enemmistöille. Mutta emme näe koskaan, että oikeus toteutuisi virheettömästi ja täydellisesti täällä. Kommunistien piti jakaa kaikki oikeudenmukaisesti keskeneenä. Tätä ei tapahtunut. Kapitalistien mielestä talous itsessään on oikeudenmukainen. Tuokin on valetta. Toisilla on paremmat lähtökohdat ja parempi tuuri. En yritä myydä teille mitään talousjärjestelmää, vaan yksinkertaisesti osoitan teille, ettei ole muuta tapaa oikeudenmukaisuudelle toteutua, kuin että tämä on totta:

Apostolien teot 17:31
"Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden herättämällä hänet kuolleista."

Jumalalla on olemassa täydellinen kirjanpito kaikkien ihmisten kaikista teoista:

Ilmestyskirja 20:12
"Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan."

Raamatun vastaus siihen, miksei oikeudenmukaisuus toteudu juuri nyt, on se, että Jumala on säätänyt tuomionpäivän ja hän kykenee tuomitsemaan takautuvasti kaiken. Jumalankieltäjän vastaus on, että sillä ei ole väliä. Kuitenkin jokainen ihminen vaatii oikeutta jos heidän rakkailleen tehdään vääryyttä ja oikeus ei kuitenkaan toteudu tässä maailmassa ja ajassa. Maailma on juuri sellainen millaiseksi Raamattu sen kuvaa, se ei ole reilu vaan paha. Tämä tosiasia on täysin ristiriidassa jumalankieltäjien myymien maailmankuvien kanssa. Heidän mukaan maailman pitäisi voida olla yhtä hyvin reilu paikka, mutta se sattuukin olemaan juuri sellainen, minkälaiseksi Jumalaa vastustava maailma tulee. Valhetta, ahneutta, ylpeyttä, epäoikeudenmukaisuutta, väkivaltaa ja vihaa kaikkialla.


1 Korinttolaiskirje 15:1-4
"Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan ... "

Vielä muistutus niille jotka turvaavat Herraan:

Roomalaiskirje 12:19
"Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on:'Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra."

Monesti toivomme, että oikeus toteutuisi nyt heti, etenkin jos koemme, että meitä vastaan on rikottu. Mutta Jumalan armahtava laupeus, pidättää hänen tuomiotaan. Hän haluaa pelastaa sieluja evankeliumin kautta, joka yllä on esitetty.

Paavali ei pyrkinyt tuomaan oikeutta maailmaan, vaan saamaan ihmisiä uskomaan:

2 Korinttolaiskirje 5:11
"Kun siis tiedämme, mitä Herran pelko on, niin me koetamme saada ihmisiä uskomaan ... "

Hän luotti Jumalan sanaan ja lupauksiin, ei kehoittanut ristiretkiin tai talousjärjestelmän uudistuksiin, eikä hän kantanut kaunaa toisille ihmisille, koska hän luotti Herraan, että hän tuomitsee, ja hän ymmärsi, että on paljon suurempaa, jos meidän vihamiehemme uskovat ja saavat laupeuden ja muuttuvat, kuin että joutuisivat kadotukseen. Niin Jeesus on todennut meistä jokaisen kohdalla, jotka uskomme. Hän on armahtanut vihollisiaan, meitä, joiden synnit ovat ruoskan iskuja hänen lihassaan. Kiitos Jumalalle!

1

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      oikeudenmukaisuuden maailma ei toteudu , kun mielikuvitusmaailmassa !!!

      Jos minä seison tässä ja sinä seisot tuossa niin meillä on jo eroa toisiimme nähden .
      Eli minun paikkani on paljon paremmassa kohtaa , kun tuos sinun paikkasi 🤣
      näin pienestä on kiinni olemmeko tasa arvoisia toisiimme nähden

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe