Ei tule Suomesta diktatuurivaltio Persuputinland !!

Anonyymi-ap

Orpo poika ota järki käteen ja lakkaa veljeilemästä äärioikeisto persujen kaa .

7

59

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasurilandia on vastaavasti käytännössä Eurabian kehitysmaa.

      "Helsinborgin kaupunki vaatii hallitusta tiukentamaan lakia suojellakseen virkamiehiä painostukselta. Viime aikoina erityisesti ympäristötarkastajat ovat olleet painostuksen ja uhkailujen kohteena, raportoi Ruotsin televisio SVT.

      Ruotsissa ympäristötarkastajat ovat myös ravintola- ja elintarviketarkastajia, ja Helsingborgin kaupunki myöntää, että uhkailuja on tullut juuri ravintolayrittäjiltä.

      Helsinborgin kaupungin ympäristö- ja terveystarkastajien päällikkö Eva Åkessonin mukaan uhkailuja ja painostusta tulee pääasiassa pieniltä yrityksiltä.

      SVT:n uutisessa ei määritellä, keiltä uhkailuja tulee, mutta pienet, maahanmuuttajien pizzeria-kebabravintolat rikkovat usein puhtautta ja hygieniaa rikkovia sääntöjä.

      ”(Uhkauksia tulee) yrityksiltä, joilla on jotain salattavaa, ja eivät halua joutua vastuuseen” Åkesson sanoo.

      Eräässä tapauksessa Helsingborgissa ravintolatarkastaja lukittiin kylmävarastoon, ja toinen sai puhelun, jossa puhuttiin hänen perheestään uhkaavaan sävyyn.

      ”Tiedän missä asut, ja kuinka monta lasta sinulla on”, sanottiin tarkastajalle tulleessa puhelussa.

      Ravintolayrittäjät myös yrittävät vedota sääliin selvitäkseen sääntörikkomuksistaan.

      ”Jos teette tämän päätöksen, pilaatte elämäni, lapseni eivät saa ruokaa ja menetän kotini”, ympäristötarkastajat saavat kuulla yrittäjiltä.

      Yrittäjät myös kutsuvat ystävänsä ja sukulaisensa mukaan tarkastukseen, ja tarkastajan ympäröi suuri joukko uhkaavasti käyttäytyviä ihmisiä.

      ”Tuollaisessa tilanteessa on hyvin vaikea tehdä työtään”, miettii Eva Åkesson.

      Helsingborgin kaupungin mukaan uhkailu ja painostus, muun muassa tarkastajien perheitä kohtaan, herättää huolta ympäristötarkastajissa. Ruotsin hallituksen teettämän tutkimuksen mukaan kunnan sekä valtion työntekijöitten suojaa väkivallalta, uhkailulta ja häirinnältä on syytä kiristää.

      Helsingborgin kaupunki haluaa mennä vielä pitemmälle, ja vaatii virkamiehiin vaikuttamisen kieltämistä lailla.

      ”Haluamme myös, että tarkastuksiin liittyvät asiakirjat anonymisoidaan, jotta niissä ei näy virkamiesten nimiä. Tämä vahvistaa heidän turvallisuuttaan”, sanoo toinen Helsingborgin kaupungin edustaja."

      Lähde SVT/Kansalainen

    • Anonyymi

      "Myös lähes puolet saksalaisista on samaa mieltä väitteen kanssa: ”Uskon, että afrikkalaiset ja Lähi-idästä tulevat maahanmuuttajat korvaavat vähitellen eurooppalaiset.”
      Islamilaisista maista tulevien maahanmuuttajien torjunta on lisääntynyt Saksassa, käy ilmi Nius-mediakonsernin teettämästä uusimmasta Insa-kyselystä.

      Islamilaisista maista tulevien maahanmuuttajien torjunta on lisääntynyt Saksassa, ilmenee Nius-mediaryhmän teettämästä viimeisimmästä Insa-kyselystä.

      Tuoreimman kyselyn mukaan ehdoton enemmistö, 52 prosenttia, on pikemminkin samaa mieltä väitteestä, jonka mukaan ”Saksan ei pitäisi yleisesti ottaen enää ottaa vastaan pakolaisia islamilaisista maista”. Vain 34 prosenttia sanoo ”eri mieltä” tai ”pikemminkin eri mieltä” tämän väitteen kanssa.

      Vielä suurempi yksimielisyys vallitsee väitteen kanssa, jonka mukaan ”joillakin kaupunkini tai kyläni alueilla minusta tuntuu, etten ole enää Saksassa”. Kyselyn mukaan 57 prosenttia on samaa mieltä väitteen kanssa, kun taas 36 prosenttia ei jaa tätä tunnetta.

      Kysely osoittaa lisäksi, että 54 prosenttia vastaajista sanoi ”pelkäävänsä, että saksalaisista tulee vähemmistö Saksassa”. Toisaalta 37 prosenttia sanoi, etteivät he ole huolissaan.

      Suhteellinen enemmistö kannattaa teoriaa suuresta korvautumisesta, jonka kotimaan tiedustelupalvelu BfV luokittelee ”äärioikeistolaiseksi” näkemykseksi. Kyselyn mukaan 45 prosenttia vastaajista on samaa mieltä väitteen kanssa: ”Uskon, että eurooppalaiset korvataan vähitellen Afrikasta ja Lähi-idästä tulevilla maahanmuuttajilla.” Pienempi osa, 41 prosenttia, torjuu väitteen."

      /Kansalainen

    • Anonyymi

      "Kaksi kolmasosaa saksalaisista (65 prosenttia) on samaa mieltä väitteestä, jonka mukaan Saksassa on valkoisiin kohdistuvaa rasismia, kun taas vain pieni vähemmistö, 22 prosenttia, on sitä mieltä, että ”tämä ei pidä paikkaansa”.

      Vahva enemmistö on myös sitä mieltä, että kotouttaminen ei ole onnistunut. 58 prosenttia vastaajista vastaa kieltävästi kysymykseen, ovatko maahanmuuttajat ”suurelta osin kotoutuneet hyvin Saksaan”. Vain 29 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että maahanmuuttajat ovat integroituneet hyvin.

      Maahanmuuttajat rasittavat Saksan koulujärjestelmää
      Ylivoimainen enemmistö saksalaisista on samaa mieltä väitteestä, jonka mukaan ”nykyinen maahanmuutto kuormittaa Saksan koulujärjestelmää liikaa”. Tulokset osoittavat, että 75 prosenttia eli kolme neljäsosaa on samaa mieltä väitteen kanssa, kun taas 22 prosenttia sanoo, ettei näe ongelmaa.

      Tutkimus on jatkoa useille kyselytutkimuksille, joiden mukaan saksalaiset ovat nopeasti suuttuneet massamaahanmuuttoon. Tällä hetkellä Saksan nuorten keskuudessa suosituin puolue on maahanmuuttovastainen Vaihtoehto Saksalle (AfD), ja AfD on nyt maan toiseksi suosituin puolue, vaikka puolueen kokonaiskannatus on laskenut hieman, 3-4 prosenttiyksikköä, viimeisten kolmen tai neljän kuukauden aikana.

      Juuri tällä viikolla noin 1 000 radikaaliin sharia-myönteiseen ryhmään kuuluvaa muslimia marssi Hampurissa vaatien kalifaattia Saksaan, mikä herätti valtakunnallisia otsikoita ja terävää keskustelua maan kasvavasta muslimiväestöstä. Viime kuussa kerrottiin, että rikoksiin syyllistyvien ulkomaalaisten osuus maassa oli noussut ennätyksellisen korkeaksi eli 41 prosenttiin."

      Remix/Kansalainen

    • Anonyymi

      Ainoat ääriliikkeet suomessa ovat islam ja woke/cancel-vasemmisto, Siellä se oikea totalitarismi pesii.

      • Anonyymi

        Kuis suomessa tuomittu vuan vain äärioikeisto natsipersuja vankilaan . Juu Arhinmäki sai taiteilusta sakkoja .


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siellä joku äärivasemmistolainen palestiinan lippu heiluen kannattaa Venäjää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe