Katolinen synnintunnustus keino pitää hallinnassa

Anonyymi-ap

Katolisessa kirkossa synnintunnustus on tehokas keino pitää ihmiset hallinnassa. Tällä tavoin kirkko saa tietoa ihmisten yksityiselämästä ja voi käyttää heitä hyväkseen. Katoliset ajattelevat, että jos he salaavat jotain rippi-isältään, he eivät voi saada anteeksiantoa ja menettävät sielunsa. Tämä on vain kirkon pelottavaa propagandaa ja valheita. Kirkolla ei ole valtuuksia antaa syntejä anteeksi, eikä papeilla ole vapautta sanoa, mitä he ajattelevat. Paavi ja kirkko määräävät, mitä he sallivat pappien sanoa, ja heidän on vain toteltava.

Meidän ei tarvitse tunnustaa kenenkään ihmisen edessä saadaksemme syntimme anteeksi. Voimme rukoilla suoraan Jeesusta Kristusta. ”Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” 1. Joh. 1:7-10, 2:1-2. Meidän ei tule hyväksyä mitään muuta ”rippi-isää” kuin Jeesus Kristus. ”Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa.” 1 Tim. 2:5-6.

Jos haluat selvittää asiasi Jumalan edessä ja saada syntisi anteeksi, niin se on sinun ja Jumalan välinen asia, eikä kirkolla ole mitään asiaa puuttua siihen. Kirkolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Muista tämä! Kirkoilla ei ole armoa Jumalan edessä. Niillä ei ole osuutta Jeesuksen sovintokuolemassa ristillä, eivätkä ne voi koskaan saada anteeksiantamusta. Kun Jeesus kuoli ristillä, hän avasi ihmisille tien Jumalan luo, mutta ei Saatanan kirkoille! Kirkkojen valheellisuuden ja tekopyhyyden on saatava tuomionsa.


Pelastus on lahja, jonka Jumala antaa meille armosta uskon kautta, ilman meidän ansioitamme.

”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta — se on Jumalan lahja — ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.” Ef. 2:8-9.
”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” Joh. 3:16.

Matt. 1:21 voimme lukea: ”Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä.” Katso myös Luuk. 2:11 Ap. teot 4:12.

Vain Jeesuksen kautta me pelastumme. Marian rukoileminen ei siis voi pelastaa meitä. Emme voi lukea missään Raamatussa rukouksesta Marialle. Katolilaisuudesta ihmiset voivat saada käsityksen, että Maria oli neitsyt koko elämänsä ajan, mutta se ei ole totta. Maria oli Joosefin vaimo, ja sen jälkeen, kun Jeesus syntyi, Maria ja Joosef saivat neljä poikaa, Jaakobin, Joosefin, Simonin ja Juudaksen, sekä tyttäriä. Matt. 13:55-56.

Jeesus on sekä Jumala että ihminen. Hänen ihmisluontonsa hän sai äidiltään Marialta, ja jumalallisen luontonsa hänellä on taivaalliselta Isältään. Se, että Maria olisi Jumalan äiti, on vain valhe. Katolinen kirkko on levittänyt valhetta myös apostoli Pietarista, että hänestä olisi tullut Rooman ensimmäinen paavi, mutta silloin kirkkoa ei ollut olemassa, eivätkä katoliset piispat saa mennä naimisiin. Matt. 8:14-15 voimme lukea: ”Kun Jeesus tuli Pietarin kotiin, näki hän hänen anoppinsa makaavan sairaana kuumeessa. Niin hän koski tämän käteen, ja kuume lähti hänestä; ja hän nousi ja palveli häntä.”
Näin ollen Pietari oli naimisissa.

https://jeesusonherraturku.wordpress.com/2021/07/05/kirkko-maailman-historian-suurin-petos/

7

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >> Meidän ei tule hyväksyä mitään muuta ”rippi-isää” kuin Jeesus Kristus.>>

      Minä tunnustan syntini papille enkä tarvitse sinun lupaasi.

      Ja Turku on Suomen perse.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      On myös niin, että maallisessa oikeudessa ei riitä kysymys, tekikö joku lainvastaisen teon, vaan ollakseen muuta kuin mielivaltaa, on kysyttävä, mitä tarkalleen ottaen syytetyn on objektiivisin näytöin todettu lainvastaista tehneen. Viha, typeryys, paha tahto, poliittinen puolueellisuus ja nautinnollinen pahaan orientoitunut tarkoituksenmukaisuus ja vallanhimo kääntävät vihollisen mielissä käsitteet synti ja rikos merkitykseltään samaksi. Se on epärehellisyyttä ja valetodistamista. Jollei väitettyä tekoa ole aukottomasti ja objektiivisin tosiasioin näytetty toteen, langettava todistaminen ja langettava tuomio ovat paisti syntiä, valehtelua, väärän todistuksen antamisesta lähimmäisestä vahingoittamistarkoituksessa, ja lisäksi rikos.


      Jos joku vaikka kiroaa ja pyytää sitä anteeksi, vahingonilolla todistava sanoo, että olethan sinä syyllistynyt esimerkiksi lähimmäisen hakkaamiseen, sinähän olit pyytänyt anteeksi ja sehän todistaa, että olet tosiasiassa hakannut ja olet syyllinen hakkaamiseen. Tuo on todistajan taholta valehtelemista ja vain mielivaltaisessa oikeudenkäynnissä mielikuvilla ”antaa ymmärtää” -menetelmä, -poliittisen tarkoituksenmukaisuuden tuomiohakuisuus. Jumala näkee sydämeen ja aivoihin. Myös sinun, joka pyrit antamaan vaikutelman, että sinä todistat jotakin oikein lain ja oikeuden edessä. Mielivalta ja pakkovalta lyövät pahan kättä erityisesti rahastusta ja kostoa hakevissa ja muuten esim. kateellisuuden tai manipuloidun mielen todellisuuskäsityksissä.

      Epävarmoissa tapauksissa on tuomittava lain mukaan syytetyn eduksi. Ja ketään ei saa lain mukaan tuomita teosta, joka ei ole näytetty objektiivisin tosiasioin tehdyksi. Mielikuvituksella ja luuloilla tuomitseminen on…? -Kerro sinä? Mikä erottaa luulon todistetusta? Hyväksytkö väärin tuomitun kohtalon ja jopa nautit siitä?

      Onko oikein toivoa Jumalan kostoa sinulle väärin syyttäjä, väärin todistaja ja väärin tuomitsija? Kerro sinä!
      Lähimmäisenrakkaus edellyttää, että on annettava anteeksi myös vihollisille ja tarjottava ”toinenkin poski lyötäväksi”? Väärin todistaneen elämässä alkavat suuremmat kunnian päivät? Väärin tuomittu on oikein julistaa karttamisrangaistukseen? Se on ns. maallisen kunnian normaali? Jumalan edessä se on kuoleman synti! Synti erottaa ihmisen Jumalasta! Pilkkanaurut ja vahingonilo ja pahansuopien juorujen levittäminen on vain väliaikainen nautintosi! Etkö usko? Okei, katsotaan! Jumala ei ole sokea. Hän näkee myös sinun ajatuksesi ja tunteesi ja totuutesi sekä tahtosi juuria myöten. ”…terävämpi kuin joku kaksiteräinen miekka. Ja se…”

      Vaikka meistä kenestäkään ei ole tullut synnitöntä, osa meistä on rmahdettu Pyhän hengen kautta saarnatussa kristuksen evankeliumissa. Mutta Jumala, tulisilmäinen tuomari näkee jokaisen sydämeen, mieleen ja sieluun. Onneksi! Ihmisinä meidän tulisi opetella rakastamaan ja kunnioittamaan lähimmäisiämme, noudattamaan oikeutta totuutta ja kohtuutta. Ja olisi aika luopua vääristä tuomioista sekä tunnustaa, korjata tehdyt väärät tuomiot. Kiire työssä ei ole mikään peruste väärin tuomitsemiselle. Päinvastoin, jos on kiire työssä ja se aiheuttaa epävarmuutta oikeasta ratkaisusta on syytä tuomita epävarmoissa tapauksissa syytetyn eduksi. Väärä tuomio ei tuo oikeutta kenellekkään, ei myöskään kantajalle. Jumala siunatkoot Suomea niin, että jonakin päivänä saamme oikeamielisen hallinnon ja oikeuslaitoksen Suomeen. Ja toki olisi hienoa nähdä sama kehitys kaikkialla maapallolla. Paha ja hyvä taistelevat ihmisten mielissä, yhteiskunnissa ja kansojen välillä.
      Oikeusfilosofian, totuuden ja oikeuden suhde objektiiviseen totuuteen, josta edellinen oikeuskansleri Jaakko Jonkka kirjassaan vuodelta 1979 totesi: Vastaajan oikeusturva ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti edellyttävät syyttäjältä ja tuomarilta ehdonta objektiviteettiperiaatteen noudattamista.

    • Anonyymi

      Tavallinen argumentti kirkkojen puolustamiseksi on, että kirkkojen sisällä on monia kristittyjä, jotka todella haluavat elää Jumalalle, ja siksi emme voi tuomita kirkkoja. Voisimme käyttää samaa argumenttia entisen Neuvostoliiton kommunismista. Neuvostoliiton vankiloissa oli monia todellisia kristittyjä, ja siksi emme voi tuomita kommunistista diktatuuria. Kirkkojen sisällä on monia kristittyjä, mutta se ei voi oikeuttaa kirkkoja, koska kristityt ovat sidottuja kirkkoihin väärällä opilla. Jos he tietäisivät, mitä kirkot ovat, he pakenisivat sieltä.

      Se, että kirkot ovat ”huolehtineet” Jumalan Sanan julistamisesta, ei johdu siitä, että ne haluaisivat antaa Jumalan Sanan ihmisille. Ei, heidän motiivinsa on se, että he vääristelevät Jumalan Sanaa ja sekoittavat sitä kirkon vääriin oppeihin. Näin kirkot estävät ihmisiä ymmärtämästä Jumalan Sanaa. Entisen Neuvostoliiton kommunistit tekivät samalla tavalla. He päättivät, mitkä saarnaajat saisivat luvan saarnata ja mitä he saarnaisivat.

    • Anonyymi

      Jos et ole tätä vielä huomannut, niin uskonto, mikä tahansa, on aina ollut hyvä keino hallita toista ihmistä ja on oikeastaan olemassa vain tuota tarkoitusta varten..

      • Anonyymi

        ei minua ainakaan kukaan ole kirkossa "hallinnut" ,
        osallistun Jumalanpalvelukseen ja poistun tilaisuuden päätyttyä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei minua ainakaan kukaan ole kirkossa "hallinnut" ,
        osallistun Jumalanpalvelukseen ja poistun tilaisuuden päätyttyä .

        Hallinta näkyykin vääränä opetuksena ja siinä ettei ole helppoa enää erota kirkosta. Hengellinen hallinta siis kyseessä.


    • >>Jos et ole tätä vielä huomannut, niin uskonto, mikä tahansa, on aina ollut hyvä keino hallita toista ihmistä ja on oikeastaan olemassa vain tuota tarkoitusta varten..>>

      Weijolaisuus on uskonto ja Weijo on heidän Jumalansa joka otti koronarokotteen.

      Ei ihme että Weijo viihtyy Turussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2067
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      115
      1539
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1500
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1184
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      482
      1111
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      62
      1087
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      912
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe