Tuhoamissodat Gazassa ja Ukrainassa

HS-ote: " .. ”Qatar pyrkii tukemaan Hamasia säilyttämään otteensa Gazassa. Näin se varmistaa Hamasin kyvyn suunnitella ja toteuttaa tulevia barbaarisia tekoja Israelia vastaan, kuten he ovat avoimesti ja toistuvasti uhanneet. Samalla pitkitetään siellä asuvien tavallisten palestiinalaisten kärsimystä”, Wallace sanoo. .. "

HS-linkki ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010427087.html - -

HS-otsikointi: "Tutkimuslaitos vaatii boikottia Qatarin talous­foorumille, jossa ministeri Tavio parhaillaan on -- Qatar|Qatarissa sijaitsee Hamasin poliittisen siiven edustusto."

-HS-toimittajana Veera Paananen.
__ __ __

IJL-FB -- 15. toukokuuta 2024 .. Linkkikuvat tästä ..
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2024/05/tuhoamissodat-gazassa-ja-ukrainassa.html - ! -

__
Katsotaanpa millaista tuhoa aikaansaadaan näissa hyökkäyssodissa, koskien Gazan Israelin hyökkäyssotaa ja Ukrainan osalta Venäjän provosoidusti aloittamaa hyökkäyssotaa ---

Kiintoisia ovat nuo ilmoitetut uhriluvut, kun vertaamme Ukrainan - ja Gazan Israelin hyökkäyssotaa, niin uhriluvut Ukrainasta venäläistoimien osalta ovat useimmiten muutamia, mutta Gazassa Isrealin huipputeknisen armeijan toimet nostavat uhriluvut kymmeniin jopa satoihin!

Nythän ( ~ 150524) mennään tapposuhteessa 'Hamas - Israel luvuissa' noin 1 400 | 34 000, joista lapsia on noin 12 000.

Rakennus- ja infratuhoutumiset ovat Gazassa näytettyjen kuvien |1 ja videoiden mukaan huomattavasti suuremmat kuin Ukrainassa; ollen Gazassa jopa israelilaisittain brutaalia tuhoamissotaa? Miksi näin?

Vältteleekö Venäjä pommitusmenetelmillään siviilien suojelua; lopulta, jotta ukrainalaisuhreja syntyisi mahdollisimman vähän?

- entä torjunta, jossa Ukraina länsiasein kykenee pudottamaan lähes kaikki Venäjän dronet ja ohjukset; näin vahingot syntyvät torjunnan haja-otteisina, kun sirpaleet leviävat laajoille alueille ..

- entä Gaza, jossa Hamas ei kykene pudottamaan käytännössä lainkaan Israelin korkeateknolgista hyökkäyssotateknologiaa, joka useimmiten on USA' sta toimitettua |1 tai aikankin rahoitettua ..

.. US-valtiojohdon ollen tietoisesti silmät ummessa todellisuudesta; omalla ehdottomuuden yksipuolisuudellaan ja puolueellisuudellaan.

_
151372

33

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhdysvaltojen valtionjohto on ollut täysin tietoinen Israelin hirviömäisistä teoista jo vuosikymmeniä. Ei siellä niin tyhmiä olla etteikö ymmärettäisi. Ongelma on juutalaisten suveneeri valta yhdysvalloissa. Yhdysvallat on polvillaan Israelin edessä.

      • Anonyymi

        AIPAC on valvonut USAn yliopistoissa opettajia ja opiskelijoita vuosikymmeniä. On heti reagoinut vihakamppanjoalla ja taloudellisilla boikoteilla asiallisenkin Israelkritiikin esittäjiin. Heti tyypilliset antisemisyytökset päällimmäisinä. Virtahepo USAn olohuoneessa.


      • Anonyymi

        Ja USA ei tee hirviömäisiä tekoja? Ja Ukraina on viaton lammas?


    • Anonyymi

      VOIHAN RÄKÄ MIKÄ ÄÄLIÖ!!!!

      Gazan sota alkoi kun palestiinalaiset Gazasta hyökkäsivät Israeliin 7. lokakuuta 2023.

      Sota loppuu heti, jos palestiinalaiset asejoukkiot antautuvat.

      • Anonyymi

        Mitä tuumaat tapposuhteesta Israel - Hamas?


      • Anonyymi

        Muistatko milloin Israel aloitti Gazaan kiristävän saarron?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistatko milloin Israel aloitti Gazaan kiristävän saarron?

        Etkö osaa itse ottaa selvää tuosta asiasta? Oletko uusavuton?


      • Anonyymi

        Totta!

        HAMAS on palestiinalaisten itse vaaleissa valitsema järjestö, joka johtaa Gazan aluetta.

        Nyt terroristien pitää lopettaa sotiminen ja rauha palautuu.


      • Anonyymi

        Milloin Israel lopettaa gazalaisten kuristavan saarron?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa itse ottaa selvää tuosta asiasta? Oletko uusavuton?

        Et siis tiedä oleellista asiayhteyttä nykyisyyteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et siis tiedä oleellista asiayhteyttä nykyisyyteen?

        TYHMÄ !!!!

        Sinähän tietämättömänä kyselet lukijoita - nyt alat riekkua!


    • Anonyymi

      Ääliömäistä käyttää lähdetietona omaa blogia.

    • Anonyymi

      jos kiina hyökkäisi suomeen niin suomessa pitäisi olla 1000 kertaa enemmän sotilaita tapettavaksi jotta pärjäisi. Sotilaan pääasiallinen tehtävä on kuoleminen.

      • Anonyymi

        Gazassa palestiinalaisia sotilaita on kovin vähän kuolleiden joukossa jossa enemistöä edustaa palestiinalaiset naiset, lapset ja vanhukset, joita israelilaisotilaat ovat pahoinpidelleet ja kiduttaneet hengiltä.


      • Anonyymi

        Olet aivan tietämätön asioista, tai sitten olet narsisti. Sotilaan tehtävä ei ole kuoleminen, vaan narsistin tehtävä kuolettaa narsismi itsestään.


    • Anonyymi

      Israel on tuon alueen ainoa oikea demokratia.
      Kun nykyinen Israelin valtio perustettiin YK : n tuella 1948 , niin välittömästi arabinaapurit hyökkäsivät Israelin kimppuun. Sen jälkeen on monta kertaa arabivaltiot yrittäneet lopettaa Israelin valtion olemassa olon ja ajaa juutalaiskansan mereen.
      Egypti ja Jordania huomasivat että se ei onnistu , Israelin puolustus tahto ja voima on niin kova. Nyt elävät jota kuinkin sovussa. Mutta kyllä Israelilla tuolla alueella riittää vihollisia edelleen.
      Gazan tilanne on hirvittävä . Niin on myös Israelin yksipuolinen demonisointi tuossa sodassa. Turha puhua enää mistään konfliktista , sota siellä on. Kun Hamas hyökkäsi viime vuoden lopulla Israeliin ja tappoi, raiskasi , kidutti ja otti panttivankeja, Hamas tiesi tasan tarkkaan mitä tulee tapahtumaan. Se kuului Hamas strategiaan. Hamas ei tahdo , että vihanpito loppuu ikinä.
      Kun Israel vastasi Hamas hyökkäykseen, Hamasin johtajat eivät olkeet Gazan kaduilla , he olivat miljoonineen loisto hotelleissa jossain muualla nauttimassa olostaan. Palestiinan kansa oli siellä kaduilla ja taloissa.

      • Anonyymi

        Aivan - palestiinalaiset hyökkäsivät ja aloittivat sodan.

        Sota loppuu kun palestiinalaiset lopettavat sotimisen, jota pitkittämällä he vain lisäävät omaa ahdinkoaan.


      • Anonyymi

        "Israel on tuon alueen ainoa oikea demokratia."

        Rabbi Kahane varoitti, että "demokratia ja juutalaisuus eivät ole sama asia. Israel ja länsimainen demokratia eivät ole yhteensopivia, koska länsimainen demokratia on uskontosokea, ja juutalainen valtio on uskonnollinen. Hän kysyi entä jos ei-juutalaisista tulee enemmistö, ja ihmiset alkavat äänestää valtion juutalaista luonnetta vastaan?
        Jos arabit asettuvat Israeliin, ja lisäännyttävät väkeään tullakseen enemmistöksi, pysyykö Israel juutalaisena valtiona? Pitääkö israelilaisten hyväksyä, että arabienemmistö (alemmalla ÄO:llä) päättää? Kahane vaati, että länsimainen demokratia on suljettava pois. Sitä ei saa perustaa Israeliin, koska demokratia tarkoittaa yhtäläisiä oikeuksia kaikille rodusta tai uskonnollisesta alkuperästä riippumatta."

        Demokratia perustuu tunteisiin, ja on mitoitettu kivikautta elävien ihmisten järjen juoksun mukaan, jossa mm. se ongelma, että jos joku alkukantaisuuttaan haluaa äänestää ehdokasta vain siksi, että hän on hänen paikkakunnaltaan, tai on saman ihonvärinen, hän voi tehdä niin, mikä on vastoin järkeä, ja hallitus tukee tätä kehittymättömyyttä!

        Jos kansa haluaa tietämättömyyttään (koska koulussa ei anneta perusopetusta astrologiasta ja väestötieteestä) äänestää
        - alempaa älykkyyttä ja
        - luonteeltaan liioittelualtiin ja
        - mustia ja islamia tukevan afrikkalaisen johtamaan Suomea, joka tuhoaisi kulttuurin ja väestön älyllisen korkeuden,
        niin hän voi tehdä niin.
        Demokratia sallii vaikka paholaisen tulla valtaan, koska demokratiassa ei ole väliä kuinka paha ihminen on, ja kuinka vaarallinen hän voi olla vallassa, ja tämä suhteutettuna siihen, mitä kansa tietää...!

        Näyttää siltä, että mitä leveämmin hymyilee ja kivemmin käyttäytyy, sitä varmemmin häntä äänestetään, aivan kuten narsisti käyttäytyy uhriaan kohtaan ensitapaamisessa, ja myös sama periaate kun nykyään naimisiin meno; "kunhan löytyy joku 'kiva'", ja avioeroprosentti on 40-50% paikkeilla, mikä taas menee yksiin hallituksen kanssa, josta kansa valittaa, miten huono se aina on, mutteivät itse kouluttaudu.

        Se on navetan lehmä, joka ei poistu edes tietoa saadakseen maatilan aitojen ulkopuolelle, ja koira, joka kannattaa isäntää ja tykkää kun silitetään, vaikka isäntä olisi ties millainen roisto.

        Oivallisestipa on todettu:

        (Opas Hämmentyneille 3.41:23) ”Yksi lain tavoitteista on kouluttaa Israel (myös moraaliseen) puhtauteen: jotta he pysyisivät puhtaina lialta ja saastasta, ja ettei ihmisiä tulisi alentaa karjan tilaan...

        (Rabbeinu Bahya Beresit 6:9:3) ”...eläin ’joka on virheetön’ (4. Moos. 19:2). Ihmisten tapauksessa termi מום kuvaa luonteenvirhettä. Tästä syystä Toora kuvailee Nooaa "vapaaksi viattomaksi"... Tästä syystä myös viisaamme (Sabbath 75) ovat sanoneet: "Jokainen, joka osaa laskea eri vuodenajat ja horoskoopit oikein, on jakeen (Jes. 5:12) aihe sille, joka ei niin tee: ’ja hän (joka ei laske eikä tutki) ei pane merkille, mitä Hän suunnittelee.’

        (Talmud, sabbath 75): "Joka ymmärtää kuinka laskea taivaankappaleiden kulku ja liikkeet, eikä tee näitä laskelmia, häneen pätevät sanat; 'Soittimet ja viini ovat heidän juhlissaan, mutta he eivät katso Jumalan työtä, eivätkä ajattele Hänen kättensä toimintaa'. Mistä opimme, että Mooseksen laki velvoittaa ihmisen opiskelemaan tähtitiedettä? Sanoista (5. Moos. 6, 7): 'Ja sinun tulee noudattaa niitä ja tehdä ne, sillä tämä on sinun viisautesi ja ymmärryksesi silmissä...”

        Sydämen velvollisuudet (lyh.) 41:2: ”Järki kertoo, että ihmisen paremmuus eläimeen nähden on hänen ylivoimaisuutensa ja havainnointinsa, mikä mahdollistaa hänet ymmärtämään kaikkine eroavaisuuksineen jumalallisen viisauden ja luonnontieteen salaisuudet; jotka ilmenevät universumin tosiasioissa, ja hänen voimassaan saada hedelmällistä tietoa näistä havainnoista. Kun ihminen ajattelee, tutkii ja testaa tämän viisauden merkkejä, hänen ylivoimansa karjaan nähden on suuri suhteessa hänen ymmärrykseensä näistä asioista.
        Mutta jos hän piiloutuu näiltä, ei tutki eikä opiskele, hänestä tulee karjan kaltainen, tai jopa heikompi kuin ne, kuten todettu: "Härkä tuntee omistajansa ja aasi isäntänsä seimen, Israel ei tiedä" jne., ja: "Nostakaa silmänne ja katsokaa, kuka nämä on luonut", ja: "Kun näen taivaan, sormiesi työn, kuun ja tähdet, jotka olet muodostanut" jne."

        Tuolla on pahaa asiaa palvelevat, joilla työn alla on poistaa juutalaisuus ja kristinusko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan - palestiinalaiset hyökkäsivät ja aloittivat sodan.

        Sota loppuu kun palestiinalaiset lopettavat sotimisen, jota pitkittämällä he vain lisäävät omaa ahdinkoaan.

        Et näköjään tiedä nykysotimisista mitään, tai sitten olet lapsellinen narsisti.


    • Anonyymi

      Ukraina vai Israel: kumpi tehokkaampi tuhoaja?

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Ukraina vai Israel: kumpi tehokkaampi tuhoaja?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Venäjähän Ukrainaa tuhoaa kansainvälisesti tuomitulla hyökkäyssodallaan. Kopeekan kiilto silmissä trolli kuitenkin herjaa Ukrainaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Ukraina vai Israel: kumpi tehokkaampi tuhoaja?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Venäjähän Ukrainaa tuhoaa kansainvälisesti tuomitulla hyökkäyssodallaan. Kopeekan kiilto silmissä trolli kuitenkin herjaa Ukrainaa.

        Eli sinua ei kiinnosta mitä pahaa Ukraina on tehnyt, eikä kiinnosta Itä-Ukrainan vähemmistön mielipiteet.


      • Anonyymi

        Mistä on kysymys? Eikö siitä, että joku usuttaa valkoisen rodun, korkeamman ÄO:n toistensa kimppuun? Ja vielä kristittyjä.


    • Anonyymi

      Hyvä lähestymiskulma asiaan.

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Hyvä lähestymiskulma asiaan."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        No nyt trolli voi väittää, että hänen avauksiaan on kehuttu, koska tässä trolli itse on näin faktisesti tehnyt.


    • Anonyymi

      3000 ohjusta israeliin yx kax ja hamasilla vielä toista sataa panttivankia miksi israel on vihainen?

    • Anonyymi

      Pätkäputen nazit ryöstöretkellä euroopassa. Miestappiot on aika kovat.

      • Anonyymi

        Sen siitä saa kun lukee länsimediaa, ja tuo esiin vain toisen tiedon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen siitä saa kun lukee länsimediaa, ja tuo esiin vain toisen tiedon.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Sen siitä saa kun lukee länsimediaa, ja tuo esiin vain toisen tiedon."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


        Trollin peruskurssilla opittua: mediafobiaa ja tietoja on kaksi!


    • Anonyymi

      "Vältteleekö Venäjä pommitusmenetelmillään siviilien suojelua; lopulta, jotta ukrainalaisuhreja syntyisi mahdollisimman vähän?"

      Kuulemma niin tekevät, ja siihen perustuu myös hidas eteneminen. Kun katsoo Venäjän ja Lännen tekosia, voi sanoa, että pahuus on lännessä. Samaa julistaa näille palstoille jumiutunut nimmareita vaihteleva propagandisti, jonka koti on Natopalstalla, ja kirkko Ateismipalstalla. Päivästä toiseen kirjottaa propaa, joten mielisairas, josta Venäjä on jo varoittanut, että sellaisia käytetään, tai sitten vääryyttä tekevien, valtioon kiinni pureutuvien, kuitenkin rotan kaltaisten toimesta palkattu, koska kun valtio kaatuu, pakenevat.

      • Anonyymi

        "Samaa julistaa" ja hän julistaa, että "nato ja länsi on hyvästä".
        Häntä ei kiinnosta muu kuin se, että kun valtio sanoo, hän tekee.


      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Kuulemma niin tekevät, ja siihen perustuu myös hidas eteneminen."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Ryssä rynnisti keväällä 2022 täysillä, miehitti Harkovan ja oli jo Kiovan porteilla.

        Yhtä vilkkaasti perääntyivät - hitaasta etenemisestä ei tietuoakaan.


      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Kun katsoo Venäjän ja Lännen tekosia, voi sanoa, että pahuus on lännessä. ."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Venäjän suuri johtaja Putin on etsintäkuulutettu sotarikoksista, myrkyttää vastustajiaan ja hyökkäilee naapurimaihin.
        Yksikään länsimaa ei sodi missään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Riskialttiit mielipiteenne

      Onko sinulla sellaisia mielipiteitä erinäisistä asioista, joista todennäköisesti loukkaannuttaisiin ja jonkinsortin pask
      Sinkut
      48
      2149
    2. Apua, pappi-Kanala maksoi hurjat 7800 euroa immuniteettilippaasta tosi-tv-sarjassa!

      Ohhoh! Aikamoinen veikko tämä Kari. Pastori-Kanala on pelannut kyllä kovaa peliä Myyrä-realityssä. Hän teki pysäyttävän
      Suomalaiset julkkikset
      36
      2045
    3. Ensitreffit alttarilla Jenni tilittää hermona itkien -Tämä iso haaste Jyrkin kanssa: "Ei, niinku..."

      Voi ei… Mitähän tästä Jennin ja Jyrkin liitosta vielä tulee…? Ei se jalkapallokaan taida yhdistää tarpeeksi. Lue lisä
      Ensitreffit alttarilla
      12
      1803
    4. Havahduitkohan jälkikäteen siihen

      että me molemmat haluttiin toisistamme kumppanit? Kumpikaan ei vain pystynyt olemaan järjen äänenä, sattuneesta syystä,
      Tunteet
      15
      1449
    5. Feministit eivät halua, että naiset ajelevat karvojaan

      He haluavat, että naiset eivät viehätä miehiä. https://yle.fi/a/74-20112171
      Maailman menoa
      95
      1311
    6. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      71
      1180
    7. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      99
      928
    8. Yle 10/24: Marinin hallituspohja 56,6 %, Orpon 44,0 %

      Eipä näytä Orpon äärioikeistoporukalla olevan vieläkään kansan mandaattia sekopäisten päätöstensä tueksi. Ei Orpolla ol
      Maailman menoa
      250
      907
    9. Kuoleva kylä

      KS; "Komake Oy ir­ti­sa­noi vuok­ra­so­pi­muk­sen­sa Tai­val­kos­ken kunnan kanssa – toi­min­ta jatkuu vielä talven yli
      Taivalkoski
      23
      900
    10. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      324
      898
    Aihe