Professori Ainoa tapa pysäyttää ilmastonmuutos on ihmisväestön teurastus pandemialla

Anonyymi-ap

University College London (UCL) geofysiikan ja Ilmastovaarojen brittiprofessori Bill McGuire julkaisi sosiaalisessa mediassa kuohuttaneen viestin, jossa hän osoittaa tukevansa globalistieliitin suosimaa depopulaation agendaa eli väestönvähennyksen ohjelmaa. Keppihevosena tälle toimii ilmastoagenda ja bioaseiden käyttö.

Professori McGuire julkaisi X-tilillään artikkelin, jossa kyseenalaistettiin, kuinka valmis ihmiskunta on mahdolliseen lintuinfluenssan puhkeamiseen.

”Jos olen raa’an rehellinen, ainoa realistinen tapa nähdä päästöjen vähenevän niin nopeasti kuin niiden on tarpeen, katastrofaalisen ilmaston hajoamisen välttämiseksi, on ihmisväestön teurastaminen pandemialla, jossa on erittäin korkea kuolleisuusaste”.

https://twitter.com/Babygravy9/status/1789955734714634446?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1789955734714634446%7Ctwgr%5Ed8e3306c680e115c68fd94dcc7d3dfa15cbc4e66%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmvlehti.net%2F2024%2F05%2F16%2Fprofessori-ainoa-tapa-pysayttaa-ilmastonmuutos-on-ihmisvaeston-teurastaminen-pandemialla%2F


Maailman eliitti tietää ettei maapallo kestä näin suurta ihmismäärää .
Paras tapa laillisesti poistaa ihmisiä on pandemia/rokotukset.
Kuolemaan johtavia rokotuksia saavat vain osa väestöstä huomion kiinnittyessä
toisaalle.

Poisto on jo alkanut vakavat sairauden lisääntyneet räjähdysmäisesti josta
ainut seuraus ylikuolleisuus.

7

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      vain 0,2% rokotetuista kuolee vuosittain rokotteen takia

      eli depopulaatiota ei tuolla saa aikaan

      • Anonyymi

        jos rokotteella sterilisoiva vaikutus , väestön vähennys on mahdollinen


    • Anonyymi

      Kuolleisuushan on vähentynyt. Kontteihin tuodaan raatoja ulkoavaruudesta(?) Kontti? Joo en oo kuullutkaan suomessa sodan jälkeen ajasta, ettei raadoille ole säiltystilaa normaalisti... Oletteko muuten nähneet ruumisautoja. Jep, ne on pääosin nykyään transporttereita, koska niihin saa paljon asiakkaita kerralla, eikä kauhistuta ajella liilenteessä. Kalmasiivous myös loistaa nuortenkin aikuisten jääneissä asunnoissa. Kaikki ok.
      Turha puolustella.
      "JOS ON SANOTTAVAA JA ON HILJAA, VALEHTELEE"

    • Anonyymi

      THL:n työterveyshuollon tilastot osoittaa järkyttävän kansanterveyden romahduksen mRNA-piikitysten jälkeen [Päivitetty]


      THL:n tilaston eli "avohilmon" mukaan ennen koronapandemiaa suomalaisia kävi työterveyshuollon palveluntarjoajilla 127 968 kertaa (ICF-10-diagnoosit). Luvut alkoivat nousemaan rajusti 2020, jonka voi selittää laajasti vaadituilla koronatesteillä. Todellinen kansanterveyden romahdus tapahtui koronarokotusten alettua 2021 ja vuonna 2023 rikottiin jo 7 miljoonan vuosittaisen diagnoosin rajapyykki.

      Datassa ainoastaan työterveyspiiriin kuuluvat todellisuudessa luvut paljon suuremmat!
      https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus17/fact_ahil_perus17?row=diagnoosi-121105&column=aika-251317.340847.429307.510033.660839.835338.1088412.#

      Tilaston kasvua selitetään väestönikääntymisellä ym. hätävalheilla
      ylikikuolleisuus alkoi heti mrna injektointien jälkeen .

    • Anonyymi

      MINKÄHÄN TAKIA JÄTTIVÄT OTTAMATTA ROKOTEEN!!!!!!!
      "Hanna nohynekin sanoin mrna koronarokote on ,kuin tekisimme lentokonetta ilmassa"

      Lääkejätin pääjohtaja piikitti suolaliuosta – Epäiltynä COVID-rokotepassinsa väärentämisestä eliitin rikollisliigassa

      Espanjan viranomaiset löysivät massiivisen verkoston julkkiksia ja eliitin jäseniä, jotka maksoivat saadakseen nimensä väärennetyksi kansalliseen rokoterekisteriin, kieltäydyttyään piikittämästä itseään kokeellisilla koronarokotteilla. Lääkeyhtiön PharmaMarin pääjohtaja oli yksi rokotevapautetusta eliitistä.

      https://www.elmundo.es/madrid/2022/05/25/628df993e4d4d8b1038b456e.html

    • Anonyymi

      who ajaa pakkorokotuksia Suomenkin kansalaisiin .
      who:n tukija on kansanmurhaaja sukua jotka aikaisemminkin tekivät rokotekokeiluja:

      Espanjantauti oli rokotekokeilu – Vain rokotetut kuolivat

      Miljardööri Bill Gatesin isoisä Frederick Gates oli takana tappavassa rokotekokeilussa vuonna 1918, joka nimettiin "Espanjantaudiksi". Lisäksi rokotekokeilun tuotti Rockefeller-instituutti. Siis mikä yhteensattuma.

      Rockefeller-yliopisto alkoi rokottamaan sotilaita Fort Rileyssä. Tämä ns. espanjantauti oli rokotekoe, joka meni karmealla tavalla pieleen. Tai oikeastaan näinhän me tavalliset ihmiset sanoisimme. Cabal-salaseura näkee asian toisin. He kutsuvat sitä kokeiluksi, josta saatiin kaikkien aikojen paras lopputulos.

      Miljoonat amerikkalaiset sotilaat rokotettiin tällä kokeellisella seerumilla. Kaksi miljoonaa sotilasta lähetettiin ulkomaille. He joutuivat siellä terveydellisesti haastaviin olosuhteisiin, joissa bakteerit levisivät kulovalkean tavoin. Sitten levitettiin tarinaa, että nämä sotilaat palasivat kotiin kaikenlaisten eurooppalaisten tautien kanssa. Niinpä myös Amerikan väestö rokotettiin.

      Ja sen lisäksi rokotteita levitettiin vielä ympäri Eurooppaakin. Vain rokotetut kuolivat. Terveet miehet ja naiset elämänsä parhaassa iässä kuolivat. Mutta vanhukset eivät kuolleet, kuten olisi tapahtunut, jos kyseessä olisi ollut flunssavirus. Kuka oli vastuussa tästä massarokotusohjelmasta? Rockefeller-instituutti.

      Kuka oli päävastuussa oleva tutkija? Tohtori Frederick Gates, jonka mukaan he injektoivat sotilaisiin satunnaisia annoksia kokeellista bakteeriperäistä aivokalvontulehdusrokotetta. Eloonjääneistä tuli levittäjiä, jotka levittivät bakteeria muihin. Jopa rokottamattomiin. Nyt COVID-ajassa me kutsuisimme sitä shedding-ilmiöksi, jossa rokotetut tartuttavat rokottamattomia.

      Eikö olekin hämmästyttävä yhteensattuma? Isoisä Frederick Gates silloin, lapsenlapsi Bill Gates nyt. Rockefeller silloin ja Rockefeller nyt. Sairaus kehitettiin USA:n Fort Rileyssä silloin ja sairaus kehitettiin Kiinan Wuhanissa nyt. Yhteiskuntien sulkeminen silloin ja yhteiskuntien sulkeminen nyt. Levittäjät silloin ja shedding-ilmiö nyt. Kaikki omaksi parhaaksemme ja oman turvallisuutemme vuoksi silloin, ja myös nyt. Ja nämä tapahtuvat aina noin 100 vuoden välein. Siis, sattumaako?”

      https://odysee.com/@RapsodiaSuomi:1/Espanjantauti-Oli-Rokotekokeilu:6

    • Anonyymi

      Ymmärräthän että Eliitti ei halua vastahakoisia hallittavaksi.

      Jotenka jos rokotteilla ketään massatapetaan niin silloin se tarkoittaa sitä että rokottamattomia halutaan tappaa; ei rokotettuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe