Tutkimusten mukaan uskovat käyttävät eniten maksullista seksiä

Anonyymi-ap

On jälleen kerran aika kaivaa esiin tutkimuksia, jotka paljastavat järisyttäviä totuuksia maailmasta. Uusimpien tutkimusten mukaan uskovat käyttävät maksullisia seksipalveluita huomattavasti enemmän kuin muut. Tällä hetkellä on selvää, että paratiisin portit eivät ole niin tiukat kuin kuvitellaan – ainakin jos rahalla pääsee sisään.

Tutkimusten yksityiskohdat ovat suorastaan hilpeitä. Esimerkiksi Pyhän Hypokriitin yliopiston tekemässä kyselyssä kävi ilmi, että mitä enemmän henkilö käy kirkossa, sitä enemmän hän vierailee myös kaupungin pimeämmillä kujilla. Näin uskovaisten lompakot kevenevät paitsi kolehtiin, myös hotellihuoneiden hinnastojen edessä. Olisiko tämä uusi muoto uskonhurmoksesta, jossa synnit pestään seteleillä?

Erityisen mielenkiintoista on huomata, että uskovaiset näkevät maksullisen seksin käytön jonkinlaisena hengellisenä harjoituksena. Eräs tutkimus, joka on tehty Pyhän Moralismin akatemiassa, paljasti, että jopa 60 % aktiivisesti uskonnollisista vastaajista uskoi maksullisen seksin olevan hyväksyttävää, kunhan siitä ei puhuta seurakunnassa. Onko tämä sitä kuuluisaa "herrasmiesten sopimusta", joka vallitsee kirkon ja bordellien välillä?

Lisäksi, Hypokriittisen Tutkimuslaitoksen mukaan 70 % uskovaisista, jotka käyttävät maksullisia seksipalveluja, tekevät sen "salaisena hyväntekeväisyytenä". He ovat ilmeisesti vakuuttuneita siitä, että he pelastavat sieluja yksi yö kerrallaan. Tällä logiikalla heidän hyväntekeväisyytensä ylittää kirkon seinät ja päätyy aivan toisenlaisiin majoitustiloihin.

Seuraavan kerran kun kohtaat hurskaan uskovaisen, joka saarnaa moraalisesta puhtaudesta ja synnin välttämisestä, muista katsoa häntä lempeästi hymyillen. Ehkäpä hän on juuri tulossa hyväntekeväisyysmatkaltaan kaupungin toiselta laidalta. Uskonto ja kaksinaismoralismi – täydellinen pari, eikö vain?

Nämä tutkimukset muistuttavat meitä siitä, että usko ilman tekoja on kuollut. Tai tässä tapauksessa, usko ilman maksullista seksiä on ilmeisesti puutteellista. Ehkä taivaassa onkin oma huoneensa niille, jotka ovat valinneet tämän erikoisen pyhityksen polun.

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Unohdit kokonaan naiset. Yli puolet uskovista on naisia.

      • Anonyymi

        Olen kuullut, että uskovat rouvat pitävät perheen talouden tasapainossa myymällä puhelinseksiä sillä aikaa, kun heidän hurskaat miehensä ovat ilotalossa. Tämähän on todellinen uhrautumisen huipentuma! Rouva puhelinlinjoilla ja herra kadun toisella puolella – täydellinen työnjako. Näin pyhä perhe pitää talouden kunnossa ja moraalin korkealla.


    • Anonyymi

      Uskovaiset ovat siveitä ja uskollisia puolisolleen. Muutama mätä omena ei kerro totuutta valtavasta enemmistöstä.

    • Anonyymi

      Kävin muutaman kerran asuessani Saksassa tällaisissa paikoissa missä oli kerroksittain naisia. Kölnissä on Pascha Euroopan suurin myymälä missä on ab 120 työssään käyvää neitoa. Voit ostaa kausikortin ja myös ikuisen pääsykortin henkisiin riitteihin. Koska se on sallittua. Katolisen kulttuurin vaikutusta on tosiasia että myös osa papistosta kulkee kaulukset korkealla sisään. Harvemmin . Mutta tode.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe