Kirkko. Maailman historian suurin petos

Anonyymi-ap

Allan Svensson

Useimmat ihmiset ajattelevat, että kirkko on sama asia kuin Jumalan seurakunta, Kristuksen ruumis, mutta se ei ole sama asia. Tämä sana ”kirkko” on sopimaton niille, jotka uskovat Jeesukseen ja rakastavat häntä. Kreikankielinen sana ”ekklēsia”, joka on käännetty sanaksi ”seurakunta”, tarkoittaa ”uloskutsuttuja”, ja ”uloskutsuttuja” ovat vain ne, jotka uskovat Jeesukseen ja ovat ottaneet hänet vastaan henkilökohtaisena Vapahtajanaan.
”Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.” Joh. 15:18-21

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä” Joh. 1:12

Sana ”kirkko” ei esiinny Raamatussa lainkaan. ”Jumalan seurakunta” on parempi nimi niille, jotka rakastavat Jeesusta. Ruotsinkielisestä Raamatusta ei löydy missään sanaa ”kirkko” (kyrka). En koskaan käytä sanaa ”kirkko” tai ”kyrka”, kun tarkoitan niitä, jotka uskovat Jeesukseen. Vuonna 1981 saimme uuden ruotsinkielisen käännöksen Uudesta testamentista, jossa on käytetty sanaa ”kyrka”. Tämä käännös on väärennös, jossa on monia vakavia vääristymiä Raamatun sanasta. En koskaan antaisi sellaista Raamattua kenellekään.

Arkipuheessa käytämme monia sanoja, joita ei löydy Raamatusta. Voimme käyttää niitä sanoja, joita tarvitsemme. Kun puhumme herätyksestä, käytämme sanaa herätys, ja kun puhumme seurakunnasta, käytämme sanaa seurakunta. Emme kuitenkaan voi käyttää sanaa kirkko, kun puhumme Kristuksen ruumiista.

Jotkut kristityt ovat lähettäneet sähköpostia ja tarkoittaneet, että minun ei pitäisi käyttää Jumalan seurakuntaa Kristuksen ruumiin nimenä, koska monet helluntaiseurakunnat käyttävät tätä nimeä. Kuitenkin, kun käytän Jumalan seurakuntaa Kristuksen ruumiin nimenä, teen oikein. Mutta ne, jotka ovat ottaneet tämän nimen ja käyttävät sitä kirkoissaan, tekevät väärin. Jumalan seurakunta on Kristuksen ruumis eikä mikään kirkko. En vältä tätä nimeä vain siksi, että monet käyttävät sitä kirkoissaan. Kirkon jäsenet luulevat, että kirkot ovat Jumalan seurakuntia. He voivat lukea 1. Kor. 12:13, Ef. 1:22-23, 5:23, Kol. 1:18 ja miettiä, onko tämä sama kuin Kristuksen ruumis? Ehkä se on vain kirkko?! Tämä voi olla haaste koko uskonnolliselle porttoeliitille.

Mikä on kirkko? Se on järjestäytynyt instituutio. Ja mikä on Jumalan seurakunta? Ne, jotka ovat ottaneet Jeesuksen vastaan Vapahtajakseen. Se on ELÄVÄ ORGANISMI. Lue 1. Kor. 12:11-31. Organisaation ja organismin välillä on olennainen ero, ja meidän on tehtävä selvä ero Jumalan seurakunnan ja tämän maailman kirkkojen välillä.

Koko artikkeli:

https://jeesusonherraturku.wordpress.com/2021/07/05/kirkko-maailman-historian-suurin-petos/

5

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä kirkko on epäpyhä demonien pesäpaikka.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jumala kaitsee seurakuntia niin kuin tahtoo. Esim. 1800 luvun alussa oli tulossa uskonelämän kieleksi englanti KJV takia. Mutta Jumala ei tahtonut ihmisille yhtä ja samaa kieltä. Sen tähden hän laittoi eri suuntaukset riitelemään keskenään ja kääntämään raamatun tuhannelle eri kielelle. Ne tavat joilla Jumala tulevaisuuden säätää ovat tavalliselle konservatiiviselle kristitylle välillä vaikea hyväksyä.

      Esim. Nyt kun Sodoma, Gomorra, Ninive ja Etelän Kuningatar ovat nousemassa tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja voittavat sen kun tahtoivat kuulla Jumalan Sanaa ja Viisautta monet silti vierastaa käänettä seksuaalisuuden suhteen. Heidät on ohjelmoitu ja ehdollistettu hyväksymään vain korkeat moraalinormit helvetin uhan välkkyessä pään päällä.

      He ei ymmärrä kaikkea Jumalan lasten VAPAUTTA. Kitkaa tulisi ehkä pyrkiä tasoittamaan, mutta Paavali kielsi asettumasta enää takaisin ihmisten orjaksi kun on vapaa.

    • Anonyymi

      Baabelin sekauskontoon kuuluu myös erilaiset idän uskonnot oppeinensa, ja kaikki sekauskonnot. Myös psykologia ja woke-oppi on eräänlaista uskontoa, jolla ihminen voidaan aivopestä.

      • Anonyymi

        Kirkot, katolilaisuus, maailman sekauskonnot ovat siis kaikki osa sitä suurta babylonin huijausta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2580
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1950
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1499
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1028
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      913
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe