USA häviää Venäjälle

Anonyymi-ap

USA sijaitsee saarella ja on täysin riippuvainen tuontitavarasta. Venäjä sijaitsee mantereella ja on täysin omavarainen. Venäjä voittaa USA n.

Venäjä edustaa ateismia ja USA konservatiivista kristinuskoa.

22

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kehitysmaa venäjä ei voita ketään eikä mitään.

      • Anonyymi

        Murmanskissa on 200 000 asukasta koirasudet ja kanin paistia.


      • Anonyymi

        Aloittaja on tyhmä koulua käymätön. Ei tiedä mannetereiden sijainnista ja montako niitä on sekä USA sijaintia. On Etelä ja pohjois Amerikka..USA saarella.. hehe haha. Tyhmyys ja oppivaisuus 0 nolla koulusta.. trollin älykkyyden taso tuli esiin hyvin toussa aloituxessa


    • Anonyymi

      Ihan oikeestiko on näin pihalla taas no niin. Niin Suomikin on saari ja Amerikka. Onko muita saaria tiedossa?

      • Anonyymi

        Toisaalta koko maapallo on saari tulivuori saari veden peitossa suurin osa.


    • Anonyymi

      Heh, heh, tiltu, heh heh hee…

    • Anonyymi

      Ajatella. Ja silti venäjän BKT on 3% Natomaiden yhteenlasketusta.
      On ne todellisia ikuisia alisuorittajia kaikessa.

    • Anonyymi

      Tut tut... Jos aloittaja olisi vaivautunut hieman googlaamaan hän ei olisi nolannut itseään perusteellisesti. Pikainen googlaus:

      Maapallon mantereet ovat Euraasia, Afrikka, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Australia ja Etelämanner.

      USA on Pohjois-Amerikassa, joten se on mantereella. Ja näin helposti aloittajan tietämättömyys kävi ilmi.

      • Anonyymi

        Luulex et noi trollit sellasta tajuaa. Yx kax vaan tulee joku hallitsematon idea ilman faktoja...ja siitä sitten. Jos on lusikalla annettu niin ei tolaselta Bäckmanin kavereilta voi paljoa vaatikkaan...HEHE USA on saarella... se jo osoittaa IQ olevan kengän numeron luokkaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulex et noi trollit sellasta tajuaa. Yx kax vaan tulee joku hallitsematon idea ilman faktoja...ja siitä sitten. Jos on lusikalla annettu niin ei tolaselta Bäckmanin kavereilta voi paljoa vaatikkaan...HEHE USA on saarella... se jo osoittaa IQ olevan kengän numeron luokkaa...

        "...se jo osoittaa IQ olevan kengän numeron luokkaa..."

        Mutta vain, jos varpaat on amputoitu.


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä? Ei Venäjä todellakaan edusta ateismia.

      USA edustaa konservatiivista kristinuskoa ja Venäjä edustaa yhtä konservatiivista kristinuskoa ja vanhoillisuutta. Putinkin kovasti veljeilee kirkon ja patriarkan kanssa, ristinmerkkejä tehden.

      Etkö ole huomannut, että Neuvostoliitto lopetettiin jo kymmeniä vuosia sitten...

    • Anonyymi

      Venäjän kauppa on minimaalista. Kiina on ylivoimainen USAn kanssa siis suurin kauppavaihto maailmassa. Venäjän kohtalo on myös hävitä sota ja Putin parrulle tekemään ristin merkkejä. Jälleen esimerkki miten diktaattori maa vajoaa.

    • Anonyymi

      Venäjä on Venäjä, eikä se näytä muuksi muuttuvan? Miten voi Venäjällä olla tapana ajatella asioita ihan omalla tavalla, joka ei ainakaan hyväksyntää muilta mailta saa? Tai saa heiltä, jotka ovat diktatuurin pakottamia, alistettuja maita.

      Venäjällä on hyvin lyhytnäköinen tapa ajatella asioita, siksi yleensä asiat kääntyvät aina heitä itseään vastaa. Kun ei ole älyä ajatella ajatella yhteisen hyvän kautta vaan aina pyrkimys enemmän varastaa muilta.

      Raukkamainen ja häikäilemätön tapa toimi vielä 1940- luvulla, ei enää nykyisin, kun toiminta on paljon läpinäkyvämpää. Kiitos netin ja sieltä saadun informaatio tulvan myötä, julmuuksilla ei saa muuta kuin pakotteita ja sanktioita omaksi haitaksi.

    • Anonyymi

      Venäjä sijaitsee Aasiassa. Siksi heidän johtajansakin pitää olla aasi.

      • Anonyymi

        Venäläiset eivät ole Euroopalaisia ja kuulu Eurooppaan vaan Puten lättiin ja ovat mongolien sekajätteen tulosta vuosisatojen ajan kuluessa sekaantunutta sekajätettä ja verenperintöä


    • Anonyymi

      Venäjällä ei ole demokratiaa sodan keskellä. Venäjän keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Ella Pamfilova on todennut, että Venäjä ei tarvitse länsimaista demokratiaa sanan perinteisessä merkityksessä. Hän on kuvannut lännen demokratiaa vähemmistön hallitsemaksi ja ryvettyneeksi. Pamfilova on korostanut, että Venäjällä ei ole samanlaista järjestelmää kuin länsimaissa eikä sitä tarvita. Hänen mukaansa demokratia on vain menetelmä vallan organisoimiseksi vaalien kautta.

      Venäläinen tutkija Viktor Vahštain on kertonut kokemuksistaan Venäjältä poistumisen jälkeen ja siitä, miten Venäjän nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä ei ole tilaa luotettavalle tutkimukselle. Tutkijayhteisön rapautuminen alkoi jo ennen Krimin valtausta vuonna 2013, kun Kremlin harjoittama vainoaminen alkoi. Tämä heijastui tutkijoihin ja yliopistoihin, joissa poliittiset näkemykset alkoivat painaa enemmän kuin ammatillinen osaaminen.

      Venäläisten maailmankuva on muuttunut merkittävästi Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Monet venäläiset ovat kokeneet kollektiivista häpeää ja pettymystä hallinnon toimiin nähden. Hyökkäys on aiheuttanut laajaa epätietoisuutta ja epäröintiä kansalaisten keskuudessa.

      Sodan keskellä Venäjällä demokratian tilanne on entisestään heikentynyt, kun hallinto painottaa vallanpitonsa säilyttämistä sotilaallisin keinoin eikä avoimen demokraattisen prosessin kautta. Sodan varjossa opposition äänien tukahduttaminen ja kansalaisvapauksien rajoittaminen ovat lisääntyneet entisestään.

    • Anonyymi

      Mikä mahtaa olla loppujen lopuksi Putinin kohtalo ? Vladimir Putinin kohtalo sodassa on tällä hetkellä epävarma. Venäjän hyökätessä Ukrainaan vuonna 2022, Putin on asettanut itsensä keskeiseen rooliin konfliktissa. Hänen päätöksensä ja toimet ovat herättäneet laajaa kansainvälistä arvostelua ja vastarintaa.

      Putin on pitkään hallinnut Venäjää autoritaarisesti, mikä on herättänyt vertailuja muihin diktaattoreihin historiassa. Historiassa on nähty tapauksia, joissa diktaattorit ovat menettäneet valtansa eri syistä, kuten vallankumouksen seurauksena tai ulkoisen intervention myötä. Joissain tapauksissa diktaattorit ovat menettäneet henkensä vallan päätyttyä.

      On vaikea ennustaa tarkasti, miten Putinin kohtalo tulee olemaan tässä sodassa. Vaikka historia tarjoaa vertailukohtia, jokainen tilanne on ainutlaatuinen. Venäjän tilanne voi kehittyä monella eri tavalla riippuen useista tekijöistä, kuten kansainvälisestä paineesta, sisäisestä vastarinnasta ja sotilaallisesta tilanteesta Ukrainassa.

      Historiassa diktaattoreiden kohtalot ovat olleet moninaisia. Jotkut diktaattorit ovat menettäneet valtansa rauhanomaisesti tai oikeudellisten prosessien kautta, kun taas toiset ovat kaatuneet vallankumousten seurauksena tai joutuneet ulkoisen intervention kohteeksi.

      • Anonyymi

        Venäjällä on usein tullut diktaattorille noutaja surkean sodan pätteeksi. Toivottavasti tämä pätee yhä ja nopeasti. Ei sillä, että johtoon nousisi yhtään parempaa dikaattoria.


    • Anonyymi

      Putin ei osoita mitään merkkejä erosta vapaaehtoisesti. Hän voi jopa nostaa valitsemansa seuraajansa näkyvämpään rooliin, jos hän tuntee itsensä uhatuksi. Putinin pelko vallasta syrjäytymisestä huolestuttaa häntä jatkuvasti enemmän.
      Sotilasvallan kaappausta ei tule, mutta hengen lähtö korruptoituneessa maassa on
      mahdollista. Paras vaihtoehto Haagin tuomioistuin on kovin kaukainen skenaario.
      Mahdoton.

    • Anonyymi

      Venäjä kuului Mongoliaanhistoriassa. Joten alueiden palautus on ajankohtainen.
      Kuten Putinilla. Putin vähättee Ukrainan itsenäisyyttä ja valtiollista olemassaoloa. Venäjällä on oikeus "oikeutta" hyökätä Ukrainaan sillä verukkeella, että Ukraina kuului aiemmin historiassa Venäjään.

      Putinin ajatusmaailmassa Ukraina kuuluu edelleen Venäjälle, kuten se kuului Venäjän keisarikunnalle 1700–luvulta 1900-luvun alkuun ja sen jälkeen Neuvostoliitolle vuosina 1917–1991.

      Entinen pressa Mongoliassa Elbegdorž kertoo viestipalvelu, että hän on löytänyt karttoja Mongolian vanhoista rajoista, esimerkiksi vuodelta 1471. Tuolloin Venäjä oli osa valtavaa Mongolivaltakuntaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2480
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1930
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      998
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      65
      841
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe