Me emme saa uskoa kaikkeen niin sanottuun rakkauteen.

Anonyymi-ap

Me emme saa uskoa kaikkeen niin sanottuun rakkauteen. Paholainen käyttää usein vääriä nimityksiä. On olemassa eräänlainen ”kristillinen rakkaus”, joka on saatanallista. Se ei ole sen parempaa kuin ”rakkaus”, jota pornomyyjät tarjoavat myyntiin. Tämä väärä rakkaus ei ole mitään muuta kuin uskonnollista löysää elämää – uskottomuutta Kristusta vastaan.
Ne, jotka ovat uskonnollisen uskottomuuden puolestapuhujia, tunnustavat olevansa kristittyjä. Mutta samalla kun he puhuvat rakkaudesta ja yhteydestä, he yrittävät ryöstää meiltä ne totuudet, joista Jumalan Henki on antanut meille varmuuden. He haluavat saada meidät kristityt tekemään kompromisseja ja muuttumaan suvaitsevaisiksi ”rakkauden tähden”. Jos seuraamme heidän neuvojaan, he johtavat meidät pois Jumalasta ja pois tehtävästä, johon hän on meidät kutsunut.

He puhuvat mielellään rakkaudesta ja yhteydestä ja sanovat, että meidän kristittyjen ei pidä taistella. Kuitenkin, mitä tulee uskonnollisen portto-olennon puolustamiseen, niin heillä on tappelukykyä. Silloin nämä niin sanotut kristityt ovat pahempia kuin ateistit, kun he käyttävät väärin ja vääristelevät Jumalan sanaa. Mitä Raamattu sanoo Jumalan seurakunnasta, sitä he soveltavat kirkkoihin ja kirkkokuntiin. He yrittävät estää ihmisiä vapautumasta näistä porttokirkoista.

9

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rajat kiinni

      Jumalan seurakunnan ja syntimaailman väliset rajat on päästetty kaatumaan ja näin on maailmallisuus päässyt sisälle Jumalan valtakuntaan. Sitä ei aina ole tunnistettu ja tunnustettu. Siksi sisälle on päässyt epämääräisiä ”onnenonkijoita” suurin joukoin. Sellaiset ovat tuoneet mukanaan vierasta tulta ja ”kulttuuria”. Sillä on ollut ikävät seuraukset: ”Moni lähtee seuraamaan heidän irstauksiaan, ja heidän takiaan totuuden tie tulee häväistyksi. Ahneudessaan he valheellisin sanoin pyrkivät hyötymään teistä.” 2 Piet.2:2,3.
      ”He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia, jotka elävät himojensa mukaan. Heidän suunsa puhuu mahtavia, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.” Juudaksen kirje 16. Sellainen on estänyt raitishenkisen Pyhän Hengen toiminnan.

      Tällä kaikella tarkoitan siis hengellistä Jumalan valtakuntaa (Kol. 1:13,14), Jumalan siunauksen aluetta, johon on tunkeutunut turmelevaa syntisaastaa. 1 Joh. 1:5-9. Uudestisyntymättömiä ja kastamattomia on alettu pitää seurakuntaan kuuluvina, vaikka he todellisesti ovat tottelemattomuudessaan edelleen maailmassa. Joh. 3:36. Apt.2:38,41. He saattavat olla joskus hyvinkin uskonnollisia ja hurskaita itse perustamissaan kirkoissa tietämättä elävänsä harhaopin synnissä. He eivät ole ottaneet vastaan rakkautta sydämeensä niin että rakastaisivat Jumalaa ja Hänen Sanaansa kaikesta sydämestään. Room. 5:5. Mark.12:30,31. 2 Tess. 2:10-12.
      Mutta nyt on seurakunnan puhdistautumisen aika. Efes. 5:25-27. On pestävä vaatteet ja valkaistava ne Karitsan veressä. Ilm. 7:14. Kol. 3:12-17.

      ”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmien halu ja elämän korskeus, se ei ole Isästä vaan maailmasta. Maailma katoaa himoineen, mutta joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti.” 1 Joh. 2:15-17.

      Ahdas portti

      Jeesus ja ristintyö on ainoa oikea ”ahdas portti” ulos syntimaailmasta ja sisälle seurakuntaan. ”Menkää sisään ahtaasta portista, sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monet menevät siitä portista sisään. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja harvat löytävät sen!” Matt. 7:13,14.”Antakaa pelastaa itsenne tästä kierosta sukupolvesta.” Apt. 2:40.
      ”Minä olen ovi. Kuka ikinä tulee sisälle minun kauttani, hän pelastuu. Hän käy sisälle ja ulos ja löytää laitumen.” Joh. 10:9. Mainittu laidun on Jumalan seurakunta, Hänen siunausalueensa. Se on rajattu Raamatun opetuksilla valkeuden alueeksi, johon Hän itse kokoaa meitä. Olemmehan tulleet sisälle Jeesus-Oven kautta. Olemme turvapaikassa vaarallisen maailman keskellä. ”Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat ikuiset käsivarret.” 5 Moos. 33:27. Tämän tähden, ole sinä, rakas Jumalan lapsi turvallisella mielellä: Hän ei sinua hylkää ja jätä. Joh. 10:27,28.

      Pyhä Henki kehottaa poistamaan seurakunnasta vieraan aineksen, politikoimiset sekä epäraamatulliset opit, tavat ja toimintamuodot. ”Jokainen istutus, jota minun taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois.” Matt. 15:13.
      ”Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha.” 1 Kor. 5:13. Mutta tämän tekemisessä on osattava toimia rukoillen ja tarkkaan harkiten Pyhän Hengen johdatuksessa, ettei loukkaa ja turmele oikeiden Jumalan lasten elämää. ”… sillä kuka on rankaisematta ojentanut kätensä Herran voideltua vastaan?” 1 Sam. 26:9.

      Nyt on Matt. 13;37-41 aika. ”Älkää mukautuko tämän maailmanajan menoon, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, jotta voisitte tutkia, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, Hänen mielensä mukaista ja täydellistä.” Room. 12:2.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu. Rajat ovat sekoittuneet maailman kanssa.


    • Anonyymi

      En usko Lutikoihin,en mihinkään uskontoon.Uskon Rakkautteen ja se parasta.
      Uskon Kristukseen ja Rakkautteen !

      • Anonyymi

        Siis miesrakkauteen.


    • Anonyymi

      onko sinulla jeesus fetissi ?

      • Anonyymi

        onko sinulla jeesus fetissi ?

        HOmoilla on fetissi,he ovat mieleltään typeriä.
        Jeesus on hyvä,ei ole ole homouden fetissi ja tarkoittaa ihan hetoroa.


    • Anonyymi

      Armo ja totuus kulkee käsi kädessä.

      • Anonyymi

        Ja molemmat ovat miehiä.


    • Anonyymi

      Jumalan rakkaus ei ole ilman sisältöä ja perustaa, joka on tottakai Jeesus ristiinnaulittuna ihmisten pahoista teoista. Siksi kaikki inhimillinen rakkaus on katoavaa ja lopulta yhtä tyhjän kanssa, koska sille ei ole perustaa. Siksi "rakkautta" julistavat ihmiset ovat vihaisia ja tyytymättömiä ja onnettomia. Rakkaus ilman perustetta ei ole mitään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4325
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2679
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2431
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      435
      1669
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      169
      1537
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1534
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      101
      1338
    9. 79
      1291
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1249
    Aihe