Gazassa kaikki hyvin

Anonyymi-ap

Gazan rakennuskanta ei ole kärsinyt vaurioita eikä siviilejä ole uhrien joukossa Israelin puolustustaistelussa Hamasia vastaan.

Israelin ateistinen armeija on toiminut oikein muslimiterroristeja vastaan.

9

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletteko miettineet Ukrainan ja Gazan sotaa siviilitappioden valossa? Tänäänkin YLE:n aamu-TV:ssä joku vihervasemmistolainen piipitti, että Ukrainan sodassa on kuollut 10 000 siviiliä ja Gazan sodassa yli 30 000 siviiliä.

      Asiat on jollain perustavalla tavalla toisin, jos gazalaisia kuolee kuin kärpäsiä pelkästään siitä kun USA pudottaa ruoka-avustuksia lentokoneesta ja onnettomat jäävät niiden alle ja tallautuvat kuoliaiksi sekasorrossa, mutta Ukrainalaiset eivät suostu kuolemaan, vaikka maailman toiseksi kovin armeija on pommittanut jo kolmatta vuotta.

      Osaako Ukrainalaiset rakentaa parempia ja kestävämpiä rakennuksia karvakäsien savimajoihin verrattuna?

      Ukraina suojelee siviilejään kun taas Hamasin apinat piiloutuvat siviilien sekaan ja vähät välittävät kansan kärsimyksistä?

      Hamas valehtelee ja liioittelee siviilitappioita?

      • "Ukraina suojelee siviilejään kun taas Hamasin apinat piiloutuvat siviilien sekaan ja vähät välittävät kansan kärsimyksistä?"

        Hamasilla oli tunneleita niin, että koko Gazan väestö olisi päässyt sinne suojaan, mutta eivätpä apinat päästäneet. No, nyt on Gazalaisille Find out vaihe menossa. Ehkäpä äänestävät seuraavissa vaaleissa paremmin.


      • Anonyymi

        Molemmissa hyökkääjä kärsii suuremmat tappiot. Tämä on lopulta oikeudenmukaista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Molemmissa hyökkääjä kärsii suuremmat tappiot. Tämä on lopulta oikeudenmukaista.

        Kuka Gazassa on hyökkääjä?


      • Anonyymi
        Humanist_atheist kirjoitti:

        Kuka Gazassa on hyökkääjä?

        Hamas ampuu edelleen ohjuksia Israelin kaupunkeja kohti. Haagin islamisti tuomarit käskivät Israelia lopettamaan hyökkäyksensä. Mutta eivät käskeneet Hamasia, joten heidän mukaan Hamas saa sotia, mutta ei Israel. Sehän sopii Hamasille ja Haagin tuomarit rikastuvat öljyvaltioiden bonuksista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hamas ampuu edelleen ohjuksia Israelin kaupunkeja kohti. Haagin islamisti tuomarit käskivät Israelia lopettamaan hyökkäyksensä. Mutta eivät käskeneet Hamasia, joten heidän mukaan Hamas saa sotia, mutta ei Israel. Sehän sopii Hamasille ja Haagin tuomarit rikastuvat öljyvaltioiden bonuksista.

        Juurikin näin. Pearl Harborissa kuoli alle 3000 amerikkalaista, mutta se päättyi kahden ydinpommin pudottamiseen. WTC:ssä kuoli suunnilleen saman verran ja sen seurauksena lanattiin Afganistan ja Irak maan tasalle. Bidenin pitäisi ottaa lääkkeet ja herätä tähän todellisuuteen. Hamas Fucked Around, nyt on heidän Find Out vaihe meneillään. Vaihe loppuu kun he anelevat armoa ja antautuvat. Ihan sama, vaikka menee muutama sata tuhatta siviiliä. Menihän niitä Japanissa, Afganistanissa ja Irakissakin.


      • Anonyymi

        Mitä humanistista toimintaa Suomen ateistit (ei järjestö) tekevät Gazan alueella? Pitäisikö olla Suomen ateistit järjestö, joka tekisi humanitaarista toimintaa kriisialueilla? Sitä kautta ateistit voisivat rahoittaa ja ohjata ateistisen intentionsa toisten avuksi.


    • Anonyymi

      muista 6 miljoonaa 🤣

    • Anonyymi

      Taustaa:

      Gazassa on käynnissä vakava humanitaarinen kriisi Israelin ja palestiinalaisten militanttiryhmien, erityisesti Hamasin, välillä meneillään olevan konfliktin vuoksi. Tilanne kärjistyi dramaattisesti 7. lokakuuta, kun Gazan palestiinalaiset aloittivat iskuja Israeliin, mikä johti merkittäviin uhreihin ja panttivankien ottamiseen. Vastauksena Israel aloitti sotilaalliset toimet Gazaa vastaan, mikä johti suuriin palestiinalaisten uhreihin. Konflikti on johtanut Israelin Gazan saartoon, joka rajoittaa välttämättömien tarvikkeiden, kuten ruoan, veden, polttoaineen, sähkön ja lääketieteellisen avun, saatavuutta. Tämä saarto on pahentanut Gazan ihmisten kärsimystä, mikä on johtanut nälkään ja sairauksiin.

      Ennen äskettäistä väkivallan kärjistymistä alueella oli jo kohonnut jännitteitä ja väkivaltaa. Israelin joukot ja uudisasukkaat olivat osallistuneet yhteenotoihin palestiinalaisten kanssa, mikä on johtanut lukuisiin kuolemiin ja siirtymisiin. Tilannetta on mutkistanut entisestään Israelin poliittinen dynamiikka, mukaan lukien palestiinalaisyhteisöjä kohtaan aggressiivista politiikkaa harjoittaneiden äärioikeistolaisten johtajien vaikutus.

      Konfliktilla on syvät historialliset juuret Israelin perustamisesta vuonna 1948 ja sitä seuranneista sodista ja aluekiistasta. Rajoja, siirtokuntia, Jerusalemin asemaa ja palestiinalaisten oikeuksia koskevat ratkaisemattomat kysymykset ovat myötävaikuttaneet jatkuvaan vihamielisyyteen israelilaisten ja palestiinalaisten välillä.

      Gazan nykyinen kriisi korostaa kansainvälisen väliintulon kiireellistä tarvetta humanitaarisen hätätilanteen ratkaisemiseksi ja kestävän ratkaisun saavuttamiseksi, joka takaa rauhan ja turvallisuuden kaikille osapuolille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe