"RADIKAALIA?"

Anonyymi-ap

Varoitan jo etukäteen, että tämä kirjoitelmani, ei ole lapsille ja herkkähipiäisille hameväelle kenties sopivaa luettavaa. Mutta asiaa kumminkin.
Mikä Perkele nykyajan ihmisissä riivaa, ja vielä "viisaissa" päättäjissä ja hallintoelimissä?
Arvot on heitetty roskalaatikkoon jo ajat sitten. Eli kehäpäätelmäni on. Missä on tulevaisuuden usko? Missä? Ja nyt herää taasen kysymykseni, miksi perinteiset arvot ottaa niin lujille, että ne ollaan valmiita heittämään menemään..mitä te saatanat luulette sillä rakentavanne..mitä? Täälä Kotosuomessa olisi esim. hyvin, hyvin äkkiä nälkä, jos tulisi katovuosi..JOS. Sana, joka kertoo sen, että jos se ei olisi olemassa, niin ne lehmätkin lentäis.
Ja nyt meinaatte, pirulaiset myydä niitä kurjuudessanne, eli lypsäviä lehmiä ainaisessa rahapulassanne? Pitääkö siis nykyinenkään hallitus, yhtään mitään kiinni siitä, mitä on heidän koti, uskonto, isänmaa. Mikä arshole Teitä nykykokoomuslaisia riivaa ja vainoaa. Onhan pariskunnalla Orvo ja Purra töitä, mutta saa ne kyllä siitä kohtuullisen liksan. Mutta ei se tarkoita sitä. Että pitäis olla TÄYSIDIOOTTI. Sitte perkeleet fantasioitte pirulaiset pääsevänne kotiinne 10:tä minuuttia aikaisemmin junalla. Ja maksaa tälle ylivelkaselle valtiolle miljardeja. Ääliöitäkö te ootta? En kysy. Te ootta! Saatanat, niinkuin ukkomettoo soitimella, kuuntele mitään. Isävennamoa kaivattas ny sinne teille puhumaan tekstiä. LOPPU.
JK. En olisi tahtonut sanoa tätä. Mutta, ku ei Te kuuntele.. ei mitään. Puhukaa ny eres joku tuolle pariskunnalle järkeä! Saatanan ruiskukat.

1

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos to tunninjuna raide rakennetaan niin varsin suuri osahan siitä maksetaan työpalkoina niin suunnittelussa kuin valmistamisessakin. En itse osaa oikein sen tärkeyttä määrittää mutta onhan suunnitelma, jossa rakennetaan rantarata pohjanlahden rantaan turvaamaan yhteyksiä länteen, se tunnin rata olisi osa sitä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe