Ilmastopakolaiset

Anonyymi-ap

Maailmassa on ilmastonmuutoksen seurauksena suuret alueet mutumassa asuinkelvottomiksi. Miljardeja ihmisiä uhkaa kuumuutta pakoon lähteminen synnyinseuduiltaan.
Miten Suomi aikoo kantaa vastuunsa ilmastopakolaisten vastaanottamisessa? Nyt ei ole rasismille sijaa!

16

167

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      suomessa on -30℃ ja +30℃ täältä ilmastopakolaiseksi pitäisi lähteä !!!
      Vai olisiko kyse ihmisten sopeutumiskyvystä ?

      Sinun mukaasi ilmasto teko on tuoda tänne kylmään pohjoiseen kuluttamaan etelänasukkeja 🤣

    • Anonyymi

      " ihmisiä uhkaa kuumuutta pakoon lähteminen synnyinseuduiltaan."

      Mutta hiilitön väestön kasvu ei aiheuta ongelmia

      Joka vuosi n 100 miljoonaa ihmistä lisää

      • Anonyymi

        Meidän pitää ottaa vastuu myös niiden nussimisesta kun väkeä syntyy aina vain lisää kaluamaan ja saastuttamaan ympäristöä. Tänne Suomeen kaikki ne kuusi miljardia nälkäpakolaista, kai sitä pari päivää pärjää ennekuin Suomikin on kaputt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän pitää ottaa vastuu myös niiden nussimisesta kun väkeä syntyy aina vain lisää kaluamaan ja saastuttamaan ympäristöä. Tänne Suomeen kaikki ne kuusi miljardia nälkäpakolaista, kai sitä pari päivää pärjää ennekuin Suomikin on kaputt.

        Kyllä Afrikan väkiluvun nosusu, varsinkin islampaskan kehitysmaissa on suomalaisten ja muiden kehitysapua antavien länsimaiden syytä!
        Mitä enemmän kehitysmaihin viedään ruokaa kehitysapuna, sitä enemmän ne jaksaa nussia ja lisääntyä!
        Afrikan väkiluvun nousu 1960 luvulta lähtien on todella hyvä esimerkki siitä!
        Afrikan väkiluku oli 1960 noin 250 miljoonaa ja nyt se on 1,4 miljardia!
        Afrikan väkiluku nousee arvioiden mukaan 2050 mennessä 2,5 miljardiin ja vuosisadan loppuun mennessä 4 miljardiin…
        Mutta kaikki vastuuhan tästä on SUOMELLA ja muulla länsieuroopalla!
        Eikö totta?


    • Anonyymi

      Menkää vassaripummit töihin availemasta öyhöketjujanne.

    • Anonyymi

      Täysin väärin ! Jos edes pieni osa ihmisistä tunkeutuu tänne pohjolan perukoille olemme vaikeuksissa. Kuinka monella afrikkalaisella on sellaisia taitoja/koulutusta joiden avulla Suomen yhteiskunnassa elättää itsensä ja perheensä. Ketkä vihervassarit kuvittelee että Suomalaiset pystyvät elättämään ne joukot mitä sieltä valuu? Ainoa järkevä päätös on estää näitä tulemasta maahamme. Eli armeija ei ole laukunkantajia, vaan maamme koskemattomuuden puolustajia? Jos tänne tulee valtavia joukkoja niin kysymys on me tai ne ? Kuka selviää ja kuka ei.

    • Anonyymi

      Miksi poistetaan tosiasia että maailma hukkuu IHMISEN PASKAAN! Ainoa kehitysapu mikä pitäisi sallia holtittomasti lisääntyville, kehittymättömille on ehkäisyvälineet ja pakko sterilisaatio!

    • Anonyymi

      Paljonkos ukraina toimittaa viljaa afrikkaan ? sama kun heittäisi roskiin ruokaa ja ihmettelisi miten siellä kaatopaikalla oikein kuhisee 🤣

    • Anonyymi

      Mikään ei vedä vertoja suomen loputtomaan ilmastopelotteluun. Ja kaikki suomessa perustuu valehteluun kansalle. Ohessa todellista tietoa kasvihuone päästöistä ja niiden aiheuttajista. mutta koskaan näitä tietoja ei suomessa kerrota.
      90 % maailman maista on asettanut tavoitteeksi päästöjen puolittamisen > vuoteen 2050 mennessä, Suomi vuoteen 2035. EU:n osuus maailman kasvihuonepäästöistä on 7 %, Suomen 0,07 %. Ainoastaan EU:ssa on voimassa päästökauppa, ei USA:ssa, Kiinassa, Intiassa, Etelä-Amerikka eikä edes Afrikassa.

      Kehitysmaiden väestö lisääntyy 100 miljoonalla vuodessa, v 2035 > mennessä 1 miljardi enemmän ja kaikki tehdään polttamalla puuta.

      Suomen hiilidioksidipäästöt olivat vuonna 2020 31 miljoonaa tonnia. Kiina lisäsi päästöjä samana vuonna 600 miljoonaa tonnia, Kiina päästää muutamassa tunnissa Suomen tavoittelemien liikennepäästövähennysten verran. Kiina ottaa joka vuonna käyttöön yhteensä 38 000 MW arvosta uusia hiilivoimalaitoksia, mikä on
      kolme kertaa niin paljon kuin muualla maailmassa yhteensä.

      Kiinassa on rakenteilla 188 uutta hiilivoimalaa ja suunnitteilla 325. Intiassa kivihiilellä tuotetaan 2/3 energiasta ja otetaan joka vuosi käyttöön 7 000 MW uusia hiilivoimalaitoksia. Intian kivihiilellä tuotettu sähköenergia kasvaa 3,6 % vuodessa eli 19 TWH. Intia rakentaa yhden 1 600 MW:n eli Olkiluoto 3:n verran lisää hiilivoimaa joka vuosi.
      Australia on maailman toiseksi suurin hiilen tuottaja ja aikoo kasvattaa tuotantoa ensi vuosikymmenelle asti. Puolassa on 40 miljoonaa asukasta ja 93 % energiasta tuotetaan hiilellä, Saksassa 85 miljoonaa ja 50 % hiilellä, Tanskassa 5 miljoonaa ja 50 % hiilellä. Virossa 100 % energiasta tuotetaan palavalla kivellä, Tsekissä puolet sähköenergiasta hiilellä, Itä-Euroopan maissa kaikki energia hiilellä jne. jne, mutta Suomi, Suomi pelastaa maailman.

      Puolassa on 4000 MW kivihiilivoimalaitos, Saksassa 3000 MW ruskohiilivoimalaitos. Venäjällä on 200 miljoonaa ihmistä, eivätkä he välitä pätkääkään ilmastonmuutoksesta.

      Suurin osa kasvihuonekaasuista tulee luonnosta ja ihmiskunnan osuus kasvihuonekaasuista on n 4 %. Tärkein kasvihuonekaasu on vesihöyry, ei hiilidioksidi. Hiilidioksidin osuus ilmakehän kaasuista on n 0,04 %, ei siis mitään. Tästä ihmisten aiheuttamasta 4 %:sta suomen osuus on 0,07 % eli mitään ja osuus pienenee koko ajan kun esim kehitysmaiden väestö lisääntyy 100 miljoonalla vuodessa, kolmessa vuodessa
      Länsi-Euroopan väkimäärä, kymmenessä vuodessa miljardi ihmistä lisää ja 80 % lämmityksestä ja ruuasta tehdään puulla.

      Lisäksi maapallon köyhät ihmiset ovat alkaneet vaurastua ja kuluttaa
      sumeilematta luontovaroja.

    • Anonyymi

      Suomenssa päästöt on vähentynyt 11% viimeisen vuoden aikana, eikö jokaisen valtion tulisi huolehtia ihan itse päästöistään, eikä odottaa toisten kantavan vastuun.
      Lisäksi Suomessa syntyvyys on alhainen joten kuluttajien määrä vähenisi, ellei väkeä tunkeutuisi ulkomailta. Väestönkasvu on suurin ympäristöuhka, koska syntymättömän hiilijalanjälki on nolla.

      • Anonyymi

        Juurikin näin!
        Mutta vihervasemmiston muslimiveljeskuntien mielestä suomeen voi tuoda lähes rajattomasti kehitysmaamuslimi islampaskaa, lisääntymään holtittomasti!
        Koska ne ovat vähäpäästöisiä…hehhehheh…


      • Anonyymi

        Heh Heh! Suomen lehmät kun piereskelee laitumella ja perähikiän Torsti lämmittää rantasaunan kerran viikossa niin ilma pilaantuu Intiassa asti! Ja suurrikolliset, nämä viheliäiset takanlämmittäjät vain pahentavat suomen aiheuttamaa ilmastonmuutosta!


    • Anonyymi

      Vihervassut on hattarapäitä. Ilmaston muutos on tietysti totta, mutta millään Suomen päästörajoituksilla se ei muutu miksikään. Sanaakaan eivät uskalla mainita väestön kasvua, koska se loukkaa niitä alkeellisesti ajattelevia joiden suosiota halutaan.

    • Anonyymi

      Maapallonväkiluku nousee kohti 9 miljardia, kun se oli 1950 noin 2,5 miljardia!
      Sadassa vuodessa maapallonväkiluku on siis nouseen nelinkertaisesti!
      No SUOMIHAN tästä on tietenkin vastuussa, kysykää vaikka vihervasemmistolta!

      • Anonyymi

        Tämä on osa sitä vihersiirtymää…


    • Anonyymi

      omituisesti hiilidioksidipäästöt putoaa liikenteen sähköistyessä , mutta se ei estä rahastusta ilmastonmuutokseen vedoten 🤣

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe