Suomi tunnustaa Palestiinan kertoi presidenttimme

Anonyymi-ap

Suomi yhtenä viimeisistä maista tulee tunnustamaan Palestiinan valtion. Tosin se tehdään vasta sitten kun Länsirannan viimeisiltäkin tonteilta on palestiinalaiset häädetty tai tapettu.

24

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koskahan Stubb saa USA ota luvan tunnustaa ?

      • Anonyymi

        Biden lähtee.... Kummankohan takapuolessa Stubin kieli nyt lipattaa. Trumpin vaiko Kamalan ahterissa?


    • Anonyymi

      yli 140 itsenäistä valtiota on jo tunnustanut Palestiinan valtion itsenäisyyden.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itseasiassa Suomi on tukenut ja tukee Israelin valtioterroria piittaamatta käytännössä yhtään mitään alueen alkuperäisten asukkaiden, palestiinalaisten kärsimyksistä. Täällä korkeintaan voivotellaan, että pääsisipä joku avustusrekka Gazaan mutta siinä kaikki.

      Todella suuri häpeä Suomelle puhua maailman forumeilla oikeudenmukaisuudesta, ihmisoikeuksista ja muusta sellaisesta kun samalla katsomme sormien läpi vierestä kun Israel jatkaa palestiinalaisten sortoa ja suoranaista kansanmurhaa.

    • Anonyymi

      Suomi on maailman onnellisin maa mutta miksi? Johtuuko se siitä, että se on niin hyvä sulkemaan silmänsä muiden ihmisten ahdingolta ja kurjuudelta. Suomea ei liikuta edes Israelin tekemä palestiinalaisten kansanmurha.

    • Anonyymi

      Suomi tunnustaa Palestiinan kun viimeinenkin palestiinalainen on tapettu tai potkittu pois kotoaan ja maat on varastettu Israelin juutalaisten käyttöön.

    • Anonyymi

      Suomi on jäämässä yhdeksi viimeisiä maita maailmassa puolustamaan Israelin valtioterrorin käyttöä palestiinalaisia ja naapurimaitaan vastaan. Esim. Ruotsi on tunnustanut aikapäiviä sitten palestiinan mutta Suomi katsoo palestiinalaisten kansanmurhaa edelleen sormien läpi eikä tunnusta palestiinalaisten oikeutta normaaliin elämään.

      • Anonyymi

        Omasta puolestani Palestiina voitaisiin tunnustaa kaikkine vajavaisuuksineen ja ilman rajoja, kun kerran Israelkin on tunnustettu, mutta miten se, että 140 valtiota on tunnustanut Palestiinan, on yhtään edesauttanut palestiinalaisten asiaa?


    • Anonyymi

      Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja, Slovenia, Armenia ja puolentoistasataa muuta maata ovat Palestiinan tunnustaneet ja ovat ihmisyyden puolella Israelin valtioterroria vastaan. Suomi ei ole liittynyt sivistysvaltioiden joukkoon vaan nuolee juutalaisvaltio Israelin syvimpiä vakoja kuin Neuvostoliittoa konsanaan. Hävetkäämme ja olkaamme puhumatta mistään oikeudenmukaisuudesta, tasa-arvosta ja muista asioista koska emme niiden puolella oikeasti ole.

      • Anonyymi

        Suomi puolustaa sotarikollista Israelia. Ei uskoisi, että Suomi on maailman valtioiden joukossa vähemmistössä täydellisen vääryyden puolella.


    • Anonyymi

      Israelin hallituksesta ilmoitettiin ettei mitään Palestiinaa synny vaan Israel liittää Länsirannan ja myös Gazan itseensä sotilashallinnon alle. Suomella ei siis enää kohta ole mitään mitä tunnustaa, on vain miljoonia palestiinalaisia sisällään pitävät keskitysleirit. Suomen poliitikoilla ei ollut ns. munaa toimia oikeudenmukaisesti vaan haluttiin nuolla Israelin pers*ttä oikein syvältä ja hartaasti.

      • Anonyymi

        Näin Pride-ihannoinnin aikana on persvaon nuoleminen ilmeisesti paikallaan. Helppo on perverssien marsia kun kymmenien tuhansien palestiinalaislasten tappaminen ei mieltä liikuta.


    • Anonyymi

      Palestiinan tunnustaminen on suuri virhe, joka on selkeä lausunto Hamasin hyväksi, että "terrorismi kannattaa".

      Hyväksymällä palestiinalaisten terrorismin taataan sodan jatkuminen.

      • Anonyymi

        Hamas on yhtä vähän palestiina kuin jotkin kouluampujat Suomi. Hamasia ei ole esim. Länsirannalla näkynyt ja siitä huolimatta miljoonat palestiinalaiset on karkoitettu kodeistaan yhä pieneneviin elinkelvottomiin keskitysleireihin. Israel on sotahullu natsivaltio joka haluaa rotuopillisin perustein elintilaa ihan natsi-Saksan tapaan. Israel on jo vienyt palestiinalaisten maat ja se tekee parhaansa, että pommituksillaan saisi sodan aloitettua jotta voisi edelleen laajentaa elintilaansa Syyrian ja Libanonin alueille ja saadakseen USA:n mukaan täysimittaiseen sotaan Irania vastaan.

        Israel on maailman pahin roistovaltio joka osaa kyllä propagandan suoltamisen siinä kuin natsi-Saksakin. Se on kuulemma aina vain russofobiaa kun Venäjän tekoja arvostelee ja antisemistismiä kun Israelin tekoja arvostelee. Kannattaa kuitenkin selvittää itselleen tosiasiat eikä uskoa kaikkea sellaisenaan.


    • Anonyymi

      En ymmärrä tätä presidentin vetkuilua asiassa. Hän näyttää olevan Netanjahun kanssa samoilla linjoilla palestiinalaisten suhteen.

    • Anonyymi

      Gazan aluetta myydään jo herrakansalle. Lebensraumia on vallattu ja tuhottu alueen alkuperäisväestö. Israelin extremistit murhasivat Yitzhak Rabinin ja kahden valtion malli loppui siihen.

    • Anonyymi

      Niin sanotut palestiinalaiset ovat koko väestönä yhteisvastuullisesti aiheuttaneet oman tilanteensa. Ns. siviiliväestö, lapset kuten aikuisetkin, ovat yhdessä rintamassa Hamasin kanssa valmistaneet aseistuksen ja hyökkäyksen Israelia vastaan. Kaikki palestiinalaiset ovat siis valinneet Hamasin johtajakseen ja ovat mukana sotimassa tarkoituksenaan tuhota Israel. Tämän asetelman ymmärtäminen on pohjana kaikelle muulle oikealle ajattelulle ko. asiassa.

      Länsimaiden tulisi nyt auttaa Israelia poistamaan Gazan alueelta Hamasin sotilastukikohdat, joita siellä edelleen on. Siellä on monia terroristien piilopaikkoja, josta on ammuttu Israeliin suuret määrät ohjuksia.
      Halveksittavat ja julmat häikäilemättömät palestiinalaisterroristit hyökkäävät juutalaista siviiliväestöä vastaan Gazasta ihmiskilpien takaa, sairaat, vanhukset ja lapset ovat heidän suojanaan. Tämän tähden Suomesta ei pidä lahjoittaa euroakaan terroristien eli palestiinalaisten tukemiseen. !!!
      Voimme auttaa palestiinalaisia ainoastaan auttamalla heidät heidän omaan palestiinalaisvaltioonsa, Jordaniaan. Länsiranta ja Gaza ovat Israelin alueita, joita on luovutettu palestiinalaisille. Siinä on tehty väärin. Palestiinalaisille perustettiin oma valtio jo vuonna 1946. Se on siis Jordania. Siellä heille on tilaa omiensa joukossa.
      Ei ole olemassa ns. "Israelin miehittämiä alueita". Sellainen väite on muslimiuskonnon keksimä valhe.
      Kannattaa ottaa selvää näistä asioista (oikeista lähteistä - ei hamasin ja Pravdan tiedotteista) ja sitten toimia oikeuden ja rehellisyyden pohjalta.

    • Anonyymi

      Pahan vaikuttamaa on myöskin se, että presidentti hyväksyy pride- ja sateenkaari-ideologian.

    • Anonyymi

      Minunkin näkemykseni on, että palestiinalaiset, Hamasin johtamina, ovat suorassa pääpaholaisen johdossa. Siinä pimeyden joukossa on myöskin Iran ja Pohjois-Korea.

      • Anonyymi

        Kansainvälinen oikeus on oikean paholaisen asiaa käsitellyt ja tuominnut tuon paholaisen toiminnan jälleen kerran.

        https://yle.fi/a/74-20100553

        Mitä tekee Suomi, ei mitään. Sille on ihan sama vaikka kansainvälinen oikeus tuomitsee Israelin laittomuuksista. Israel on esim. tappanut Venäjään verrattuna moninkertaisen määrän siviilejä mutta Suomi näkee vain Venäjän rikokset, meillähän on kaksoisstandardit. Hävettää oman maan johdon munattomuus tässä asiassa.


    • Anonyymi

      Suomi on parhaillaan Israelin kiristysotteessa asekauppojen vuoksi.

      Israel on myymässä suomelle Daavidin Linko nimistä ilmatorjuntajärjestelmää ja se kauppa saattaa peruuntua tai kallistua yllättäen jos Israel katsoo meidän olevan heitä vastaan.

      • Anonyymi

        Israel ei ole myynyt eikä lahjoittanut aseita Ukrainaan koska haluaa pitää hyvät välinsä fasistivaltio Venäjään. Tositilanteessa Suomi joutuu Venäjää vastaan eikä ole mitään takeita, että Israel toimittaa ohjuksia tai edes niiden varaosia silloin Suomeen. Suomen tulee laittaa Israel täydelliseen kauppaboikottiin kunnes Israel myöntyy kansainvälisten sopimusten ja lakien noudattamiseen. Meidän ei pidä tukea fasistista Israelia kun samaan aikaan tuomitsemme toisen fasistivaltion Venäjän tekemisiä.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel ei ole myynyt eikä lahjoittanut aseita Ukrainaan koska haluaa pitää hyvät välinsä fasistivaltio Venäjään. Tositilanteessa Suomi joutuu Venäjää vastaan eikä ole mitään takeita, että Israel toimittaa ohjuksia tai edes niiden varaosia silloin Suomeen. Suomen tulee laittaa Israel täydelliseen kauppaboikottiin kunnes Israel myöntyy kansainvälisten sopimusten ja lakien noudattamiseen. Meidän ei pidä tukea fasistista Israelia kun samaan aikaan tuomitsemme toisen fasistivaltion Venäjän tekemisiä.

        Suomalainen poliitikko on aina nuollut jonkun toisen pers*ttä, nyt tuo pers* kuuluu Israelille. Israelin pers*ttä nuollaan vaikka se on rikollisvaltioksi osoitettu oikeusistuimia myöten.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      152
      2552
    2. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      82
      1889
    3. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      13
      1767
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      96
      1575
    5. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      94
      1451
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      9
      1344
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      66
      1198
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      12
      1064
    9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

      Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
      Sinkut
      112
      1036
    10. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      45
      1024
    Aihe