Paholainen riivaa minua mikä neuvoksi?

Anonyymi-ap

Minä ajattelin vähän avautua tänne ja kertoa omaa tarinaani tänne ja anteeksi jos tuleee vähän sekavaa tekstiä eli minun ongelmani on seuraavanlainen minua yrittää riivata paholainen ja se käskee murhaamaan ihmisiä mutta minä en tottele sitä ja minä sanon sille suoraan että haista paska en tottele ja olen myös irtaantunut ruumiistanikin ja sitten minnulla on unihalvauksia sellaisia että joku pitää lujasti kiinni ja en pysty liikkumaan ja näen silmäkulmasta varjoihmisiä kodissani ja minua revitään vaatteista nämä kokemukset ovat todella vittumaisia no minä otin yhteyttä terveysasenalle ja sainkin pätevän hoitajan joka otti kaiken tosissaan ja se teki minulle kyselyn jonka mukaan olisin vaikeasti masentunut no me tehdään minulle hoito suunnitelma ja tavataan lääkäri ja niin minä olen pysyvällä eläkkeellä ja olen 45 vuotias mies olisiko kaukaa haettua ajatus jos soittaa kirkon diakoniaan ja pyytää että pappi tulisi siunaa oman kodin? mitä ajatuksia nämä herätti teissä? olisin kiitollinen asiallisista vastauksista.

25

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Liity henget ja henkimaailma FB ryhmään, siellä on muitakin. Jo 25 000 jäsentä.

    • Anonyymi

      Pappia saa kysellä seurakunnasta. Kyllä he sieltä kertovat , voiko se tulla käymään kotonasi.
      Mielestäni aloittajalla on kyllä psykoosin tyyppisiä oireita, ei tuollainen voi olla pelkkää masennusta.
      Vai olisiko sitten depressiivinen psykoosi ?
      Ehkä pääasia on kuitenkin, että pärjäisi pahimman yli, koska useimmiten tuollaiset tilat ovat ohimeneviä. Toipuminen on täysin mahdollista, etenkin jos saa riittävästi tukea.

    • Anonyymi

      Voisihan hän parin suojelusenkelin kanssa tulla siunaamaan.

    • Anonyymi

      Mene puhumaan terveyskeskus lääkärille aloitus aiheesi.pääset asiantuntevaan sairaalan plk.Saat oikeat lääkeet ja voit hyvin.

    • Anonyymi

      Nyt hyvää ruokaa, paljon unta ja tuttuja, tasapainoisia ihmisiä ympärille.
      Voitko vaikka mennä jonkun ystävän tai sukulaisen luo pariksi päiväksi, tai tulisiko joku luoksesi.

      Olet varmasti vain nyt tosi väsynyt ja/tai syönyt ravinneköyhää ruokaa.

      Tukevoita oloasi hyvällä ruoalla ja koita nukkua hyvin ja pitkään <3
      Soita ystävälle tai sukulaiselle ja käykää vaikka kävelyllä tai uimassa.

      • Anonyymi

        Psykoottisuus ei katoa syömällä hyvää ruokaa tai kävelemällä tai uimalla.
        Et taida paljon tietää psyyken ongelmista ?


      • Anonyymi

        Omaiset eivät olemitään oksennuspusseja minne omat ongelmat kaadetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omaiset eivät olemitään oksennuspusseja minne omat ongelmat kaadetaan.

        Totta.


    • Anonyymi

      -Rukoilu, niin että sen unessakin osaa. Valon ja värin tuominen henkisesti, musta väistyy tai puhdistuu. Valinta puolesta, kummalla itse on, vaikka valon puolella.
      -Vältä alkoholia ja voimakkaita lääkkeitä, niissä on eroja hieman. Onko haittavaikutuksia. Joskus deliriumtyyppisiä oireita joillakin. Miten piik. tilanne, ehkei kannattaisi ottaa niitä.
      -Suihku, tuuletus, vaatteiden vaihtoa, pesua. Kännykkä joskus kiinni välillä vaikka yöksi. Joku kiva kirja ja luonnon kohinaa ennen unta.
      -Onko huonoja kontakteja tai kaverit, jätä ne. Ota turvalliset ihmiset vain.
      -Ulkomailla on katolisessa kirkossa tai sen ulkopuolella ns. manaajia. Mutta voit itsekin tehdä paljon. Ja suolapussilla puhdistella chakrapisteitä, aurakenttää, niskan takaa ja alaselästä. Koko selkä. Pussi roskiin ja pois. On monia erilaisia tekniikoita tasapainottaa. Niitä voi etsiä monenlaisia tai vaikka sisäisesti kerran pari yrttitee, salvia, mustaherukkamehu, omenamehu, lähdevesi tms. Ehkä osa ihmisistä kanavoi chakroillaan ja muuten. Ravintokin vaikuttaa vähän mitä syö ja juo, lisäaineet.
      -Jos on horminihäiriöitä, unihäiriöt tai joku diagnoosi, sen voi huomioida. Ehkei ole muillakaan ihan aina täydellinen uni. Voi hyväksyä itsensä. Onko uniapneaa vai ei, jossa on hengityskatkoksia. Astmaa?
      -Joskus myös näkijät ja shamaanit voivat paikantaa ongelman ja korjata sitä, jos joku uskaltaa mennä ja löytää sen parhaimman. Ei mitään tietämätöntä meediota, joka lisää ongelmia. Entä puhevideot ja kirjat, voi välittää myös itsestään. Joskus syy on fyysinen joka heijastuu henkiseen tai miten päin se meneekään.
      -Ei kannata seurata materiaalia ja käydä paikoissa, joissa tila lisääntyy. Joskus ollaan liikaa koneäänen ja keinovalon parissa. Luonto lähellä voi helpottaa hieman.

    • Anonyymi

      Ei taida kauheasti olla siellä yövuorossa tekemistä.
      Oletteko te mielenterveys-psykot koskaan ajatelleet tutkituttaa päätänne.
      Sen voisi aivan hyvin tutkia joku täysjärkinen maallikko, ja todeta että päänne on pahasti sekaisin.

    • Anonyymi

      Pappi nyt viimeisinpänä suuro osa papeista toimii myös SAATANAN palvojien riveissä tarkoitan sitä maailman suurinta poikien kerhoa jossa palvotaan Pabhometia mustasta raamatusta kait..

    • Anonyymi

      Minä sanon välillä ajattelemattomia ja kärsin niistä.

      • Anonyymi

        Mulla sama


    • Anonyymi

      Jos ei usko jumalaan, niin ei tarvitse uskoa saatanaankaan.

    • Anonyymi

      Jos alkuperäinen syö neurolepteja tai muita psykoosilääkkeitä jotka ovat huumeita, nämä lääkkeet voivat tehdä tällaista, sekoittaa pään ja kehon toiminnan.
      Lääkärit eivät valitettavasti tällaista ymmärrä jos heille puhuu, heille on opetettu masennuksesta väärää tietoa. Tästä on tullut psykiatriaan väärä ajatusvioutuma jota lääkäreille opetetaan. Tämä TYKS:in tutkimuksia.

      • Anonyymi

        Neuroleptit auttavat erilaistuneeseen oikeistolaiseen psykoottisuuteen.


    • Anonyymi

      Lähetä ne takaisin Helvettiin. Luota itseesi.

    • Anonyymi

      Oikeistolaisesta sielunsa myymisestä paholaiselle palkkiona nautinto muiden kustannuksella voi parantua hylkäämällä sopimuksen paholaisen kanssa, lahjoittamalla omaisuutensa hyväntekeväisyyteen sekä kääntymällä vasemmistolaisuuteen. Siunaista teille parannuksen tiellänne.

      • Anonyymi

        Noilla psyyke-huumelääkkeillä on sellainen ominaisuus että kun niitä syö niin ennen pitkää ne ottavat elimistön hallintaansa ja alkavat ohjailla sen toimintaa. Tähän prosessiin ei voi itse vaikuttaa. Psykiatrit pitävät näitä lääkkeiden aiheuttamia vaikutuksia psyykkisenä sairautena ja siksi tulee paljon vääriä diagnoosejakin.
        Samantyyppisen vaikutuksen tekee myös alkoholi. Kun juo tarpeeksi pitkään tai paljon kuka hyvänsä ulkopuolinen voi nähdä päihtymyksen tilan ihmisessä. Silloin ihminen ei voi enää kontrolloida itseään vaan joku ulkopuolinen ohjailee ajatuksia ja käytöstä. Myös toimintakyvyn ja ajatuselämän lamaantuminen ovat tavallisia. Tästähän ei taida kukaan olla eri mieltä, niin yleisiä nuo juoppojen toilailut ovat.

        Kun ihminen joutuu ulkopuolisen huumelääke voiman valtaamaksi, ei ajatus että paholainen on tullut minuun ole ollenkaan kummallinen. Kyllä näille lääkkeiden vaikutukselle kehossaan voi hyvin antaa nimen paholainen tai saatana. Mutta silloin ihminen itse ei ole oikeasti mieleltään sairas eikä lisää lääkettä - menetelmällä paranneta mitään eikä ajeta kuviteltuja paholaisia pois.


    • Anonyymi

      Alkuperäisen kysymys ottaa yhteyttä kirkon diakoniaan ja pyytää pappia siunaamaan kodin on hyvä ajatus. Siunauksen pyytäminen Korkeimmalta voimalta tuo kotiin myös Jumalan rakkauden ja suojeluksen.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti kannattaa kutsua pappi siunaamaan kotisi. Sitten loppuvat paholaisen vierailut!

    • Anonyymi

      Terveydenhoitoalan ammattilainen on täydellisen pätemätön apina hoitamaan mitään teologian alan ongelmia.

    • Anonyymi

      Pitäisi terveydenhoitoammattilaisen tietää hypnoosista, suggestiosta tai edes plasebosta, että olisi pätevä edes omalla alallaan.

      Hypnoosia on tutkittu varsinkin Ranskassa ja USA:ssa viimeistään 1800-luvulta lähtien. Pelkän suggestion, hypnoosin voimalla on saatu ihmisille tulemaan esim. palorakkuloita iholle, ilman että mitään kuumaa siihen olisi laitettu. Mieli tai alitajunta näyttää pystyneen tuottamaan vastaavasti vaikuttavia kemikaaleja kuin lääke, silloin kun on kyse plasebo-vaikutuksesta, esim. jauho- tai sokeripilleristä.

      Usein hypnoosiin tai suggestioon liittyy asetelma, että uskotaan johonkin auktoriteettihahmoon, ja sitten alitajunta toteuttaa tämän lausumia ennustuksia tai väitteitä. Suggestio on paljon laajemmin käytettyä kuin yleensä ajatellaan tai tiedostetaan: sotapropaganda, kaupalliset mainokset, uskonlahkojen ennustukset, jne.

      Voisin hyvin kuvitella, että uskonlahkossa jokin profeetta on lausunut ennustuksen henkilölle, että illalla kun menet nukkumaan, perkeleen käsi tulee ja tarttuu kiinni nilkastasi (kun et ole luopunut tästä ja tuosta synnistäsi). Sitten henkilö unen ja valveen rajamailla, hypnoosia muistuttavassa tajunnantilassa, oman mielensä voimalla, tai alitajunnalla, tuottaa tuon perkelekokemuksen samaan tapaan kuin mieli tuottaa unia nukkumisen aikana.

      Tähän ongelmaan ei ole ratkaisu se, että psykiatri pilkkakirveenä aukoo päätänsä, olet sairas, psykootikko, ja pumpataan ihminen täyteen kalliita lääkkeitä. Vaan pitäisi mielitieteen edustajan itse tuntea omaa alaansa, ja lahkojen käyttämää hypnoosilla /suggestiolla manipuloimista, jotta ymmärtäisi tämän laajemman kuvion, ongelman taustaa.

      Hypnoosia on käytetty myös positiivisessa tarkoituksessa. On myös uskonlahkoja, joissa pyritään positiiviseen itsensä hypnotisoimiseen sillä, että hoetaan affirmaatioita, positiivisia Raamatusta otettuja lauseita, tai itse keskenään keksittyjä. Tämä muistuttaa sitä, miten urheiluvalmennuksessa käytetään mielikuvaharjoittelua - siis sitä, että suggestio voi olla myös visuaalinen kuva.

      Hämmästelen, että terveysalan ammattilaiset ovat keskustelussa olleet olevinaan tietämättömiä näistä asioista. Oliko tarkoitus vain itse toimia hypnotisoivana auktoriteettinä, joka heittää herjan loitsuksi, jolla ihminen saadaan hoivabisneksen orjaksi, ja hyödyttämään lääketeollisuutta. Suggestiota tämäkin.

      • Anonyymi

        Tällainen maailma jota kirjoittaja kuvaa ei kuulu terveydenhoidon piiriin eikä sitä opeteta missään koulussa. Tällaisilla asioilla ei ole mitään tekemistä terveen uskonnon kanssa, lahkot ovat ihmisten oman sielullisuuden tuotetta, kristinuskon kanssa niillä ei ole mitään tekemistä, vaikka näin virheellisesti kirjoitellaankin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällainen maailma jota kirjoittaja kuvaa ei kuulu terveydenhoidon piiriin eikä sitä opeteta missään koulussa. Tällaisilla asioilla ei ole mitään tekemistä terveen uskonnon kanssa, lahkot ovat ihmisten oman sielullisuuden tuotetta, kristinuskon kanssa niillä ei ole mitään tekemistä, vaikka näin virheellisesti kirjoitellaankin.

        Psykologian alalla on kyllä tiedetty pitkään senkaltaisista asioista kuin hypokondria, psykosomaattiset sairaudet, hypnoosi, jne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe