Daniel 8 tapahtui ja tapahtuu

Anonyymi-ap

Shalom!

Daniel 8 kuvaa Aleksanteri Suuren kuolemasta alkaneen 2300 vuoden ajanjakson tapahtumia. Keskeinen kuvaus on Pässin (Neuvostoliitto) ja Vuohipukin (USA) välinen kylmä sota, joka tapahtui II maailmansodan jälkeen. 1945-1989. Pässi menetti sarvensa mutta Vuohipukki ei vielä ole menettänyt. Yhdysvaltain sarven on murruttava neljään osaan.

Mikä tuo sarvi on? Onko se itse Yhdysvallat, jota Meksiko ja Arabit kiusaa, vai onko se Euroopan Yhteisö. Jos se on Eurooppa niin se tulee menemään neljään osaan. Eikä säily yhtenäisenä yhteisönä. Mikä on sen tarkoitus käy ilmi Daniel 8:14 jakeesta.

KUNNES ON KULUNUT 2300 ILTAA JA AAMUA. SITTEN PYHÄ PAIKKA PALAUTETAAN OIKEAAN TILAANSA.

Tuosta 2300 vuodesta on ilta kulunut eli läntisen pallonpuoliskon jumalattomuus. Länteen palautuu Totuus, jumalisuus ja temppeli voimaan. Mikäli Israel valitsee lännen niin se koskee myös Israelia. Mutta jos Israel valitsee idän niin jatkuu vielä 2300 vuotta eli aamua jumalattomuus. Eikä pyhäkkö ja jokapäiväinen uhri nouse vielä takaisin.

Daniel 8 koskee Lopun aikaa 1470-1960 ja Lopun hetkeä 1960-2043 Eikä vain Aleksanteri Suuren aikaa.

4

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      2300 iltaa = Länsi = 323 ekr - 1975 jkr
      2300 aamua = Itä = 1975 jkr - 4275 jkr

      Maailma on kahtiajakautunut itään ja länteen. Siitä kahtiajaosta on kyse myös Ukrainan sodassa. Ukrainan on luovutettava idälle sille kuuluvat alueet valtakunnastaan.

      Itä on jumalaton 1975-4275 ja länsi puolestaan on Jumalainen 1975 alkaen ollut. Ukraina ja Israel ja jopa Turkki joutuu tekemään valinnan kuuluvatko itään vai länteen.

      Kysymys on tärkeä sillä sen perusteella pyhäkkö palautuu voimaan. Se on tärkeä myös Euroopalle kokonaisuutena jos Eurooppa on vuohipukin sarvi. Eurooppa menee neljään osaan eikä enää ole voimakas. Mikä edellytys on täytyttävä on Israelin tekemä päätös siitä onko se osa itää vai länttä.

      Jos Israel on osa länttä niin Eurooppa ei oikeastaan voi mennä neljään osaan. Mutta jos Israel on osa Itää niin Eurooppa menee neljään osaan. Luultavasti. Sen tähden näyttää kuin Mahdi ja Persia ja Israel pakottaa Turkin ja Ukrainan osaksi itää. He kaappaa idän piiriin sen minkä voivat.

      • Anonyymi

        Se on Kiina, joka on Jumalaton.


    • Anonyymi

      Kun Mahdi tulee saa hän haltuunsa Viisaimman Kuningas Salomon valtaistuimen. Hän myös saa Persian Sotavoiman ja hyökkää Turkkiin ja Roomaan. On ilmeistä että Mahdi on IDÄN PUOLELLA. Ja se merkitsee että asetetaan jumalaton väärä palvelus muodossa jos toisessa Israeliin. Tulee väärä temppeli eikä oikeaa.
      Hävityksen kauhistus asetetaan.

      Evankeliumi kuvaa sitä tapahtumaa Lopun kuvauksissaan ja onkin helppo päätellä että Israel valitsee Idän. Muuten ei toteudu evankeliumin Lopun profetiat eikä vuohipukin sarvi murru neljään osaan.

      Miten voi olla mahdollista että Länteen kuitenkin nousee oikea temppeli ja oikea palvelus. Onko se Pietarin kirjeiden mukainen Elävistä kivistä koostuva temppeli vai jokin fyysinen paikka. Ehkä kyse on vertauskuvallisesta temppelistä.

      Vaikea hetki on menossa. Itä tahtoo haltuunsa paljon alueita ja Lännen on murruttava neljään osaan. Ilmestys 17-20 kuvaa myös Ukrainan sotaa. Siinä Venäjä on Karitsa ja EU peto jonka selässä portto ratsastaa. Portto kukistuu ja tilalle tulee väärä profeetta eli ilmeisesti Islam. Islamin kukistaa Jumalan Sana.

      Peto, Väärä profeetta ovat vaarassa mennä tuleen. Mutta on kaikki vielä mahdollista Kristukselle jos kansat kuulevat häntä. Hän voi pelastaa pedon ja väärän profeetan sillä hän tuli pelastaakseen koko maailman. Jumalan Sana kyllä voittaa ja toteutuu mutta sitä voidaan paljon lieventää. Ilmestykseen onkin merkitty että portto menee autiomaahan paastoon. Eikä tuleen. Toiseksi vaihtoehdoksi.

      Myös Danieliin on merkitty että kolme petoa luopuu vallastaan. Yhä on neljäs peto ongelma. Kuinka sen voi pelastaa. Antamalla kolme sen päistä ja sarvista Mahdille ja loput 7 päätä ja 7 sarvea annetaan Karitsan osaksi.
      Neljäs peto pitää tuleman Mahdin ja Karitsan kesyttämäksi.

    • Anonyymi

      Tuo neljäs peto on kuvattu Daniel 7 luvussa mutta myös Intian Ramajana eeppoksessa.
      Sillä on 10 päätä ja 10 sarvea. Ne ovat antikristillisiä. On selvää että nykyiset sodat perustuu Jeesuksen yritykseen kukistaa 3 päistä ja sarvista. Yksi pedon päistä lienee Israelin hallitus jota Hamas yritti moukaroida vähän irti pedosta. Toinen pedon pää joka tahdotaan irrottaa pedosta on Venäjän hallitus.

      Mutta mikä on se kolmas pää jonka Jeesus tahtoo irrottaa pedosta jotta voisi kääntää pedon olemaan Karitsa. Sillä Karitsalla on 7 silmää ja 7 sarvea. On ehkä pakko nostattaa vielä kolmas sota sitä varten että saadaan peto lauhtumaan.

      Pedon on pakko luopua kolmesta päästään jotta maailmaan voisi palautua jonkinlainen Status Quo tila. Sitä se ei tee mielellään. Mahdi tahtoo Israelin ja Venäjän olevan puolellaan, mutta kenen kolmannen? Siitä on kysymys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe