Tuhma setä tai täti

Anonyymi-ap

Onkos teillä muilla ollut lapsuudessa tuhma setä tai täti joka leikki teidän kanssa❓Mulla oli💦

24

1891

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä teitte?

    • Anonyymi

      Yksin asuvalla tädilläni oli marjapensaita melkoinen määrä, kahdessa rivissä, ja minulla lukiolaispoikana elokuisena velvollisuutena auttaa marjojen poiminnassa. Ei täti ollut tuhma, minä pikemminkin, sillä hieman tätiäkin kiusatakseni, lämpimänä päivänä, päätin ottaa samalla aurinkokylpyä. Täti poimi marjoja toisessa rivissä eikä ollut millänsäkään, pikemminkin ilahtunut rohkeudestani. Mikä idyllinen tunnelma, suorastaan transsi, kun pam! Ampiainen pisti, ja suoraan terskan päähän. Miten se nyt noin, tätikin hätkähti. Ja mitäs me nyt tehdään, hän huolestui, naureskeli samalla, pohti, että tulikohan suurikin vahinko. No, jostakin kaapin kätköstä löytyi troppia, pariakin laatua kokeiltiin. Ja ei kun jatkamaan. Sen verran sisuunnuin, etten antanut periksi auringonotolle. Paistoi lämpimästi juuri sopivasta suunnasta.

      • Anonyymi

        Jep jep spedellä taas sekottaa buaahaa


      • Anonyymi

        Näitä lisää. Kuulostaa hyvältä.


    • Anonyymi

      Mä olen nykyään jo lähemmäs nelikymppinen, mutta muistan kun olin parikymppinen, niin äidin sisko oli jännä käytökseltään. Hänen poika, eli mun serkku oli samanikäinen ja paljo oltiin hänen kans tekemisissä. Kerran olin heillä kylässä ja mönkijää korjattiin tallissa. Serkku sanoi että hän käy laittamassa kahvin tippumaan. Sitte vartin päästä mentiin kahville, niin täti oli siellä keittiössä pelkissä alusvaatteissa ja muka siivoili jotain. Pyllistelikin oikein tarkoituksella ja hänellä oli muodokas ja treenattu perse. Hän tiesi sen itsekin ja osasi hakea huomiota.

      Sitten kerran menin heidän luo pyörällä kesällä ja menin sisälle taloon. Kuulin että joku oli suihkussa ja ajattelin että se on serkkuni ja jäin siihen odottelemaan ja lukemaan lehteä. Hetken päästä ovi aukesi ja se olikin tätini. Hän tuli täysin ujostelematta alasti siihen eteeni. Kuivasi ensin hiuksiaan ja sitten pillunsa. Kysyi hyvin rauhallisesti että mitäs kuuluu?

      Vielä yksi muisto serkun häistä. Oltiin koko suku vanhalla kylätalolla niitä viettämässä ja väkeä oli paljon. Täti oli pukeutunut hameeseen ja stay-up sukkiin ja kokonaisuus kruunattiin korkkareilla. Hän monesti sen illan aikana hakeutui seuraani ja pihalla kun istuttiin penkillä, hän kyseli että onko mitään kivaa morsianta vielä löytyny? Hän hiukan levitti jalkojaan siinä samalla ja nauroi leikkisästi. Sitten ilta alkoi olla jo myöhä ja sanoin juhlaväelle että mä taidan nyt lähteä kotiin ja kiitin juhlista. Täti lähti perääni ja sanoi että sä et lähde vielä mihinkään, vaan sä jäät mun kans tänne. No, lähdin kuitenkin pois.

      On vaan jääny monesti mietityttämään näin jälkeenpäin että mitähän hänellä mahtoi olla mielessään?

      • Anonyymi

        Hmmm.. tädillä on selvästi ollut jotain mielessä. Kyllähän tuon nyt selvästi tuosta tajuaa.
        Ihan pakko kysyä että kun tätisi tuli suihkusta, niin oliko posliinipillu? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hmmm.. tädillä on selvästi ollut jotain mielessä. Kyllähän tuon nyt selvästi tuosta tajuaa.
        Ihan pakko kysyä että kun tätisi tuli suihkusta, niin oliko posliinipillu? :D

        Ei ollu posliini. Siistitty karvoitus 😁 Komea kolmio oli. Joo-o, ehkä hänellä oli mielessä jotain, mutta kun olin niin ujo että en olisi kyllä ikinä mihinkää semmoiseen pystyny.


    • Anonyymi

      Jatkoa vielä edelliseen. Kun äiti ja täti olivat keskenään tekemisissä, niin kyllä he puhui todella seksuaalissävytteisiä juttuja aina. Äitikin innostui aina sitten puhumaan ja siinä suunniteltiin mm, pillunkarvojen värjäystä ja permanenttausta. Ja aina, siis aina kun äidillä oli synttärit, tämä kyseinen sisko osti hänelle jotku seksikkäät pikkuhousut.

      • Anonyymi

        No siinä on ollu oikein "seksikkäät siskokset" sitten :D
        Mutta onhan noita juttuja ihan kiva kuunnella ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siinä on ollu oikein "seksikkäät siskokset" sitten :D
        Mutta onhan noita juttuja ihan kiva kuunnella ;)

        Olihan ne melkoisia siskoksia 😁


      • Anonyymi

        Sopisiko tämäkin muistelus. Tästä on reilut parikymmentä vuotta. Meitä oli neljä poikaa, jotka muodostimme oman pienen vartiomme. Kymmenen vanhana aloitin, kolmetoistavuotiaana lopetin.

        Yhden pojan vanhemmilla oli mökki saaressa, ja me pojat vietimme siellä kesäisin aikaa.

        Uitiin ja saunottiin, pojan vanhemmat siinä mukana. Ja nyt, kun istuimme jälleen siellä lauteilla, perheen äitikin tupsahti siihen iloisine hymyineen, paljaine tisseineen, karvakolmioineen. Kysyi vain vastausta odottamatta, onko siellä vielä tilaa

        Tilaa oli, mutta syvä hiljaisuus laskeutui. Rouva jotain kyseli, mutta meistä ei oikein ollut vastaajiksi, niin hämmentyneitä olimme.

        Siinä iässä pojilla on jo kivekset, yhdellä meistä jo huomiota herättävä karvoitus kalun juuressa. Siinä kökötettiin, yhdellä pojalla polvet suussa, erektion pelossa. Sitten rouva nousi, meni uimaan, huuhteli tukkansa ja pyyhe ympärillään poistui.

        Me jäätiin vielä saunomaan, mutta hiljaisina poikina, jokainen omissa oloissaan. En tiedä mitä muut ajattelivat, mutta minä yritin tallentaa muistiin näkymät, käydä ne läpi heti tuoreeltaan. En tiedä tuliko rouva saunaan viattomuuttaan, vanhasta muistista, mutta me pojat olimme tulleet jo siihen ikään, että varmaan muutkin kuin minä rouvan vierailusta pitkäksi aikaa kiitolllista runkkausmateriaalia.


      • Anonyymi

        Ei lennä.


    • Anonyymi

      K18 - Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.
      Jos olet yli 18-vuotias, voit lukea palstaa ja osallistua keskusteluun.

      Syötä syntymäpäiväsi tai siirry Suomi24-palvelun etusivulle.

    • Anonyymi

      Mulla oli täti mikä meitä muksuja aina saunotti,rehevä isotissinen maalaistäti💦Tädillä oli sellanen kiilto silmissä kun saunotti,jalat auki aina,me pojat katseltiin tädin pillua pippelit kovana,kun täti pesi meitä muksuja,tyttöjenkin pimpat sai aina kunnon pesut,täti aina sanoi että täytyy pestä pissat pois,levitti pikkutyttöjen pimpat auki,ja sit pimujen piti kumartua kun pyllyt pestiin,pikku pyllynreijät vilkkui aina,ja oon ihan varma että tädin sormi kävi pyllyssä💦,sitten kun poikien pippeleitä pesi,aina piti vetää esinahka taakse että on pissat pois,siinä me pojat oltiin pippelit pystyssä,Pertti serkulla oli jo pikkupoikana tosi pitkä pippeli,sen pesun täti jätti aina viimeiseksi,me pojat katsottiin kun täti runkkas ja pesi pitkää pippeliä pitkään,ja tädin pillu oli ihan auki💦💦Kiihottavia muistoja💦

      • Anonyymi

        No jopas.


    • Anonyymi

      Mulla oli aikoinaan täti, nyt jo edesmennyt, joka tykkäsi usein riisua tai pukea itsensä niin, että näin hänen herkut. Oli kiinteät tissit ja hyvä perse. Pillun karvat oli ajeltu nätiksi, kapeaksi kiitoradaksi. Siinä sitten pyllisteli ja keimaili minua välillä katsoen. Vieno hymy oli aina hänellä, kun tuota teki.

      • Anonyymi

        Kuulostaa kyllä niin tutulta.


      • Anonyymi

        No tämä selventää kaiken. Ja se nuivaniemi on varmaan sen kotipaikka.


    • Anonyymi

      Naisena on myös pakko muistella🥰Mulla oli setämies jonka kanssa saunottiin paljon,mulla 12 vuotiaana alkoi rinnat kasvamaan,setä oli kauheen kiinnistunut niistä,aina kehui mua kuinka nätti olen🥰Mulla oli muutamia pieniä karvoja jo pimpassa,muistan aina kun setä sanoi että hän pesee sut,muistan kuinka hän pesi pyllyä tarkasti,sanoi aina että pylly täytyy pestä hyvin,sormi kävi mun pyllreijän päällä,se tuntui jännän kivalta🥰,tisut setä hankasi tosi hellästi,ja pimpan pesu kesti kauan,setä hankasi sormella pimppaa,mulla oli aina sellanen olo,ett jalat täytyy levittää,se tunne oli kivan jännä,pissattava olo🥰Sedän pippeli suureni aina tosi suureksi,ja setä huohotti kovin,mä kysyin kuinka sedän pippeli kasvaa noin isoksi,setä sanoi kun saunassa on niin kuuma..setä veti sen nahan taakse ja se suuri kärki tuli näkyviin,setä kysyi jos kokeilisin sedän pippeliä,mä kokeilin,se oli ihan kuuma ja kova,setä sanoin laitatko pikku sormet pippelin ympärille,mä laitoin,setä huohotti ja sanoi hankaa vaan,mä hankaisin kovaa pippeliä,sitten setä karjaisi,ja sedän pippelistä lensi kuumaa valkoista pissaa,,ja sitä tuli paljon🥰🥰,mä ihmettelin kun pippeli nyki mun kädessä,sedä sanoi ääni väristen,kiitos oot ihana tyttö,tää on meidän salaisuus ja kun mennään sisälle saat 5 markkaa,sanoin ihanaa,joo🥰🥰Setä vielä sanoi,jatketaanko taas leikkiä kun saunaan tullaan,sanoin että joo,tää oli kivaa leikkiä🥰🥰

      • Anonyymi

        Kiva saunaleikki ;)
        M49


    • Anonyymi

      Eipä ollu tuhmaa mun lapsuudessa ainakaan

      • Anonyymi

        Voi harmi...


    • Anonyymi

      Minä olen se tuhma setä. Veljen tytöistä pitänyt huolta, paijannut sylissäni, nukkunut vieressä lusikassa.

      • Anonyymi

        Pedofiili sinä olet. Kukaan ei halua sinua tänne, usko jo!


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe