Vanhoja Näkyjä Venäjän Sodasta Pohjolassa

Rauhan tervehdys.

Raamatussa ilmoitetaan lopunajan Venäjän johtaman federaation hyökkäyksistä sen "rantamaita" kohtaan, ja Jumalan miehet jo yli 100 vuotta sitten näkivät yksityiskohtaisissa näyissään kuinka venäläiset hyökkäävät Suomen kautta Ruotsiin ja Norjaan.

"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." — Aamoksen kirja 3:7

Nämä näyt yhtyvät erikoisella tavalla kuin mosaiikkikuvaksi, täydentäen toisiansa ja korostaen määrättyjä tapahtumia. Kuuntele tästä katsaus näihin profetioihin.
https://www.youtube.com/watch?v=jORcnsBh_6M

Siunauksin, MM.

10

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt olet unhoittanut kokonaan sen tosiasian että, Suomi, ruotti ja norja ovat nato-maita.
      sekä ranska.
      eli kerro nyt jos uskallat, MISSÄ on Efraim, Israel, eli toinen kuninkas kunta ja sen ja koko Jaakobin poikien päämies, Joosef eli Efraim

      Efraimilla on merkittävä rooli lopun ajoissa.

      Nyt Kerro missä on Efraim?

      Kun Efraim ESIKOINEN "tulee esille" se on SUUREMPI tapahtuma kuin mooses ja mooses, Isrealin aluella laitetaan museoon, eli ei tule mitää kolmatta temppeliä Efraimin jälkeen. jota he nyt kovasti suunnittelevat.

      Mikä Raamatun ilmoittama sota on nyt Isrealissa ja mikä osa on turkilla, kiinalla ja Venäjällä, sekä jenkeillä.

      no sama se.
      Täerkein seikka on Efraim Israelin esikoinen ja PÄÄPERIJÄ, missä on Efraim?

    • Anonyymi

      ”Se on totinen sana: jos joku piispan virkaa pyytää, hän hyvää työtä halajaa. Niin pitää siis piispan oleman nuhteettoman, yhden emännän miehen, valppaan, raittiin, siviän, vierasten holhojan, opettavaisen. Ei juomarin, ei tappelian, ei ilkiän voiton pyytäjän, vaan armeliaan, ei riitaisen eikä ahneen, Joka oman huoneensa hyvin hallitsee, jolla kuuliaiset lapset ovat, kaikella kunniallisuudella: (Mutta jos joku ei taida omaa huonettansa hallita, kuinkas hän Jumalan seurakunnan taitaa hallita?) Ei äsken kristityn, ettei hän paisuneena laittajan tuomioon lankeaisi. Mutta hänellä pitää myös hyvä todistus oleman niiltä, jotka ulkona ovat, ettei hän laittajan pilkkaan ja paulaan lankeaisi. Niin pitää myös seurakunnan palveliat toimelliset oleman, ei kaksikieliset, ei juomarit, ei häpiällisen voiton pyytäjät, Jotka uskon salaisuuden puhtaassa omassatunnossa pitävät, Jotka pitää ensin koeteltaman, ja palvelkaan sitte kuin he nuhteettomiksi löydetään. Heidän emäntänsä pitää myös siviät oleman, ei laittajat, vaan raittiit, kaikissa uskolliset. Seurakunnan palveliat olkoon yhden emännän miehet, jotka lapsensa ja oman huoneensa hyvin hallitsevat. Sillä jotka hyvin palvelevat, he hyvän menestyksen ansaitsevat ja suuren vapauden uskossa, joka on Kristuksessa Jesuksessa. Näitä minä kirjoitan sinulle, ja toivon pian tulevani sinun tykös; Mutta jos minä viivyn, ettäs tietäisit kuinka sinun pitää Jumalan huoneessa vaeltaman, joka on elävän Jumalan seurakunta, totuuden patsas ja perustus. Ja se on julkisesti suuri jumalisuuden salaisuus, että Jumala on ilmoitettu lihassa, vanhurskautettu hengessä, nähty enkeleiltä, saarnattu pakanoille, uskottu maailmassa ja otettu ylös kunniaan.”
      ‭‭1. Timoteuskirje‬ ‭3‬:‭1‬-‭16‬ ‭

      ”Minä jätin sinut Kreettaan sitä varten, että järjestäisit, mitä vielä jäi järjestämättä, ja että asettaisit, niinkuin minä sinulle määräsin, joka kaupunkiin vanhimmat, jos missä olisi joku nuhteeton, yhden vaimon mies, jonka lapset ovat uskovia, eivät irstaudesta syytettyjä eivätkä niskoittelevia. Sillä seurakunnan kaitsijan on, niinkuin Jumalan huoneenhaltijan tulee, oltava nuhteeton, ei itserakas, ei pikavihainen, ei juomari, ei tappelija, ei häpeällisen voiton pyytäjä, vaan vieraanvarainen, hyvää rakastava, maltillinen, oikeamielinen, pyhä, itsensähillitseväinen; hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet.”
      ‭‭Tituskirje‬ ‭1‬:‭5‬-‭9‬ ‭

      ”Vanhimpia, jotka seurakuntaa hyvin hoitavat, pidettäköön kahdenkertaisen kunnian ansainneina, varsinkin niitä, jotka sanassa ja opetuksessa työtä tekevät. Älä ole liian kerkeä panemaan käsiäsi kenenkään päälle, äläkä antaudu osalliseksi muiden synteihin. Pidä itsesi puhtaana.”
      ‭‭1. Timoteuskirje‬ ‭5‬:‭17‬, ‭22‬ ‭FB38‬‬
      https://bible.com/bible/365/1ti.5.22.FB38

      ”Niinä päivinä, kun opetuslasten luku lisääntyi, syntyi hellenisteissä nurinaa hebrealaisia vastaan siitä, että heidän leskiänsä syrjäytettiin jokapäiväisessä avunannossa. Niin ne kaksitoista kutsuivat kokoon opetuslasten joukon ja sanoivat: "Ei ole soveliasta, että me laiminlyömme Jumalan sanan toimittaaksemme pöytäpalvelusta. Valitkaa sentähden, veljet, keskuudestanne seitsemän miestä, joista on hyvä todistus ja jotka ovat Henkeä ja viisautta täynnä, niin me asetamme heidät tähän toimeen. Mutta me tahdomme pysyä rukouksessa ja sanan palveluksessa." Ja se puhe kelpasi kaikelle joukolle; ja he valitsivat Stefanuksen, miehen, joka oli täynnä uskoa ja Pyhää Henkeä, ja Filippuksen ja Prokoruksen ja Nikanorin ja Timonin ja Parmenaan ja Nikolauksen, antiokialaisen käännynnäisen, ja asettivat heidät apostolien eteen, ja nämä rukoilivat ja panivat kätensä heidän päällensä.”
      ‭‭Apostolien teot‬ ‭6‬:‭1‬-‭6‬ ‭

      Pääsääntö on ollut, että kun joku on kutsun saanut Jumalan työhön tuon kutsun tunnistaa sekä kutsun saanut että hänen ympärillään olevat. Kutsun saanutkin sanan mukaisesti tulee koetella ja tässä monasti aikaakin menee. Sananmukaisesti tulee palvelusvirkaan asettaa vanhimmaksi koeteltu mies.

      Mikä on se seurakunta, joka on kutsusi tunnistanut ja tehtävääsi asettanut kätten päällepanemisen kautta? Annettavaa sinulla on, mutta en ole löytänyt sinusta tietoa, mihin seurakuntaan kuulut. Seurakunnan tuki on tärkeää kun silloin puolestasi myös paljon rukoillaan.

      Siunausta!

    • Anonyymi

      Nyt pitää todella rukoilla rauhan puolesta: venäläiset järjestävät massiivisen sotaharjoituksen juhannusviikolla 2024 Kuubassa ja Havannaan on saapunut venäläinen ydinsukellusvene ja muita sota-aluksia. Mahtaa olla Amerikalla jännitystä seurata sotaharjoituksia aivan rannikonsa lähellä. Kun USA tuli kalistelemaan Venäjän rajalle Suomeen ja Itämerelle, niin Venäjä kalistelee aivan Washingtonin ja Pentagonin kynnyksellä.... huh huh www.youtube.com/watch?v=WXuYaR6GVgI

      • Anonyymi

        Se joka sotaa huutaa se myös sitä saa. Rauhantekijät ovat vähissä.


    • Anonyymi

      Kaikenlaisia ennustuksia venäläisistä on ollut viime 200v aikana. Mikä. niistä on käynyt toteen. Nyt sinulla ja Anolla on suuri Tukholman profetia .mitä odotatte. Anolla jopa rooli siinä kaikkine omituisine kohelluksineem. Maitoa ette osanneet ennustaa. Mellerin ennustukset ei toteutuneet. Ristiin rastiin ennustatte. Kai niistä joku tilastollisesti toteutuu.

    • Anonyymi

      Kerro missä on Efraim?

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      "9 hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet."

      Nyt opettaja opeta, mikä on Efraimin osuus lopunajoissa ja missä Efraim, ISRAELIN esikoinen nyt on ja miten Efraim tulee palaamaan Jumalan voimallisella kädellä luvattuun maahan?

      Toki Jumalan Sana, jotka ovat annettu OIKEILLE Profeetoille ovat suuremmat ja arvokkaammat kuin joku tuntematon kalastaja jostain?

      2. Tim. 3:
      14 Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,

      Nyt siis opetan jonkun opetuksia, TUNNETKO tämän opettajan?

      Oi opettaja opeta meitä!

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Kiitos aloituksesta. Noinha tapahtuikin viime sodissa. Sillä erotuksella, että antikristillinen ja rikollinen Natsi-valta valtasi käytännössä Pohjolan. Siellä suunniteltiin myös Ruotsin miehittämistä jossakin vaiheessa tapahtuvaksi. Myös Neuvostoliitto oli pahuuden asialla Suomea vastaan tottakai. Voi hyvin!

    • Anonyymi

      Mutku Meller sanoi, että Georgian jälkeen valtaa Sotshin ja sitten kääntyy Israeliin.

    • Anonyymi

      Suomi on nyt sekä EU että Nato maa.
      Hyökkäys tänne on hyökkäys koalitiota vastaan.
      Venäjästä ei jää jäljelle yhtään mitään jos Natoa vastaan sotimaan rupeavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe