Antti Kaikkonen on hyvä valinta Suomen Keskustan puheenjohtajaksi

Anonyymi-ap

Miljoona kertaa parempi edeltäjäänsä. vasemmiston likasankomies heitti turhaan lokaa. Ohi meni.

11

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä. Antti Kaikkonen entisenä Puolustusministerinä on tähän aikaan aivan mahtava valinta Suomen Keskustan puheenjohtajaksi

    • Anonyymi

      Persuko täällä väärällä sivustollaa taas pienpuolueen äänellä inisee ?
      Amtti Kaikkonen on jopa tanssilattialla todettu oikeaksi suomalaiseksi mieheksi.

      Vikinät pois Persupoloiset. Nyt on päällikkö talossa.

      • Anonyymi

        Antin rikostausta on kepussa vain meriittiä!


        Tupailtoihin lisää pohdittavaa:

        Mistä kepulainen Suomen vastaisuus kumpuaa? Pyhän isän, Alkion, kultaiset sanat "Muistakaa köyhän asiaa" otetaan helpolla vaaliteemaksi ääniä kalastettaessa, mutta olipa vaalitulos mikä hyvänsä, niin vaalien välissä köyhää lyödään oikein urakalla. Nyt on kepulla kauhun paikka vaaleissa kun kannatus on tippunut takiaispuoluelukemiin, jopa alle 10%


        Miksi Kepu toimii kaiken aikaa suomalaisia vastaan? Onko tämä oikeasti puolue vai rosvokopla?


        http://web.archive.org/web/20180126160019/http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2013/10/06/puolue-vai-rosvokopla/


        Kepu pettää aina, maalla, merellä ja ilmassa. Ja varsinkin suolla.


        Kepu pettää aina. Kepu pettää jopa omien kannattajiensa elinkeinojen edustajat. Kepu on puolueena oman sekoilunsa tuloksena kuihtumassa pois puoluekartalta kuten sen rikollisia pullisteleva Nuorisosäätiökin.

        Eläkkeellä oleva Sulo Aittoniemi, keskustapuolueen entinen kansanedustaja, tiettävästi ainoa rehellinen keskustapuolueessa koskaan ollut, sanoi 2010 HS n:o 8 kuukausiliitteessä:


        "Ei mikään tässä maassa ole ollut sellainen rosvo kuin keskustapuolue. Ja kun nämä nykyiset poliitikot eivät edes ymmärrä hävetä, saatana..."


        Siinäpä tuli lyhykäisyydessään koko totuus kepusta ja asiantuntijan lausumana.



        Kummallista kuinka kepu toimi hallituksessa, vieläpä yhteistyössä vihreitten kanssa, Suomen kansaa vastaan. Nämä Sipilän kaltaiset myyrät nakertaa kaikissa käänteissä Suomea huonompaan suuntaan.


        Sipilä kikytti Suomen pienipalkkaiset naiset, vei lomarahat ja paljon muuta. Lisäksi hän suorastaan kutsui leegioittain pakoloisia 2015 lupailemalla oman talonsakin. Kukaan ei silloin puhunut mistään kristityistä perheistä vainon alla. Hän yllytti kansaa pakoloistalkoisiin puhuen sotapakolaisista, vaikka kyseessä oli sotilaskarkurit. Valhetta valheen perään. Missä kepu, siellä rötös. Kepu pettää aina!


        Wikipedian lista tuomion saaneista kansanedustajista on synkkää luettavaa! Keskustan puolustusministerillä on ehdollinen tuomio Nuorisosäätiöstä ja ex. valtiovarainministeri, nykyinen eduskunnan puhemies, Vanhasella perustuslakivaliokunnan kantana lainrikkomus, tosin vailla syytettä samasta vaalirahakohusta. Lisänä vielä tietysti Nuorisosäätiön pitkäaikainen johto! Nuorisosäätiö on oikea keskustalainen rötöspesäke.

        Kepu oli takiaispuolueena hallituksessa riistämässä Suomen kansaa huolimatta vaalitappiosta!


        https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007743217.html


        Pääkirjoitus: Juha Sipilän tapaus herätti – kuka enää lähtee politiikkaan, jos palkintona on uhkailua ja lokasanko niskaan somessa?


        Taatusti pa$kaa sataa niskaan kun tämmöinen peli jatkuu vaalikaudesta toiseen. KUINKA KUKAAN TÄYSIPÄINEN HALUAISI ÄÄNESTÄÄ KEPUA, puoluetta joka pettää AINA!



        Santeri Alkion kaveri, Martti Pihkala, oli Suomen johtava roturasisti ja etnisen puhdistuksen kannattaja 1918 putschissa.

        "Minkälainen Suomi meidän on luotava" kyseli rodunjalostaja Martti Pihkala vuonna 1918

        https://helda.helsinki.fi/handle/144336

        Lue kirja täältä.

        "Minkälainen Suomi meidän on luotava" kyseli rodunjalostaja Martti Pihkala vuonna 1918. No vastaus oli Spartalainen malli eli heikot oli lahdattava heti alkuunsa ja vähänkin epäilyttävät piti steriloida, ettei tulisi lisää "Gummeruksia".

        Ja velimies Tahko kehitteli pesäpalloa... Gummeruksia molemmat. Papin poikia vieläpä...

        Tässäkö oli oikea alkiolainen / Suomalainen Mies?


        Tähän loppuun on hyvä laittaa esimerkki Alkion aatemaailmasta:

        Tässä oman aikansa KePulaisuuttaa äärimilleen vietynä: Santeri Alkion kannatti Pietarin hävitystä maan tasalle! Santeri Alkion, kepulaisuuden pyhän isän, mielestä tuo "aasialaisen kupan ja venäläisen mädätyksen haiseva pesä" oli hävitettävä maan tasalle!

        Santeri Alkion päiväkirjat Valtiomies 1919-1921

        Maanantai 10 maaliskuuta 1919 (Sivu 239 -240)

        "Martti Pihkala kävi luonamme. Oli hauska kuulla hänen juttujaan ja strategisia suunnitelmiaan. Minä luulen, että hänellä on siinä oikein, että Pietari, aasialaisen kupan ja venäläisen (sivu 240) mädätyksen haiseva pesä on hävitettävä maan tasalle. Minä olin ajatellut vain sen valtiollisen merkityksen hävittämistä. Mutta kyllä se niin on, että vain siten se tehdään vaarattomaksi. Muuten kävivät ajatuksemme heimokansojen yhdistämisestä yhteen. Hänkin lähenee jo Maalaisliittoa."

        Santeri Alkio oli myymässä suomalaisia punavankeja orjiksi Saksaan kalikaivoksille 1918.

        https://web.archive.org/web/20100831034820/http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2010/08/30/vanrikki-nappulan-historiankurssi/


    • Anonyymi

      Nyt me keskustaaiset olemme valinneet oikean puheenjohtajan, persu häirikkö oikein vikisee.

      • Anonyymi

        Reilu kymmenen vuotta sitten oli kepukaarti tuomiolla.

        http://www.hs.fi/kotimaa/Antti Kaikkonen sai ehdollisen vankeustuomion/a1305643338685

        Kansanedustaja Antti Kaikkonen(kesk) on tuomittu Nuorisosäätiö-oikeudenkäynnissä viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.
        Helsingin käräjäoikeuden mukaan hän syyllistyi luottamusaseman väärinkäyttöön toimiessaan Nuorisosäätiön hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana.

        Yli kaksi kuukautta syksyllä kestäneessä Nuorisosäätiö-oikeudenkäynnissä punnittiin sitä, onko vaalituen jakaminen poliitikoille sellaista toimintaa, jota Nuorisosäätiö voi ja saa harjoittaa.

        Käräjäoikeuden mukaan Nuorisosäätiö antoi sääntöjensä vastaisesti vaalitukea keskustapoliitikoille vuosina 1998–2009. Kaikkonen ja muut tuomitut olivat päättämässä tuesta.

        Tuomion saivat myös säätiön asiamiehenä ja hallituksen jäsenenä toiminut Jorma Heikkinen sekä vuonna 2007 aloittaneet asiamies Seppo Pyykkönen ja hallituksen jäsen Aki Haaro.

        Heikkinen sai yhden vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen törkeästä lahjuksen antamisesta ja luottamusaseman väärinkäytöstä.
        Oikeuden mukaan hän antoi vuosina 2001–2007 Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) hallituksen puheenjohtajana toimineelle Jukka Vihriälälleyhteensä noin 35 000 euron lahjat, jotka olivat omiaan vaikuttamaan Vihriälän toimintaan RAY:ssä.
        Nuorisosäätiö sai samaan aikaan yhdistykseltä useiden miljoonien eurojen avustukset.

        Pyykkönen ja Haaro saivat luottamusaseman väärinkäytöstä sakkoja.

        Neljä luottamusaseman väärinkäytöstä tuomittua joutuu maksamaan Nuorisosäätiölle aiheutuneesta vahingosta suuret korvaukset.

        Noin 78 000 euron summa viivästyskorkoineen korvataan yhteisvastuullisesti niin, että sakkoja saaneiden Haaron ja Pyykkösen osuus on pienempi. Kaikkosen ja Heikkisen korvausvastuu ulottuu koko summaan.

        Oikeudessa oli syytteessä myös muita Nuorisosäätiön hallituksen jäseniä, mutta oikeus hylkäsi heidän syytteensä näytön puuttumisen ja syyteoikeuden vanhentumisen takia.

        Syyttäjän mukaan Nuorisosäätiön vaalitukea keskustapoliitikoille verhottiin taulu- ja seminaarilippuostoksi, ja Kaikkonen ohjasi tukea myös omaan kampanjointiinsa.

        Puolustuksen mukaan säätiön ideologinen tarkoitus oli tukea sellaisia tahoja, jotka toimivat nuorison hyväksi. Tämän vuoksi Kaikkosen tukeminen oli asiallista.
        Kaikkonen kuvaili oikeudenkäynnin aikana pitkää oikeusprosessia ”löyhässä hirressä roikkumiseksi”.

        Hän vetosi loppupuheenvuorossaan lokakuun lopussa, ettei oikeuden edessä istu ”rikollisjoukkio”, vaan paikalla on tavallisia, ehkä jopa keskivertoa lainkuuliaisempia kansalaisia.


    • Anonyymi

      Holkkipolvea ei sitten leikattukaan...

      Kepun uudempi puheenjohtaja Sipilä säälii uskovaisena miehenä puoluetoveriaan ja kehuu häntä että on toiminnan mies, ja senhän Kaikkonen osoitti juuri Nuorisosäätiössä olleensa, - meni valta päähän kun rahaa oli ja VALVONTA JA TILINTARKSTUS JOKO PUUTTUI TAI OLI LAHJOTTUJA HEKIN!

      Matti Vanhanen, kepun kepuli hänkin - vapautui kaikesta tästä jota ennakoi siirtessään pois PÄÄMINISTERIN hommastaan aika oudolla tavalla tämän asian ollessa tutkinnassa! Nyt Vanhanen nauraa ja on tyytyväinen - hän säästyi! Vaikka ktakera Kaikkonen viittasi häneenkin vastauksessaan, että *muut vapautuu hän joutuu kärsimään*!

    • Anonyymi

      Vieläkö häntä kutsutaan "kanki" lisänimellä?

    • Anonyymi

      Kertoo paljon kepulikommunistien moraalista eli sen puutteesta, kun kriminaalin valitsivat johtajakseen.👨‍⚖️

    • Anonyymi

      Hyvä valinta, jos hän ymmärtää että ainoa keino pelastaa keskusta (ja Suomi) on se että keskusta ryhtyy läheisempään yhteistyöhön PS:n kanssa. Toivottavasti tosiaan puolueen uusi johtaja tajuaa tämän.

    • Anonyymi

      Taitaa olla ensimmäinen kerta kun puheenjohtajaksi valittu on saanut vankilatuomion korruptiosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe