Suomen Keskusta sai sitten uuden "johtajan"...

Anonyymi-ap

Suomen Keskusta sai eilen uuden johtajan, Onnittelut siitä A. Kaikkoselle. Antti haluaa kovasti saada puolueensa kannatuksen nousuun. Hänellä on heti hyvä näytön paikka, kun ensiviikolla äänestetään TAAS kerran äärivasuripuolueiden rasistisesta (työpaikkakiusaamisesta) välikysymyksestä. Oikeus on todennut Rydmanin syyttömäksi, mutta nuo työpaikkakiusaajat haluavat jatkaa. Nyt on Antilla sauma näyttää, JÄIKÖ puolueensa vasemmistolaiseksi vai löytääkö takaisin Keskustaan!?
ja mahdollistaako hallitusyhteistyön muiden, suomen taloutta korjaavien puolueiden kanssa.

10

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokoomus on siis äärivasemmistolainen puolue, koska se on työpaikkakiusannut Ville Rydmania puolueista kaikkein eniten. Muun muassa erotti Rydmanin eduskuntaryhmästään ja valtuustoryhmästään, eikä sallinut paluuta poliisitutkimusten jälkeenkään.

    • Anonyymi

      Rikostausta on kepussa vain meriittiä!


      Tupailtoihin lisää pohdittavaa:

      Mistä kepulainen Suomen vastaisuus kumpuaa? Pyhän isän, Alkion, kultaiset sanat "Muistakaa köyhän asiaa" otetaan helpolla vaaliteemaksi ääniä kalastettaessa, mutta olipa vaalitulos mikä hyvänsä, niin vaalien välissä köyhää lyödään oikein urakalla. Nyt on kepulla kauhun paikka vaaleissa kun kannatus on tippunut takiaispuoluelukemiin, jopa alle 10%


      Miksi Kepu toimii kaiken aikaa suomalaisia vastaan? Onko tämä oikeasti puolue vai rosvokopla?


      http://web.archive.org/web/20180126160019/http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2013/10/06/puolue-vai-rosvokopla/


      Kepu pettää aina, maalla, merellä ja ilmassa. Ja varsinkin suolla.


      Kepu pettää aina. Kepu pettää jopa omien kannattajiensa elinkeinojen edustajat. Kepu on puolueena oman sekoilunsa tuloksena kuihtumassa pois puoluekartalta kuten sen rikollisia pullisteleva Nuorisosäätiökin.

      Eläkkeellä oleva Sulo Aittoniemi, keskustapuolueen entinen kansanedustaja, tiettävästi ainoa rehellinen keskustapuolueessa koskaan ollut, sanoi 2010 HS n:o 8 kuukausiliitteessä:


      "Ei mikään tässä maassa ole ollut sellainen rosvo kuin keskustapuolue. Ja kun nämä nykyiset poliitikot eivät edes ymmärrä hävetä, saatana..."


      Siinäpä tuli lyhykäisyydessään koko totuus kepusta ja asiantuntijan lausumana.



      Kummallista kuinka kepu toimi hallituksessa, vieläpä yhteistyössä vihreitten kanssa, Suomen kansaa vastaan. Nämä Sipilän kaltaiset myyrät nakertaa kaikissa käänteissä Suomea huonompaan suuntaan.


      Sipilä kikytti Suomen pienipalkkaiset naiset, vei lomarahat ja paljon muuta. Lisäksi hän suorastaan kutsui leegioittain pakoloisia 2015 lupailemalla oman talonsakin. Kukaan ei silloin puhunut mistään kristityistä perheistä vainon alla. Hän yllytti kansaa pakoloistalkoisiin puhuen sotapakolaisista, vaikka kyseessä oli sotilaskarkurit. Valhetta valheen perään. Missä kepu, siellä rötös. Kepu pettää aina!


      Wikipedian lista tuomion saaneista kansanedustajista on synkkää luettavaa! Keskustan puolustusministerillä on ehdollinen tuomio Nuorisosäätiöstä ja ex. valtiovarainministeri, nykyinen eduskunnan puhemies, Vanhasella perustuslakivaliokunnan kantana lainrikkomus, tosin vailla syytettä samasta vaalirahakohusta. Lisänä vielä tietysti Nuorisosäätiön pitkäaikainen johto! Nuorisosäätiö on oikea keskustalainen rötöspesäke.

      Kepu oli takiaispuolueena hallituksessa riistämässä Suomen kansaa huolimatta vaalitappiosta!


      https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007743217.html


      Pääkirjoitus: Juha Sipilän tapaus herätti – kuka enää lähtee politiikkaan, jos palkintona on uhkailua ja lokasanko niskaan somessa?


      Taatusti pa$kaa sataa niskaan kun tämmöinen peli jatkuu vaalikaudesta toiseen. KUINKA KUKAAN TÄYSIPÄINEN HALUAISI ÄÄNESTÄÄ KEPUA, puoluetta joka pettää AINA!



      Santeri Alkion kaveri, Martti Pihkala, oli Suomen johtava roturasisti ja etnisen puhdistuksen kannattaja 1918 putschissa.

      "Minkälainen Suomi meidän on luotava" kyseli rodunjalostaja Martti Pihkala vuonna 1918

      https://helda.helsinki.fi/handle/144336

      Lue kirja täältä.

      "Minkälainen Suomi meidän on luotava" kyseli rodunjalostaja Martti Pihkala vuonna 1918. No vastaus oli Spartalainen malli eli heikot oli lahdattava heti alkuunsa ja vähänkin epäilyttävät piti steriloida, ettei tulisi lisää "Gummeruksia".

      Ja velimies Tahko kehitteli pesäpalloa... Gummeruksia molemmat. Papin poikia vieläpä...

      Tässäkö oli oikea alkiolainen / Suomalainen Mies?


      Tähän loppuun on hyvä laittaa esimerkki Alkion aatemaailmasta:

      Tässä oman aikansa KePulaisuuttaa äärimilleen vietynä: Santeri Alkion kannatti Pietarin hävitystä maan tasalle! Santeri Alkion, kepulaisuuden pyhän isän, mielestä tuo "aasialaisen kupan ja venäläisen mädätyksen haiseva pesä" oli hävitettävä maan tasalle!

      Santeri Alkion päiväkirjat Valtiomies 1919-1921

      Maanantai 10 maaliskuuta 1919 (Sivu 239 -240)

      "Martti Pihkala kävi luonamme. Oli hauska kuulla hänen juttujaan ja strategisia suunnitelmiaan. Minä luulen, että hänellä on siinä oikein, että Pietari, aasialaisen kupan ja venäläisen (sivu 240) mädätyksen haiseva pesä on hävitettävä maan tasalle. Minä olin ajatellut vain sen valtiollisen merkityksen hävittämistä. Mutta kyllä se niin on, että vain siten se tehdään vaarattomaksi. Muuten kävivät ajatuksemme heimokansojen yhdistämisestä yhteen. Hänkin lähenee jo Maalaisliittoa."

      Santeri Alkio oli myymässä suomalaisia punavankeja orjiksi Saksaan kalikaivoksille 1918.

      https://web.archive.org/web/20100831034820/http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2010/08/30/vanrikki-nappulan-historiankurssi/

    • Anonyymi

      Jumankauta, Suomen Keskusta mainittu Suomen Keskustan palstalla.

      Jo on aikoihin eletty!!

    • Anonyymi

      Kertoo paljon kepulikommunistien moraalista eli sen puutteesta, kun valitsivat kriminaalin johtajakseen.👨‍⚖️

    • Mikä välikysymyksessä on rasistista? Liittyykö se jotenkin siihen, että Kokoomus antoi kenkää Rydmanille eduskuntaryhmästä kertoen, ettei hänen toimintansa ja arvonsa sovi yhteen puolueen arvojen kanssa. Rydman teki tästä johtopäätökset ja erosi kokonaan Kokoomuksesta. Sen jälkeen hän on hyökännyt erityisesti Kokoomuksen Orpoa ja Kai Mykkästä kohtaan saamastaan kohtelusta Kokoomuksessa.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5d37ebc0-1a0a-46b0-8a2c-b3077444716d

      Mikään muu puolue kuin Kokoomus ei ole suhtautunut yhtä jyrkästi Ville Rydmanin toimintaan. Orpohan on kertonut, ettei Rydmanin käytös ole yhteensopiva Kokoomuksen arvojen kanssa. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, onko Rydman tuomittu rikoksesta vai ei. Kokoomus on suhtautunut varsin johdonmukaisesti tällaisiin arvojensa vastaiseen käyttäytymiseen. Ilkka Kanervahan joutui aikoinaan eroamaan seksuaalisävytteisen tekstiviestikohun vuoksi. Kanerva tekstitteli ei muistini mukaan kohdistunut alaikäisiin tyttöihin. Rydmanin tapauksessa asia on sen sijaan liitetty tyttöjen alaikäisyyteen.

      • Anonyymi

        Alaikäiset tytöt jakaa pillua kuin aikuisetkin. Itse siihen vaikea vetää ikäviivaa. Vasurein kansanedustakin jo 14 vuotiaana synnytti. En sitäkään kuin hyvänä asiana vin, kerta pelit ja vermeet jo kunnossa niin mikä ettei. Lapsissa on niin valtava rikkaus.


    • Anonyymi

      Toisin sanoen, persutrolli, hyväksyykö häirinnän vai ei?

      Persiilleen menee.

    • Anonyymi

      En minä kepulaisena hyväksy, kun puheenjohtajaksi valittiin tuomittu rikollinen, eroan puolueesta.

    • Anonyymi

      Ammattiputsaaja. Varasti valtiolta yhteisiä rahoja, sai viisi kuukautta ehdollista törkyukko

      Teko on poliitikolle törkein mahdollinen, yhteiskunnsllinen varas

      • Anonyymi

        Juuri näin! Ja edellisellä hallituskaudella ryöstivät Suomea neljän vuoden ajan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe