Onko syytä jo valmistautua islamilaiseen Suomeen?

Anonyymi-ap

Tosiasiahan on se, että muslimit ovat kovaa vauhtia syrjäyttämässä kantaväestön ja ottamassa vallan Euroopassa. Rajat Eurooppaan ovat sepposen selällään, ja muslimien syntyvyysluvut Euroopassa ovat yli kolme kertaa suuremmat kuin ei-muslimien. Varovaisenkin arvion mukaan vuoteen 2050 mennessä muslimien osuus Euroopan väestöstä on noussut vähintään 20%:iin.

Islamin "sekularisoitumisesta" ei myöskään ole merkkiäkään näköpiirissä, vaikka mamuttajamokuttajat kovasti muuta vakuuttelevatkin. Pikemminkin käynnissä on muslimien "uudelleen-islamisoituminen." Vaikka siis Euroopan muslimit ovat lähtöisin hyvin erilaisista yhteiskunnista, ja osa on saattanut olla varsin maallistuneita kotimaassaan, alkavat he Eurooppaan tultuaan samaistua enenevissä määrin ensin islamiin ja vasta seuraavaksi isäntäyhteiskuntaansa. Eteenkin nuoret muslimit vastustavat kyselytutkimusten perusteella sopeutumista länsimaiseen kulttuuriin huomattavasti tiukemmin kuin heidän vanhempansa tai isovanhempansa.

Eri maissa tehtyjen selvitysten perusteella lähes puolet tai enemmän muslimeista pitää sharia-lakia isäntäyhteiskuntansa lakeja tärkeämpänä. Iso osa Euroopassa asuvista muslimeista kannattaa uskonnollista väkivaltaa. Tilastot myös osoittavat, että muslimien työttömyysaste on moninkertainen kantaväestön työttömyyteen nähden ja huonompi kuin ei-islamilaisten maahanmuuttajien. Kaikki tämä on johtanut Euroopan muslimiyhteisöjen eristäytymiseen muusta yhteiskunnasta, vihaan ja tyytymättömyyteen isäntäyhteiskuntia vastaan ja radikalisoitumiseen.

Sanoisinkin, että monet Euroopan maat elävät nyt viimeisiä aikoja, jolloin ne kykenisivät vielä muuttamaan kehityksen suuntaa (jos eivät enää täysin rauhanomaisesti, niin ainakin niin ettei koko maa ajaudu sisällissotaan). Monissa Britannian, Ruotsin, Itävallan, Saksan, Hollannin, Ranskan jne. kaupungeissa asukkaiden enemmistö on muslimeja 15-20 vuoden kuluttua. Nykyisen trendin ei tarvitse jatkua kovin pitkään, että sama pätisi Suomessakin. Kuinka Eurooppa torjuu rauhanomaisesti vaikkapa länsimaisen lain korvaamisen sharialla, jos kansan enemmistö sitä tahtoo?

Uskonnonvapaus tulee ainakin joutumaan koetukselle niillä alueilla, jonne on muodostunut tai muodostumassa merkittävä muslimiväestö, sillä suvaitsevaisuuden, monikultturismin ja "anti-rasismin" ylimmiksi arvoikseen nostaneet yhteiskunnat eivät kykene tai edes halua suojella omiaan rotumuukalaisten väkivallalta. Eteenkin muslimienemmistöisillä alueilla islamiin kääntyminen tulee luonnollisestikin olemaan kaikkein helpoin ratkaisu, mikäli haluaa välttyä syrjinnältä ja väkivallalta.

Näin ollen Suomen seuraavien vuosikymmenien suurimpia haasteita tulee olemaan suhtautumisemme islamiin ja maahanmuuttoon. Haluammeko yhdentyä sellaiseen Eurooppaan, joka on jo lähitulevaisuudessa enemmistöltään islamilainen ja mahdollisesti ajautuu jonkinlaiseen uskonnollis-rodulliseen sisällissotaan? Onko Schengeniin kuuluminen tai edes pohjoismaisen passivapauden säilyttäminen järkevää? Pitäisikö ulkomaalaispolitiikkaa tiukentaa ja hankkia kiintiöpakolaiset muualta kuin muslimimaista? Kuinka monta rikosta maahanmuuttaja saa suorittaa, ennen kuin hänet karkotetaan? Tähän mennessä poliitikkomme ja viranomaisemme eivät ole osoittaneet kovin suurta halukkuutta näiden ikävien ongelmien ratkaisemiseksi, ja nekin, jotka asiasta yrittävät puhua, leimataan suoralta kädeltä rasisteiksi ja vihanlietsojiksi.

17

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuosta Egyptin kopti kristittyt kertoivat ja varoittavat

      Heitä vainotaan Egyptissä mennen tullen

      • Anonyymi

        Jo satoja vuosia sitten, Muhamettilaiset (Islami) yrittivät valloittaa Euroopan alueita.
        silloin Ei onnistuneet, mutta nyt ne on tunkeutuneet koko Euroopan alueelle ja Usaan.


      • Anonyymi

        Mustat henget mustat enkelit sitten on lohikäärme henki kundalin ja gurut okkulttiset henget keltainen budha vihreä ja hinduilla löytyy myös timantteja mantraa vihreää henkeä ja henkien virtaamia joogassa. Pimeyden enkelit on tietysti vastaan Luojaa ja Egyptin faaraot.Egyptin kristittyjä pitää auttaa tietysti siellä ei ketään saa tappaa sen takia että mihin joku uskoo.


      • Anonyymi

        Näinhän se on. Kantaväestön kannattaisi kuunnella mitä muslimimaissa asuvilla ei-muslimeilla sekä myöskin ex-muslimeilla on sanottavanaan, ennen kuin on liian myöhäistä. Muslimien määrän kasvu Euroopassa tarkoittaa lisääntynyttä väkivaltaa, turvattomuutta ja slummiutumista - monin paikoin tarkoituksena näyttää olevan "puhdistaa" alueet ei-muslimeista. Jo muutaman vuosikymmenen kuluttua Eurooppa on joko sisällissodassa tai muslimit ovat päässeet valtaan rauhanomaisesti. Niin tai näin, Euroopan tulevat muslimihallitsijat eivät tule kunnioittamaan länsimaista lainsäädäntöä tai ihmisoikeuksia vaan shariaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo satoja vuosia sitten, Muhamettilaiset (Islami) yrittivät valloittaa Euroopan alueita.
        silloin Ei onnistuneet, mutta nyt ne on tunkeutuneet koko Euroopan alueelle ja Usaan.

        Joo mutta luoja on suurempi kuin pahuus väkivalta taas on Sodoman syntiä Wikipedia Sodoman


      • Anonyymi

        Joo ei tollasta asennetta saa olla että vaan joku yksi uskonto ryhmä riehuu kyllä kaikilla on oikeus elää asua uskoa miten tuntee ja haluaa.


    • Anonyymi

      Rukousterveisin
      Gubtar. ;)

      • Anonyymi

        No juutalaisia on toki kääntynyt mutta myös muslimeja on kääntynyt juutalaisuuteen. On myös kumpiakin kääntynyt BUDHAAN new age ja huumeet.Kristityt taas on vapaat Jeesuksen sovituksen kautta ettei ole mitään mitään syytä edes naida muita uskontoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No juutalaisia on toki kääntynyt mutta myös muslimeja on kääntynyt juutalaisuuteen. On myös kumpiakin kääntynyt BUDHAAN new age ja huumeet.Kristityt taas on vapaat Jeesuksen sovituksen kautta ettei ole mitään mitään syytä edes naida muita uskontoisia.

        Kurdeissakin on sekä juutalaisia että muslimeja siellä Iranin vuorilla ja monella juutalaisella on kristitty vaimo tai mies.


    • Anonyymi

      Salilla pyllistäminen nostaa jerksiä. Jerks-jengi vetää saman kaltaisia puoleensa.

    • Anonyymi

      Kyllä on äärioikeistolainen taas äänessä, öyhöttää ihan kummasti

      • Anonyymi

        Ironista tässä teidän vihervasemmistolaisten äärioikeistohysteriassa on se, että te itse olette aiheuttaneet sekä radikaalin islamin (joka on äärioikeistolainen aate) että sitä myötä kansallismielisten ja äärioikeistolaisten puolueiden nousun Euroopassa.


    • Anonyymi

      Vuosikausia ihmisiä on yritetty varoittaa että Eurooppa on läpikäymässä nopeaa muutosprosessia muslimien ottaessa yhä enemmän valtaa yhteiskunnassa. Ihmiset eivät ole kuitenkaan varoituksista piitanneet. Näissäkin eurovaaleissa monikultturistit ja rajat auki -puolueet saivat äänivyöryn. Eipä sillä, ei Suomen ainoa "maahanmuuttokriittinen" puoluekaan ole tehtävässään kovin hyvin onnistunut.

      En oikein usko, että mitään on enää tehtävissä, ainakaan Suomen kaltaisissa suvakkimaissa. Ihmiset eivät tule heräämään tilanteeseen, ennen kuin on jo liian myöhäistä. Ehkä jotkin Puolan ja Unkarin kaltaiset Itä-Euroopan maat voivat vielä pelastua ja tulevina vuosikymmeninä tarjota turvaa niille ei-muslimeille, jotka pakenevat omista maistaan "rauhan uskonnon" mukana kulkevaa väkivaltaa.

    • Anonyymi

      Kristityille käyttöön vanhat monivaimoisuussäännöt Vanhasta testamentista, ja sitten dippailemaan, että syntyy paljon uusia lahkolaisia, ja tekopyhiä kirkollisia.

    • Anonyymi

      Kolmasosa Wienin alakoululaisista on muslimeja, ohittaen katolilaiset suurimpana uskonnollisena ryhmänä
      Muslimien ala-asteen oppilaiden määrä Wienissä on noussut 35 prosenttiin, ohittaen katolilaisuuden suurimpana uskonnollisena ryhmänä. Yksi asiantuntija vaatii nyt pakollisia oppitunteja demokratiasta ja länsimaisista arvoista luokkahuoneen ulkopuolisten opetusten torjumiseksi

      Yli kolmannes Wienin alakoululaisista on muslimeja, mikä on suurin uskonnollinen ryhmä Itävallan pääkaupungin peruskouluista.

      Koulutusviraston julkaisemien ja Exxpress-uutissivuston mainitsemien lukujen mukaan 35 prosenttia peruskoululaisista on muslimeja, kun taas 21 prosenttia on katolisia, 13 prosenttia ortodokseja ja 2 prosenttia joko protestantteja tai kuuluu toiseen kirkkokuntaan.

      Hieman yli joka neljäs oppilas (26 prosenttia) luokitellaan ei-uskonnolliseksi.

      Luvut osoittavat, että Itävallan peruskouluissa käyvien muslimilasten määrä kasvoi huomattavasti verrattuna lukuvuoden 2016/2017 tietoihin, jolloin katoliset pysyivät suurimpana uskonnollisena ryhmänä 31 prosentilla verrattuna 28 prosenttiin muslimeista.

      Vasemmistolainen apulaispormestari Christoph Wiederkehr, joka on myös koulutuksesta vastaava kaupunginvaltuutettu, torjui ehdotukset, joiden mukaan korotuksen pitäisi olla huolestuttava.

      "Uskonto on yksityisasia ja uskonvapaus tai uskonnonvapaus on erittäin arvokas voimavara", hän sanoi toimittajille tiistaina.

      Tutkimus osoittaa myös, että nuoret muslimit ovat hyvin uskonnollisia ja useimmat harjoittavat aktiivisesti jäseniään omissa moskeijoissaan. "Tämän seurauksena heillä on taipumus suhtautua halventavammin sellaisiin aiheisiin kuin antisemitismi, LGBT-vihamielisyys tai miesten ja naisten välinen tasa-arvo", Exxpress kirjoittaa.

      Kenan Güngör, yhteiskuntatieteilijä ja monimuotoisuuden asiantuntija, joka neuvoo Itävallan hallitusta kotouttamisessa, on vaatinut opetussuunnitelman muuttamista siten, että demokraattisia arvoja edistävät oppitunnit otetaan huomioon nuoresta iästä lähtien luokkahuoneen ulkopuolella opetettavien opetusten torjumiseksi.

      "Yhä useammat ihmiset kääntyvät islamiin – heillä on taipumus olla radikaalimpia", Güngör varoitti.

      Hän sanoi, että demokratiaa, etiikkaa ja arvoja opettavien oppituntien tulisi olla pakollisia ensimmäisestä luokasta lähtien, selittäen, että "yhteinen usko" Itävallassa on demokratia ja että tämän pitäisi olla juurtunut kaikkiin oppilaisiin heidän uskonnollisesta vakaumuksestaan riippumatta.

      Huhtikuussa Wienin yläkoulun rehtori Christian Klar keskusteli kasvavasta suvaitsemattomuudesta vähemmistöryhmiä kohtaan hänen koulussaan käyvän kasvavan islamilaisen opiskelijaväestön keskuudessa.

      "Yhdeksänkymmentä prosenttia lapsista täällä on maahanmuuttajataustaisia, huomattavasti yli puolet on islamilaisia", hän kertoi itävaltalaiselle uutisportaalille Heutelle.

      Hän selitti, kuinka jotkut oppilaat kääntyvät islamiin välttääkseen kiusaamisen, joka on nyt koulun enemmistöryhmä.

      "Ne, jotka eivät tule kiusatuiksi, haluavat kääntyä islamiin. Minulla on täällä oppilaita, jotka sanovat: "Homot pitäisi tappaa, siinä kaikki, piste." Tai saan oppikirjan, jonka takana lukee: "Islam voittaa." Jotkut sanovat myös aivan avoimesti: "Saamme joka tapauksessa lisää lapsia. Se on vain ajan kysymys.'"

      https://rmx.news/article/one-third-of-primary-school-children-in-vienna-are-muslims-overtaking-catholics-as-largest-religious-group/

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      meidät tarvii suhtautua jo homo Ruotsiin missä isä eikä äiti ole eikä tyttöä ja poikaa kaikki on vaan noita homoja ja lesboja liberaalinen sopimuskulttuuri takaa ruoskinnan ja kidutuksen BDSM Sitten on vielä sateenkaari ja transsukulttuuri. Nämä ovat Ylen lempilapsia siellä taustalla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe