Oletko autoasijan tuntia ?

Anonyymi-ap

Kävin jarrupukellisen vaihossa das Autoloisellani. Sitten katsastukselliseen. Katsastaja totesi jarrujärjestelmässä olevan ilmaa. Katsastuksesta meni läpi, mutta käytin huollossa taas ilmauksellisuuveksellistamaan ABS:ässät.

Korjaamohuollollisessa käytyjään korjaamon töijen vastoonotossa autjani hajettujani takaisin ilmoitettiin että autolle ei tehty mitään kun ilmaa ei ollut jarrujärjestelmässä.

Sitä sitten kyselin ja työnvastaanottanut lopulta levitelmöi käsijään ja tuumin hälje että käynpä ensi vuonna samassa katsastamossa ja siellä alan asijaa selvittelemään.

Mikällinen on mahtollinen spekulatiivinen syy tässä asijasa? Onko näin käynyt KOSKAAN MUULLE KUIN TIETENKIN JUST MULLE?

Korjaaamo ei laskuttanut mua mutta työaikaahan heillä meni samalla kun multa meni reilu tunti kaikkineen olla möllötellessä tyhjänpanttina.Mullahan on sellainen tilanne että jos ei mene katsastuksesta läpi niin sitten mä myyn mun auton ja ostan joko uuven tai vähällisesti käytetyn max.33 donaa. En sitten tiedä saanko mä uutta autoa ennen ylösottoa kun näköjään vanhallakin autola voi ajaa sen "100vuotijaaksi" ja ajatus on että kannattaa ajaa "romulla", joka toi mun auto ei tosijaankaan ole ijäkkyyvestään huolimatta vaan toimii tojella yllätävällisen hyvin ja hinta ei vuojessa alene juuri mitään, mutta jos uuvella ajaisin niin se oliis talouvellista tappiojota ekassa vuojessa aika iso summa.

Toisaalta mulla on välillä kutinaa saaja uuvenpi ja "parenpi" auto alle vaika tämä nykyinen on ollut täysin luotettava eikä ole jättänyt koskaan tien päälle.

Osi muutakin mutta ostin jäätelöä ja se sulaa tossa joten Jumalan kaikkitietävän ja peljättävällisen ihanallista siunausta sulle ja koko perheellesi.

Sakemannilla ajava,

Selef Urge

3

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Selvennys:

   1. Jarruputken vaihto huollossa.
   2. Jälki-istuntokatsastuksessa katsastaja sanoo ilmaa olevan jarrujärjestelmässä ja kehottaa viemään korjaamolle. Auto pääsee läpi katsastuksesta.
   3. Varasin ajan huoltoon jarrujärjestelmän ilmaukseen ja palattujani hakemaan autoa sain korjaamolta ilmoituksen ettei jarrujärjestelmässä ollut ilmaa.

   Miten selvittää varmasti kumpi on oikeassa? Katsastaja : jarrujärjestelmässä on ilmaa. Vai. Korjaamonmies: Jarrujärjestelmässä ei ole ilmaa.

   Jäätelöveneitä söin kaksi kappaletta. SIA mekkisijä, Ruotsista Suomeen tuotuja, S-ryhmä myy näitä vaan ja ne on parenpija jäätelöveneitä kuin jäätelöauton jäätelöveneet IMHO.

   Selef Urge

  • Anonyymi

   Jos tiedät että Suomessa myyvään parenman makullisija jäätelöveneitä kuin SIA niin kerro. Itse en ole parenpaan jäätelöveneeseen törmännyt Suomen kaupoissa ja olen käynyt ainakin K-kaupan jäätelöveneet läpi ja tojennut että ainoa kelvollisen raikas jäätelövene on SIA. Se taitaa olla himpun verjan kalliinpikin kuin muut jäätelöveneet. SIA jäätelöveneet 6kpl on muistaakseni 5.65e Alepassa. Niin mä sen hinnan muistan, mutta voin muistaa väärinkin kun en katsonut hintaa tarpeeksi mieleenpainamismielessä vaan "lasittuneesti". Mutta sellainen euron per jäätelövene. Kaksi niitä kerralla kannattaa otta kun ovat pienentäneet veneen kokoa niistä vanhoist hyvist ajoist, jolloin kaikki oli suurenpaa ja huokeenpaa.

   Selef Urge

   Selef Urge

  • Anonyymi

   Kukkuu???

   " Hän, joka todistaa tämän, sanoo: »Tämä on tosi, minä tulen pian.» Aamen. Tule, Herra Jeesus! "

   Jeesuksen Ilmestys Johannekselle 22:20

   Minua jännittää tässä ojotellessa, välillä olo on kärsimättömänpi ja välillä sitten pystyy chillaa hengailuvuujeksellisuujessa. 2020-luvulla se ylöstempaus on Juhanai Laukkosen mukaan ja hän on hyvin varmaankin ajantasalla missä mennään ajassa.

   Itse pidän sitä mahtollisena että 2020-luvulla tulee ylöstempjaus jonakin keväänä tai syksynä. Luuultavanmin syksyllä. Syynä saamani nävyllisys , jossa ylöstempjaus tapahtui silloin kun Suomessa ei ole pakkasija eikä helteitä vaan sellaista viilejänpää ajankohtaisuutta.

   Selef Urge

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   511
   4635
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   57
   2029
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   48
   1491
  4. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   78
   1392
  5. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   85
   1279
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1212
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1156
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   859
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   53
   690
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   166
   677
  Aihe