Muuri Ruotsin rajalle

Anonyymi-ap

Sisäministeri Mari Rantanen, olette esittäneet muuria Suomen ja Ruotsin väliselle rajalle. Miksi?

– Kaikki muistavat vuoden 2015, jolloin Ruotsin välineellistetty hybridivaikutus johdatti Suomeen 30 000 laitonta pakolaista. Tämä välineellistetty maahanmuuttoepidemia osoitti, että meillä on erittäin vihamielinen valtio länsinaapurinamme, joka on valmis työntymään eläimellisesti tänne keinoja kaihtamatta. Ruotsin ajama propaganda asian tiimoilta on vuosikaudet ollut todella törkeää, joten asia on vaiettu mediassa. Nyt asiat muuttuvat. Salaiset tiedustelutodisteet kertovat, että siellä on satoja tuhansia vääräuskoisia kyykyssä piilopaikoissaan valmiina lähtöön. Mutta näiden potentiaalisten terroristien tulon Suomeen me haluamme nyt muurilla estää kansallisen turvallisuuden ja kansainvälisen uhan nimissä. Tässä eivät nyt pelkät harkitut, maahan ammutut varoituslaukaukset riitä, kun ruotsalaisten vihamielisten ihmissalakuljettajien bisneksiä tuhotaan vieraan valtion kavalana salajuonena.

Kuinka korkea muurista tulisi?

– Täsmälleen 625 senttiä korkea. Ruotsalaisilla on turvallisuusympäritön täysin mullistanut salainen ase nimeltä Dyplantiis, joka kykenee sairaine oppeineen ohjaamaan pakolaiset 624 senttiä korkean muurin yli. Mutta me olemme ovelia ja varuillamme, ja teemme kaikkemme, jotta turvallisuutemme säilyy: siksi tämä 625 cm ja hurrit jäävät nuolemaan näppejään meidän mekanismimme käyttöönoton jälkeen.

Entä rautatieyhteys, eikö se läpäise tuon muurin?

– Olemme saaneet varmoja tiedustelutietoja siitä, että Ruotsi muuttaa raideleveytensä Suomen mittoihin tämän operaation aikana. Satelliittikuvien mukaan tämä on realistinen fakta. Tämä vihollisen välineellistetty raiderakentaminen mahdollistaa erikoispikajunien armadan, joka vyöryy Haaparannan kautta suoraan Suomeen yli sataakuuttakymppiä. Tällainen törkeä välineellistetty maahanmuutto höyryveturia selvästi suuremmalla Logomo-välineellä on kaikkien perustuslakiemme vastaista. Emme koskaan taivu Ruotsin painostuksen edessä. Tämän takia aiomme huomenna alkavan salaisen projektin myötä kaventaa Suomen kaikkien rautateiden raideleveyden 30 senttiin. Tämä on tehtävä kansallisen turvallisuuden nimissä eikä tämä riko yhtäkään kansainvälistä sopimusta. Kun raideleveytemme on 30 senttiä, mahdollisesti junaan maa-alueellamme pujahtaneet muukalaiset tietämättään kaatavat junan, kun he tyypillisesti joukkioituvat vaunun toiselle laidalle: juna ei pysy tasapainossa ja kaatuu eikä meidän tarvitse ollenkaan käyttää jatimatikkejamme. Realististen toimien kautta Suomen realistinen turvallisuus on tässä kaikkien kantasuomalaisten etu.

Mikä on lopullinen tavoite?

– Pohjois-Korean malli. Uusia ratkaisuja tarvitaan pakon edessä, emme voi antautua Ruotsin valtaan. Pohjois-Koreaan on tunkeutunut viimeisen 70 vuoden aikana vain kolme pakolaista. Heidät on ammuttu eli heille on myönnetty ikuinen turvapaikka toisella tasolla. Pohjois-Koreassa ei ole vastuutonta vihervasemmistoa sotkemassa, ei ilmastohuijausta, ei häiritsevää mediaa, ei lihavia siirtolaisia ja maan kansallinen sisäinen turvallisuus on maksimaalisella tasolla. Lisäksi siellä on vuoria, joita meillä ei ole. Tavoitteena on anstluss, eli Suomen liittäminen Pohjois-Koreaan. Maayhteys Koreaan toteutetaan tunnelin avulla. Tunnelin rakentaa Ängri Böörds. Kun yhteys Pohjois-Koreaan on luotu, muutamme hybridivaikuttamisen estämisen vuoksi kaikkien suomalaisten nimeksi Kim. Vihollisen agentit eivät sen jälkeen tiedä ketä vakoilla, kun maamme on täynnä Kimejä – muitakin kuin Räikkösiä. Lisäksi kauneusleikkautamme kaikkien isänmaamme maaperällä olevien ihmisten ja eläimien silmät vinoiksi. Kyse on silmien rajauksesta, tästä asetetaan erittäin ankara rajamenettelylaki. Tässä eivät Geneven vuoden 1951 sopimukset paina, eihän silloin osattu arvatakaan, että meidät on ulkoisten hyökkäysvoimien taholta pakotettu leikkaamaan jopa silmät kaikilta nisäkkäiltä. Oikeusvaltiomme itsepuolustus kuitenkin edellyttää poikkeuksellisia keinoja. Lopuksi lisäämme vielä sisäistä ulottuvuutta ja jokaiselle kantasuomalaiselle laitetaan hampaaseen turvapaikka estämään salakuuntelua. Tästä kaikesta muotoutuu toinen tulosavoite: Putin luulee meitä kiinalaisiksi ja aloittaa hyökkäyssodan Kanadaa vastaan. Samalla maamme muukalaispakolaiset peljästyvät ja pakenevat sinne jonnekin pimeisiin kolmansiin maihin, mikä on Suomen ja kantasuomalaisten etu. Enkä tässä tarkoita Etu Kettusta.

Mitä sanoisit 20-vuotiaalle itsellesi?

– Seiväs on laiton hybridivälinevaikuttamisen väline. Stavet är en illegaal hybridsvaiguts organ. Kerro, nuori Mari, tämä kaikille juuri näillä sanoin tuolla epäinhimillisellä kielellä ruotsiksi, niin isänmaamme ei koskaan joudu Ruotsin masinoiman julman hybridihyökkäyksen kohteeksi, jonka kepin päässä roikkuva keulakuva on Dyplantiis, maahanmuuttaja hänkin.

8

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valvooko Purra rakentamista mustassa pääkallomekossa?

      • Anonyymi

        Onhan musliminaisillakin varishuivinsa alla vaikka mitkä hepenet ja korkokengät. Muslimiukko kun vahtii naistensa siveellisyyttä. Buahahahahahhaaa.


    • Anonyymi

      Muuri Ruotsin rajalle? Siis Tornionjoen pohjaan??

    • Anonyymi

      Jos kuitenkin raideleveydeksi 25 cm?

      • Anonyymi

        Tai vaikka 10 cm ?


    • Anonyymi

      Merkkelinnmamut kumarrrellen otettiin vastaan. Nyt paha, kun samoja tulee Venäjän kautta?

    • Anonyymi

      Jäi avoimeksi, tuleeko tunneliinkin kiskot?

    • Anonyymi

      suomeen pääse kuka vaan ja se on aina ongelma

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      169
      3059
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      302
      2457
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      195
      1850
    4. 79
      1391
    5. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      82
      1357
    6. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      33
      1219
    7. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      339
      1170
    8. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      81
      1076
    9. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      184
      955
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      898
    Aihe