Deleetiot esiintyvät useammin kuin insertiot kaikissa eliöryhmissä - Evoluutiota ei voi tapahtua

Anonyymi-ap

Tässä on vahvaa tieteellistä todistusaineistoa evoluutioteoriaa vastaan. Lukuisat tieteelliset julkaisut vahvistavat tämän tosiasian: Genomien muotoutumista ohjaa vahva deleetiotaipumus kaikissa luonnon eliöryhmissä. Tämä tarkoittaa, että geneettinen entropia on biologinen fakta. Evoluutiota ei ole koskaan tapahtunut.

Tässä todisteita:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11585665/

"Vaikka bakteerit lisäävät DNA-sisältöään horisontaalisen siirron ja geenien kahdentumisen kautta, niiden genomit pysyvät pieninä ja erityisesti niistä puuttuu toimimattomia sekvenssejä. Tämä kuvio selittyy parhaiten yleisellä taipumuksella, jossa deleetioita esiintyy enemmän kuin insertioita. Kun valinta ei ole tarpeeksi vahvaa säilyttämään niitä, geenit menetetään suurina deleetioina tai inaktivoidaan ja sen jälkeen rappeutuvat. Geenien inaktivaatio ja menetys ovat erityisen ilmeisiä rajallisesti toimivissa loisissa ja symbionteissa, joissa dramaattiset genomin kokomuutokset eivät johdu valinnasta menettää DNA:ta, vaan vähentyneestä valinnasta ylläpitää geenien toimivuutta. Tässä käsittelemme todisteita, jotka osoittavat, että deleetiotaipumus on merkittävä voima, joka muokkaa bakteerien genomeja."

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2817411/

"Selvittääksemme pienten insertointi- ja deleetiotapahtumien osuutta genomin järjestyksen eroihin eukaryoottien ja prokaryoottien välillä, tutkimme systemaattisesti 17 taksonomista ryhmää elämän kolmessa domeenissa. Yli 5 000 indel-tapahtumaan ei-koodaavilla alueilla perustuen havaitsimme, että deleetiotapahtumia oli enemmän kuin insertointeja kaikissa tutkituissa ryhmissä."

https://journals.plos.org/plosgenetics/article?id=10.1371/journal.pgen.1002508

"Tutkimme tässä ei-alleelisen geenikonversion tuottamia insertioita ja deleetioita 338 Drosophila- ja 10 149 kädellisten paralogissa. Käyttäen suoraa fylogeneettistä lähestymistapaa, tunnistimme 179 insertiota ja 614 deleetiota Drosophila-paralogeissa, ja 132 insertiota ja 455 deleetiota kädellisten paralogeissa. Näin ollen ei-alleelinen geenikonversio on voimakkaasti deleetiotaipuvainen molemmissa linjoissa, aiheuttaen lähes 3,5 kertaa enemmän konversioindusoituja deleetioita kuin insertioita. Kädellisillä deleetiotaipumus on huomattavasti voimakkaampi pitkissä indel-tapauksissa, ja molemmissa linjoissa geenikonversion sijaintiaste on suuruusluokkaa korkeampi kuin tavallisen mutaation."

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.07.25.501396v1

"Lyhyiden DNA-segmenttien insertiot ja deleetiot (indelit) ovat yleisiä evolutiivisia tapahtumia. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että deleetioita esiintyy useammin kuin insertioita sekä prokaryooteissa että eukaryooteissa."

https://academic.oup.com/mbe/article/38/12/5769/6361632?login=false

"De Jong ja Rydén (1981) analysoivat paljon suuremman joukon proteiineja ja ehdottivat, että deleetiot ovat neljä kertaa yleisempiä kuin insertiot ja että tämä ilmiö on replikointimekanismin luontainen ominaisuus. Hypoteesin tueksi Graur et al. (1989) havaitsivat yli kolme kertaa enemmän deleetioita kuin insertioita ihmisten ja jyrsijöiden käsitellyissä pseudogeeneissä, mikä viittaa siihen, että mutaatiot pikemminkin kuin valinta ohjaavat deleetioiden ylimäärää insertiotapahtumiin nähden."

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2671719/

"Tutkiessaan homologisia proteiinisekvenssejä, de Jong ja Rydén (1981) havaitsivat, että aminohappojen deleetioita tapahtui noin neljä kertaa useammin kuin insertioita. Deleetioita esiintyi myös enemmän kuin insertioita käsitellyissä pseudogeeneissä. Deleetioita on noin kaksi kertaa useammin kuin insertioita tumallisessa DNA:ssa, ja mitokondriaalisessa DNA:ssa deleetioita esiintyy hieman enemmän kuin insertioita. Deleetioita on myös enemmän kuin insertioita sekä hiirissä että rotissa."

https://academic.oup.com/mbe/article/38/12/5769/6361632

"Lisäksi osoitamme, että ehdottamamme monipuolisempi malli sopii paremmin suureen määrään empiirisiä tietoaineistoja ja että näiden tietoaineistojen enemmistölle deleetioaste on korkeampi kuin insertioaste."

https://www.pnas.org/doi/10.1073/pnas.1705887114

"Tässä dokumentoimme hypermutatoituvien bakteerien nopean genomisen rappeutumisen jopa kymmenien tuhansien sukupolvien aikana laboratorioympäristöön sopeutumisen aikana. Nämä havainnot viittaavat tarpeeseen tarkastella uudelleen nykyisiä käsityksiä bakteerien genomien evoluutiosta, ja niillä on merkitystä myös muihin hypermutatoituviin järjestelmiin, kuten viruksiin ja syöpäsoluihin."

Kaikkea muutosta kutsutaan evoluutioksi, koska deleetiot yleensä aiheuttavat biologisen informaation uudelleenjärjestelyn tarpeen. Deleetioita tapahtuu keskimäärin neljä kertaa enemmän kuin insertioita. Deleetiot johtavat yleensä muutoksiin eliöissä, mutta tämä ei todellisuudessa ole evoluutiota, vaan geneettistä entropiaa, eli geneettistä rappeutumista. Evoluutiota ei ole koskaan tapahtunut.

5

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja minkäs niistä monista luomistarinoista tämä todistaa oikeaksi?

    • Anonyymi

      "Tässä on vahvaa tieteellistä todistusaineistoa evoluutioteoriaa vastaan."

      Aloitus on virheellinen. Korjattuna se kuuluu näin:

      "Tässä on jonninjoutavaa pseudotieteellistä gish galloppia evoluutioteoriaa vastaan, jolla kuka tahansa alan (oikea) tutkija pyyhkisi perseensä mennen tullen - siis jos edes viitsisi lukea."

      Mahtaa olla todella ahdistavaa omistaa elämänsä tuulimyllyjä vastaan tappeluun. Mitähän ajattelet saaneesi aikaan elämäsi lopussa, kun kukaan ei ota juttujasi vakavasti?

    • Anonyymi

      Ihan varmaan juu, Gööggeli-Töhtöri, ihan varmaan juu :)

    • Anonyymi

      Lyhyt määritelmä evoluutiolle:

      "Evoluutio viittaa sukupolvien myötä tapahtuviin muutoksiin biologisten populaatioiden periytyvissä ominaisuuksissa."

      Ketjun avaaja:
      "Evoluutiota ei ole koskaan tapahtunut."

      Ja sitten hän listaa julkaisuja, joissa on tutkimusta yhdestä havaitusta ilmiöstä periytymisessä. Avaajalla lienee ikioma käsitys evoluutiosta.

      • Anonyymi

        Avaajan heikko usko ei kestä tosiasioiden edessä. Niinpä evoluutiotakaan ei saa olla. Se on seliteltävä muuksi tai kiellettävä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe