Mihin saatana käyttää filosofiaa

Anonyymi-ap

Ateismi, agnostisismi, satanismi jne. nuo ovat kaikki samalla tavalla saatanalle alamaisia aatteita ja hänen palvelijoidensa eli riivaajien oppeja. Niiden ainoa ero toisiinsa on että ateisti tai agnostikko ei usko palvelevansa saatanaa, satanisti uskoo palvelevansa, mutta satanistikaan ei ymmärrä omaa paikkaansa saatanan palvelijana. Ateismillä ja agnostisismillä saatana on luonut vastakkainasettelun jolla hän pyrkii ajamaan uskovat liittoon kaikkien jumaliin uskovien kanssa. Hän yrittää saada uskovat uskonnollisuuteen mukaan, koska uskonnollisuus on hänen pelikenttää siinä missä nämä ns. uskonnottomat uskonnotkin. Satanismillä hän yrittää saada uskonnolliset ihmiset näyttämään pyhiltä ja ikäänkuin samalla puolella olevilta. Hän yrittää saada meidät esimerkiksi tätä Raamatun jaetta vastaan, laittamalla ateistit ym. pitämään meteliä itsestään:

Roomalaiskirje 3:23-24
"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä...""

Hän pyrkii saamaan meidät unohtamaan sen kaiken eksytyksen mitä Jumalan nimissä tedään uskonnollisuudessa: kirkollisessa kristillisyydessä, islamissa, hindulaisuudessa, erilaisissa "kristillisissä" lahkoissa jne. Hän haluaa että vieraannumme evankeliumista, siitä että Jeesus ja hänen meidän synneistämme vuodattama verensä koituu uskon kautta pelastukseksi jokaiselle.

Saatana yrittää luoda meihin vääriä asenteita, luuloja siitä, että oikeasti pahoja ovat vain ne jotka kieltävät Jumalan olemassaolon tai palvovat näkyvästi saatanaa. Katsokaa mitä Raamattu sanoo tästä asiasta:

Efesolaiskirje 2:1-3
"Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin."

Mekin vaelsimme lihamme himoissa ja olimme vihan lapsia niinkuin muutkin! Ei "vain ateistit ja satanistit ovat vihan lapsia".

On hyvä että osoitamme esimerkiksi ateistien pöhköt väittämät valheiksi, mutta ei sovi unohtaa, että koko maailma on kääntynyt pois Jumalan luota ja ristiinnaulinnut Jeesuksen teoillaan, niin että kun ateisti väittää maailman tilan tähden Jumalaa pahaksi, hän itse asiassa julistaa todeksi juuri päinvastaisen, että maailma joka on kääntänyt selkänsä Luojalle, on paha, ja hyvän poissaolo kertoo että maailma on torjunut Jumalan luotaan. Ja kyllä, ihmiset tekevät hyvää, ja hyviäkin asioita tapahtuu, mutta ne ovat väliaikaisia ja ovat murusia Jumalan hyvyydestä, kenestä maailma on poiskääntynyt.

Johanneksen evankeliumi 1:10
"Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut."

Kukaan ei pelastu uskomatta siihen kuka Kristus on ja mitä hän on meidän hyväksemme tehnyt. Ihmisten perinnäissäännöt eivät pelasta, usko Jumalaan ilman uskoa Jeesukseen ei pelasta. Jeesus on ainoa tie, totuus ja elämä. Kaikki erilaiset "kristilliset" lahkotkin lähtien katolilaisuudesta ovat paholaisen tekeleitä, joilla hän pyrkii verhoamaan evankeliumin, sen joka löytyy 1 Korinttolaiskirje 15:1-4. Uskonto yrittää saada sinut hyvittämään pahat tekosi, totinen usko opettaa että Kristus on hyvittänyt meidän pahat tekomme Jumalalle ja tämän totuuden valossa, uskossa siihen, ihminen ei voi olla muuttumatta.

3

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suurin osa satanisteita ei kyllä palvo Saatanaa tai edes usko häneen kuin metaforana. Faktat kuntoon!

      • Anonyymi

        No tuo on osittain totta. Mutta he uskovat palvelevansa ja palvovansa häntä silti. Faktat kuntoon!


    • Anonyymi

      Kunpa ihmiset oppisivat tiivistämään asiat niin näitä julkaisuja jaksaisi lukea loppuun asti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe