1961 Maalaisliiton Kekkonen

Tarvitsi vetoapua Moskovasta. Vaalit eivät olleet vapaat. Vaalien jälkeen "Timo" kehoitti ansaitsemaan rysän luottamuksen päivittäin.

11

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maalaisliiton puoluesihteeri Korsimo kerjäsi NL:sta KGB:n kautta 10 miljoonaa silloista markkaa eli noin 240 000 € nykyvaluutassa Kekkosen vaalikampanjaan.

      • Anonyymi

        Mikään ei ole muuttunut Korsimon ajoista.

        22.1.1962 KePu pyysi KGB:ltä vaalirahaa ja saikin.

        Arvo Korsimon raha-anomuspaperi selviää tuolta Rautkallion kirjasta:

        Tsernous V. N. - Rautkallio Hannu NKP ja Suomi - Keskuskomitean salaisia dokumentteja 1955-1968, Tammi, 1992, 164 s. 1.p

        Tämä kirja on KePu:lle erikoisen vihattu, koska siinä on käännettynä se Korsimon 10 miljoon raha-anomus KGB:lle. SE ikävin asiakirja on sivulla 122 ja sivulla 123 on luonnos 10 miljoonan maksusta Suomen maalaisliitolle ja ajankohta on 22.1.1962.

        Myös Hannu Rautkallion kirja, NOVOSIBIRSKIN LAVASTUS kuulemma kertoo, että Kepun 1960-luvun puoluesihteeri Arvo Korsimo pyysi vaalirahaa Neuvostoliitosta ja sai 10 miljoonaa silloista markkaa. On todella häkellyttävää että maalaisliiton puoluesihteeri menee pyytämään rahaa Neuvostoliitosta. Tämä kertoo kuinka ystävälliset ja luottamukselliset suhteet Kepulla ja venäläisillä tuolloin oli. Mitä KGB sai vastineeksi rahoilleen? Tietoa.

        "Toveri N.S.Hrustseville

        Ilmoitan teille, että Suomen presidentin luottomies, maalaisliiton johtoryhmän jäsen Korsimo on pyytänyt KGP:n Helsingin residenttiä välittämään Teille henkilökohtaisesti pyynnön 10 miljoonan Suomen markan lisäavun saamisesta. Samalla Korsimo on todennut, että maalaisliittolaiset tarvitsevat ko. summan niiden velkojen maksamiseen (9 miljoonaa markkaa), jotka ovat syntyneet presidentti Kekkosen vaalikampanjan rahoittamisesta sekä maalaisliiton eduskuntaryhmän uudistamisesta 4.-5. helmikuuta tänä vuonna pidettävissä eduskuntavaaleissa tukemalla Kekkosta lähellä olevia kansanedustajaehdokkaita niissä vaalipiireissä, joista on aikaisemmin valittu puolueen oikeistosiiven edustajia"

        KGB sai tosiaankin Korsimon pyynnön vaalirahoituksesta. Kyseessä on skandaali sillä Korsimo pyysi rahaa niiden velkojen maksamiseen (9 miljoonaa markkaa), jotka ovat syntyneet presidentti Kekkosen vaalikampanjan rahoittamisesta, ts. KGB maksoi Kekkosen vaalilaskut. Kekkonen oli KGB:n mies. Ei KGB muuten maksaisi tuollaisia summia presidentinvaaleissa.

        Tässä on muutamia valaisevia kirjoja aidosta KePulaisuudesta:

        Tsernous V. N. - Rautkallio Hannu NKP ja Suomi - Keskuskomitean salaisia dokumentteja 1955-1968, Tammi, 1992, 164 s.

        Siinä on käännettynä silloisen KePun puoluesihteerin, Arvo Korsimon, 10 miljoon raha-anomus KGB:lle presidentti Kekkosen vaalikampanjasta aiheutuneiden kulujen rahoittamiseksi. Ajankohta on 22.1.1962. Toki siinä on monta muutakin aika ikävää dokumenttia juuri KePulle ja Kekkoslaisille. SE Korsimon KGB -raha-anomusjuttu on sivulla 122 ja sivulla 123 on luonnos 10 miljoona markan maksamisesta Suomen maalaisliitolle.


    • Anonyymi

      "Timo" oli Kustaa Vilkuna. Sossu kertoo väärää tietoa. Sossuille vaikeaa Venäjän vastaisuus esim. nyt tulossa rajalaki jota aikoivat vastustaa.

      • Anonyymi

        Hannu Rautkallio on kirjassaan ”Laboratorio Suomi - Kekkonen ja KGB” vedonnut vuonna 1961 länteen niinikään Suomen kautta loikanneen Anatoli Golitsynin vuonna 1984 julkaistuihin muistelmiin.

        Kirjassaan Golitsyn nimeää Kustaa Vilkunan (agentti ”Ahti”) ja kuulusteluissaan lisäksi TPSL:n puheenjohtaja Emil Skogin, Aarre Simosen ja poliisikomentaja Gabrielssonin. Rautkallion mukaan yhteysmiehenä toimi myös Eero A. Wuori eli ”Mooses”.

        Pääagentti oli kuitenkin presidentti Urho Kekkonen eli agentti ”Timo”, joka oli värvätty jo 1940-luvun lopulla. Jo sota-aikana Kekkonen oli väitteiden mukaan toimittanut suoranaisia sotasalaisuuksia länsivalloille, joilta ne kulkeutuivat myös Neuvostoliiton tietoon. KGB:n vaikutusvallassa oli myös RKP:n puheenjohtaja Jan-Magnus Jansson.

        Myös Gordievskyn mielestä Urho Kekkonen oli KGB:n oma mies.


      • Anonyymi

        Persutrolli, rajalakihan on jo voimassa.


    • Anonyymi

      2024 Asevelisosialistit ja KOK ottaa vetoapua Amerikan ja EU,n rahapiireiltä ja toteuttavat järjetöntä sota / ilmastonmuutospolitiikkaa joka tuhoaa itsenäisyyden.
      Vaalit eivät olleet vapaat.
      Vaalien jälkeen Stubb kehoitti ansaitsemaan USA,n sotapolitiikan luottamuksen päivittäin.

      • Anonyymi

        >> 2024 Asevelisosialistit <<

        Eiköhän ne Asevelisosialistit ole jo mennyttä aikaa ja kasva heinää kirkkotarhoissa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> 2024 Asevelisosialistit <<

        Eiköhän ne Asevelisosialistit ole jo mennyttä aikaa ja kasva heinää kirkkotarhoissa...

        Asevelisosialismi tarkoittaa v 2024 sitä, että uudet asevelisosialitit taistelee näitten NATOhullujen glopalistien joukoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asevelisosialismi tarkoittaa v 2024 sitä, että uudet asevelisosialitit taistelee näitten NATOhullujen glopalistien joukoissa.

        SIEG HEIL und die Fahne hoch @


      • Anonyymi kirjoitti:

        SIEG HEIL und die Fahne hoch @

        Juuri niin. Ja olemme ylpeitä siitä. R..n Vihassa!


      • Eläköön länsi ja Honka liiton uusi tuleminen!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe