Onko demareissa taas maanpettureita?

Anonyymi-ap

Demarit olivat jo aikoinaan kaksiajakautunut. 1930-luvulla Stalin ja Otto-Wille Kuusisen nukkehallitus Terijoella yrittivät vallata Suomen. Syttyi talvisota ja sitten vielä jatkosota. Suomi säilytti itsenäisyytensä maanpettureista huolimatta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/47b52dee-bdf7-4773-ba06-b0ef554cacfd

Tänä päivänä demareissa on monta jakolinjaa. Yksi vakava jakolinja on ay-demarit ja muut. Urpilainen syrjäytettiin ay-demarien johdolla, jotka nostivat lakkojyrä Rinteen johtoon. Se oli demareille murheen päivä.

Tänä päivänä Venäjä-mieliset Putin-demarit aikovat vastustaa käännytyslakia.
Ei ole kovin isänmaallista sallia Venäjän aiheuttama kärhämä itärajalla. Kaikki tietävät, että kysymys ei ole turvapaikanhakijoista. Talvella ennen rajojen sulkemista maahan tulleista turvapaikanhakijoista ei kukaan ole saanut turvapaikkaa. Ei kukaan.

2

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otto-Wille Kuusinen kuului kylläkin Terijoen hallituksen aikaan SKP:hen (kuului jo vuodesta 1918 lähtien) eli haukut väärää puuta. SDP ja SAK olivat keskeisiä tekijöitä estämässä Terijoen varjohallituksen pyrkimyksiä antaessaan tukensa Rytin ykköshallitukselle.

      Mikä muka on siis se maanpetos, mihin demarit mielestäsi muka ovat syyllistyneet? Sekö. että pelastivat sinutkin joutumasta kolhoosin paskakuskiksi? Demarit eivät todellakaan ole mitään Putin-mielisiä, koska Putin on kansalliskonservatiioikeistolainen diktaattori eli persujen aateveli. Käännytyslaki-höpinäsi on silkkaa nationalistin nillitystä, jossa laitat länsimaiset arvot ja Venäjää palvelevan propagandasi vastakkain.

      "Venäjä yrittää laittaa Suomen itärajalla mahdottoman tilanteen eteen, Viron kansainvälisen puolustustutkimuksen keskuksen apulaisjohtaja Kristi Raik sanoo.

      – Venäjä on ottanut maahanmuuttajat aseeksi ja yrittää laittaa Suomen tekemään mahdottoman valinnan oikeusvaltion ja kansainvälisten normien ja toisaalta turvallisuuden välillä. Siihen rakoon ei pitäisi lähteä, Raik kommentoi IS:lle Hanasaaressa järjestetyn seminaarin yhteydessä.

      Raikin mukaan Venäjä haluaa näyttää Suomen kaksinaamaisena maana, joka puhuu arvoista, mutta ei toimi arvojensa mukaisesti."

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010005808.html

    • Anonyymi

      SDP oli iso puolue, kuvitelkaa nyt vaikka Persut jos äänimäärä olisi lähellä 50%. Kyllä siinä joukossa on kaikenkarvaisista haihattelijoita.

      Noin suuri puolue on vaikea hallita. SDP ajoi voimakkaasti Suomeen tasavaltaa. Porvaripuolueet kuningaskuntaa. Porvaristo piti kiinni Tsaarinajan eduistaan. Kaiken piti jatkua kuten ennen. Työväelle tai torppareille ei annettu mitään armoa. Ja tämä olikin sitten huonosti ilman järjestyksenpitoa olevan Suomen kohtalo. Tapella!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe