Mailma alkaa hedätä

Anonyymi-ap

Viestejä, jotka viittaavat siihen, että NASA:n historiallinen tehtävä vuonna 1969 – joka laskeutui ensimmäisenä ihmiset kuuhun – oli lavastettu, sekä viestit, joissa esitetään vääriä vuosikymmeniä vanhoja valokuvia ja myöhemmistä laskeutumisista.

Tällaisia on eri salaliittosivuilla ollut, mutta nyt niitä on tiedeyhteisössä. Kuvissa esiintyvät virheet on perusteltu tieteellisesti. On satoja kohtia joissa asia poikee todellisuudesta.

USA/Nasan korttitalo alkaa huojua!

51

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä viitsi tuhlata aikaasi tuohon salaliittoon.

      • Anonyymi

        Lukisit sinäkin joskus jotain!


      • Anonyymi

        Linnunradan satelliittigalakseja saattaa olla liikaa
        Tähtitieteilijät raportoivat löytäneensä Linnunradalta kaksi uutta satelliittigalaksiehdokasta. Galaksimme "puuttuvien kiertolaisten ongelma" saattaa kääntyä tämän vuoksi päälaelleen.

        Tutkijoita on vuosia vaivannut se, että Linnunradalla on huomattavasti vähemmän pieniä kumppanigalakseja kuin kosmologinen standardimalli ennustaa.

        Viimeaikaisen teoreettisen arvion mukaan niitä pitäisi olla noin 220. Kuitenkin tähän mennessä vain viitisenkymmentä on löydetty.

        Japanilaisvetoisen tutkijaryhmän mukaan yksi selitys tälle puuttuvien galaksien ongelmalle voi olla, että monet seuralaistamme ovat meistä hyvin kaukana ja siten vaikeasti havaittavissa.

        He valjastivat käyttöön Chilessä sijaitsevan 8,2-metrisen Subaru-teleskoopin ja sen laajakulmaisen HSC-kameran. Kyseinen yhdistelmä on tiimin mukaan kaikkein tehokkain olemassa oleva tapa himmeiden satelliittigalaksien löytämiseksi.

        Työn tuloksena he kertovat löytäneensä kaksi uutta satelliittigalaksikandidaattia. Tämä nostaa Subarun löytämien Linnunradan kiertolaisten määrän kaikkinensa yhdeksään.

        Subarun syväkartoitukset kattavat vain pienen osan taivaasta. Jos löytömäärä laajennetaan koskemaan koko taivasta, silloin seuralaisia pitäisi olla ainakin 500. Puuttuvien galaksien ongelma kääntyykin tutkijoiden mukaan liian usean galaksin ongelmaksi.

        Toisaalta tiimi painottaa tuloksessa olevan paljon epävarmuustekijöitä kuten pieni otos. Havainnot rakenteilla olevalla Vera C. Rubin -observatoriolla tulevat heidän mukaansa tarjoamaan huomattavasti tarkemman tilastollisen arvion satelliittigalaksien määrästä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Se ei ole salaliittojuttuja vaan Factantarkistusta!


      • Anonyymi

        Vasemmassa alunurkassa on propagantanappi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukisit sinäkin joskus jotain!

        KUUVALE, SE ON TOSIASIA!


    • Anonyymi

      Weibo-alustalla, keräsivät runsaasti kommentteja, ja yksi yli 13 miljoonan seuraajan omaava käyttäjä kirjoitti, että valokuvat osoittivat, että "amerikkalaiset eivät laskeutuneet kuuhun".

      • Anonyymi

        Ja seuraajien määräkö tekee hänestä avaruustekniikan tai valokuvauksen asiantuntijan? Voi pöljyyksien pöljyys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja seuraajien määräkö tekee hänestä avaruustekniikan tai valokuvauksen asiantuntijan? Voi pöljyyksien pöljyys.

        ITSE TAIDAT OLLA!


    • Anonyymi

      1969 meni poskelleen se millaista kuussaolo oikeasti on!.
      Samoin lennossa aluksen ohjaus pysätyy kuin seinään! Näin ei todellisuudessa ole!

      • Anonyymi

        Tutkijat löytäneet skeptikkoja enemmän lisää epäkohtia 1969 kuulaskeutumisesta!
        Asia on tiedetty valeeksi jo 80' luvulta asti!
        Nyt vaan Nasa VS Tiedyhteisöt on vittuuntuneita toisiinsa! Kun Nasa vaatii heitä pitämään monen muun valheen!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Itse olet väärällä palstalla!


      • Anonyymi

        Ja sun kuuluisi olla hoitolaitoksessa!


      • Anonyymi

        USKO JO: Se ei ole salaliittojuttuja vaan Factantarkistusta!


      • Anonyymi

        Pysyisit itse siellä!


    • Anonyymi

      USA Mulkkuilu saa Kuuvalheelle pontta siipien alle!

      • Anonyymi

        KIINA tietää totuuden! Vittuilu Usalta Kiinaan ja totuus julkaistaan!


    • Anonyymi

      Nasa ei edes itse enää usko valheeseensa!

    • Anonyymi

      Pieni askel ihmiselle, suuri askel filmiteollisuudelle!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuuvale on nyt tiedeyhteisön hampaissa!

      Nasan alkaa olla hyvin vaikea enään pitää 1969 kuulaskeutumista todellisena.
      Lähetetystä materiaalista löytyy satoja kohtia jotka puhuu siittä että koko show tehtiin studiossa! Eikä ne olosuhteet kuussa ja avaruudessa ole sellaisia kuin kuuvale väittää!

      • Anonyymi

        Alkuperäinen kuufilmi löytyi kuolinpesästä ja se on kuvattu 3 kk ennen kuin lento muka tehtiin!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yhtä totta ainakin kuin 1969 kuulaskeutuminen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhtä totta ainakin kuin 1969 kuulaskeutuminen!

        TÄYSI VALE on 1969 kuulaskeutuminen!


    • Anonyymi

      Edelleen olette väärällä palstalla. Tämä on salaliittoteoria - palstan asiaa.

    • Anonyymi

      Oichestanh melko hyvä. Täthäkän ei ymmärrä sehän ja nuokkhan ketkä aina pyrkii yhteisymmärrykeenh. Jeshua on ihanin meistä.

    • Anonyymi

      KUUVALEELLE TIETEELLISTÄ NÄYTTÖÄ!

      • Anonyymi

        Nyt sitä on ja hurjasti! 1969 kuulaskeutuminen, on monia satoja kohtia jotka ei vastaa todellisia oloja. Materiaalissa jota USA esitti!


    • Anonyymi

      NASA:n historiallinen kuuvale vuonna 1969 ...
      🤣

      • Anonyymi

        APOLLO 20! Heh

        Nasa itkee kun heidän rahansa leikattiin ja laitettiin Ukrainaan! Voi voi!


    • Anonyymi

      Millaiset metsät peittävät eksoplaneettoja?
      Tänään ilmestyneessä Tähdet ja avaruus -lehdessä pohditaan, miltä vieraiden aurinkokuntien kasvit voivat näyttää. Esimerkiksi meille tuttua vihreää väriä ei välttämättä näy muiden tähtien planeetoilla.

      Maapalloa hallitsevat kasvit, sillä niihin on sitoutunut yli 80 prosenttia kaikesta planeettamme biomassasta. Ne ovat myös sopeutuneet elämään lähes kaikissa mahdollisissa kasvuympäristöissä, joten jonkinlaisia kasveja saattaa hyvinkin löytyä myös muualta maailmankaikkeudesta.

      Muiden aurinkokuntien kasvien ulkonäön uskotaan riippuvan siitä, millaisella planeetalla ja millaisen tähden loisteessa ne olisivat syntyneet.

      ”Sanomme kasveja plastisiksi, mikä tarkoittaa, että niillä on mahtava kyky sopeutua elinympäristöönsä”, kertoo Gioia Massa Kennedyn avaruuskeskuksesta Nasasta.

      Esimerkiksi Maata kevyemmällä planeetalla kasvit saattavat kasvaa pidemmiksi. Sen sijaan suurella planeetalla rungon kannattaisi olla kartion mallinen, sillä se auttaisi kannattelemaan kasvin painoa mahdollisimman korkealle.

      Useimmat galaksimme tähdet ovat Aurinkoa himmeämpiä kääpiötähtiä. Näitä kiertävien planeettojen kasvit voisivat olla väreiltään huomattavan tummia, sillä kasvit olisivat kehittyneet nappaamaan mahdollisimman paljon valoa.

      Erikoisia tapauksia ovat myös planeetat, joiden pyöriminen on lukittunut niin, että ne kääntävät aina saman puolen emotähteään kohden.

      ”Silloin voisi syntyä sateenkaariplaneetta, jonka erilaisilla säteilyalueilla kasvaisi erivärisiä kasveja. Ne olisivat valinneet omat pigmenttinsä sopeutuakseen juuri tiettyihin säteilyolosuhteisiin”, sanoo Nancy Kiang.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kuulaskeutuminen oli pelkkä medias/studio show.

    • Anonyymi

      Jopa Kuussa on avaruusromuongelma, muutamat avaruusalukset Kuun kiertoradalla voivat antaa kymmeniä varoituksia mahdollisista törmäyksistä ja vaatia useita liikkeitä, mikä viittaa siihen, että tarvitaan vahvempia koordinointimekanismeja.

      Secure World Foundationin avaruuden kestävän kehityksen huippukokouksessa 11. heinäkuuta pitämässään esityksessä Korean ilmailualan tutkimuslaitoksen (KARI:n) strategia- ja suunnitteluosaston vanhempi tutkija Soyoung Chung sanoi, että hänen virastonsa oli saanut 40 "punaista hälytystä" mahdollisista avaruusalusten törmäyksistä. kiertänyt kuuta viimeisen 18 kuukauden aikana.

    • Anonyymi

      Käyminen alkoi Ukrainan asevoimissa. Sotilaat eivät noudata käskyjä, keskitason komentajat erotetaan tehtävistään, ja Ukrainan asevoimien ylipäällikkö Aleksander Syrsky "odottaa antautumista".

      Ei hyvältä näytä Ukrainan tulevaisuus.

    • Anonyymi

      Palavat metsät ja kaupungit, jotka ovat täynnä mätäneviä ruumiita, jäätyneet ja myrkytetyt joet ja järvet - tällaisen apokalyptisen kuvan maalasi kuuluisa amerikkalainen toimittaja Annie Jacobsen kirjassaan "Nuclear War: A Scenario".

      Maailman johtavien tutkijoiden ja ydintalviasiantuntijoiden eksklusiivisiin haastatteluihin perustuva kirja julkaistiin maaliskuussa. Daily Mail näki sen lauantaina.

      Maailmanlaajuisen ydinsodan uskotaan vaativan 360 miljoonan ihmisen hengen lähes välittömästi pommien putoamisen jälkeen, mutta Jacobsenin keskustelukumppanit esittävät seuraukset pessimistisemminä - he ennustavat 5 miljardin maan asukkaan kuoleman.

      Ne, jotka eivät kuole suoraan, kohtaavat karun maan, metsäpalot, jäätyneen maaston, säteilyn, ruuan puutteen, laajalle levinneen tuhon ja taudit.

      Minuuttia ydinohjuksen laukaisun jälkeen: Yhdysvallat halvaantui
      Jacobsenin kuvitteellisessa skenaariossa Pohjois-Korea laukaisee mannertenväliset ballistiset ohjukset Yhdysvaltoihin. Vasteena laukaistut ICBM:t lentävät Venäjän alueen yli, minkä jälkeen sekin joutuu konfliktiin.

      Tuhansia valtavia tulipalloja putoaa amerikkalaisten kaupunkien päälle, rakennukset ja monumentit romahtavat kaikkialla ja asfaltti sulaa. Yhdysvallat on halvaantunut.

      Tuntia pommien putoamisen jälkeen: raivoavat tulipalot polttavat metsiä ja kaupunkeja
      Metsäpalot syttyvät koko pohjoisella pallonpuoliskolla. Tulirenkaat ulottuvat 150-300 kilometrin päähän jokaisesta ydinkeskustasta.

      Palavat talot ja yritykset tuottavat lukemattomia määriä myrkyllisiä aineita. Syanidi, vinyylikloridi, dioksiinit ja furaanit vahingoittavat elimiä ja hermostoa aiheuttaen syöpää, neurologisia oireita ja kuoleman.

      Tulipaloissa ei ole mitään sammutettavaa, koska sähköä ei ole ja vesijärjestelmät eivät toimi. Tuli valtaa koko Amerikan.

      Päiviä iskujen jälkeen: radionuklidit kyllästävät ilmaa
      Ydinsienten radioaktiiviset hajoamistuotteet, mukaan lukien strontium-90, jodi-131, tritium, cesium-137, plutonium-239, myrkyttävät ympäristöä. Ne vahingoittavat DNA:ta ja voivat aiheuttaa syöpää, verkkokalvon ja ihon kemiallisia palovammoja, verenvuotoa, kooman ja kuoleman. Selviytyneet kuolevat välittömästi törmäyksen jälkeen säteilysairauteen ja myrkytykseen, johon liittyy pahoinvointia, kuumetta, huimausta, hematemeesia ja ripulia.

      Akuutissa vaiheessa säteilysairaus johtaa ihmisen sisäelinten nesteytymiseen verisuonten limakalvon tuhoutuessa. Kroonisissa tapauksissa se ilmenee geneettisinä sairauksina, sokeudena ja hedelmättömyytenä.

      Muutama viikko ydinsodan alkamisen jälkeen: noki peittää auringon
      Laajamittaiset metsäpalot vapauttavat ilmakehään noin 150 miljoonaa tonnia nokea. Tämä vähentää dramaattisesti maan pintaan pääsevän auringon säteilyn määrää.

      Kuukausia ohjusiskun jälkeen: ydintalvi laskeutuu planeetalle
      "Nokitiheys alentaisi maapallon lämpötiloja noin 27 Fahrenheit-astetta. Amerikassa se olisi enemmän kuin 40 Fahrenheit-astetta, hieman vähemmän lähellä valtameriä", arvioi ilmastotutkija Alan Robock .

      Tiedemies Carl Sagan kiinnitti yleisön huomion mahdolliseen ydintalveen vuonna 1983. Sitten Pentagon kiisti hänen väitteensä ja kutsui niitä Neuvostoliiton propagandaksi, mutta Yhdysvaltain ydinpuolustusvirasto myönsi myöhemmin, että ydiniskujen vaihto aiheuttaisi "ilmakehän vahinkoa" ja "on vakava mahdollisuus vakaviin seurauksiin".

      • Anonyymi

        Meidän Subbo Stubb sitä haluaa, Suomalaiset valistsi sotahullun pressan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän Subbo Stubb sitä haluaa, Suomalaiset valistsi sotahullun pressan!

        Ukrainan tukeminen on järjen köyhyyttä! Ukraina on terroristivaltio!

        Missä on moraalia ja EU -arvot!


    • Anonyymi

      Nasan valheet alkaa paljastua!

      • Anonyymi

        Muista aina laittaa lauseen perään huutomerkki tai kirjoittaa ISOILLA KIRJAIMILLA. Se auttaa meitä OIKEALLA tavalla arvioimaan viestiesi merkitystä!

        Kuten jo edesmennyt Robert E. McElwaine aikanaan kirjoitti:

        UN-altered REPRODUCTION and DISSEMINATION of this IMPORTANT Information is ENCOURAGED, ESPECIALLY to COMPUTER BULLETIN BOARDS.


    • Anonyymi

      NASA valmistaa kuukulkijan kulutettuaan 450 miljoonaa dollaria sen rakentamiseen.

      Nasa, Vasara 1000$, vessanpöntto 20000$

      • Anonyymi

        Menit sitten lainaamaan repliikin scifi-elokuvasta.


    • Anonyymi

      Ketjusta poimittuja väitteitä:

      "Tutkijat löytäneet skeptikkoja enemmän lisää epäkohtia 1969 kuulaskeutumisesta!"

      - Mitkä tutkijat? Mitä epäkohtia? Mihin tutkimusdataan väittäjä viittaa? Miksi ei linkkejä?

      "Asia on tiedetty valeeksi jo 80' luvulta asti!"

      - Minkä tiedon perusteella? Mihin tietoon väittäjä viittaa? Miksi ei linkkejä?

      "Nyt vaan Nasa VS Tiedyhteisöt on vittuuntuneita toisiinsa! Kun Nasa vaatii heitä pitämään monen muun valheen!"

      - Mitkä tiedeyhteisöt? Nimiä, yhteystietoja? Mitä valheita Nasa vaatii "heitä" pitämään? Millä datalla osoitettu valheeksi?

      Tyhjäksi jätetyt väittämät ärsyttää kuin ihottuma nivusissa hiostavalla säällä.

    • Anonyymi

      KUUVALE ON TOSIASIA!

    • Anonyymi

      KUUVALE, se on tosiasia! Ja nasan suuri kusetus!

      Maailmanlaajuinen it ongelma windosilla
      Blue screen täyttää ruudut maailmanlaajuisesti!.

    • Anonyymi

      HUUTOMERKKI ! taas riiehumassa kun on lääkkeet jääneet ottamatta.

    • Anonyymi

      KUUVALHEEN PALJASTUMINEN KAATAA NASAN KORTTITALON!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe