Venäjän johto julkaisi myrkyllisen kirjoituksen Suomesta

Anonyymi-ap

”Hirviö­mäinen suunnitelma slaavien tuhoamiseksi”
Vladimir Putinin johtama Venäjän turvallisuusneuvosto on julkaissut sivuillaan laajan mustamaalaus­artikkelin Suomesta. Kirjoituksessa kuvaillaan muun muassa Suomen väitettyjä suunnitelmia Venäjän päänmenoksi.

PRESIDENTTI Vladimir Putinin suorassa alaisuudessa toimiva Venäjän turvallisuusneuvosto on julkaissut virallisilla sivuillaan artikkelin, johon on kerätty kaikkea mahdollista ja mahdotonta Suomen vastaista aineistoa.

Kirjoituksen laatijaksi on kerrottu kenraali Rashid Nurgalijev, joka toimii tällä hetkellä Venäjän turvallisuusneuvoston ensimmäisenä apulaispääsihteerinä.

Nurgalijev on KGB-taustainen upseeri, ja hänellä on takanaan pitkä opiskelu- ja työskentelyhistoria Venäjän Karjalan tasavallassa. Tältä pohjalta hän väittää tuntevansa hyvin Suomen ”russofobisen” historian ja ymmärtävänsä nykyisen Nato-Suomen ”todelliset” aikeet myös.

Nurgalijevin kirjoitus on ajoitettu juhlistamaan kesäkuun 28. päivää, jolloin Petroskoissa vietetään kaupungin jatkosodan aikaisen suomalaismiehityksen päättymisen 80-vuotisjuhlaa.

KIRJOITUKSESSAAN Nurgalijev toistelee Venäjän propagandan keskeisiä pääväittämiä sotahistoriasta, jossa Suomi rinnastetaan natsi-Saksaan ja Neuvostoliitto esitetään suomalaisten suorittamien sotarikosten uhrina. Venäläisille lukijoille kerrotaan myös kaunopuheisesti, kuinka Neuvostoliitto ja Venäjä halusivat kaikesta huolimatta rakentaa Suomeen ystävällismieliset suhteet jatkosodan päättymisen jälkeen, mutta nyt Suomi on pettänyt Venäjän luottamuksen jälleen kerran.

– Liki kahdeksan vuosikymmenen ajan me kirjoitimme uutta neuvostoliittolais-suomalaisten suhteiden historiaa, joka perustui yhteisymmärrykseen ja molemmille hyödylliseen yhteistyöhön. Uskoimme, että meidän maidemme välille palautetaan rikkumaton rauha ja ystävyys, Nurgalijev maalailee.

Tämän jälkeen Nurgalijev siirtyy kuvailemaan Suomen väitettyjä nykyisiä aikeita tavalla, joka on tarkoitettu nostattamaan kauhunväristyksiä venäläisissä.

– Mutta nyt Helsinki pyrkii kaikin voimin lyömään kiinni Pietari Suuren raivaaman ”ikkunan Eurooppaan” Washingtonin ja Lontoon käskystä. Se laskee revanssin varaan ja liittyy venäläisvastaisiin liittoumiin. Se kehittelee uusia hirviömäisiä suunnitelmia slaavien tuhoamiseksi, ja siksi se tukee Kiovan uusnatsistisia vallanpitäjiä. Se sallii itselleen uhmakkaan epäinhimillisen puhetavan Venäjän kansaa kohtaan, kirjoituksessa lukee.


Se (Suomi) kehittelee uusia hirviömäisiä suunnitelmia slaavien tuhoamiseksi, ja siksi se tukee Kiovan uusnatsistisia vallanpitäjiä.
NURGALIJEVIN mainitsema ”revanssin varaan laskeminen” on viittaus Venäjän propagandan viljelemään väitteeseen, jonka mukaan nykyinen Nato-Suomi laatisi suunnitelmia talvi- ja jatkosotien päätteeksi menetettyjen Karjalan alueiden palauttamisesta takaisin Suomelle.

Nurgalijevin maalailemat ”uudet hirviömäiset suunnitelmat slaavien tuhoamiseksi” vihjaavat puolestaan siihen, että Suomi suunnittelisi parhaillaan etnisiä puhdistuksia ja kansanmurhaa Venäjän Karjalan väestön eliminoimiseksi.

Vladimir Putinin aikana käyttöön otettu Venäjän yhtenäinen historiantulkinta on jo vuosien ajan pitänyt yllä mielikuvaa, jonka mukaan Suomi syyllistyi neuvostoliittolaisten siviilien kansanmurhaan sekä Leningradin piirityksen yhteydessä että Itä-Karjalan valtauksen aikana jatkosodassa (1941–44). Parhaillaan Venäjä valmistelee uutta yksipuolista näytösoikeudenkäyntiä, jossa tarkoituksena on todeta Suomi syylliseksi ”kansanmurhaan” Venäjän Karjalassa.

Kaikissa näissä venäläisissä kirjoituksissa jätetään systemaattisesti mainitsematta, että toisen maailmansodan päätteeksi Suomessa toimi neuvostoliittolaisen Andrei Zhdanovin johtama liittoutuneiden valvontakomissio, joka ei syyttänyt tuolloin Suomea neuvostosiviilien kansanmurhasta. Sen sijaan Suomessa järjestettiin sotasyyllisyysoikeudenkäynnit, ja Suomi maksoi myös rankat sotakorvaukset Neuvostoliitolle.

Ja sama jatkuu vielä....
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010528343.html

29

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjän kirjastoista löytyy historiankirja jokaista mahdollista tilannetta varten.

      Jopa sellainen ettei Putin ei ole koskaan ollut Venäjän virallinen presidentti vaan
      myyttinen olento jonka Suomi on keksinyt.

      Tämän todistaa Johan Bäckman myös kirjassaan.

    • Anonyymi

      Kyllähän täällä myrkkyäkin löytyy, vaikka suurin osa suomalaisista haluaisi vaan rauhanomaista rinnakkaiseloa.

      • Anonyymi

        Venäjän tapa toimia kuvastaa vain sitä, että tajuavat itsekin olevansa heikoilla ja viimeisinä tekoinaan tekevät asioita, mitä järkevä vastuullinen ihminen ei tee, koska tietää sen tosiasian, että kaikki ikävät teot johtavat hankaluuksiin myöhemmin.

        Ja maine, joka ei luottamusta kasvata vaan herättää enemmän epäilyä siitä, että parempi välttää kanssakäymistä heidän taustan omaavien kanssa. Menee vuosikymmeniä, ennen kuin tilanne normalisoituu ja Venäjä lopulta maksaa kaikesta todella kovan hinnan, kaikkine kärsimyksineen.


    • Anonyymi

      Käytännössä kaikki.

      Tiltut tosin haluaisivat että kuuluisimme Venäjään. Silloin kaikki olisi paremmin heidän mielestään.

      • Anonyymi

        Venäläinen hehe venäläinen on vaan venäläinen ja haisee ja ovat mongolien sekajätteen tulosta vuosisatojen ajan kuluessa sekaantunutta sekajätettä ja verenperintöä ja nehän ei ole Euroopalaisia ja kuulu Eurooppaan vaan Puten lättiin ja rajan tällä puolen on EU ja Euroopalaisia ja Eurooppa ja Nato ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja wc paperia ja kananmunia ja lämmintä vettä pesuun ja venäläinen haisee ku ei oo pesukoneita ja wc pyttyjä ja wc paperia ja lämmintä vettä pesuun...venäläinen hehe hehe venäläinen on vaan venäläinen ja haisee ku kylärakit


    • MUAHAHAHAAAA

      Harmi ettei tuo narratiivi ole totta

      MUAHAHA MUAHAHA MUAHAHAHAAAA

      • Anonyymi

        Nytkö vasta älysit? Et taida olla kovin viisas


    • Anonyymi

      Venäjän trolliarmeija ja propagandakoneisto eivät nuku.

    • Anonyymi

      Kyllä ne kehtaa valehdella mutta sillä tiellä on jatkettava kun totuus tulee ilmi kuitenkin.

    • Anonyymi

      Suomalaiset vihaavat venäläisiä syvältä ja kaiken aiheesta.
      Nuo saastat polottavat kovalla äänellä kauppakeskuksissa.
      Eivätkö nämä todellakaan osaa hävetä olemistaan maan päällä?

      • Anonyymi

        No eikä vihaa. Ei, vaikka Putinin hallinto nyt näyttääkin tekevän kaikkensa sen eteen, että alkaisivat vihata.
        Suomessa ihmiset ovat kyllä sen verta fiksuja, että ymmärtävät kyseessä olevan diktaattori Putinin jo epätoivoiseksikin muuttuva kamppailu vallassa pysymiseksi ja syrjäyttämistä vastaan. Siihen hän tarvitsee ulkoisia vihan kohteita ja hyökkäyssotia oman massiivisen sisäisen väkivaltakoneiston, propaganda ja sensuurin lisäksi , jottei kansalaisten keskuudessa pääsisi viriämään demokratiahaaveita ja kiusallisia kysymyksiä.

        Ja mitä todennäköisemmin näin ajattelee myös Venäjällä se fiksuin ja koulutettuina osa kansasta, johon diktaattori Putinin propaganda uppoa noin vain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eikä vihaa. Ei, vaikka Putinin hallinto nyt näyttääkin tekevän kaikkensa sen eteen, että alkaisivat vihata.
        Suomessa ihmiset ovat kyllä sen verta fiksuja, että ymmärtävät kyseessä olevan diktaattori Putinin jo epätoivoiseksikin muuttuva kamppailu vallassa pysymiseksi ja syrjäyttämistä vastaan. Siihen hän tarvitsee ulkoisia vihan kohteita ja hyökkäyssotia oman massiivisen sisäisen väkivaltakoneiston, propaganda ja sensuurin lisäksi , jottei kansalaisten keskuudessa pääsisi viriämään demokratiahaaveita ja kiusallisia kysymyksiä.

        Ja mitä todennäköisemmin näin ajattelee myös Venäjällä se fiksuin ja koulutettuina osa kansasta, johon diktaattori Putinin propaganda uppoa noin vain.

        Kierompaan häiriköijään naapurina en oo törmänny , tuskin löytyykään , näin oma kokemus , ei auta varoitukset tms. , ei noihin voi luottaa missään asiassa , muuta luulisi kun täällä asuvat mutta ei nuo sillä muuksi muutu , en yleistä mutta näin oma kokemus . ei tunnu olevan käsitystäkään kaikilla mistään käytöstavoista .


    • Anonyymi

      Putinin käärmekielet taas valloillaan ,,lietsomassa uutta vihaa ja sotahenkeä valheellisilla väitteillä

    • Anonyymi

      Emme tarvitse rajalakia. Suljetaan raja pysyvästi.

      • Anonyymi

        Näin on


      • Anonyymi

        Tätä olen ihmetellyt miksei rajaa voida sulkea täysin koska emme tarvitse meihin vihamielisesti suhtautuvaa terroristivaltio venäjää yhtään mihinkään. Muutaman tankkaajan ja idänmatkaajan takia ei itärajan tarvitse olla auki. Emme tarvitse koko venäjää yhtään mihinkään. Kaikki ylitysasemat vaan kiinni, kaikki rajalle johtavat tiet tulee lanata ja kylvää täyteen kivimurrosta vähintään 5km matkalta rajalta sisämaahan päin, ja istuttaa vielä päälle tiheää vesakkoa. Kriittisiin kohtiin vielä henkilömiinoitus ja sähköaitaa. Ei ole enää rajaongelmia eikä tarvitse arpoa käännytyslakeja.


    • Anonyymi

      Venäläisillähän on tapana aina muutaman vuosikymmenen välein kirjoittaa historia uusiksi.

    • Anonyymi

      “Koirilta ja venäläisiltä pääsy kielletty” – suomalaismiehityksen muisto Petroskoissa.

      Karjalassa oli Suuren isänmaallisen sodan aikana 14 keskitysleiriä, kaikki suomalaisten miehittäjien järjestämiä. Kolmen miehitysvuoden aikana keskitysleirihelvetin koki ainakin 24 000 ihmistä. “Emme unohda”, sanoo Karjalan tasavallan päämies Artur Parfentšikov VK-kirjoituksessaan fasististen keskitysleirien vankien muistopäivänä. Jatkuva nälkä, taudit ja läheisten kuolema ovat keskeisimmät muistot, joista kerrotaan uudessa muistelmakirjassa “Me elämme vielä” (Мы еще живы). Yksi muistelijoista, Tamara Pudrina, muistaa miten ovessa oli kyltti “Koirilta ja venäläisiltä pääsy kielletty”. Tällainen oli suomalaismiehittäjien “perintö”.

      • Tuohan oli oivallisesti sanottu. Koirilta ja venäläisiltä pääsy kielletty. Joku koiranomistaja voi kyllä närkästyä tuollaisesta rinnastuksesta

        MUAHAHAHAAA

        KAALISOPPAA KAALISOPPAA KAALISOPPAA HEI!


      • Anonyymi

        Suomalaiset eivät tosiaan tiedosta Holokaustia SITEN miten esimerkiksi Englannissa se ymmärretään.
        Moni englantilainen kun pitää YHÄ suomalaisia vihollisenaan, ei ryssiä.


      • Anonyymi

        Hehe haha Bäckmanin frendi. Luulex et toi niinku Suomessa Suomalaisiin tehoaa ja saa minkään näköistä kaikua paitsi että sillä lailla ruski kurvat taas on vauhdissa


      • Anonyymi
        törkyturpa kirjoitti:

        Tuohan oli oivallisesti sanottu. Koirilta ja venäläisiltä pääsy kielletty. Joku koiranomistaja voi kyllä närkästyä tuollaisesta rinnastuksesta

        MUAHAHAHAAA

        KAALISOPPAA KAALISOPPAA KAALISOPPAA HEI!

        Venäläiset haisee ja venäläinen haisee ku venäläinen kylärakki. Sopii hyvin siihen venäläiseen kylttiin.....venäläinen hehe venäläinen haisee ja kylärakki haisee...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset eivät tosiaan tiedosta Holokaustia SITEN miten esimerkiksi Englannissa se ymmärretään.
        Moni englantilainen kun pitää YHÄ suomalaisia vihollisenaan, ei ryssiä.

        HahA kumma ku Englannissa aukeaa teitä Puten kurveja... ja kaikissa lehdissä ja halituxen puheenvuoroissa on että ruski on kurva ja Putte on hullu. Lue ja ota opixesi Bäckmanin frendi. Naurettava pelle..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset eivät tosiaan tiedosta Holokaustia SITEN miten esimerkiksi Englannissa se ymmärretään.
        Moni englantilainen kun pitää YHÄ suomalaisia vihollisenaan, ei ryssiä.

        En usko, kerro viiden englantilaisen nimi ja osoite , ketkä pitävät suomalaisia vihollisenaan, muuten valehtelet.


    • Anonyymi

      Miettikääpä, 14-keskitysleiriä lapsia varten....josta pakoa yrittänyt ammuttiin.
      Hyvin on historiaa salattu.
      Pitää huomata, kuinka nopeasti kaikki tehtiin, työhön alettiin heti ja uskottiin natsikaverien kaikkivoipaisuuteen.
      Samoja hulluja meillä on edelleen, valmiina uusintaan.

    • Anonyymi

      Ja totta puhuvat,sotapsykoosissa oleva usa/alainen suomi nato kiimaisena menetti poliittisen valtansa sai rakki koiran viran ärsyyttääkseen venäjää nyt haukkuu ja murisee venäjälle usan selän takana kuin kapinen rakki🤔kunhan ei vain venäjän karhu läpsäyttäsi suomen sotakiimaisia rakkeja suoraan turpaan🤔

      • Käyhän välillä ulkona, niin ajatuksesi selkenevät.


    • Anonyymi

      Nato Tiltusta on tullut Venäjän VINKULELU. 😁

      Saattaa sielä olla ja onkin joku rationaalisesti Nato Tiltujen ylilyöntejä listivä Natovastainen Isänmaallinen Suomalainenkin. Tai Ålantilainen vierastaistelija Nato Tiltua vinguttamassa? 😉

      Ja tylsän duunin höysteeksi vingutetaan taas Nato Tiltuja.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe