Sateenkaarilippu nousi salkoon Presidentinlinnan edessä

Anonyymi-ap

Onko unennäkijät hereillä valmiina kertomaan mitä taivaallinen Herra tarinoi, tai joko pöytälaatikoista löytyi vanhoja asiaan liittyviä profetioita?
Mitä vanhempia unet tai kirjoitukset ovat, niin sen parempi!
Pienemmistäkin syistä on tämän kansan päälle luvattu langettaa hirvittäviä rangaistuksia, saati että homorätti liehuu presidentinlinnan lipputangossa!

17

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska Jumala puuttuu tähän hömpötykseen? Onko mitään tietoa? Ahdistaa tämä kaikki.

      • Anonyymi

        Ei passaa olla ahasmielinen. Tämä on nyt uutta Nato-Suomea.
        Sitä saadaan mitä on tilattu.


    • Anonyymi

      Tänä aikana elämä on niinkuin Nooan aikana. Jumala ei enää kauaa katsele nykymaailman menoa.

    • Eikös stub sanonut että Suomen presidentin instituutio on aikansa elänyt ja sitä pitää muuttaa nykyaikaan..heh..Sälli on ollut vallassa 3kk.ja hyvinhän se ravistelee,pride lippu Presidentinlinnassa ja virka-asunnossa..huh..eikös se antanut jo esimakua pääministeri aikoinaan..nooh..voi Pressan asema olla aika rapautunut 6:n vuoden päässä🤬

    • Anonyymi

      Biseksuaali pressa pitää kekkerit.
      Lippu salkoon ja juhlamieltä. Tätä on Nato-Suomi.

      Sale ei mahdollisesti ole hengessä mukana mutta nämä nykyiset Kokoomuksen kyvyt eroavat vanhasta arvomaailmasta mitä merkillisimmillä tavoin. En ihmettele vaikka pedofiilin tai zoofiliaa harrastavan uuden kyvyn kokoomus saa laitettua seuraavaksi presidentiksi.
      Jos restentti järjestäisi kutsut niin juhlissa päävieraana voisi olla vaikka karju. Ainakaan ennen sikaan sotkeutumisesta ei maikkarin uutisten mukaan rangaistu jos sika ei kärsinyt orgioista.
      Näiden uusien kykyjen mieli ei todennäköisesti järkyty zoofiliasta.

      Presidentinlinnaan voisi suunnitella oman lipun ja siitä tulisi näkyä presidentillinen biseksuaalisuus mitä ”restentti” edustaa. Toistaiseksi hän pitää matalaa profiilia mutta on täysin mukana homojen ja muiden vastaavien juhlissa. Presidentti voisi kurvailla Audillaan oman viirinsä kanssa Nato-kansan katsellessa haltioituneena tätä nykyistä menoa.

    • Anonyymi

      Jo ensi syksynä kaikki muuttuu:

      @vaeltaja7269
      2 viikkoa sitten (muokattu)
      Tämän saa jättää omaan arvoonsa ja en todella tiedä miten luotettava tieto on ja onhan kaikenlaisia huhujakin. Kirpparille tuli noin 75-80-vuotias paikkakunnalla asuva venäläinen rouva. Käy tervehtimässä minua ja juttusilla. Kuulemassa oli kaksi minun lisäksi. Kertoi että Venäjällä syntymästään saakka sokea poika, nyt 10-vuotias saa tulevaisuudesta tietoa joka toteutuu. Ennen koronaa oli puhunut että pian tulee aika jolloin ei saa matkustella, pitää olla kotona vain omaan perheen kanssa ja tulee kaikenlaisia rajoituksia. No koronassa tämä sitten toteutui. On saanut tiedon että tänä syksynä joulukuun alkuun mennessä tapahtuu jotain hirveää joka koskettaa koko maailmaa. Onhan tällaista monet muutkin ennustaneet esim. Aki Kangasniemi. En osaa sanoa onko tämä rouva uskossa ja onko ennustajapoika uskossa. Rukoillaan että ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen ja aika näyttää!
      https://www.youtube.com/watch?v=jORcnsBh_6M

    • Anonyymi

      Kiovassa kulkue, ellei Venäjän pommi estä, ynnä koko läntinen maailma on toteuttamassa Jeesuksen lopunajan profetiaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Noh joopa joo ei ollu muiden aikaisemmin en tiedä mitä ajatella oikeesti😒! Mailma on !

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c5511639-0c4a-47ea-b143-dd5c8a177f36

      KOTIMAA

      Eilen klo 21:50

      Homovastainen kyltti tärveltiin Helsingin keskustassa – ”Koska olemme heteroita, halusimme tuoda sen esille”

      Helsingin poliisi on kirjannut asiasta rikosilmoituksen. Ketään ei ole otettu kiinni.

      Kristillisiä ja homovastaisia iskulauseita sisältänyt kyltti tärveltiin Helsingin keskustassa lauantaina.

      Kylttiä vetäneen auton kyydissä ollut Timo Valtonen kertoo olevansa šokissa.

      – Vieläkin on järkyttynyt olo.

      Valtosen mukaan hän oli ystävänsä kanssa ollut matkalla Kampin Narinkkatorille, kun väkijoukko oli pysäyttänyt heidät. Sitten ihmiset irrottivat kylttiä kantaneen peräkärryn ja kaatoivat sen.

      Valtosen mukaan ihmisiä oli ”ainakin sata”.

      Iltalehti on nähnyt Valtosen kuvaaman videon, jossa näkyy ihmisiä repimässä kyltistä palasia ja hakkaamassa sitä rullalaudoilla.

      Valtonen sanoo, että ihmiset myös tönivät häntä ja heittelivät häntä kaljatölkeillä.

      – Kiitos Jumalan, että henki säästyi.

      Valtonen ei näe, että homovastaisen kyltin kanssa kaupungilla pyöriminen samaan aikaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavan tapahtuman kanssa olisi turhaa provosointia.

      – Suomessa on sananvapaus. Me myös olemme kristitty vähemmistö. Koska olemme heteroita, halusimme tuoda sen esille.

      Rikosilmoitus kirjattu

      Helsingin poliisista vahvistetaan, että Valtosen kuvailua vastaava välikohtaus sattui Narinkkatorin läheisyydessä lauantaina kello 18:n jälkeen.

      Poliisin mukaan peräkärry kärsi tilanteessa vaurioita, mutta henkilövahinkoja ei sattunut.

      Poliisi on kirjannut rikosilmoituksen vahingonteosta, mutta ei ole ottanut ketään kiinni tapaukseen liittyen. Poliisin mukaan peräkärryn läheisyydessä oli paljon ihmisiä, ja siksi epäiltyyn vahingontekoon osallistuneiden lukumäärää on vaikea arvioida.

      Poliisista vahvistetaan, että peräkärrymielenosoituksesta oli ilmoitettu etukäteen.

    • Anonyymi

      https://fi.newsner.com/viihde/maria-veitola-jakoi-kuvan-mustasta-silmasta-paluuta-normaaliin-on-vaikea-edes-kuvitella/

      29 Kesäkuun, 2024

      Maria Veitola jakoi kuvan mustasta silmästä: ”Paluuta normaaliin on vaikea edes kuvitella”

      Toimittaja Maria Veitola jakoi hyvin surullisen ja paljonpuhuvan kuvan Instagram-tilillään eilen.

      Tänään lauantaina marssitaan jälleen ainakin Helsingissä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta.

      Maria Veitolan eilen jakama päivitys maalaa karun kuvan siitä, kuinka paljon työsarkaa edelleen on. Kuvia on päivityksessä kaksi – ensimmäisessä Veitola poseeraa Temppeliaukion kirkossa ex-pastori Patrick Tiaisen kanssa.

      Toinen kuva on sairaalasta, ja siinä näkyvät Tiaisen – pahasti runnellut – kasvot sen jälkeen, kun hän vuosi sitten joutui hyökkäyksen kohteeksi Virossa Baltic Pride-tapahtumassa.

      Hyökkääjä puukotti Tiaista ja löi häntä kasvoihin, huutaen jumalan kostoa

      – Ihanaa pride-viikkoa! Tämä on juhlista tärkein, sillä Priden kaltaista protestia jakamattomien ihmisoikeuksien vuoksi on jatkettava. Työ ei ole vielä valmis, Veitola aloittaa kuvien yhteydessä julkaistun tekstin.

      – Somessa homofobia ja suoranainen viha erilaisia vähemmistöjä kohtaan on arkipäivää. Siitä ei pitäisi kuulemma niin hirveästi edes välittää. Vihapuhe ei kuitenkaan ole pelkkää puhetta. Pahimmillaan se kärjistyy teoiksi, mistä meillä on näyttöä ulkomailla.

      – Somessa homofobia ja suoranainen viha erilaisia vähemmistöjä kohtaan on arkipäivää. Siitä ei pitäisi kuulemma niin hirveästi edes välittää. Vihapuhe ei kuitenkaan ole pelkkää puhetta. Pahimmillaan se kärjistyy teoiksi, mistä meillä on näyttöä ulkomailla.

      Veitola kertoo Tiaisen kärsivän edelleen kovista kivuista. Diagnoosiksi on varmistunut kolmoishermosärky ja aivovamma.

      – Paluuta normaaliin on vaikea edes kuvitella.

      Vihaviestien tulva hyökkäyksen jälkeen

      Yksi tekstin järkyttävimmistä osioista itse hyökkäyksen kuvailun lisäksi on se, kun Veitola kertoo mitä tapahtui sen jälkeen kun viharikos tuli esille –Tiaiselle alkoi tulvia vihviestejä.

      – Kun Patrickiin kohdistunut viharikos tuli esille, häneen kohdistui vihaviestien tulva. Sadat suomalaiset kirjoittivat toivovansa hänen joutuvan pyörätuoliin. Kirjoittajat kertoivat hoitavansa homman loppuun, olisivat hakanneet toisenkin silmän.

      – Vielä muutama vuosi sitten ajateltiin, että on turvallista kulkea kauppakeskuksessa tai puhua Pride-viikon kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa. Tilanne on muuttumassa radikaalisti silmiemme edessä, Veitola huomauttaa.

      – Milloin opimme, ettei vihapuhe ole pelkkiä sanoja? hän päättää tekstin.

      • Anonyymi

        Yksi hirveä esimerkki on viime kesäinen uskonnollisesti latautunut viharikos, jonka kohde oli oman kirkkokunnan Kokkolaan perustanut ex-pastori Patrick Tiainen.

        Nyt hyökkäys kohdistui suomalaiseen mieheen, vieläpä suurlähettilään kutsuvieraaseen.

        Uskonto on voimakas ase, jolla voi oikeuttaa jopa toisen ihmisen satuttamisen fyysisesti. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kohdistuva viha on monessa uskonnollisessa yhteisössä arkipäivää.

        Kirjaimellisen raamatuntulkinnan mukaan homous on Jumalalle kauhistus. Suomessakaan Evankelis-luterilainen kirkko ei ottanut Patrickiin kohdistuneeseen viharikokseen kantaa.

        Kuka ottaa vastuuta? Kenen tehtävä on auttaa Patrickia, joka kärsii puukotuksen seurauksista luultavasti koko loppuelämänsä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      1. Mooseksen kirja 19


      1 Ja ne kaksi enkeliä tulivat Sodomaan illalla, ja Loot istui Sodoman portissa; ja nähtyänsä heidät Loot nousi heitä vastaan ja kumartui maahan kasvoillensa.

      2 Ja hän sanoi: "Oi herrani, poiketkaa palvelijanne taloon yöksi ja peskää jalkanne! Aamulla varhain voitte jatkaa matkaanne." He sanoivat: "Emme, vaan me jäämme yöksi taivasalle".

      3 Mutta hän pyysi heitä pyytämällä, ja he poikkesivat hänen luoksensa ja tulivat hänen taloonsa. Ja hän valmisti heille aterian ja leipoi happamattomia leipiä, ja he söivät.

      4 Ennenkuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon.

      5 Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin."

      6 Silloin Loot meni ulos heidän luokseen portille ja sulki oven jälkeensä

      7 ja sanoi: "Älkää, veljeni, tehkö niin pahoin.

      8 Katsokaa, minulla on kaksi tytärtä, jotka eivät vielä miehestä tiedä. Ne minä tuon teille, tehkää heille, mitä tahdotte. Älkää vain tehkö näille miehille mitään pahaa, sillä he ovat tulleet minun kattoni suojaan."

      9 Mutta he vastasivat: "Mene tiehesi!" Ja he sanoivat: "Tuo yksi on tullut tänne asumaan muukalaisena, ja yhtäkaikki hän alati pyrkii hallitsemaan. Nytpä me pitelemmekin sinua pahemmin kuin heitä." Ja he tunkeutuivat väkivaltaisesti miehen, Lootin, kimppuun ja kävivät murtamaan ovea.

      10 Silloin miehet ojensivat kätensä, vetivät Lootin luoksensa huoneeseen ja sulkivat oven.

      11 Ja he sokaisivat ne miehet, jotka olivat talon ovella, sekä nuoret että vanhat, niin että he turhaan koettivat löytää ovea.

      12 Ja miehet sanoivat Lootille: "Vieläkö sinulla on ketään omaista täällä? Vie pois täältä vävysi, poikasi, tyttäresi ja kaikki, keitä sinulla kaupungissa on,

      13 sillä me hävitämme tämän paikan. Koska huuto heistä on käynyt suureksi Herran edessä, lähetti Herra meidät hävittämään sen."

      14 Silloin Loot meni puhuttelemaan vävyjänsä, joiden oli aikomus ottaa hänen tyttärensä, ja sanoi: "Nouskaa, lähtekää pois tästä paikasta, sillä Herra hävittää tämän kaupungin". Mutta hänen vävynsä luulivat hänen laskevan leikkiä.

      15 Aamun sarastaessa enkelit kiirehtivät Lootia sanoen: "Nouse, ota vaimosi ja molemmat tyttäresi, jotka ovat luonasi, ettet hukkuisi kaupungin syntivelan tähden".

      16 Ja kun hän vielä vitkasteli, tarttuivat miehet hänen käteensä sekä hänen vaimonsa ja molempien tyttäriensä käteen, sillä Herra tahtoi säästää hänet, ja veivät hänet ulos ja jättivät hänet ulkopuolelle kaupunkia.

      17 Ja viedessään heitä ulos sanoi mies: "Pakene henkesi tähden, älä katso taaksesi äläkä pysähdy mihinkään lakeudella. Pakene vuorille, ettet hukkuisi."

      18 Mutta Loot sanoi heille: "Oi herrani, ei niin!

      19 Katso, palvelijasi on saanut armon sinun silmiesi edessä, ja suuri on sinun laupeutesi, jota olet minulle osoittanut pelastaaksesi henkeni, mutta minä en voi päästä pakoon vuorille; pelkään, että onnettomuus saavuttaa minut ja minä kuolen.

      20 Katso, tuolla on kaupunki lähellä, vähän matkan päässä, paetakseni sinne; salli minun pelastua sinne-onhan se vähän matkan päässä-jäädäkseni eloon."

      21 Ja hän sanoi hänelle: "Katso, minä teen sinulle mieliksi tässäkin kohden; en hävitä kaupunkia, josta puhut.

      22 Pakene nopeasti sinne, sillä minä en voi tehdä mitään, ennenkuin olet sinne saapunut." Siitä kaupunki sai nimekseen Sooar.

      23 Aurinko oli noussut, kun Loot saapui Sooariin.

      24 Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tyköä taivaasta,

      25 ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden.

      26 Ja Lootin vaimo, joka tuli hänen jäljessään, katsoi taaksensa, ja niin hän muuttui suolapatsaaksi.

      27 Aabraham nousi varhain aamulla ja meni siihen paikkaan, jossa hän oli seisonut Herran edessä,

      28 katseli Sodomaan ja Gomorraan päin ja yli koko lakeuden, ja katso, maasta nousi savu niinkuin pätsin savu.

      29 Kun Jumala tuhosi sen lakeuden kaupungit, muisti Jumala Aabrahamia ja johdatti Lootin pois hävityksen keskeltä, hävittäessään ne kaupungit, joissa Loot oli asunut.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4305
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2669
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2421
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      434
      1656
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      163
      1517
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1514
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      98
      1318
    9. 79
      1281
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1239
    Aihe