Iltasanomat parempi tiedonlähde heteroille kuin iltalehti..

Anonyymi-ap

Iltasanomat on heteroille parempi tiedonlähde kuin homomyönteinen iltalehti, joka on prideviikon kunniaksi koristellut itsensä sateenkaarivärein. Kolumnissa iltalehden kolumnisti kysyy onko prideviikko jo toinen Joulu.

Jeesuksen syntymäjuhlaan ei kannata verrata prideviikkoa. Me normaalit, jotka emme kannata homojen ja lesbojen arvoja. Haluamme vain poistaa koko prideviikon. Miten homo suhtautuu Jeesukseen. Ehkäpä heidän on oltava ateisteja, koska saastainen henki hekumoi varmasti kristuksesta samalla tavalla kuin tavallisen miehen perseestä. Homothan rakastavat sontaluukkua yli kaiken. Eikö ole selvää että homot ja lesbot, jotka kutkuttavat toisten naaraiden piluunreikiä eivät kuulu Jumalalle muuten kuin kadotuksen kautta. Nuo luonnonoikut ovat samanlaisia harahtuneita ja tyhmän mielettömiä ihmisiä kuten ateistit, joilla ei ole muuta kuin tämä maallinen elämä. Ja kyllä he osaavat elää. Useimmat ovat paheellisia juopottelevat ja huoraavat ja pyrkivät kiusaamaan toisia ihmisiä.

Yksi lysti nämä paheelliset ihmiset. Suomi on rappiolla. Jatkuvasti, joku pahoinpidellään, tapetaan tai murhataan. Nyt hallitus päätti kevytmielisesti tuoda yli 8 prosenttiset alkoholijuomat kauppoihin, niin eiköhän sama meno jatku, jollei peräti pahene. Kuulemma 1600 nuorta käy prometheus eli protu leirin. Se ei muuten ole puolet Suomen kansasta kuten eräs ateisti väitti taannoin. Rippikoulussa on edelleen monta tuhatta nuorta enemmän. Niillä prometheus eli protu leireillä ei opita muuta kuin kiusaamaan kristittyjä ja Kristusta. Nämä ateisti nuoret tulevat olemaan Suomen ongelma. Osa näistä ihmisistä varmasti on ongelmanuoria kun muuta ohjenuoraa ei ole kuin jumalattomuus.

8

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      allan ei osaa lukea.

      • Anonyymi

        Jos et osaa lukea niin voin kertoa älä ole homo, lesbo tai ateisti..


    • Anonyymi

      Hyvä asia kun ihmiset etsivät oikeanlaisen parin ja tekevät lapsia ja yrittävät kasvattaa lapsensa lainkuuliaisiksi ja yhteiskuntakelpoisiksi. Ydinperhe on aina ollut mies ja nainen ja lapsi tai lapset, jos lapsia on siunaantunut enemmän niin on ollut hyvä asia.

      • Anonyymi

        Persu ne kertomaan mielipiteesi Tynkkyselle.
        Täällä on turha parkua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persu ne kertomaan mielipiteesi Tynkkyselle.
        Täällä on turha parkua.

        Tynkkynen muistuttaa enemmän vihreää kuin persua. siksi ne valitsivat Tynkkysen. Kun on homo ja muistuttaa vihreitä. Erehtyivät puolueesta. Se olikin persu eikä vihreää väkeä. Vihreäthän ovat joko homomyönteisiä tai homoja. Luonnonsuojelu on nykyajan vihreille pienempi asia, jollei kysymyksessä ole seksuaalivähemmistöjen suojelu.

        Kuulemma pitäisi olla sukupuolikiintiöt työpaikoilla seksuaalivähemmistöille. Vihreät suojelee aina muka Suomessa niin uhanalaista lajia eli homoja ja lesboja. Homoja ja lesboja on Suomessa jo aivan liikaa. Tulee ulos joka reiästä tiedotusvälineistä. Pride pitäisi lopettaa. Minun mielipiteeni. Enkä muuten ole edes persu.


    • Anonyymi

      Lukeeko äiti sinulle.

      • Anonyymi

        Tuo kaveri, joka ei osaa lukea on lukihäiriöinen tai ei ymmärrä lukemaansa. Ehkä äitikään ei pysty Allanille antamaan riittävästi tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kaveri, joka ei osaa lukea on lukihäiriöinen tai ei ymmärrä lukemaansa. Ehkä äitikään ei pysty Allanille antamaan riittävästi tietoa.

        Iltasanomat on parempi media kuin iltalehti. Iltasanomat on muuten vanhempi kuin iltalehti.
        Iltasanomia alettiin julkaista jo vuonna 1932.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4305
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2669
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2421
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      434
      1656
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      163
      1517
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1514
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      98
      1318
    9. 79
      1281
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1239
    Aihe