Ihmeellinen vasemmisto

Anonyymi-ap

Kommunistien puolue SKP perustettiin Venäjällä itsenäisen Suomen haitaksi.
SDP vastusti itsenäisyyttä eduskunnassa 88-100, oli Vanäjän kumppani aseellisessa kapinassa kohta perään. IHMEELLISIÄ Suomalaisia puolueita, isänmaattomia.
Nyt sanoneet vastustavansa rajalakia,ettei saa Putinin lähettämiä estää.

11

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjän kumppani SDP. ja VASURIT.

      • Anonyymi

        Paitulimajuri voi lopettaa trollaamisensa. Käry kävi jo.


    • Anonyymi

      Mutta persutrolli, mites tää tuhannes toistovalehtelu liittyy Suomen Keskustaan?

      • Anonyymi

        Kerro valeet, saa jokaisesta valeesta 500 eura, mitä historia näin tuonut esille.
        Skp tehtiin Venäjällä aseellisen kapinan demareista19i8 kesällä, hävittyään punakapinan pakenivat Venäjälle. Eduskunta äänetykset on kirjattu 6.12.1917 myös. Jossa demarit hävisl 88- 100 itsenäisyys ääestyksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro valeet, saa jokaisesta valeesta 500 eura, mitä historia näin tuonut esille.
        Skp tehtiin Venäjällä aseellisen kapinan demareista19i8 kesällä, hävittyään punakapinan pakenivat Venäjälle. Eduskunta äänetykset on kirjattu 6.12.1917 myös. Jossa demarit hävisl 88- 100 itsenäisyys ääestyksen.

        Hyppää jo järveen tautologiasi kanssa! Olet selvästikin hajottanut pääsi tuolla omalla öyhötykselläsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyppää jo järveen tautologiasi kanssa! Olet selvästikin hajottanut pääsi tuolla omalla öyhötykselläsi.

        Tienaa... näytä valeet. Taisi pojulla mennä pehmeät huosuun.


    • Sinun kannattaisi etsiä sitä ihmeellisyyttä ja vikaa omasta päästäsi. Vääristelet historiaa samalla tavoin kuin putin naapurissa ja päädyt sen vuoksi näihin kummallisuuksiisi. SKP perustettiin sen vuoksi, että SDP koettiin puolueeksi, joka ei kykene eikä halua edistää vallankumousta. Suomalaiset kommunistit olivat paenneet Venäjälle, minkä vuoksi tällainen puolue perustettiin siellä. Kommunistinen puoluehan oli Suomessa kielletty rauhansopimuksen solmimiseen saakka ja sen toiminta oli maanalaista laitonta toimintaa siihen saakka.

      SDP ei vastustanut itsenäistymistä. Itse asiassa SDP ajoi itsenäistymistä jo ennen kuin oikeisto heräsi asiaan. SDP teki toisen itsenäisyysesityksen, joka hävisi äänin 100-88. Itsenäisyys kuitenkin totetui enemmän tuon vähemmistöksi jääneen puolen ehdotuksen mukaisesti, koska länsimaat eivät suostuneet tunnustamaan Suomen itsenäisyyttä ennen kuin Venäjä sen tunnustaa. Suomi itsenäistyi tavallaan vasta vuoden 2019 alussa, kun tunnustus saatiin. Pelkät itsenäisyysjulistukset eivät yleensä johda itsenäistymiseen.

      SDP ei ollut Venäjän kumppani aseellisessa kapinassa. Venäjät joukot riisuttiin pääosin aseista jo ennen sisällissodan syttymistä ja aseistariisuminen tapahtui vastustamatta vapaaehtoisesti. Se johtui ennen muuta siitä, että Venäjän armeijan upseeristo oli valkoisten puolella eikä halunnut aseiden jäävän miehistön käyttöön. Olisi voinut nimittäin käydä niin, että venäläiset upseerit olisi ammuttu ensimmäisinä omien puolelta. Jos asia olisi ollut upseereista kiinni, nämä olisivat mieluummin asettuneet valkoisten puolelle. Lopulta venäläisiä vapaaehtoisia taisteli punaisten puolella vain noin 2000 miestä eli suunnilleen sama määrä, mikä valkoisten puolella oli muista pohjoismaista tulleita vapaaehtoisia. Venäjä ei osallistunut sisällissotaamme mitenkään aktiivisesti. Heillä oli kädet täynnä kahakoita omassa maassaan.

      Vasemmisto ei ollut sen kummemmin isänmaatonta kuin oikeistokaan. Maatonta se kyllä oli, koska omistus oli keskittynyt oikeiston kannattajille. Vasemmistohan pyrki edistämään kaikin tavoin itsenäsitymistä ja demokratiaa, koska se oli vasemmiston tavoitteiden kannalta edullista. Porvaristo ei kykenisi juonittelemaan uudistuksia alas venäläisten kanssa, jos Suomi olisi itsenäinen tasavalta.

      Rajaturvallisuuslakiehdotusta ei vastusteta sen vuoksi, että putin saisi jatkaa välineellistettyä maahanmuuttoa. Vastustus perustuu siihen, että ehdotus on ristiriidassa perustuslakimme, EU-oikeuden ja kv. sopimusten kanssa. Vastustajat puolustavat siis laillisuutta. Jos löytyy jokin keino vastustaa välineellistettyä maahanmuuttoa ja joka täyttää laillisuuden kriteerit, kukaan ei vastusta lakia. Hallitus on ollut haluton etsimään tällaista keinoa. Kun itäraja on samalla EUn itäraja, yksi mahdollisuus olisi ollut neuvotella asiaan sopivaa ratkaisua EU-johtoisesti.

    • Anonyymi

      Keskusta ajaa samaa kommunistista aatetta.

      • Anonyymi

        Keskusta ei vastusta rajalakia se on varmaa, eikä persutkaan.
        MPP ulkona historiasta. SDP puheenjohtaja 1917-1918 Kullervo Manner oli yksi johtajista aseellisessa kapinassa. Myös toinen SDP puheenjohtaja aiemmin oli mukana Otto Wile Kuusinen.
        MPP jo hyppäsi 40 luvulle jossa kommunistit oli kiettyjä sinne asti. SKDL liittyi SKP hen 1946. SKP liittyi Vasemmistoiittoon 1990.

        Miksi tuki Putinille rajalain vastustamisessa, ettei saa estää Putinin lähettiläitä. Putin sabotoi monin keinoin, kuten vasemmistokin poliittisilla lakoillaan.


    • Anonyymi

      Ei se totuus ole niin yksioikoista kuin Anonyymi-ap kirjoittaa Voidaan korostaa eri asioita aivan mitä itse haluaa. Hitler esim oli sosialisti . Puolue oli kansallis-sosialistinen puolue eli NATSIT. Esim Mannerheim oli hyvää pataa Hitlerin kanssa, siis Natsijohtajan kanssa. Suomi taisteli II Maailmansodassa ensin Hitlerin, siis natsien puolella. Kun Saksa, siis Natsit ja Hitler olivat häviämässä Suomi teki rauhan Venäjän kanssa ja ajoi saksalaiset, eli Hitlerin joukot pois Suomesta. Kannattaa muistaa, että Natsit olivat sosialisteja tarkemmin kansallissosialisteja, ja kohtelivat kaltoin mm. juutalaisia. Juutalaisia tuhottiin tuhoamisleireillä. Syy oli se että olivat juutalaisia. Natseille riitti se perusteeksi. Hitler kyllä auttoi suomalaisia joukkoja. Siis Natsit. siinä välissä. Se oli julmaa aikaa Suomessa! Edelleen voidaan ajatella olivatko Suomen ehkä parhaat presidentit Martti Ahtisaari, Mauno Koivisto ja Urho Kekkonen ehkä "Vihervassareita" mutta suuria persoonia kyllä ja hyviä presidenttejä. Olen tässä tahallaan korostanut näitä näkökohtia. Itse en kuulu mihinkään puolueeseen, enkä ole koskaan kuulunut. Mutta en kyllä ihaile Hitleriä. Hänhän oli melkein hirviö esim, juutalaisia kohtaan.
      Sitä ei pidä unohtaa!

      • Anonyymi

        En oikein usko tuohon Mannerheimin hyvään pataan. Hän oli ammattisotilas, joka vain toteutti maamme poliitikkojen tekemiä päätöksiä. Sillä maamme poliitikkojen enemmistöllä oli saksalaisen poliitikon Hitlerin kanssa hyvä yhteinen pata, vaikka aivan kaikkiin Hitlerin vaatimuksiin eivät suostuneetkaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe