Millähän tavalla se, että Venäjä käy hyökkäyssotaa Ukrainassa, oikeuttaa rasismiin

Anonyymi-ap

venäläisiä kohtaan? Rasismille pitäisi olla nollatoleranssi aina kansallisuudesta riippumatta, mutta näyttääkin vallitsevan kaksoisstandardi. Venäläisiä saa ryssitellä ja haukkua mielensä mukaan, muslimipakolaisista taas ei saa sanoa ainuttakaan pahaa sanaa.

8

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1200 luvulla Tzingis Khan valloitti venäjän ja raiskasi naiset ja lapset ja tappoivat miehet ja siitä sitten alkoi nyky venäjän väestön seka jätettä oleva Puten lätti ja venäläinen haisee ja on vaan venäläinen ja menossa kivikaudelle. Joo ja haisee ku ei oo pesukoneita ja wc pyttyjä ja wc paperia ja lämmintä vettä pesuun. Ja rajan tällä puolen on EU ja Euroopalaisia ja Eurooppa ja Nato ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja wc paperia ja lämmintä vettä pesuun ja venäläinen haisee ku venäläinen on vaan venäläinen

    • Anonyymi

      Mikä RASISMI? Tutustu määritelmään ennen kuin kyselet.

      Rasismilla ei ole mitään tekemistä sen tunteen kanssa, jonka Putin on saanut aikaan sekä itseään että kansalaisiaan kohtaan.

    • Anonyymi

      Ei oo rasismia puhua faktoista....venäläinen hehe hehe venäläinen on vaan venäläinen...Sehän on faktaa vai?? Ja Putte on venäläinen Seki on faktaa vai?? Ja Puten vesipää paisuu ja sen kyllä huomaa...seki on faktaa. Ja Putte haisee ku sillä on se pitkäpöytä ja sen takia että sillä on paha haju ..haju rako nääs..seki on faktaa vai?? Venäläiset hyväxyy sodan ja Putte & Co niitä johtaa onko faktaa vai?? Niistä jos ei pidä niin onx sex rasismia vai?? On todistettavaa,että venäläiset ovat mm Baltian maissa olleet etuoikeututussa asemassa ja sortaneet paikallista väestöä. Mitä rasismia se on?? Jos et pidä jostain niin se ei ole rasismia. Nythän niitä ei päästetä Puten lätistä EU maihin ja muihinkaan maihin. Onx se rasismia. Te venäläiset ette vaan ymmärrä,että ei haluta teitä. Olla missään tekemisissä ym Ei rasismin vuoxi vaan,että teistä ei pidetä ja toimianne hyväxytä. Onx se niin vaikeata tajuta. Lisäxi haisette niin hyvä pitää hajurako nääs

    • Anonyymi

      Rasismi on rotuun perustuvaa syrjintää. Venäläinen on yhtä valkoihoinen kuin suomalainenkin. Rasismilla ei siis ole mitään tekemistä asian kanssa. Ja syy on putinin, jois venälisiä haukutaan.

      • Anonyymi

        Eli Wikipedia on paskaa?
        Ekat lauseet sanasta rasismi.

        Rasismi on syrjintää ihmisen etnisen ryhmän tai muun syntyperään liittyvän seikan perusteella.[1][2][3] Rasismi voi olla ajattelutapa tai toimintaa – ihmisryhmä voidaan arvottaa ihonvärin tai kansalaisuuden perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ryhmät,[4] tai häneen kohdistetaan rotusyrjintää.[1] Syrjintä on kielletty Suomen lainsäädännössä ja kansainvälisissä ihmisoikeussopimuksissa.


    • Anonyymi

      Rasismiin alentuva tekee vertailuja ja saattaa arvioida näkemiensä kohkreettisten tapahtumien perusteella joitakin ihmisryhmiä pahemmiksi kuin joitakin muita, ja kokemansa tunteen perusteella nimittää heitä loukkaavilla nimillä.

      Ketjun aloittajalla näyttää olevan jotakin epäluuloa muslimeja kohtaan koska puolustaa venäläisiä, vertaillessaan heitä muslimeihin?
      Tsingis Kaani ei ollut muslimi, tiettävästi shamanisti ja suhtautui kristittyihin myönteisesti. Kun mongolit mellastivat Aasiassa ja lopulta nykyisen Venäjänkin alueilla, jäi heltä paljon geenejä raiskaamiensa naisten kautta. On selvää, että venäläisissä on enemmän mongolialaista valloittajien verta kuin suomalaisissa ja ehkä myös muslimeissa.
      Syy ryssittelyyn saattaa johtua siitä, että venäläiset ovat aiheuttaneet suomalaisille vahinkoa, surua ja taloudellisia menetyksiä enemmän kuin mikään muu kansallisuusryhmä. Kejtun aloittajan kannattaisi miettiä tarkemmin hurskasta pohdiskeluaan kaksoisstandardeista ja nollatoleransseista.
      On tunnettua, että ihmistä jota raivostuttaa nähdä ja kokea toisen ihmisen sikailu ja rikollisuus, helpottaa hieman, kun edes uskaltaa haukkua sitä roistoa.

    • Anonyymi

      Voi menikö ihoalla Puuttinistillä.
      Älä tänne tule ulisemaan.

    • Anonyymi

      Putinisteja saa arvostella täyslaidallisin. Venäläiset sinänsä ovat putinistien ikeessä orjina.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      34
      4399
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      17
      3521
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      238
      3024
    4. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      85
      2091
    5. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      2046
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      97
      1947
    7. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      18
      1404
    8. Jos toivo on jo kohdallasi mennyttä

      mihin kaikki kaatui?
      Ikävä
      27
      1331
    9. Ensivaikutelmasi hänestä

      Millainen ensivaikutelma oli? Muuttuiko se jossakin vaiheessa?
      Ikävä
      50
      1322
    10. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      104
      1314
    Aihe