Turvapaikanhakijan uusintahakemuksia tullaan rajoittamaan Suomessa.

Anonyymi-ap

45

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      mutta jos hakee lobotomiaan 🤣

      • Anonyymi

        Hyvä perussuomalaiset.


    • Anonyymi

      Joku roti se mokuttamisessakin oltava juu.

    • Anonyymi

      Ei näin saa tehä!!! Tämä on rasismia !! Sitäpaitsi turvapaikkahakemuksia saa ihmisoikeudellisesti tehä niin paljo ku asyylimies haluaa ja se on ihan ILIMASTA!! Joten mitä rasismit itkee!!!

      Suomi on rikas maa ja onnellinen , joten uusintahakemuksia saa tehä niin paljo ku haluaa kun ei ne maksa mitään!!!

    • Anonyymi

      rasismit meinaa ajaa ulkkarit ulos suomesta! tää on rasismi! eikä tosiaan mikää piilorasisti!! sitäpaitsi täähän on täysin ilmasta valittajalle! miks rasismit raivoo!!

    • Anonyymi

      Hieno homma JA SE ON KERRASTA POIKKI

      EI MUUTAKUIN LÄHE LAMPSIMAAN MUILLE VESILLE

    • Anonyymi

      Ei saa lähettää ihmisiä kuolemaan!! Valitusoikeus on jakamaton! Kaikki marssille!!

    • Anonyymi

      Tästä mä en pidä, että nämä tärkeät ja erittäin tarpeelliset muutokset tuppaavat olemaan takapainotteisia. Tämäkin vasta v. 2026 alusta. Tosin ymmärrän, että nämä ulkomaalaisiin keskittyneet hallituksen politiikot jarruttavat näitä muutosten käyttöönottoa ilmeisesti käsienpesun mahdollisuuden toivossa.

    • Anonyymi

      Loistavaa. Pois vaan kaikki, myös täällä syntyneet kikkikset.

    • Anonyymi

      Työperäiset maahanmuuttajat !! lähi-idän ja afrikan nuoret miehet ovat ahkeria ja hyväkäytöksisiä työmiehiä!! Suomi tarvitsee nuoria miehiä tekemään työtä kun onnellinen suomalainen ei tee enää työtä.

      • Anonyymi

        Päivän vitsi. Kaikki Afrikan hemmotellut nakkiprinssit ei voi olla jokaisessa pizzeriassa ja kebabpaikassa tai ajaa Woltin kärryjä. Mutta eipä niistä juuri muuhun olekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivän vitsi. Kaikki Afrikan hemmotellut nakkiprinssit ei voi olla jokaisessa pizzeriassa ja kebabpaikassa tai ajaa Woltin kärryjä. Mutta eipä niistä juuri muuhun olekaan.

        Aivan, mutta mamunaiset ovat aina valmiina naimaan suomalaisen miehen kanssa, ettei heidän tarvitse kärsiä pikkuruisten mamumiestensä pikku pilistä ja hennosta kehosta. Tekevät mitä tahansa, jos suomalainen suostuu naimaan niitä.


    • Anonyymi

      Maassamme on puoli miljoonaa muualla syntynyttä. Toki , jos on syntynyt Suomessa, mutta iho on erivärinen, heidänkin elämänsä yritetään tehdä vaikeaksi rasismilla ja ulkopuolelle jättämisellä. Suurin osa maahanmuuttajista on Venäjältä ja Virosta.Ja työssä käyvät paremmilla prosententeilla kuin kantaväestö. Tai ainakin samoilla.

      Humanitaarista maahanmuuttoa on jotain 500- 1000 vuodessa. Siis pakolaisleireiltä turvaan haettuja, monesti perheenjäseniä.
      Turvapaikanhakijoista suurin osa tällä hetkellä on ukrainalaisia.
      Suomeen saapui vuonna 2015 yhteensä 32 476 turvapaikanhakijaa. Turvapaikanhakijamäärät ovat tämän jälkeen laskeneet. Vuonna 2023 Suomessa jätettiin 5 372 turvapaikkahakemusta, joista 813 oli uusintahakemuksia. Vuonna 2023 eniten turvapaikkahakemuksia jättivät somalialaiset, syyrialaiset, irakilaiset ja venäläiset.

      • Anonyymi

        Joista somalit, syyrialaiset ja irakilaiset on ei toivottua-haittamaahanmuuttoa. Näin sanoi jo Gandhi, ettei arabitaustaisia kannata ottaa vastaan.


    • Anonyymi

      Jo joskus edes faktatietoa tulis. Kiitos!

    • Tästä asiasta olen ihan samaa mieltä hallitusohjelman kanssa. Turvapaikan hakemisessa ns. kaistanvaihto kuuluukin estää.

      Kun joku kertoo saapuneensa Suomeen saadakseen turvapaikan, hänen asiaansa käsiteltäköön vain turvapaikan tarpeeseen perustuen. Jos maahan saapuneen mieli muuttuu ja entinen turvapaikanhakija kertookin hakevansa työlupaa tai oleskeluoikeutta perhesuhteiden vuoksi, hän hakekoon sitä Suomen ulkopuolelta. Näinhän työlupaa tai oleskeluoikeutta muutenkin haetaan.

      Olen tätä mieltä, koska kaikki keinotekoinen kikkailu turvapaikkastatuksen kanssa vain vaikeuttaa "oikeiden" pakolaisten asemaa. Todellisen turvapaikan tarpeessa olevan henkilön asia vain vaikeutuu ja hidastuu byrokratian syövereissä, kun siinä prosessissa on mukana myös sadoittain häslääjiä, jotka eivät tarvitse, eivät myöskään tule saamaan Suomesta turvapaikkaa.

      Mutta ei tässä vielä kaikki. Myös Migrin prosesseja ja resursseja tulisi viilata niin, että kaikki oleskelulupa-asiat käsiteltäisiin Suomessa sujuvasti ja ilman turhia viivytyksiä. Ei vielä riitä, että turvapaikkapäätöksen saadaan aikaan nopeasti, vaan myös työluvat ja muut oleskeluluvat pitää saada päätettyä nopeasti. Parhaillaan on käsillä koominen esimerkkitapaus taas kerran. Marjasadot kypsyvät, vaan tuhat marjanpoimijaa odottaa oleskelulupansa. Jospa ne luvat sitten joskus syyskuussa.

      Ja tässä tulemme kohtaa, jossa sisäministeri Mari Rantasen ja oikeusministeri Leena Meren järki loppuu. He ovat kyllä kärkkäänä kieltämässä ja sulkemassa sitä ja tätä, mutta Migrin toimintaa pitäisi myös tehostaa ja Migrille tulee myös taata riittävät resurssit hoitaa lupa-asioita laadukkaasti ja nopeasti. Mari ja Leena eivät jaksa ymmärtää, että ei se pelkkä pakolaisasioilla ratsastaminen riitä, vaikka sillä saakin ääniä. Pitäisi hoitaa Suomen oleskelulupapolitiikkaa kokonaisuudessaan ja siihen eivät tällaisten marien ja leenojen kyvyt riitä.

      Nauretaan yhdessä. ;)

      • Anonyymi

        Kunhan ei koske kehitysmaamuslimi islampaskaa!
        Koska muuten äärioikeistolainen fasistinatsirasisti!


    • Anonyymi
      • "Suomi tekee parhaansa näyttääkseen esimerkkiä Euroopan puolustamisessa"
        Nauratti nämä Jussin puheet.

        Saattaapa olla niin, että Suomi tekee parhaansa. Jussi vaan ei itse henkilökohtaisesti halunnut osallistua näihin talkoisiin, vaan suksi itse takavasemmalle sivariksi.

        Huutonaurua vartti. ,).


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Suomi tekee parhaansa näyttääkseen esimerkkiä Euroopan puolustamisessa"
        Nauratti nämä Jussin puheet.

        Saattaapa olla niin, että Suomi tekee parhaansa. Jussi vaan ei itse henkilökohtaisesti halunnut osallistua näihin talkoisiin, vaan suksi itse takavasemmalle sivariksi.

        Huutonaurua vartti. ,).

        Se on muutenkin niin kuin Jussi sanoo.
        Moktar on hiljaa nyt kun rahkeet ei karvahatulla riitä muuhun kuin palstalla ulisemiseen.
        Usko pois jo suosiolla, palstaräkyttäjä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on muutenkin niin kuin Jussi sanoo.
        Moktar on hiljaa nyt kun rahkeet ei karvahatulla riitä muuhun kuin palstalla ulisemiseen.
        Usko pois jo suosiolla, palstaräkyttäjä.

        Äläpä nyt. Minä sentään suoritin kunnialla varusmiespalvelukseni ja olen myös käynyt tunnollisesti ja ahkerasti kertausharjoituksissa.

        Mitäpä Jussi teki? Kertoi kutsunnoissa, että hänen pasifistinen maailmankatsomuksensa ei salli Suomen aseellista puolustamista, eikä erityisesti hän itse voi mitenkään osallistua edes moisen asian harjoitteluun. Niinpä Jussi istui mukavasti siviilipalveluskeskuksen kotoisessa lämmössä villasukkasillaa ja luki Pahkasika-lehteä.

        Huutonaurua vartti. ;)


      • Anonyymi

        Huutonaurua rammalle Moktar-lusmulle;:)))


    • Anonyymi

      Ei!!! Kaikki marssimaan Mohammedien ja Ahmedien valitusoikeuksien puolesta!! Suomen oikeusvaltio on nyt vakavasti uhattuna!!!

      Pohdintaa palstan kirjoittajille : Pitäisikö Perussuomalaiset Ry lakkauttaa?

      • Anonyymi

        PROFETTA Moktar Abdulkarim on jo lähtökuopissa!


      • Anonyymi

        Jonkun idiootin mielestä kyllä.


    • Anonyymi

      Me vaadimme että se Suomi on oikeusvaltti!!! Me vaadimme että me saamme valittaa ilmainen niin paljon kun me vaadimme haluta!!! Rikas suomalainen pitää hävetä!!!

      Me vaadimme!!! Ei rasismille!! Ei käännytykselle!!!! Ei oikeusvaltion romuttamiselle!! Kyllä hyvinvointivaltiolle!!!

    • Anonyymi

      Mielesosoittamaan! Kikki Miekkariin !!! Natsihallistus alas! Ei rasistmislele!!!

      Miksi me emme sallisi näiden viattomien pelokkaiden ihmisten valittaa suomalaisten aiheuttamista epäoikeudenmukaisuuksista! Tämähän on täysin ilmainen palvelu hädänalaiselle maahantulijalle. Se ei ole pois keneltäkään .

    • Anonyymi

      On oikeustajun vastaista että heillä yleensä on valitusoikeus!!!
      Tulevat laittomasti maahan, mikä on rikos sinänsä, niin siitäkö pitäisi vielä olla valitusoikeus?! Tämä turvapaikkasysteemin väärinkäyttö pitää saada loppumaan!

    • Anonyymi

      AP: lle
      Se on hyvä ja tarpeellinen asia ja täysin oikein.

    • Anonyymi

      KERJÄÄMINEN LOPETETAAN JA PISTETÄÄN RAJOIHIN

      • Anonyymi

        kuniasta kerjääminen


    • Anonyymi

      Ja kansalta eli suomalaisilta veronmaksajilta pitää kysyä, MILLAISIA maahanmuuttajia he haluavat vastaanottaa , he tässä maksajia ovat, ei hyödytön haittamaahanmuutto.

    • Anonyymi

      Turvapaikanhakijoiden on kansalaisoikeus!!!! Ei saa rajoittaa!!! Natsien hommia! Ei rasismille!

    • Anonyymi

      Muslimelle ei pitäisi sallia ensimmäistäkään "turvapaikan" hakemusta. Rikollinen roskasakkia ei saa pilata ja tuhota kaunista maatamme. Tälläkin viikolla on ollut epämääräisiä, median sensuroimia veitsi-iskuja.

      • Anonyymi

        Siksi uusi laki….


    • Anonyymi

      Kansainvälisiä sopimuksia ja ihmisoikeuksia rikottiin taas törkeästi. HÄVETKÄÄ!

      • Anonyymi

        Kyllä oikein ottaa sydämmestä, kun kaapukansanryhmän ihmisoikeuksia ikuseen elatukseen ja holtittomaan lisään rajoitetaan…
        Hehhehhehheheeee….


    • Anonyymi

      Ajatella, että islampaskalla aivopesty PROFEETTA Moktar Adbulkarim on samoilla linjoilla kun persut!
      Etkö ole huomannut että demareiden muslimiveljeskunnan Timo Torakka ja Natsima ovat kehitysmaamuslimi laista ihan eri mieltä…

    • Anonyymi

      Kaikki toimet kehitysmaamuslimi islampaskan haittamaahanmuuton rajoittamiseksi pitää ottaa käyttöön…..

    • Anonyymi

      Suomeen tai kuoleen! Kaikkien pitää saada valittaa niin kauan että turvapaikka saada!

    • Anonyymi

      Samaa mieltä ja tuet pois, ainoastaan katto ja ruoka, jos ei lähde pois. Yhtään lähi idän ja afrikan notkujaa ei tarvita.
      Ja ahkeria ovat käyttämään tukia , työhön ei ole , kun ei ole osaamista mihinkään. En veisi edes autoani näiden pestäväksi,saati korjattavaksi. Kuten yksi huoltoalalla oleva tuttu sanoi, lähettävät näitä haastatteluun, mutta koulutusta ei sitte olekaan, ihan itte ovat opetelleet. Ei semmosia voi töihin ottaa.
      Takas sinne mistä tulivatkin.

    • Anonyymi
      UUSI

      Miksi turvapaikanhakijoille on alkuaankin myönnetty uusintahakemus mahdollisuus?? Tai kielteisestä päätöksestä valitusoikeus??!!
      Se on oikeustajun vastaista koko homma!!
      Ja vielä parempi kysymys on se, miksi yleensä annetaan laittomasti maahan tunkevan hakea turvapaikkaa kun tiedetään ettei ole suojelun tarpeessa!
      Sellainen ulkomaalainen jolla on puhtaat jauhot pussissaan ei tule laittomasti maahan!!!

      • Anonyymi
        UUSI

        Meillähän on jo kehitysmaamuslimeita, pedagogi koordinaattori asiamies yhteisö tulkkeja jo sellainen armeija täällä avustamassa kaikkien mahdollisten porsaanreikien käytössä mitä löytyy!
        Että on ihme ette saavat enää kenellekkään kielteistä huvipaikka päätöstä aikaiseksi!
        Tosin ei se kielteinen huvipaikka päätöskään mitään tarkoita kun eivät saa kuitenkaan ketään palautettua mihinkään…
        Tai no ehkä sitten kun ovat tappaneet ja raiskanneet muutaman kerran…


    • Anonyymi
      UUSI

      kerrasta pois, ainoa oikea menettely.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4866
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2691
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1945
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1638
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1503
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1357
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1345
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      49
      1311
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1304
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1101
    Aihe