Uskonnolliset salaliittoteoriat

Anonyymi-ap

Rokotevastaiset salaliittoteoriat ovat saaneet paljon aikaan hajaannusta uskovien keskuudessa. Siitä tietää, että sellaisten pohtiminen ja tutkiminen ei ole Jumalasta. Uskovien tulee täyttyä Pyhällä Hengellä ja Jumalan Sanalla, ja sitten lähteä Hänen työhönsä, kutsumaan muitakin Jumalan armoliittoon. Eikä uusien uskoon tulleiden mieliä pidä sekoittaa Raamatun ulkopuolisilla asioilla, mm. lääketieteen vastustamisella.
Jeesuksen veri puhdistaa synnistä uskon kautta.
Meillä seurakunnan toiminnassa ovat kaikki ottaneet mm. koronarokotteet. En ihan kaikista mukana käyvistä tiedä, koska rokoteasiat ja niistä puhuminen eivät kuulu seurakunnan agendaan. Eivätkä salaliittoteoriat kuulu terveeseen ja raitishenkiseen uskonelämään. Ne todistavat sellaisiin langenneiden sydämissä olevan kapinamielen, josta pitää tehdä parannus.
Jeesus seurakunnan Herrana tahtoo poistaa omiensa keskuudesta juurineen Raamatun ulkopuoliset opetukset. Matt. 15:13.
"Poikani, pelkää Herraa ja kuningasta! Älä liity kapinallisten seuraan, sillä yhtäkkiä, kenenkään aavistamatta, tulee onnettomuus niin kapinallisille kuin heihin liittyneillekin." Sananl. 24:21,22. Room. 13:2 !
Linkissä opetus siitä, mitä tarkoittaa olla raamatullinen:
https://youtu.be/RIvUn9tCw6E
Kannattaa katsoa video.

20

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ikäänkuin rokotteen ottaneet eivät olisi vastuullisia vaan ainoastaan ne jotka ei. Kahtiajakoa ei synny ilman kahta osapuolta jotka on eri mieltä asioista.

      Vastuun sysääminen vain toiselle osapuolelle, on osoitus paatuneisuudesta, ei suinkaan uskollisuudesta Jumalan sanalle.

      Raamattu ei opeta että valtion ja yritysten propaganda on osa Jumalan sanaa. Se ei opeta että lääkeyritykset ajattelevat aina meidän parasta.

      Suomessa on laillista kyseenalaistaa. Täällä on laillista arvostella poliitikkoja. Esivalta on itse sallinut tämän. Ei täällä ole laitonta kyseenalaistaa sitä mitä media ja poliitikot sanovat

      Seurakunnan kahtiajako syntyy siitä että on niitä jotka mukautuvat tähän maailmanaikaan, ja nielevät kaiken propagandan pureksimatta. Ja on niitä jotka kyseenalaistavat ja pitävät ainoastaan Jumalan sanaa puhtaana totuutena. Seurakunta joka ei uskalla pitää kiinni Jumalan sanasta, vaan yhtyy kulloisenkin hallituksen pyrkimyksiin, ei voi olla uskollinen Jumalalle. Esivalta kantaa miekkaa jumalattomien rankaisemiseksi. Ei siksi että se voisi sillä pakottaa ihmiset omaan tahtoonsa.
      Kuvitelkaa jos valta päätyisi sateenkaariaatetta edistäville tahoille lopullisesti, ja nämä kieltäisivät Raamatun vihapuheena. Seurakunnat jotka luulevat että esivallan virka on opettaa meille miten elää, eivät voi pysyä Jumalan sanassa.

      Ja kuinka moni yhtyy Stubin tahtoon näyttää Venäjälle närhen munat? Omien lapsienne tulevaisuuden tuhoaminen sodallako on teistä oikein, kun esivallan pää sanoo niin? Tämän takia Raamattu opettaa rukoilemaan esivallan puolesta. He ovat ihmisiä niinkuin mekin ja valtaosa heistä vieläpä jumalattomia.

      • Anonyymi

        ....
        Hitleriä seuraava "uskovainen" ei seuraa Jeesusta vaan hän seuraa Hitleriä. Uskovaisten kuuluu rukoilla esivallan puolesta että he tekisivät viisaita päätöksiä. Meidän ei kuuluu olla mitään vallan sylikoiria. Jokainen valtias ja jokainen johtaja ja jokainen virkavallan edustaja on lihaa ja verta ja hekin kaikki tarvitsevat Jumalan armoa ristiinnaulitussa Kristuksessa pelastuakseen synneistään, koska ovat syntisiä ja syntiä tehneet.
        Ei ole ketään joka saisi syntinsä anteeksi vain viran puolesta. Ei se jos minä kouluttaudun poliisiksi tai jos voitan presidentin vaalit, pelasta minun sieluni vaan Herra ainoastaan ja se että olen häneen turvannut.


      • Anonyymi

        ....
        Rokotteen ottaminen ei ollut syntiä, rokotteen ottamatta jättäminen ei ollut syntiä. Oli syntiä yhtyä lehdistön ja poliitikkojen yllyttämään lähimmäisenvihaamiseen. Rokottamattomien syylistäminen sellaisesta mihin he eivät olleet syylisiä, oli väärän tuomion antamista, valehtelua ja vihaamista. Syntiä oli myös salaliittoteoreetikkojen esittämät valheelliset väitteet.

        Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Tee toisille niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän. Rakasta vihollisiasi. Älkää itse kostako, vaan jättäkää sijaa Jumalan vihalle.


    • Anonyymi

      Kun peruspylväät murretaan maahan, mitä voi vanhurskas tehdä?
      Psalmi 11:3
      Peruspylväät ovat laki ja oikeus, yhteiskunnan tuki ja turva. Kun ne on saatettu horjumaan, niin hurskaan asema näyttää menetetyltä, mutta hän ei luovu uskostaan Jumalaan, eikä hänen hallitukseensa.
      Raamatun selitysteos

      Siis lopunajan yhtenä merkkinä on "laittomuuden" valtaan pääsy. Matt. 24:12. Aivan oikein. Se näkyy uskovaistenkin keskuudessa, miten parjaavat poliitikkoja näin halveksien esivaltaa. Room. 13:2.

    • Anonyymi

      Uskossa olevat tietävät aika yleisesti Raamatun opetuksen, että "enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä". Apt. 5:29.
      Jos esivallan opetukset opettavat toimimaan vastoin Raamatun opetuksia, niin me tietenkin valitsemme Raamatun sanan.

      Mutta laittomuuden valtaan pääsy on yksi lopunajan merkki. Matt. 24:12. Siitä mm. johtuu rakkaudettomuus uskovien välillä. Laittomuus on jo päässyt valtaan koko ihmiskunnassa. Se ei kuitenkaan ole vielä Suomessa pakottanut uskovaisia hylkäämään Raamatun opetuksia, mm. seksuaalisuudessa. Jokainen saa olla omaa mieltänsä ja sanoa sen julkisesti.

    • Anonyymi

      Hyvä

    • Anonyymi

      Rokotevastaisuus on tyhmää.

    • Anonyymi

      "Kun te ojennatte kätenne, minä peitän teiltä silmäni. Vaikka kuinka paljon rukoilisitte, minä en kuule, sillä teidän kätenne ovat verta täynnä. Peseytykää, puhdistautukaa, viekää pahat tekonne pois minun silmieni edestä. Lakatkaa tekemästä pahaa. Oppikaa tekemään hyvää, tavoitelkaa oikeudenmukaisuutta." Jesaja 1:15-17.

    • Anonyymi

      Jumalako sanoo, ettei hän kuule rukouksia? Voi olla, jos on tahallista syntiä elämässä, josta ei tahdo luopua. Mutta kyllä hän silloinkin kuulee armoa anovan hätähuudot: Auta Jeesus, että tahdon luopua synnistä.

    • Anonyymi

      Tee ensin parannus kirkollisuudestasi ja rukoile sitten.
      Jumala kuulee sinua.

    • Rokoteasiat kuuluu todellakin lopunaikaan ja valvomiseen.
      Jos kukaan on ottanut selvää tai katsonut, miksi ruumishuoneet on täynnä niin asia alkaa valkenemaan.
      Jumala antaa myös ihmisille älyn ja sitäkin saa käyttää.

      • Sanon tämän.Älkää enää luottako mihinkään mitä tämän maailman prinssi tarjoaa.
        Olemme pitkällä lopunajassa ja antikristuksen henki on mikä ohjaa tätä maailmaa ja se tekee nämä kaikki kaikki kauheudet ja jos sinisilmäiset kristityt ei sitä tajua niin vaikea on tilanne kun tulee pedonmerkki eteen.
        Sieltä varmasti tulee taas pilkkaa kristittyjä kohtaan ja nimitetään vaikka millä nimillä ja nauretaan.
        Mutta olkaa vahvoja ja pitäkää raamatunsanat mielessä, että silloin kysytään uskovilta voimaa ja uskoa, että pysyy pystyssä ja järkkymätöntä mieltä.


      • MrHyvis kirjoitti:

        Sanon tämän.Älkää enää luottako mihinkään mitä tämän maailman prinssi tarjoaa.
        Olemme pitkällä lopunajassa ja antikristuksen henki on mikä ohjaa tätä maailmaa ja se tekee nämä kaikki kaikki kauheudet ja jos sinisilmäiset kristityt ei sitä tajua niin vaikea on tilanne kun tulee pedonmerkki eteen.
        Sieltä varmasti tulee taas pilkkaa kristittyjä kohtaan ja nimitetään vaikka millä nimillä ja nauretaan.
        Mutta olkaa vahvoja ja pitäkää raamatunsanat mielessä, että silloin kysytään uskovilta voimaa ja uskoa, että pysyy pystyssä ja järkkymätöntä mieltä.

        Toinen Kirje Tessalonikalaisille 2
        11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
        12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

        Joka päästää otteensa Totuudesta eli Kristuksesta, on kuin markka kellumassa valheen meressä eikä kykene erottamaan valhetta totuudesta. Hyvä esimerkki on nämä uudet sukupuolet, jotka lapsenkin pitäisi jo ymmärtää hulluudeksi.


    • Anonyymi

      Sienet laittavat ajatukset lentämään.
      Hihhuleiden salainen keino.

    • >>Hitleriä seuraava "uskovainen" ei seuraa Jeesusta vaan hän seuraa Hitleriä. Uskovaisten kuuluu rukoilla esivallan puolesta että he tekisivät viisaita päätöksiä.>>

      Venäjän uskovaisten kuuluu rukoilla Putinin puolesta että hän tekisi viisaita päätöksiä.

      >>Rokotevastaisuus on tyhmää.>>

      Niin tyhmää että olen edelleen hengissä.

    • Anonyymi

      Eräs salaliittoteoreetikko väitti, että Ilm. 21:8 (velhot / noidat) tarkoittaa koronarokotetta. Mutta mitä siinä oikeasti tarkoitetaan?
      ”Tule, minä näytän sinulle, millaisen tuomion saa se suuri portto, joka istuu paljojen vesien päällä, se, jonka kanssa maan kuninkaat ovat harjoittaneet haureutta ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet.” Ilm. 17:1,2. ”Nainen (porttouskonto) oli pukeutunut purppuraan ja helakanpunaan ja koristautunut kullalla, jalokivillä ja helmillä. Kädessään hänellä oli kultainen malja, joka oli täynnä iljetyksiä ja hänen haureutensa saastaisuutta. Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, johon sisältyy salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten äiti.” Ilm. 17:4,5.
      Tiedämme, että ekumeeninen liike ja kirkkojen maailmanneuvosto kaikkine
      jäsenkirkkoineen sekä yhteiskristillisine toimintoineen ja liikkeineen on Raamatun tarkoittama ”suuri Babylon” . Se on uskonnollinen järjestelmä, sekauskonto, joka on eronnut aidosta kristinuskosta ja yhtynyt sekä liittoutunut Jumalasta erossa olevan syntimaailman kanssa. Se on itse ensin juonut synnin saastuttamasta haureuden maljasta ja näin juopunut maailmallisesta hekumasta. Sen päämuoto on katolinen kirkko.
      LUOPUMUS tarkoittaa luopumista apostolisesta uskosta ja opista, ja sen vaihtamista ihmiskeksintöisiin uskontoihin, joka on yhtä kuin ( ! ) juoda uskontomyrkyllä sekoitettua päihdyttävää ”uskontoviiniä”. Kristinuskon liittoutuminen syntimaailman kanssa 300 luvulla jKr. avasi pimeyden viinikellareissa olevat myrkkymaljat. Samalla aukeni ovi julmien susien pääsylle uskovien keskuuteen. Apt. 20:29,30. Siitä alkoi luopumus. Pyhän Hengen toiminta lakkasi apostolisesta uskosta luopuneiden kohdalta. He muodostivat antikristillisen järjestelmän. ”Meistä he ovat lähteneet..” 1 Joh. 2:19. Luopiokristillisyys keksi sakramentit ym. monenlaiset muotomenot paperirukouksineen ja kirkkokäsikirjoineen, katekismuksineen, uskontunnustuksineen ja kirkkovuoden teksteineen. Ilm. 17:1-6. Koko kansankirkon toiminta lapsikasteineen, rippikouluineen, ym. ihmisoppeineen ja harhoineen, ovat mainittua ”haureuden vihan viiniä”, eksytystä. Muun muassa lapsikasteen loitsuaminen pelastavaksi teoksi on ko. noitajuomaa: ”Hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet.” Ilm. 18:3. Kokonaiset kansat on ”kastettu” kirkkoon. Näin tuo haureellinen järjestelmä on toiminnallaan saanut kokonaiset kansat noituutensa valtaan. 2 Tim. 4:3-5. Kansankirkot tarjoavat kansalle mieluista syntielämää suvaitsevaa sanomaa, joka on mainittua myrkkyjuomaa. Mutta elävässä uskossa olevat ovat yleensä pysyneet erossa kansankirkosta, ”leirin ulkopuolella.” Hebr. 13:13. Pysymme apostolisen ajan uskossa ja näin juomme ”Elävän veden lähteestä” ja syömme ”Elämän puun hedelmää”.

      Haureellisesta kirkosta tulee viimein loppu. ”Ei loista sinussa enää lampun valo, ei kuulla sinussa enää sulhasen eikä morsiamen ääntä. Sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun noituudellasi (kreik. farmakeia) eksytettiin kaikki kansat.” Ilm. 18:23. Tuo farmakeia (kreik. myrkyn sekoittaja) tarkoittaa lääketiedettä. Sen ajan ”lääketiede” osasi sekoittaa myrkyistä monenlaisia lääkkeitä, parantavia, mutta myös mm. ooppiumia, huumausainetta. Mutta ko. Ilmestyskirjan sanoman yhteydessä ”farmakeia”-sanalla tarkoitetaan siis vertauskuvallisesti porttokirkon eksytystä tuovaa myrkyllistä haureuden viiniä (Ilm. 17:2), josta syntyy oopiumin ym. huumeiden käytön kaltainen huumaava sekavuustila. ”Lähtekää sieltä ulos, minun kansani”
      Kaiken edellä mainitun tähden uskossa olevia kehotetaan irrottautumaan porttokirkon vaikutuspiiristä ja tulemaan Pyhän Hengen alueelle ja Raamatun opetusten tielle. Meille on luvassa raikasta elämän vettä: ”Jos jonkun on jano, tulkoon minun luokseni ja juokoon. Joka uskoo minuun, niin kuin Raamatussa sanotaan, hänen sisimmästään juoksevat elävän veden virrat.” Tämän Hän sanoi Hengestä..” Joh. 7:37-39. Nämä siunauksen virrat aukenivat kaikkien ulottuville ristintyön kautta, kun Jeesus Kristus sovitti syntimme sijaisuhrillaan ja verellään Golgatalla. Hänen verensä puhdistaa kaikesta synnistä katuvan ja parannukseen nöyrtyvän ihmisen. Uskontojen kahleet katkeavat.
      Mainitussa sekauskonnossa, yhteiskristillisyydessä, on siis mukana oikeita Jumalan lapsia, joita NYT kehotetaan lähtemään sieltä ulos. Ilm. 18:2-5.

      ”Mutta pelkurien ja epäuskoisten, saastaisten ja murhaajien, haureellisten ja noitien (farmakeusin), epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa on tulisessa, rikkiä palavassa järvessä. Tämä on toinen kuolema.” Ilm. 21:8.

      • Anonyymi

        Oikein. Raamatun sanan vääristäminen on syntiä.


    • Anonyymi

      Raamatullista Raamatun opetusta tarvitaan.

    • Anonyymi
      UUSI

      Rokotetut ovat joutuneet salaliittoteoreetikkojen vainottaviksi. Jotkut pelkäsivät sanoa julkisesti, että ovat ottaneet rokotteen.

    • Anonyymi
      UUSI

      Suomessa on lähes viisi miljoonaa hengissä olevaa koronarokotteen ottanutta.

      Kahviin kuolleita on paljon enemmän kuin rokotteisiin kuolleita. Lähes jokainen korona-aikana kuollut oli juonut kahvia aamulla. Eikö tämä ole selvä todiste, että he kuolivat kahviin? Samoin voidaan siis todeta rokotteen saaneista. : He olisivat kuolleet ilman rokotettakin. Kuolinpäivä nyt vaan osui samalle päivälle rokotteen ottamisen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe