Kaikki joutuivat helvettiin

Anonyymi-ap

Kun tulin uskoon ja synnyin uudesti Jumalan lapseksi, niin kerroin siitä heti kaikille sukulaisille ja ystäville. Ajattelin että kaikki tulevat uskoon, koska usko tuntui järkevältä ja hyvältä asialta. En voinut ymmärtää, miksi joku ei tulisi uskoon, kun näkee minussa tapahtuneen muutoksen ja kuulee totuuden sanan. Toisin kävi. Kukaan ei ole tullut uskoon ja aikaa on kulunut 30 vuotta!

Monet ovat kuolleet ja joutuneet helvettiin. Omat vanhempani, tädit, sedät ja enot, naapurit, ystävät ja tutut. Myös menneet sukupolvet ovat kaikki kadotetut. Eivät tienneet uudestisyntymistä ja elävää uskoa. Luterilaisuus ei heitä pelastanut.

Sama ajatus on varmaan alkuperäiskansoilla, jotka ovat kääntyneet katolisuuteen tai johonkin protestanttisuuden haaraan. Heidän jumalansa eivät pelastaneet esi-isiä ja kaikki joutuivat helvettiin. Ikävää tässä on se, että nuo nimeltään kristityt käännynnäiset joutuivat myös helvettiin! Katolisuus, luterilaisuus ja muut harhaopit eivät pelasta! Tarvitaan uudestisyntyminen ja pyhitys, mikä näiltä puuttuu.

On ihmeellistä ja suurta armoa, että saan olla niiden harvojen helluntailaisten joukossa, jotka pelastuvat. Miten johdatuinkin Jumalan seurakuntaan! Se on ihme jota järki ei riitä käsittämään. Hullutus on vain harvojen valittujen pelastus!

1

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jumala siunatkoon sukulaisiasi uudestisyntymyksälöllilöisillä Herran Jeesuksen vanhurskauttamina.

      Minulla Jumalan minulle osoittamasta armosta uuvestisyntymyksellisyjen uskoontulosta tulee vuojen loppupuoliskolla 15v, joten 15v synttärit lähestyvät. Kermakakun sitten joko teen tai ostan ja syön sen tietenkin itse, jotta saan suun kunnolla makijaksi.

      Niin oli samansuntaiset ajatukset minullakin että minä olen ihan eri tapaus kuin nämä aikaisemmat uuvestisyntyneet ja saan nopejasti monet uskoon Jeesukseen. Tiejossani ei ole yhtään ihmistä, joka olisi tullut minun evankeliumin julistuksen takija pelastuneeksi. Olen tässä asijassa todella suuresti turhautunut ja ahtistunut.

      Olo on sitä miettimään jääjessä tojella häviäjämäinen. Mutta minkäs teen. Loppuun asti jatkan kuitenkin evankeliuminpuheitani. Pääasia että teemme oman osamme emmekä kätke evankelijumia sänkyn alle tai kaiva sitä maahan eli piilottele ihmisiltä evankeliumia vaikka tiejossa on "sivistynyttä murinaa raivoa pijäteltynäisyyjessä."

      Kuulemma tämä eräs pappi on saanut lähes kaikKi sukulaisensa uskoon Jeesukseen kristukseen. Nimi haussa. Parrakas mies, 1948 syntynyt kuten Israelkin. Nimi ei tule mieleen mutta eräs videonsa nimi on jäänyt mieleen: kaikki tulee jäämään kesken. Se on ollut mulle pysäyttävin vijeo kaikista henkellisistä vijeoista.

      Meillä ei kuitenkaan ole mitään tulosvaatimuksia olemassa: " kuulkoot tai olkoot kuulematta evankeliumia"

      Kunhan pijämme sitä esillä. Kukaties suumme hejelmillä on kuitenkin ollut jokin vaikutus joijenkin uskoontuloille. Herra sen tietää. Se on suurempi siunaus tuo hätä hukkuvista sieluista kuin äkkiseltään tulisi ajatelleeksi, mutta ajattelen senkin olevan suuri lahja saajilleen vaikkei se ole itsessään auvoa, mutta taijamme sitä tarvitakin elämiseemme tässä ajassa, koska emme ehkä ymmärrä sen kaikkia toiminnallisija vaikutuksija evankelijumin osalta.

      Hätä pelastumattomista motivoi toimintaa. Vihamielisten ihmisten rejaktijoijen pelko pistää suun säppiin.

      Selef Urge

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      429
      4692
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1670
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1411
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1319
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1234
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1151
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      960
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      837
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    Aihe