Jumala pysyy sanassaan jopa omaksi vahingokseen

Anonyymi-ap

Rauhaa!

On aika alkaa uskovaisten ottaa huomioon että Jumalan käsiä sitoo hänen tekemänsä lupaukset ja pyhät kirjoitukset. Ei ole oma järki jonka Jumala soi heikko kenelläkään , mutta sen varassa eteneminen ei saa voittaa Jumalan tekemiä sitoumuksia.

Minkä Jumala on puhunut sen hän täyttää. Aina emme tiedä missä järjestyksessä kukin profeetta käy toteen, mutta ne käyvät.

Oma järki, oma tunne ja oma tahto on väärää profetiaa jos se on vastoin Jumalan ilmoitusta. Ilmestys 17-20 osoittaa että Jumalan Sana ja Karitsa tulee voittamaan kaikki väärät profeetat.

Jumala teki kaikki sitoumukset omaksi vahingokseen. Sen osoittaa Israelin kuninkaan valintakin. Mutta Jumala on mies joka on velvollinen pitämään omat sitoumuksensa eikä peru niitä. Osa noista sitoumuksista on pyhissä kirjoissa mutta ne eivät aina helposti avaudu ihmismielelle.

Mistä löytyy kaikkien harhojen keskellä apu ja ratkaisu ja ymmärrys siihen mikä on kunakin hetkenä Jumalan tahto. Se löytyy esim. Jumalan antamien merkkien ennalta säädettyjen kautta. Jumala saattaa omalla äänellään varmistaa esim. Imaami Mahdin (AS) tulemuksen. Lisäksi hän lähettää Uudistajan 100 vuoden välein ja inkarnaation 300 vuoden välein. Tämä nyt kulkeva hetki on islamin ja Mahdin (AS) hetkeksi asetettu, mutta Jumalan Sana ja hänen tekemänsä sitoumukset tulevat voittamaan. Eikä niitä käy kenenkään kumoaminen.

Ottakaa siis vaari siitä mitä on kirjoitettu . Ottakaa huomioon että kaikki siitä ei ole Jumalan edun mukaista mutta siitä huolimatta Jumala pysyy antamassaan sanassa.

Rauhaa!

12

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja aloittaja puhui Saunatontusta.

    • Anonyymi

      Toinen mahdollisuus on että pyhät kirjoitukset ovatkin pelkästään harhaoppia tai tarkoitettu opettamiseen ja nuhtelemiseen. Mutta ne eivät toteudu koskaan.

      Esim molemmat katoliset kirkot kielsivät aikoinaan raamatun lukemisen kovin ottein. Ilmeisesti pätevästä syystä. Joko raamattu oli jo tuolloin todettu harhaopiksi tai sotiin johtavaksi miekaksi. Sakramentit ja uskollisuus kirkolle olivat riittäviä.

      Pyhiä kirjoituksia ei kuitenkaan voida ottaa pois maailmasta. Monet ovat yrittäneet, mutta Jumala sotii kirjoitustensa säilymisen puolesta voimallisesti. Pitää pitää mielessä että esim. Jeesus ei pitänyt Pyhiä kirjoituksia totuutena. Vaan sanoi kun niitä noudattaa löytää totuuden joka tekee vapaaksi.

      Totuus löytyy muualta. Koraani todistaa että Jumala on kieroin kieroista. Onko siis mitään hyötyä sanan noudattamisesta ja kannattamisesta. Saa hyvän omantunnon ja muuta vastaavaa. Pyhän Hengen sekä oikeaa tietoa maailman tilanteesta sen jälkeen kun on käynyt pyhiinvaelluksella ja kokenut Ilmestyksiä.

      Sen voin sanoa että pelkkä raamattu ei riitä eikä johda mihinkään. Tarvitaan myös Koraani, Sunna ja Hare Krishna teokset yms. Raamattu on kehnoin kaikista muuten paitsi että se on jonkinlainen perustaksi sopiva alkeisoppi.
      Perustalta on kuitenkin ponnistettava ylöspäin. Ja siihen tarvitaan aivan muut teokset.

    • Anonyymi

      Jumala pysyy osittain sanassaan kuitenkin. Eikä ole täysin sitä hylännyt. Hän toteen laittaa suuria asioita sen noudattajille.

      Mutta Intia on kertonut Matsya inkarnaatiosta eli Tohtori Lutherista ETTÄ HÄN ON VAJAAVALTAINEN. Evankelis-Luterilainen oppi ja raamattu eivät johda täyttymykseen milloinkaan.

      Itse sain 1994 kutsun lähteä rukousmatkalle Israeliin koska vain siellä on Jumala joka kuulee rukouksia. Ja niin kävikin tuo asia täysin toteen.

      Matkan jälkeen olen kokenut mm. Viisi ilmestystä ahdingojen keskellä. Toki nämä ahdingot ovat vielä pieniä verrattuna siihen mitä on tulossa. Etelästä tulee aikanaan se suuri ahdistus.

    • Anonyymi

      Jumala lupasi, ettei hukuta enää mitään eikä ketään vedenpaisumuksella. Sateenkaarenkin viritti tapahtuman muistoksi.
      Vähänkö näitä tuhotulvia ja tsunameja on ollut! Sateenkaarenkin saa aurinkoisena päivänä aikaan letkulla puutarhaa kastellessaan. Ei vaadi jumalallisia taitoja.
      Joosuan kirjan auringon ja kuun pysäyttämistä on turha enää pelätä. Se oli kertakäyttötaika. Se tehtiin sulkakynällä papyrukselle.
      Näin suuret kertomukset syntyvät.

    • Anonyymi

      Ei Jumalan tarvi perua sanojaan.
      Juutalaiset valittu kansa , mutta kansa ei ole ottanut valintaa vastaan.
      Kuinka kaukana nyky Israel on on Jeesuksesta.

      Olla sopusoinnussa todellisuuden totuuden ja Pyhyyden kanssa, kuin Jeesus ja apostolien opetus. Suodata itsesi siihen!

      Olla Jeesuksessa niin ymmärtää mikä on totuus ja tarkoitus ei sanat eksytä enää.

      • Anonyymi

        "Kuinka kaukana nyky Israel on on Jeesuksesta."
        Siellähän se Gazassa suorittaa paraikaa kansanmurhaa, tämä Jumalan valittu kansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kuinka kaukana nyky Israel on on Jeesuksesta."
        Siellähän se Gazassa suorittaa paraikaa kansanmurhaa, tämä Jumalan valittu kansa.

        Helppohan näitä ryysyläisiä on teurastaa, kun JUMALA JA USA tukee toimintaa.


    • Anonyymi

      Sanaa ei kuitenkaan pidä väheksyä.

      Jeesus sanoi: NÄMÄ SANAT OVAT HENKI JA ELÄMÄ.

      Paljon muutakin hän sanoi Sanan tueksi. Nykymaailma Ilmestys 12 demonien heittämisen maan päälle jälkeen on kuitenkin vihamielinen paikka kristitylle. Lohikäärme vainoaa kovin.

      Sana sisältää enemmän varoitusta tulevista ahdingosta kuin lohdutusta. Loppua kohden kuljetaan. Sanan lisäksi tarvitaan Ilmestyksiä ja inkarnaatioita Nykyisin. Ja tarvittiin jo inkvisitiosta lähtien eli 1500 luvulta alkaen.

      Kovin on valmistauduttava samaan kohtaloon kuin mitä Kristus koki. Itselleni se on vaikeaa siksi kun sain Taivaasta evankeliumin joka tulvii iloa koko maailmaa kohtaan , mutta sen tielle on asettunut esteitä satojen vuosien ajaksi kosolti.

      Pitäisi iloita, mutta Sana kääntyy lopulta vain osoittamaan ahdingojen kasvavan.

    • Anonyymi

      Israel on Jumalan valittu kansa, joka kerran pelastuu kokonaan.

      Room. 11:26

      ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.

      • Anonyymi

        Israel tarkoittaa Jumala hallitsee.

        Mutta nykyistä Israelia hallitsee juudas Iskariot henki.

        Ja Raamatun lupaus on Jeesus Kristus Hänen Henkensä kautta kaikki pelastuu, kaikki silloin kuuluu nimenomaan Israel kansaan: Jeesus kansa.

        Kirjoitettu on : Kaikki on yhtä Jeesuksessa.

        Ef. 2:14 Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden,
        Ef. 2:15 kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan,

        Kol. 3:11 Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus.


    • Anonyymi

      Jumalan käsiä sitoo... aivopirru.

    • Anonyymi

      Jumalako rotusortaja? Todellisuudessa despootti joka menettää kasvonsa,
      Siunata Juudas Iskariot!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe