Sota on alkanut Suomen rajalla

Anonyymi-ap

Presidentimme A . Stubb sanoi:
– "Meidän pitää vaan nyt tottua siihen, että meillä on sota meidän rajallamme. Meidän pitää myös tottua siihen, että Ukraina tulee käyttämään kaikki keinot siihen, että he voittavat tämän sodan, ja se tulee tarkoittamaan myös erilaisia iskuja, Presidentti Stubb sanoi toimittajille."

Mitä meidän uskovien pitää tehdä tässä "demokraattisessa" Suomessa?

31

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toteuttaa lähetyskäskyä.

    • Anonyymi

      Uskoa että pastorien lupaamat enkelivartiot on rajallamme.
      Menevätkö helluntaimiehet kertausharjoituksiin ?

    • Anonyymi

      Jos toimittajat olisivat nyt rehellisiä (mm Helsingin Sanomat ja YLE), niin esittäisivät näille yksille ja samoille ns. asiantuntuijoille, että yritetäänkö Suomea näin provosoida mukaan tähän sotaan`? Mutta turha toivo!
      Suomen kansan manipuloiminen vain jatkuu...

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010592026.html

      • Anonyymi

        "Ei ole syytä minkäänlaiseen huoleen". Ennen pressan vaaleja kovasti pelkäsin että "huoli" tulee valituksi. Valitettavasti näin kävi ä, hänestä tuli sekundakuningas.


    • Anonyymi

      Helluntailaisia desantteja pitää pudottaa laskuvarjolla "evankelioimaan" venäläisiä ja ukrainalaisia pastorinsa johtaessa heitä.

      • Anonyymi

        Miettisitkö helluntailainen mitä oikeasti kirjoittelet.


    • Anonyymi

      Suomessa on nyt lukuisia sotahulluja johtajina, uskovat ja odottavat että ukrainen sodan varjolla saavat itselleen mainetta rohkeina valtiomiehinä. Olisi paljon parempi olla rauhallinen sekä puuttumatta jokaiseen risahdukseen mikä venäjän suunnalta kuuluu. Ottaa kantaa vain silloin kun on oikeasti vakava asia, nyt on liian helppo kirjoitella x, y ja vaikka mikä xxxl portailiin rintaansa röyhistellen. Niinistöllä oli erinomaisen hyvä linja olla esillä, nämä malttamattomat housujensa lepattajat eivät malta olla puuttumatta tarpeettomiin asioihin, kun joka päivä olisi päästävä somessaparhaiten esille, vieläpä jokin kallis Haute couture "ulsteri" verhona.

    • Anonyymi

      Höpsistä se mitä tapahtuu venäjällä tapahtuu venäjällä. Ei se haittaa meitä, pidetään hatusta tiukemmin kiinnu jos vähän pöllähtää.
      Koko mokoma tukikohta ei ole kiinnostanut ketään ennenkään. Nyt sai huomiota hetkeksi.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lapsellisia pikkupoikia...


    • Anonyymi

      Suomen tp ei välitä Suomesta ja suomalaisista. Ainoastaan Ukrainan "oikeuksista".

      Stubbin puheet ainoastaan vahvistavat Ukrainan, myös Suomen vastaisia toimia, sillä tp ei niitä tuomitse.

      • Anonyymi

        Vahvistaa myös Venäjän Suomen vastaisia toimia.
        Tp Stubbido on liian tyhmä tajutakseen tämän.

        Ja tarkkaan ottaen: eihän Stubb itsekään ole suomalainen, millään mittapuulla.


    • Anonyymi

      Isot pojat/tytöt leikkivät sotaleikkejä oikeilla aseilla ja sotapropakandalla.
      Mikä törkeintä, he puhuvat Suomen kansan nimissä!
      Heidän olisi syytä korostaa, että puhuvat vain yksityishenkilöinä, muuhun heillä ei ole valtuutusta.
      Kansanedustajuus ei riitä valtuutukseksi lietsoa sotaa, tullessaan valituksi he lupasivat aivan muuta!

    • Anonyymi

      Tuomionpäivän kelloa on siirretty lähemmäksi.
      Enää pari minuuttia maailman sotaan.

      Amerikka on siirtänyt 84 000 sotilasta Etelä-Koreaan ja Japaniin.

    • Anonyymi

      Se on niin yksinkertaista jos kansoja yritetään viedä sotaan. Ei vain tottele niin se on sit siinä. Ennemmin menisin vankilaan tai mestattavaksi kuin rintamalle. Kaatuisin sentään saappaat jalassa ja mulla olisi ballsit sekä selkäranka. Eikös elämää pitäisi elää niin että nimenomaan ei aiheuttaisi vahinkoa muille? Sanokaa se valtionpäämiehille. Se vaan, että kyseiset opit kaikuisivat kuin kuuroille korville jos niitä yritettäisiin valistaa. Itsetuhoista porukkaa valtionelimissä.

    • Suomen hallitus on vihan ja ryssänvihan sokaisema, ja kuin hullu, joka kävelee ruumiiden yli, se ei huomaa mitään muuta kuin maan kannalta tuhoisan hullun ajatuksen. Rajojen sulkeminen on jo johtanut turistibisneksen kuolemaan ja he menevät vielä pidemmälle tuhohulluudessaan.
      On aika tehdä asialle jotakin, koska pohjimmiltaan he ovat maansa ja kansansa vihollisia. Naton ohjusjärjestelmät - joiden lentomatka Pietariin on 10 minuuttia - eivät jää Venäjän viranomaisilta huomaamatta, ja ne ovat täydellinen kohde venäläisille ohjuksille. Sen lisäksi, että ne tappavat talouden, ne johtavat maan vaaralliseen sotilaalliseen eskaloitumiseen.

      Tiedän, että Suomessa asuu paljon ajattelevia ja luovia ihmisiä - jotka voisivat muuttaa tämän paskan - joka nyt riehuu vallan virastoissa. Miksi ihmiset ovat niin passiivisia ja sietävät kaiken tämän? Eikö olisi jo aika ryhtyä toimiin? Sanna Marin joutui oikeuteen maanpetoksesta. Eikö olisi aika haastaa nämä kusipäät oikeuteen maan vihollisina?

    • Anonyymi

      Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu.

    • Anonyymi

      "Meidän pitää vaan nyt tottua siihen, että meillä on sota meidän rajallamme"
      Melkoinen aivopieru taas Stubbilta. Sotaa käydään tuhansien kilometrien päässä Suomen rajoilta, vai onko Suomi salaisesti antanut Ukrainalle luvan käyttää Suomen maaperää iskuihin Venäjälle.

      • Anonyymi

        Todella vaarallista sotahulluutta.


    • Anonyymi

      Rauhan tietä he eivät tunne.
      (Room. 3:17)

    • Anonyymi

      Yhdysvallat ottaa kaiken ilon irti Venäjän ärsyttämisestä Suomen kautta. Ja suomalaiset mediat komppaavat tätä sairasta touhua.
      Miten lähelle Suomen rajaa Ukrainan pitäisi ampua ohjuksia, että Subido olisi huolissaan?

    • Anonyymi

      Ratteen tiellä suomalaisia vastassa sotimassa oli ukrainalaiset sotilaat.

    • Anonyymi

      Katsokaa, mitä USA:ssa kerrotaan Ukrainan sodan alusta ja mitä se merkitsee, kun katsoo Suomea ja sen liittymistä Natoon:
      https://rumble.com/v54c6bn-tucker-carlson-w-jeffrey-sachs-the-untold-history-of-the-cold-war-cia-coups.html
      Mitä nuo USA:n neocon-politikot ovatkaan tehneet ympäri maailmaa ja kun hommat menevät pieleen, niin he jättävät sodan tuhoamia maita taakseen ja siirtyvät seuraavan projektin kimppuun. Projekti Suomessa on nyt luotu DCA-alueet ja mikä onkaan se seuraava vaihe, josta Tumppi puhuu?

    • Anonyymi

      Suomi on suurvalta sotapolitiikan pelinappula ==> proxy sota niinkuin Ukrainasssa ?

    • Anonyymi

      Suomi on sairastunut sotahulluuteen. Kuvaavaa tästä oli eilinen Iltalehden lööppi, jossa luki että Suomi pystyisi halutessaan upottamaan Venäjän armeijan liejuun.
      Voi tätä hulluutta. Onneksi noita iltapäivälehtiäkään ei ole pakko lukea.

    • Anonyymi

      A. Stubb Jumalan valitsema valtakunnan johtaja niinkuin helluntaipastorikin srk:n johtajaksi.

    • Yksinkertainen kysymys ja myös vastaus.

      Miten Ukraina ampuu ohjuksen / lennokin, jäämeren rannalle ilman, että se havaittaisiin matkalla, ilman, että ohjus / lennokki, lentäisi muiden maiden ilmatilassa ?

      Toisin sanoen, on ammus lentänyt Suomen ilmatilan läpi tahi paremminkin on se Suomesta ammuttu.

      Aivan yksinkertainen asia, jos vain tahtoo katsoa totuutta, eikä uskoa valheisiin.

      Venäjällä varmasti ymmärretään tämä asia ja se päivä kun leikki täällä Suomessa, muuttuu todeksi, on todella lähellä.

      • Anonyymi

        Kyllä ja juuri silloin Saariselän alueella salainen NATOn sotaharjoitus jossa puhelimet kiinni, kentät häirittynä. Satuinpa ajamaan autolla siitä silloin juuri


    • Anonyymi

      Missä ne on ne nato vouhottajat, joiden mukaan nato tuo rauhan ?
      Nato on amerikan esiliina jolla se pääsee sisään joka paikkaan.
      Haluatteko nato puolustajat kertoa jotain positiivista ja oletteko valmistautuneet kuolemaan amerikan puolesta joka nauraa teidän tyhmyydelle.

    • Anonyymi

      Tässä on mielenkiintoista se, että Ukrainasta on noin 2600 km Olenegorskin lfntotukikohtaan dronella, onnistuneeko ? Ja mikä mielenkiintoisinta oli se, että juuri silloin oli NATOn / Suomen sotaharjoitus Lapissa Saariselän alueella, siitä on lyhyt matka Olenegorskin ! Lähtikö drone Ukrainasta vai Suomesta ? On todella pitkä matka dronella onnistua venäjän puolella mennä Olenegorskin alueelle asti hyvin tarkasti vartioitua rajsvyöhykettä. Siellä on kameroita joka puolella, jos pysähdyt autolla, kohta on miliisit kysymässä että mitä teit, miksi pysähdyit ?

      • Anonyymi

        Ja vielä 3 vuotta sitten meillä oli asiat hyvin. Venäjä luotti ja kunnioitti meitä, ainakin noin virallisesti. Nyt enää ei kunnioitusta, ei luottamusta heru.

        Niinistön pelkuruus ja rikollinen ylimielisyys toi sodan. Olemme melkoisten valtiorikosten uhreja: ministerit (Valtonen ja Häkkänen) ovat myyneet isänmaamme Jenkeille, samoin kuin teki Ukrainan johtoporras Ukrainassa: ostajana heillä maailman juutalainen talousrikoseliitti (Soros, IMF, WEF).

        Kun sotakorvausten aika tulee, Suomi ehkä toimii jenkkien kauppatavarana, valuuttana.

        Stubb on Briteissä mm. ilmaissut olevansa enemmän ruotsalainen kuin suomalainen ja halveksivansa suomalaisia. Suomi ei todellisuudessa merkitse tuolle isohampaiselle hurrille yhtikä mitään.

        Pressanvaalien aikaan, luettuani Harkimon vaalisivustoa, äänestin lopultakin häntä. Se oli omantunnon ääni, pidin hänen äidistään ja perheensä elämänarvoista. En kuitenkaan uskonut, että voittaisi.

        Toisella kierroksella koin sisäisen varoituksen olla äänestämättä kumpaakaan: ei Haavistoa, eikä Stubbia. Jostain syystä nimenomaan Stubbista varoitettiin. En siis äänestänyt 2. kierroksella. Jo pian valintansa jälkeen ymmärsin, miksi.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      261
      2795
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      898
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      290
      861
    4. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      841
    5. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      4
      841
    6. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      757
    7. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      19
      757
    8. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      37
      753
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      64
      744
    10. Therianeja, turreja, karhuja ja susia....

      Pikkupiikojen ja metsurien apupoikien jälkeläiset identiteettikiriisissä? Kolmas sotienjälkeinen sukupolvi vienyt yksilö
      80 plus
      130
      691
    Aihe