kuusjärven...

Anonyymi-ap

Vanhemppien vastuuttomuuden vuoksi kersat hukkuivat kuusjärven uimarannalla.

Vanhemmat, kun kuvittelevat nykyään, että paneminen ja synnyttäminen kuuluu vain heille, kaiken muun huolehtii yhteiskunta.

Mutta, ei jos ei halua kersojensa kuolevan ennen täysikäisyyttä, kyllä vastuu ja huolehtiminen on edelleen vanhempien vastuulla.
Johon lasketaan myöskin kakaroiden kellukkeiden/ uimarenkaiden tai kelluntaliivin hankinta, jos eivät osaa uida.

Joten onkin yhteiskunnanvelvollisuus, kohtuullista syyttää vanhempia vastuunsa laiminlyönnistä ja laittaa syytteeseen, vamman tuottamisesta, kuolemasta Jne..

Myöskin tehdä näin; Esimerkki tapaus vastaisuuden varalla.

24

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On se hienoa että löytyy tollana henkilö joka osaa hoitaa asiat paremmin kuin kukaan muu! On todella hienoa että näin valveutunut kansalainen tuomitsee muut! Oletko apina miettinyt että että tahallaan ne varmaan hukutti lapset? Pitäiskö sun vittupåå ostaa aivot ja pitää noi mölyt mahadsas? Mä olen vahingossa meinannut hukuttaa pikkusiskon ja homma kesti 10 sekuntia



      Ja se oli ehkä noin 10n

      • Anonyymi

        Mite se sinua huoletaa kun et kuitenkaa itse tee asillae mitää n

        Yiel auttamaan tänne meitä


    • Anonyymi

      No niin ja nyt 7- vuotias kuoli. Jos viedään uimataidottomat lapset rannalle niistä pitää myös pitää huolta ettei käy näin kun nyt kävi😭

    • Anonyymi

      Kyllä ne vanhemmat on ensi ja viimekädessä lapsestaan vastuullisia, vai luuleeko joku täällä, että naapurin Kalle on se joka vastaa sun naimistuloksistasi.
      Erittäin ikävä tapaus ja tuomiot tulee taas sukunimen mukaan.

      • Anonyymi

        Tässä tapauksessa tulee tuomio sukunimen mukaan, eli Valtiokonttori joutuu maksamaan valtavat korvaukset perheelle.


    • Anonyymi

      Poliisilta todella törkeetä syyllistää lasten vanhempia rikollisiksi. Heidän yksi oma lapsi on menetynyt uimarannalla ja toinen vakavasti loukkaantunut. Jos olis ollut kantasuomalainen perhe ja heidän lapset niin syytettäisiinkö nyt uinninvalvojia ja vantaan kaupunkia. Onko lasten altaasta esteetön pääsy sinne laiturin alle, sinne ei ole näköyhteyttä ja vesi syvenee äkisti. Ei ole kovin turvallinen pienille lapsille. Toivottavasti tämä ei koskaan toistu. Vantaan kaupunki on vastuussa yleisen ulkoilualueensa ja uimarannan turvallisuudesta, samoin uinninvalvojien pätevyydestä ja riittävyydestä. Kuusijärven uimarannalla saattaa kauniina päivänä olla satoja ihmisiä. Vantaan kaupunki saa ja on saanut valtion rahoitusta alueen kehittämiseen.

      • Anonyymi

        VANHEMMAT OVAT VASTUUSSA UIMATAIDOTTOMIEN LASTENSA TURVALLISUUDESTA, PISTE!


      • Anonyymi

        Mies raiskasi 85-vuotiaan naisen törkeällä tavalla kuivaushuoneessa.
        OULUN käräjäoikeuden mukaan 23-vuotias Nahom Hagos syyllistyi törkeään raiskaukseen, josta hän sai 4,5 vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006399565.html


      • Anonyymi

        Matu tappoi.


    • Anonyymi

      Pieniä pitää vahtia koko ajan. Ne voi sekunnissa hukkua tms. Herkeämättä katsos lasta perään. Isät ei ehkä tätä tajua. Miten vilkkaita lapset ovat.

      Jos ollaan kotoisin maasta jossa ei ole vettä ja järviä voiko olla vierasta tämä lasten hukkumisvaara. Olisiko meidän VANTAALAISTEN pitänyt opastaa vanhempia.

      • Anonyymi

        Niin ne mamauvanhemmat antoivat lasken ajaa skuutillakin ilman sääntöjä 3 päällä

        Kameli ihmiset ei osaa itse mitään sääsntöjö noudattaa


    • Anonyymi

      Onko tämä perhe sinulle täysin tuntematon? Ei kannata vaivata mieltään, jos he ovat sinulle ventovieraita.

      Itseäni taas vaivaa vuonna 2001 tapahtunut hukkumistapaus kuusijärvellä, jossa kuoli Timo- niminen 18- vuotias nuorimies. Tuosta tapauksesta löytyy googlen kautta Helsingin sanomien artikkeli päivämäärällä 26.6.2001, hakusanoilla "nuori mies hukkui Vantaalla sunnuntaina".

      Tämä asia vaivaa siitä syystä, että tämä Timo oli fyysisesti erittäin kovakuntoinen, minun on vaikea ymmärtää miten hän on hukkunut. Hän juoksi cooperin testissä yli 3000 metriä ja veti yli 20 leukaa. Hänen kanssaan olimme läheisiä ystäviä.

      Muistan, että Timon kanssa harrastimme yhdessä skeittaamista ja se oli meille molemmille elämän tärkein juttu. Vuonna 2000 ainoastaan minä ja Timo harrastimme enää skeittaamista, eräs Jesse- niminen kaverimme oli lopettanut skeittaamisen jo pari vuotta aikaisemmin. Lokakuussa 2000, olin yksin skeittaamassa ja nilkkani murtui. Skeittaus oli tuon syksyn osalta loppu. Keväällä 2001 nilkkani oli jo parantunut, mutta olin "lopettanut" skeittaamisen. Ilmeisesti tuo nilkan murtuminen vaikutti harrastuksen lopetukseen, koska minun ei ollut missään vaiheessa suunnitelmissa lopettaa skeittaamista. Tämä johti siihen, että Timolla ei ollut enää yhtään kaveria skeittauksen parissa, ja hän ymmärtääkseni itsekin lopetti skeittauksen, kun ei halunnut yksin harrastaa.

      Timo siis hukkui kuusijärveen, enkä itse ollut tuolloin paikalla. Tämä jesse- niminen kaveri joka kuului aikaisemmin meidän skeittijengiin, niin hän kertoi että tämä Timon äiti oli soittanut hänelle seuraavana aamuna ja kertonut että Timo on kuollut. Jesse myös meni Timon hautajaisiin johon hänet kutsuttiin.

      Minulle ei Timon äiti ilmoittanut mitään Timon kuolemasta, eikä minua edes kutsuttu Timon hautajaisiin, vaikka olin vähintään yhtä läheinen ystävä Timolle kuin Jessekin.

      Minua vaivaa ajatus; olenko tehnyt jotain väärin? Oliko Timon kuolema minun syyni vaikka en ollut lähelläkään kuusijärveä kun Timo hukkui?

      • Anonyymi

        Oletko koskaan ajatellut, että Timo ei ehkä oikeasti vain hukkunut?
        Tai ehkä oletkin, sillä viimeissä lauseessasi kysyt sitä ja jää epäselväksi. että onko mielessäsi kysymys kuolemisesta, vai kuolemisen tavasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko koskaan ajatellut, että Timo ei ehkä oikeasti vain hukkunut?
        Tai ehkä oletkin, sillä viimeissä lauseessasi kysyt sitä ja jää epäselväksi. että onko mielessäsi kysymys kuolemisesta, vai kuolemisen tavasta?

        Kyllä Timo hukkui ihan oikeasti, tuolloin pari päivää hukkumisen jälkeen oli koko aukeaman kokoinen juttu iltalehdessä/ iltasanomissa ihan valokuvan kanssa, jossa mies makaa kuusijärven rannalla siten, että hänellä näkyy vain jalat, kun hänen ympärillään on ensihoitajia elvyttämässä häntä. Ihmettelin silloin, miten tämä tapaus saa koko aukeaman (2 kokonaista sivua) verran huomiota. Tuo iltalehden/ iltasanomien juttu oli tuohon aikaan paperiversiona, enkä löytänyt nettiversiota.

        Kuten Helsingin sanomien jutusta ilmenee, niin Timo oli kaveriporukan kanssa mennyt uimaan, ja yksi näistä kavereista oli ilmeisesti tämä Jesse. Perustan tämän oletuksen siihen, että Timon äiti soitti Jesselle seuraavana aamuna ja kertoi Timon kuolemasta. En tiedä, keitä nämä muut kaverit olivat. Olen yrittänyt muistella, missä olin itse tuohon aikaan, koska en ollut ainakaan Kuusijärvellä, vaikka en silloista olinpaikkaani muistakkaan.

        Ihmettelen tässä asiassa kaikista eniten sitä, että minkä takia Timon äiti ei ilmoittanut minulle mitään Timon kuolemasta, eikä minua kutsuttu edes hautajaisiin? Kyllä tuollaisesta voi herätä epäilyksiä, koska vaikka en enää harrastanut skeittausta, niin olin nähnyt Timon monia kertoja tuolloin vuonna 2001 ja olimme vielä kavereita


    • Anonyymi

      Moikka mun veljen kuolemasta ei tarvitse täällä netissä avautua……mun äiti ei todellakaan oo soittanu kenellekkään ku makas peijaksessa rauhoittavien varassa…ja minä ja mun pikkusisko hoidettiin hautajaiset eikä todallakaan tullut ketään timon kavereista mieleen vaan jesse tunsi jonkun tästä porukasta ku timo hukkui ja sen kautta ties hautajaisista…

      • Anonyymi

        Ajattelin, että kun en mainitse kenenkään sukunimeä, niin kukaan ulkopuolinen ei voi enää 23 vuoden jälkeen selvittää, kuka on kyseessä. Eli voit olla varma, ettei tuntematon osaa sitä selvittää

        Oletko Timon sisko, jonka etunimi alkaa A-kirjaimella? Jos olet, niin olemmekin tavanneet joskus vuonna 2000 tai 2001. En tiedä kumpi on isosisko tai pikkusisko, koska olen tavannut ainoastaan Timon A-kirjaimella alkavan siskon.

        En tiedä valehteliko Jesse, mutta kyllä hän sanoi minulle varmasti, että äitinne oli soittanut hänelle. Mutta miten monta henkilöä oli silloin Timon kaveriporukassa silloin kuusijärvellä? En käsittääkseni tuntenut heistä yhtäkään, mikäli Jesse ei ollut siinä porukassa.

        Oletko kuitenkin kanssani samaa mieltä siitä, että Timo oli fyysisesti todella hyväkuntoinen, niin minun on vaikea kuvitella hänen hukkumistaan.

        Osaatko sanoa, onko teoriassa mitään järkeä, mikä liittyy skeittaamisen harrastamiseen?


    • Anonyymi

      Hei timo kyllä jatko skeittaamistä mun miehen ja serkkunsa kanssa eli harrastus jatku vaikka jäit pois….se ei kato missä fyysisessä kunnossa on jos tapaturma tapahtuu…koita päästä asian yli jos haluut kuolinsyyntutkian raportin niin ota yhteyttä ja kyllä tiedät mitä kautta ku oot ennenki avautunu.kaikkee hyvää sulle

      • Anonyymi

        Voitko kertoa ihan lyhyesti mitä Timolle siis tapahtui? Hyppäsikö hän kiven päälle, vai saiko hän sydänkohtauksen? Sinä puhuit "tapaturmasta", eli jos olisit ystävällinen, niin haluaisin jotain tietää, kun minulle ei ole kerrottu hukkumisesta yhtään mitään. Jos vastaat lyhyesti niin en mieti asiaa


      • Anonyymi

        Haluan pyytää tässä anteeksi sitä tapausta, joka tapahtui noin puoli vuotta ennen traagista tapausta; olimme teidän asunnolla Simonkylässä, ja olimme nauttineet kaikki alkoholia. Jossain vaiheessa nukahdin ja silloin Timo tuli herättämään minut kädet verissään; hän oli rikkonut kätensä johonkin lasiseen kaapinoveen, ja tuli verisillä käsillään minun olkapäille sillä sekunnilla, kun herään, niin tuossa tilanteessa voi kuka tahansa olla paniikissa että mitä tapahtuu. Jesse oli myös mukana ja voi todistaa

        Joten älä syytä minua siitä kun soitin poliisit paikalle, en oikeasti ymmärtänyt mitä tapahtuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluan pyytää tässä anteeksi sitä tapausta, joka tapahtui noin puoli vuotta ennen traagista tapausta; olimme teidän asunnolla Simonkylässä, ja olimme nauttineet kaikki alkoholia. Jossain vaiheessa nukahdin ja silloin Timo tuli herättämään minut kädet verissään; hän oli rikkonut kätensä johonkin lasiseen kaapinoveen, ja tuli verisillä käsillään minun olkapäille sillä sekunnilla, kun herään, niin tuossa tilanteessa voi kuka tahansa olla paniikissa että mitä tapahtuu. Jesse oli myös mukana ja voi todistaa

        Joten älä syytä minua siitä kun soitin poliisit paikalle, en oikeasti ymmärtänyt mitä tapahtuu

        Ai kamala😂😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai kamala😂😂😂😂😂😂

        En tiedä millä nimellä sitä kutsutaan, "valveuni", mutta on yleensä sellainen ohje, että jos näet esim. Bussipysäkillä vieraan ihmisen sammuneena, niin häntä ei ehkä ole turvallista mennä herättelemään, koska sammunut henkilö saattaa herätessään kuvitella että olet hyökkäämässä hänen kimppuunsa. Tuohon kun vielä lisäät sen että sinulla on kädet veressä kun menet hänen olkapäitään ravistelemaan, niin vitsi on täydellinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä millä nimellä sitä kutsutaan, "valveuni", mutta on yleensä sellainen ohje, että jos näet esim. Bussipysäkillä vieraan ihmisen sammuneena, niin häntä ei ehkä ole turvallista mennä herättelemään, koska sammunut henkilö saattaa herätessään kuvitella että olet hyökkäämässä hänen kimppuunsa. Tuohon kun vielä lisäät sen että sinulla on kädet veressä kun menet hänen olkapäitään ravistelemaan, niin vitsi on täydellinen

        😂😂


    • Anonyymi

      Hukku ei muuta selitystä oo…

    • Anonyymi

      Missä matu, siellä ongelma.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe