Onko psykiatria vanhan kehnon häijy salajuoni myrkyttää tulevat profeetat

Anonyymi-ap

Psykiatriahan saattaa olla vanhan vihtahousun suurin juoni, kuten tiedekin. Niiden avulla modernin ajan ja tulevat profeetat saadaan jopa itse hakeutumaan neuroleptikuurille (psyykenlääkkeet) kun kuulevat Jumalan puhuvan. Sekularismi koittaa hämätä eli se on tämän maailman kuninkaan ase.

Miettikääs miten lääketableteissa on yleensä "käärmeen silmä" -kuvio, sse katkaisukohde, joka löytyy muuten myös TV-kaukosäätimistä "On" painikkeesta. Sattumaako?

Lääketieteen ja apteekkien tunnuksessa on myös käärme. Asklepioksen sauva on antiikin Kreikasta periytyvä lääkärien ja lääketieteen symboli sekä apteekkien tunnus, joka edustaa sairauksien parantamista lääkkeiden avulla tai sitten "käärmeen myrkkyä". Asklepios, Apollonin poika, oli kreikkalaisessa mytologiassa lääketieteen jumala, joka kuvattiin parrakkaana miehenä nojaamassa sauvaansa, jota kiersi käärme.

6

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet oikeilla jäljillä

    • Anonyymi

      Myös Jeesuslapsi yritettiin tappaa.

      Tuloksena Herodeksen surmauttamat 14 000 lapsimarttyyria kristinuskon "ensimmäiset marttyyrit", jotka kuolivat Krituksen tähden.

      Raamatun mukaan kuningas Herodes tapatti 14 000 pyhää pikkulasta Betlehemissä Jeesuksen syntymän jälkeen. Luku 14 000 on symbolinen, ei kirjaimellisesti tarkka luku. Kun Jumalan Pojan syntymä, inkarnaatio, lihaksituleminen tapahtui ja Kaikkeinpyhin Jumalansynnyttäjä Neitsyt Maria synnytti pojan.

      Itämaan tietäjät (maagit) näkivät taivaalla tähden, joka ennusti uuden juutalaisten kuninkaan syntymisen ja näytti heille tien tämän luo. He lähtivät välittömästi osoittamaan kunnioitustaan uudelle kuninkaalle. He sopivat Herodeksen kanssa, että he palaavat takaisin kertomaan hänelle, kun ovat löytäneet lapsen.
      Palvottuaan lasta, he eivät palanneet takaisin Jerusalemiin, kuten Herodes oli määrännyt, vaan menivät kotimaahansa toista tietä Jumalan varottaessa heitä unessa vaarasta.

      Herodes tajusi silloin, että hänen hallintaorganisaationsa ei ollut kyennyt löytämään tätä lasta ja siksi hän raivostui ja määräsi, että kaikki alle kaksivuotiaat poikalapset ja sitä nuoremmat oli tapettava Betlehemissä ja sen ympäristössä. Hän arveli tämän jumalallisen vauvan, hänen kilpailijansa, olevan noiden tapettujen joukossa. Jumalan suunnitelma ei kuitenkaan estynyt, sillä Joosef Kihlaaja, Jumalansynnyttäjä Neitsyt Maria ja Jeesus-lapsi olivat silloin jo matkalla turvaan Egyptiin.


      Massamurha Betlehemissä

      Murhatuista lapsista tuli siten Kristuksen ensimmäisiä marttyyreja. Kuninkaan raivo kohdistui myös vanhurskaaseen Simeoniin (muistopv. 3.2.), joka temppelissä julisti, että Messias oli syntynyt. Kun vanhus kuoli, hän ei antanut lupaa haudata häntä asianmukaisesti. Kuninkaan määräyksestä myös profeetta ja pappi Sakarias (muistopv. 5.9.) tapettiin. Hänet murhattiin Jerusalemissa temppelin ja alttarin välille (Matt.23:35), koska hän ei kertonut poikansa Johanneksen tulevan Johannes Edelläkävijän, Herramme Jeesuksen Kristuksen Kastajan olinpaikkaa.


      Jumalan viha lankeaa Herodeksen ylle

      Jumalan viha lankesi pian itsensä Herodoksen ylle: hirveä, tuskallinen tauti iski hänet maahan ja hän kuoli matojen syödessä vielä hänen eläessään ruumista. Ennen kuolemaansa jumalaton kuningas ennätti murhauttaa vielä juutalaisten ylipapit ja kirjanoppineet ja myös oman veljensä Joosefin ja hänen sisarensa ja hänen vaimonsa kuin myös oman toisen vaimonsa Mariamnen ja kolme poikaansa, Aleksanterin, Aristobuloksen ja Antipaterin sekä seitsemänkymmentä viisasta miestä, jotka olivat Sanhedrinin, suuren neuvoston, juutalaisten ylimmän tuomioistuimen jäseniä. Hän aloitti tämän verilöylyn, ettei hän kuolinpäivänään olisi yksi iloitsijoista vaan surijoista.


      Lasten murha Raamatussa

      Raamatussa massamurha on kuvattu Matteuksen evankeliumissa (Matt.2:16-18):

      Betlehemin lastenmurha
      "Kun Herodes huomasi, että tietäjät olivat pitäneet häntä pilkkanaan, hän raivostui. Hän antoi käskyn, että Betlehemissä ja sen lähistöllä oli surmattava kaikki kaksivuotiaat ja sitä nuoremmat pojat, sen ajan perusteella, jonka hän oli tietäjiltä saanut selville. Näin kävi toteen tämä profeetta Jeremian lausuma ennustus: -- Ramasta kuuluu huuto, itku ja kova valitus. Raakel itkee lapsiaan eikä lohdutuksesta huoli, sillä heitä ei enää ole."


      Muistopäivä

      Ortodoksinen kirkko on muistellut näitä Herodeksen surmauttamia lapsimarttyyrejä aina vuosittain jo 400-luvulta lähtien joulun jälkeen 29. päivä joulukuuta. Päivä tunnetaan Suomessa nimellä: Viattomien lasten päivä.


      Oliko Herodeksen teko vain hänen masinoimansa, vai löytyykö takaa pimeyden voimat, samaa voi kysyä Jeesuksen tuomitsemisesta kuolemaan, villitsikö joku kansaa huutamaan "Ristiinnaulitse! Ristiinnaulitse!" Tekeekö pahuus edelleen samaa työtään maailmassa valvoo ja etsii valittuja?

      • Anonyymi

        Johannes 19

        1 Nyt Pilatus käski ruoskia Jeesuksen.

        2 Sotilaat väänsivät orjantappuroista kruunun hänen päähänsä ja pukivat hänet purppuranpunaiseen viittaan.

        3 Toinen toisensa jälkeen he tulivat hänen eteensä ja sanoivat: »Ole tervehditty, juutalaisten kuningas», ja läimäyttivät häntä kasvoihin.

        4 Pilatus meni taas ulos ja sanoi juutalaisille: »Minä tuon hänet tänne osoittaakseni, etten pidä häntä syyllisenä mihinkään rikokseen.»

        5 Niin Jeesus tuli ulos, orjantappurakruunu päässään ja purppuranpunainen viitta yllään, ja Pilatus sanoi: »Katso: ihminen!»

        6 Kun ylipapit ja heidän miehensä näkivät Jeesuksen, he rupesivat huutamaan: »Ristiinnaulitse! Ristiinnaulitse!» Pilatus sanoi heille: »Ottakaa te hänet ja ristiinnaulitkaa. Minä en ole havainnut hänen syyllistyneen mihinkään.»

        7 Juutalaiset vastasivat: »Meillä on lakimme, ja lain mukaan hän on ansainnut kuoleman, koska hän väittää olevansa Jumalan Poika.»

        8 Tämän kuullessaan Pilatus kävi yhä levottomammaksi.

        9 Hän meni takaisin palatsiin ja kysyi Jeesukselta: »Mistä sinä olet lähtöisin?» Mutta Jeesus ei vastannut hänelle.

        10 »Etkö puhu, vaikka minä kysyn?» Pilatus sanoi. »Etkö tiedä, että minulla on valta päästää sinut vapaaksi ja valta ristiinnaulita sinut?»

        11 Jeesus vastasi: »Sinulla ei olisi minuun mitään valtaa, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä. Siksi on suurempi syyllinen se ihminen, joka on minut sinulle luovuttanut.»

        12 Pilatus yritti nyt saada Jeesuksen vapautetuksi. Mutta juutalaiset huusivat: »Jos päästät hänet vapaaksi, et ole keisarin ystävä! Joka korottaa itsensä kuninkaaksi, nousee keisaria vastaan.»

        13 Nämä sanat kuultuaan Pilatus toi Jeesuksen ulos ja asettui tuomarinistuimelleen niin sanotulle Kivipihalle, jonka hepreankielinen nimi on Gabbata.

        14 Tämä tapahtui pääsiäisen valmistuspäivänä puolenpäivän aikaan. Pilatus sanoi juutalaisille: »Tässä on teidän kuninkaanne.»

        15 Juutalaiset huusivat: »Pois! Pois! Ristiinnaulitse hänet!» Pilatus sanoi heille: »Pitääkö minun ristiinnaulita teidän kuninkaanne?» Mutta ylipapit vastasivat: »Ei meillä ole muuta kuningasta kuin keisari.»

        16 Silloin Pilatus heidän vaatimuksestaan luovutti Jeesuksen ristiinnaulittavaksi.


      • Anonyymi

        Markus 15

        Jeesus luovutetaan Pilatukselle

        1. Heti aamulla ylipapit pitivät neuvottelun vanhimpien ja lainopettajien kanssa, ja sitten neuvosto teki päätöksen: Jeesus pantiin köysiin, vietiin pois ja luovutettiin Pilatukselle.

        Jeesuksen kuulustelu ja tuomio

        2. Pilatus kysyi Jeesukselta: "Oletko sinä juutalaisten kuningas?" "Sinä sen sanoit" , Jeesus vastasi.

        3. Ylipapit esittivät nyt useita syytöksiä häntä vastaan,

        4. ja Pilatus kysyi: "Etkö lainkaan vastaa? Kuulethan, mistä kaikesta he sinua syyttävät."

        5. Mutta Jeesus ei enää vastannut mitään. Tämä ihmetytti Pilatusta.

        6. Juhlan aikana maaherra aina päästi vapaaksi yhden vangin, sen jota kansa pyysi.

        7. Sillä kertaa oli vangittuna kapinoitsijoita, jotka kapinan aikana olivat tehneet murhan. Heidän joukossaan oli Barabbas-niminen mies.

        8. Pilatuksen luo kerääntyi nyt väkijoukko, joka pyysi häntä tekemään niin kuin hänen tapansa oli.

        9. Pilatus kysyi: "Tahdotteko, että vapautan teille juutalaisten kuninkaan?"

        10. Hän näet ymmärsi, että ylipapit olivat pelkästä kateudesta jättäneet Jeesuksen hänen käsiinsä.

        11. Ylipapit kuitenkin kiihottivat väkijoukkoa pyytämään, että hän pikemminkin vapauttaisi Barabbaksen.

        12. Vielä Pilatus kysyi kansalta: "Mitä minä sitten teen tälle, jota te sanotte juutalaisten kuninkaaksi?"

        13. He huusivat: "Ristiinnaulitse!"

        14. "Mitä pahaa hän on tehnyt?" kysyi Pilatus. Mutta he huusivat entistä kovemmin: "Ristiinnaulitse se mies!"

        15. Tehdäkseen kansalle mieliksi Pilatus päästi Barabbaksen vapaaksi, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi.


        Kiihottajat ovat edelleen joukossamme aina valmiina.


    • Anonyymi

      Muistakaa että mammonan antikristillinen epäjumala raha on tämän maailman jumaluus joka edustaa "valtaa, voimaa, eriarvoisuutta ja riistoa" kaikkea Jeesus Kristuksen lähimmäisenrakkauden sanoman, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon vastaista.

      Siksi ei tarvitse ihmetellä että "pedon kuvassa" rahassa on tunnuksina £, $ ja € kuin kadotukseen törkkivien paholaisen hiilihangon kärkinä, €:ssa ihan visuaalisestikin, £ ja $ taas sisältävät kirjainvihjeet niiden arkkitehdistä, kuten myös uusin ₿.
      L.., S.., B.. mitkähän sanat näistä saisi, isännän nimen alkukirjaimet.

      Suuri Babylon on rahan kirkon kapitaali-imperiumi, jossa rahan apostolit ekonomistit veisaavat valuutan ilosanomaansa, ja Baabelin portto on huoraamistalous, jossa kaikki on kaupan rahasta. Ilman sitä et osta, myy tai vaihda.

      Raamattu kertoo että raha on kaiken pahan alku ja juuri, pahan työkalu joka kovettaa sydämmen ja muuttaa sen kuolleen siniseksi kuin ruiskukka.


      1. kirje Timoteukselle 6

      9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.

      10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

      11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

      12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

      13 Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua,

      14 että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka,

      15 jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra,

      16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä — hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

      17 Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme,

      18 kehoita heitä, että tekevät hyvää, hyvissä töissä rikastuvat, ovat anteliaita ja omastansa jakelevat,

      19 kooten itsellensä aarteen, hyvän perustuksen tulevaisuuden varalle, että saisivat todellisen elämän.

      • Anonyymi

        "10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla."

        Siksi ei tarvitse ihmetellä että "pedon kuvassa" rahassa on tunnuksina £, $ ja € kuin kadotukseen törkkivien paholaisen hiilihangon kärkinä, €:ssa ihan visuaalisestikin,

        Hmmmm.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe