Sukulaispoikani homo tai bi

Anonyymi-ap

Hänen ikänsä on nyt 23v. Olen huomannut muutamia merkkejä siitä että hän on homo tai bi.
Olen hänelle setä. Viimeisin havainto oli että hän on kiinnostunut SETAn toimista.
Kiinnostaisi kyllä päästä pikaisesti hänen juttusille. Taidan järkätä käynnin hänen luonaan, mietin kuinka ottaisin asian puheeksi.
Suunnittelin että jos voisin yöpyä hänen luonaan. Illalla vois käydä suihkussa ja tulla nakuna suihkusta kalu puoli jäykkänä. Oleskella sitten pyyhe vyötäisillä tai pelkät boxerit yllä. Jos jotenkin sais pornovideot pyörimään.
Vois hakea vähän niin kuin vahingossa Gay sex bareback videoita ja antaa hetken pätkiä pyöriä ja jotenkin niistä kommentoida.
Haluaisin niin kovasti panna häntä takaapäin, ottaisin ekana suuhun ja antaisin suu-ja käsihoitoa, voisin hyväillä peppureikää samalla.

4

508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiimasta M65v

    • Anonyymi

      Tyhmän mielikuvitutusta muuta ei voi sanoa!

    • Anonyymi

      Olen itse nyt jo lähes eläke ikäinen ukm mutta aina ollut bi henkinen.
      Noin 20 vuotiaana olin yhden itseäni vanhemman herran kanssa sala suhteessa reilun vuoden. Hän sanoi minulle joskus että sen huomaa kyllä jos joku on miehistä kiinnostunut.
      Sitten tuli naiset ja perheen perustaminen. Kun olin reilu 40 tapasin eräässä tilaisuudessa yhden vanhemman herran joka lähes heti kysyi minulta olenko miehistä kiinnostunut ja kun myönsin meillä oli mukava muutaman vuoden myös salasuhde.
      Sitten kun 55 vuotiaana päätin tehdä vanhan mökkimme viereen uuden ja pidin muutaman kuukauden vapaan rakentamalla mökkiä. Tuttava tarjosi poikaansa apupojaksi kun halusi vähän ryhtiä häneen. Hän kuulemma vain nukkui kaikki päivät. Sovimme että hän tulee ensin viikoksi kokeilemaan miltä hommat maistuu.
      Ensimmäisenä päivänä hän oli aluksi vähän ujo ja ei paljon jutellut mutta avautui hiljaa ja jo iltapäivällä oli kova juttelemaan. Hän oli aavistuksen ylipainoinen ja manasi sitä että oli ihan loppu ja jokaista lihasta särkee. Sanoin että saunassa lihakset rentoutuu. Hän kysyi mennäänkö samaan aikaan saunaan ja sanoin kyllä ja vielä leikilläni että kuka muuten pesee selkäni.
      Kun tuli pesun aika sanoin ensin hänelle että voin pestä hänet ensin. Pesin hänen selän ja myönnän että käteni kävi vähän vatsan päällä ja peppu vako ja pakarat saivat myös kunnon pesun. Kun tuli minun vuoro hän pesi selkääni ja jonkin verran pakaroita. Käännyin ympäri ja sanoin haluatko pestä myös edestä kun peset niin hyvin. Katsoin alas ja huomasin että hänen kulli oli lähes täysin pystyssä.
      Otin hänen kullista kiinni ja sanoin vaatiko tämän myös pesun. Hän ei saanut sanaakaan suustaan aloin hellästi runkkaamaan häntä ja muutaman vedon jälkeen hän ähkäisi ja laukesi kädelleni ja päälleni. Sanoin että sinulla oli herkässä johon hän vastasi eka kerta. Minun kulli oli tässä vaiheessa tysin erektiossa ja sanoin haluatko runkata minua. Hän otti aika varivasti kiinni kullistani ja runkkasi. Panin hänen kättä ja myös minä laukesin hänen kädelle ja vatsalle suhteellisen nopeasti.
      Hänen kulli oli taas pystyssä ja laskeuduin polvilleni ja otin hänen kullin suuhun. Aloitin imemisen ja toisella kädellä runkkasin häntä ja toisella hyväilin hänen kiveksiään. Yksi sormeni tunnusteli samalla hänen peppureikää. Tunsin taas kun hänen kivekset muutuivat koviksi ja sain suun täteen lämmintä spermaa. Annoin sperman valua suustani mutta pidin jänen kulliaan suussani kunnes tunsin että hänen kulli pehmenee.
      Hän istui penkille ja ihmetteli ääneen kika ihanaa tämä oli. Pesimme itsemme spermasta ja menimme kuistille istumaan. Otin oluen ja hän halusi siiderin. Kysyin että kaduttaako ja hän vastasi että ei todellakaan. Hän kertoi että ei oikein tiennyt tykkääkö hän tytöistä vai pojista mutta nyt ainakin tämä oli huippu juttu.
      Söimme ja kerroin samalla että olen bi ja jaoin mies kokemukseni hänen kanssaan. Kun kysyin haluaako hän nukkua minun huoneessa niin vastaus oli kyllä ehdottomasti. Emme malttaneet odotella pitkään vaan ehdotin jo ennen kahdeksaa että mennäänkö nukkumaan.
      Otin vaatteet pois ja menin sängylle makaamaan. Hän oli tulossa t- paidassa ja kalsareissa mutta sanoin että tässä sängyssä nukutaan alasti. Hän riisuutui ja tuli sänglle makaamaan selälleen. Käännyin häneen päin ja hyväilin hänen kaulaa, rintaa, vatsaa. Hänen kulli oli täysin pystyssä taas ja otin sen suuhuni. Hän laukesi taas suuhuni painaen päätäni.
      Annoin hänen vähän rauhoittua ja aloin taas hyväilemään häntä. Eipä kauaa ja taas oli hänen kulli pystyssä. Nyt sanoin hetki ja menin hakemaan vaimoni jotain ihovoidetta. Rasvasin reikäni ja hänen kullin ja nousin nelinkontin. Pyysin hänet taakseni ja ohjasin hänet peppuuni. Kun sain hänet sisääni pyysin häntä panemaan kovaa. Hän pani kun kani ja minä runkkasin kaluani. Laukesimme molemmat . Hän rojahti raukeana päälleni.
      Kävimme pesulla ja juttelimme hetken ja sitten nukahdimme.
      Aamulla annoin hänen nukkua ja herätin hänet vasta kymmenen jälkeen. Ja siitä tuli vapaapäivä molemmille. Kävimme tosin kaupassa ja ostin kunnon liukuvoidetta . Ja sen viikon aikana vein myös hänen ”neitsyyden”.
      Meidän suhde jatkuu edelleen ja täytti yksitoista vuotta tänä kesänä.

    • Anonyymi

      Suosittelisin sinua setä etsimään noihin homofantasioiden toteutukseen jonkun muun kohteen kun veljenpojan kyseisen pojan isä olisin ni katoaisit kummallisesti kenenkään tietämättä minne ja miksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3536
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2287
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1679
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      78
      1173
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      986
    7. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      11
      925
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      920
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      835
    Aihe