Tiktokissa on karvanaama

Anonyymi-ap

joka pitää joka päivä liveä "Kysy ateistilta" Huvittaa joka kerta kun selauksessa sattuu silmään. Se on vähän kuin kysy työttömältä tms yhtä järjetön. Toisealta onhan näitä ennustajiakin joille ihmiset soittelee. Ateisti uskoo että jumalaa ei ole. Hän saa niin uskoa ja esittää myös todisteita ja aika moni on aika varma siitä että tietävät ettei jumalaa ole. Todellisuus on kuitenkin se että KUKAAN ei asiaa tiedä ei viisaimmat tiedemiehetkään niin kuin mistään muustakaan asiasta kovin paljoa. Se on todellisuus ja se on fakta piditte sitten itseänne kuinka koulutettuina ja älykkäinä tahansa ja uskoitte sitten mihin tahansa kuinka varmasti tahansa. Fakta on että sitä ei kukaan tiedä eikä välttämättä tule ikinä tietämäänkään joten asiaa ei voi myöskään pois sulkea niin kauan kun on varma tieto. Joulupukki ei liity muuten tähän asiaan mitenkään.

Ne ateistit joita itse tunnen ja olen tavannut on olleet kyllä ylivoimaisesti umpimielisempiä omahyväisempiä ihmisiä ja kuvitelleet että he itseriittoisina ovat jossain ruokaketjun huipulla parhaita kaikista ja älykkäimpiä. Todellisuus on kuitenkin siinäkin että ei ole mutta heillä on ollut oma vahva usko siihen. Tässäkin asiassa todellisuus voittaa. Vanha sanonta vaikka uskoisit itseesi voit silti olla paska.

19

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskotko avaruudessa lentäviin menninkäisiin, jotka kyttäävät sinua 24/7?

      Ai etkö?

      Tiedätkö, että niitä ei ole olemassa?

      Ai tiedät?

      Sitähän minäkin. Ateisti suhtautuu samoin sinun jumalaasi yhtä hyvillä perusteilla.

    • Anonyymi

      Tämä kaveri antaa neuvoa kristityille. Ateistina. Järjetöntä. Tietää jonkun verran mutta käytännössä ihan pihalla. On omistautunut vihaamaan Kristusta ja rauhallisia kristittyjä. Anarkisti ja Black metallin kipuileva rääpäle. Vetää röökiä ja kaljaa ja nauraa päälle

    • Anonyymi

      Jotkut ateistit tuntevat ylimielisyyttä uskonnollisten uskovien keskuudessa, jotka hylkäävät vastakkaiset näkemykset ryhtymättä merkitykselliseen vuoropuheluun. Tämä asenne voi johtaa vieraantumisen ja ärsyyntymisen tunteisiin, koska ateisteista saattaa tuntua, että heidän näkökulmiaan ei oteta vakavasti tai heitä pilkataan ilman asianmukaista harkintaa. Joidenkin uskovien taipumus esittää näkemyksensä ehdottomina totuuksina voi pahentaa tätä kahtiajakoa.

    • Anonyymi

      Ateistinen kristinuskon kritiikki ei välttämättä ole vihaa tai suvaitsemattomuutta, vaan pikemminkin ristiriitaa kristinuskon uskomusten ja käytäntöjen kanssa.

      Monet ateistit väittävät, että kristinusko, kuten muutkin uskonnot, perustuu pikemminkin uskoon kuin todisteisiin ja että sen opetukset ovat usein ristiriidassa tieteellisen tiedon kanssa ja edistävät haitallisia uskomuksia ja käyttäytymistä. Esimerkiksi jotkut kristityt uskovat kreationismiin, mikä on ristiriidassa tieteellisen evoluutioteorian kanssa. Toiset uskovat Raamatun kirjaimelliseen tulkintaan, joka voi johtaa haitallisiin ja syrjiviin uskomuksiin tiettyjä ryhmiä, kuten LGBTQ+-yhteisöä kohtaan.

      Ateistit arvostelevat myös kristillisen kirkon historiallisia ja nykypäivän toimia, kuten ristiretkiä, inkvisitiota sekä naisten ja vähemmistöjen sortoa.

      Lisäksi jotkut ateistit väittävät, että kristinuskoa, kuten muitakin uskontoja, voidaan käyttää oikeuttamaan haitallisia käyttäytymismalleja ja asenteita, kuten suvaitsemattomuutta, syrjintää ja väkivaltaa. He uskovat, että uskontoa voidaan käyttää sosiaalisen kontrollin välineenä ja että se voi haitata kriittistä ajattelua ja tieteellistä maailmaa. Tärkeää huomata, että kaikki ateistit eivät arvostele kristinuskoa tai uskontoa yleensä. Monet ateistit kunnioittavat ihmisten oikeutta uskoa mihin tahansa, kunhan se ei vahingoita muita. Tämä pitäisi olla myös meillä kristityillä nro 1.

    • Anonyymi

      Tiktokissakaan, ei saa yhteyttä Jumalaan
      - Avaaja

    • Anonyymi

      Viha voi toimia energisoivana voimana henkilöille, jotka tuntevat itsensä avuttomaksi tai voimattomiksi. Henkilökohtaisen kivun suuntaaminen ulkoiseen kohteeseen tarjoaa tilapäistä energian ja motivaation lisäystä. Sitä vastoin ne, jotka tuntevat olevansa voimaantuneita, kuten me. emme turvaudu vihaan, koska meillä on riittävästi sisäisiä resursseja selviytyä tunteistaan.

    • Anonyymi

      Tiktokissa saa yhteyden kaikkitietävään ateistiin samoin tällä palstalla

    • Anonyymi

      Ei niin yllättäen avaaja ei ymmärrä, että ihan oikeasti voi ymmärtää kaikkien uskontojen olevan fuulaa.

      En näe autoani, se on kulman takana. Mutta olen absoluuttisen varma, ettei siinä istu elävä vaaleanpunainen elefantti. Tämä varmuus on sitä luokkaa, että voi hyvinkin sanoa, että tiedän ettei sellaista ole autossani.

      Muta voin myös sanoa, että ymmärrän, ettei siellä sellaista ole.

      Ja kun minkäänlaisesta jumalasta ei ole pätevää tietoa (myös parhaimpien teologien mielestä) on jonkun jumalan olemassaolo äärimmäisen epätodennäköistä.

      Kun tarkastellaan kristinuskon jumalaa, niin häneen on liitetty niin paljon ihmismäisiä piirteitä (jos ankalla olisi jumala, olisi sen jumala siivekäs), kuten myös epäjohdonmukaisuuksia, että hän on lähinnä saunatontun serkku.

    • Anonyymi

      E-Magazine | Joogakurssi | Henkinen kalenteri | Sanasto | Ota yhteyttä | Sivukartta | FAQ | YouTube | Lahjoitukset



      Kotiin
      Tietoja meistä
      Jumalallinen Elämä
      Joogan polut
      Joogasanat
      Pranayama
      Meditaatio
      Store
      Mitä uutta
      Galleria


      Tulostettava versio

      Mitä uutta
      Henkinen elämä...
      perspektiivi...

      Fonttikoko
      Etusivu > Joogan polut > Raja jooga > Samadhi > Samadhin opas > Dharmamegha Samadhi
      Dharmamegha Samadhi
      Kirjailija: Swami Sivananda
      Dharmamegha Samadhi tai Samadhi, jota kutsutaan hyveen pilveksi, tulee jatkuvasta syrjinnästä, sillä korkein syrjintä ei ole enää kiinnostunut.

      HUOMAUTUKSIA

      Edes täydellinen syrjintä ei ole toivottu lopputulos. Kun joogi hylkää vain voimat, hän saa valaistuksen Prasamkhyana tai Dharmamegha. Joogi, joka on ymmärtänyt 25 Tattvan olemuksen ja jolla on erottava tieto Prakritin ja Purushan välillä, saa voiman tietää kaiken. Hänestä tulee kaiken Herra. Kun hänellä ei ole kiintymystä myös tähän tilaan, hän saa Viveka-khyatin eli täyden erottelun jatkuvan virran muodossa kaikissa paikoissa ja kaikissa olosuhteissa. Tämä on "hyveen pilvi". Kun joogi on luopunut kaikista voimista, hän saa Purushan todellisen tiedon, todellisen rauhan ja todellisen voiman. Hän on täynnä autuutta, puhtautta ja viisautta (Yathartha Jnana). Hän loistaa omassa kotimaisessa loistossaan. Hänestä tulee aina vapaa ja itsenäinen. Se, joka juoksee Siddhien perässä, on edelleen sidottu. Tieto Totuudesta tai Purushasta on kaukana hänestä. Muut ajatukset, jotka aiheuttavat tukkeumia tai katkoksia (vide Sutra IV-26), menneiden vaikutelmien vuoksi, eivät synny nyt näiden vaikutelmien tuhoutumisen vuoksi.

      DHARMAMEGHA SAMADHIN EDUT

      (1) VAIHTOJEN POISTAMINEN

      Dharmamegha Samadhista tulee kaikkien vaivojen ja karmien poistaminen.

      HUOMAUTUKSIA

      Samsaran syynä ovat klesha-karmat, jotka sekoittuvat vasanoihin. Kun nämä tuhotaan, joogi vapautuu eläessään. Ei ole pelkoa kaatumisesta, sillä Klesha-karmat, samsaran siemenet ovat nyt täysin paistettuja. Kun tämä Samadhi näyttää aina Kaivalya-tilan, toimien hedelmän, joita kutsutaan Akrishnaksi ja Asuklaksi, sitä kutsutaan Dharmameghaksi. Se on todella merkittävä nimi. Koettelemukset ja karmat kuvataan jo Sutrassa II-3, 15 ja 16.

      (2) TIEDON ÄPÄÄTÖS

      Sitten tulee kaikkien epäpuhtauksien päällysteiden poistaminen tiedon äärettömyyden vuoksi ja tiedettävästä tulee hyvin vähän.

      HUOMAUTUKSIA

      Kun joogi saa tämän äärettömän tiedon, tiedosta, jonka tavalliset ihmiset saavat maallisista kokemuksista ja tiedossa olevasta, tulee hyvin, hyvin merkityksetöntä. Joogin tieto on kuin aurinko. Tieto esineistä on kuin hehkumadon valo. Joogi näkee ilman silmiä, maistaa ilman kieltä, kuulee ilman korvia, haisee ilman nenää ja koskettaa ilman ihoa. Hänen Sankalpansa voi tehdä ihmeitä. Hän yksinkertaisesti tahtoo. Kaikki syntyy. Tätä kuvataan seuraavasti: Sokea mies lävisti helmen; sormeton laittoi langan siihen; kaulattomat käyttivät sitä ja kielettömät ylistivät sitä (Taittiriya Aranyaka I-ii-5). Kaiken tämän maailman, kaikkien muiden maallisten tieteiden tiedon summa ei ole mitään, ei mitään, on pelkkä kuori verrattuna Kaivalyan saavuttaneen joogin äärettömään tietoon.

      (3) GUNAT LOPPUVAT

      Sitten Gunasin modifikaatioiden peräkkäisyys päättyy, kun ne ovat täyttäneet osansa.

      HUOMAUTUKSIA

      Kun hyveen pilvi valkenee, kun on korkein tieto ja kun Para Vairagya ilmentyy täysin, kolmen gunan vaikutus lakkaa kokonaan. Gunat toimivat Purushan nauttimiseen, kokemiseen ja vapautumiseen. Kun Purusha on ymmärtänyt alkuperäisen tilansa, gunat lakkaavat tietysti toimimasta, kun he ovat saavuttaneet päämääränsä. Siksi Gunas-muunnelmien peräkkäisyys päättyy Kaivalyan saavuttaneen Purushan kohdalla.

      (4) SAMANAIKAINEN TIETO

      Peräkkäisyys on keskeytymätön hetkien sarja, joka tunnistetaan selvästi muuntamisen lakkaamisen yhteydessä.

      HUOMAUTUKSIA

      Hetkien peräkkäisyys merkitsee aikajärjestystä. Sen muoto voidaan ymmärtää vain, jos sinulla on tieto ajan pienimmistä hiukkasista Kshana. Jakso on hetkien jatkuvaa kulkua. Se voidaan tietää vasta, kun tietty muutos päättyy. Periminen viittaa järjestykseen ja aikaan. Joogille, joka on saavuttanut Asamprajnata Samadhin, hänelle ei ole jälkeläisiä. Hänellä on samanaikainen tieto. Hänelle menneisyys ja tulevaisuus sekoittuvat nykyhetkeen. Kaikki on "nyt". Kaikki on "täällä". Hän on ylittänyt ajan ja tilan.

    • Anonyymi

      Jay Lenox 75

    • Anonyymi

      Tämä kundi on keskittynyt vihaan

    • Anonyymi

      Tämä kaveri on sulkeutunut kaikista uskonnoista eikä usko pyhään asiaan. Jokaisella oma oppinsa. Jos ei usko

    • Anonyymi

      Mitenköhän sinun mielesi räjähtäisi jos tutustuisit The Atheist Experience toimintaan. Siellä on vuosikymmeniä pyydetty todisteita jumalista, eikä ole vielä yhtäkään tullut vastaan.

    • Anonyymi

      Hevari ateisti.

    • Anonyymi

      Et voi tietää vaikka aku ankka olisi totta ?

      jumalan olemassaolo on järjetön , miksi sellainen olisi olemassa ???
      lue se saatanan lajien synty vajakki 😠😠😠

    • Anonyymi

      Ateismi ja ihmiset ovat samanlaisia

    • Anonyymi

      Täysin järjetön jätkä

    • Anonyymi

      Todella negatiivinen ihminen tämä ilhettää

    • Anonyymi

      En käytä Tik tokkia. Vammaiset käyttävät sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe