PAAVALI "tunnusti" olevansa VÄÄRÄ messias!

Karim

Minkä Jeesuksen opetuksen Islam kieltää? Islamin mukaan Jeesus on Kristus ja Messias, Koraani kieltää ainoastaan että Jumala olisi kirjaimellisesti SIITTÄNYT itselleen poikaa (Raamatun VT:ssä lähes kaikkia profeettoja sanotaan "Jumalan pojaksi" Aatamista Jaakobiin, Daavidiin, Salomoniin, jne.). Se jos Paavali VÄITTI olevansa Jeesuksen puolella ei todista vielä mitään, Hitler, Bush ja ties ketkä ovat väittäneet olevansa jonkun puolella mutta sillä tapattaneet ja tuhonneet hirveitä määriä, niin paha tekee, uskottelee ettei pahaa ole olemassa.

Paavali (joka korotti itsensä ja heitteli ylimalkaisia ennustuksia kristittyjen vainoista, jotka oli helposti nähtävissä tapahtuvan jo Paavalin aikoihin, täyttäen täten 5.Moos.18:20-22 kuvauksen väärästä profeetasta, Muhammedin puolesta todistaa lukuisat selkeästi toteutuneet Koraanin ja hadithien ennustukset) ei ikinä nähnyt Jeesusta vaikka väitti toisin ja oikeutti asemansa näillä ”ilmestyksillä”. Jeesus TODISTI tämänkin:

(Matt.24:23) ”Jos joku silloin sanoo teille: `täällä on Messias` (vankilassa), tai `Messias on tuolla` (aavikolla, tiellä Damaskokseen), älkää uskoko.”

(Matt:24:26) ”Jos siis teille sanotaan: `Hän on tuolla autiomaassa`, älkää lähtekö sinne, tai jos sanotaan: `Hän on sisällä talossa`, älkää uskoko sitä.”

Tämä kuvaa hyvin Paavalin ”ilmestyksiä”, joissa hän väitti nähneensä Jeesuksen tietyssä paikassa eli keskellä autiomaata Damaskoksen tiellä ja vankina ollessaan, jotka käyvät kuvaukseen ”täällä” (paikassa josta ei pääse pois) tai ”tuolla” (jossain tuolla autiomaassa), koska Paavali väitti Jeesuksen ilmestyneen jossain tietyssä paikassa. Jännää on että Jeesus puhui vääristä profeetoista monikossa, sillä mm. myös mormonien oma ”paavali”, Joseph Smith väitti Jeesuksen ilmestyneen hänellekin tietyssä paikassa, ja tavallaan hän onnistui harhauttamaan myös paljon ”VALITTUJA”, koska amerikkalaiset pitävät itseään ”valittuna kansana”. Logiikalla ja todisteilla joilla kristityt seuraa Paavalia, heidän pitäisi siis olla mormooneja. Jeesus oikeastaan tässä tekee selväksi että hänen taivaaseen ottamisen jälkeen jos joku väittää nähneensä hänet, hän valehtelee tai on nähnyt pahan hengen valepuvussa, koska hän ei yksinkertaisesti enää tule maan päälle (edes ilmestymään) ennen toista ja viimeistä tulemistaan.

Paavali itse jopa tunnustaa olevansa ”Peto lampaan vaatteissa” eli väärä profeetta/messias ja antikristus Raamatussa, Jeesus kuvailee tulevia vääriä profeettoja juuri täsmälleen niillä sanoilla joita Paavali käytti itsestään, mikä on ovelasti Jeesukselta koska evankeliumeja ei oltu kirjoitettu vielä Paavalin aikaan, hän siis ennustaa Paavalin sanat:

JEESUS: (Matt.24.24) ”Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he TEKEVÄT suuria TUNNUSTEKOJA ja IHMEITÄ, niin että he johtavat, jos mahdollista, VALITUTKIN (op.lapset) harhaan.”

PAAVALI: (2.Kor.12:12) ”Olenhan teidän keskuudessanne todistanut olevani oikea apostoli, kun OLEN TEHNYT TUNNUSTEKOJA, IHMEITÄ ja voimatöitä yhden toisensa jälkeen.”

Opetuslapset olivat Jeesuksen VALITSEMIA (John.6:70 ”Itsehän minä teidät VALITSIN, kaikki kaksitoista. Silti yksi teistä on Saatana.” -> tarkoittaako Juudastam Pietaria vai uutta 12. "Jeesuksen valitsemaa opetuslasta" Paavalia, kun Juudas oli tappanut itsensä?). Evankeliumeja ei oltu vielä kirjoitettu Paavalin aikaan, joten Paavali ei ollut tietoinen näistä Jeesuksen sanoista (muutenhan hän ei olisi yhdistänyt itseään niihin), ja voidaan jopa sanoa Jeesuksen siis ennustaneen sanat joita Paavali tulee käyttämään. Paavali täyttää Raamatun kuvauksen vääristä profeetoista (5.Moos.18:22) sillä hänen ennustustensa kristittyjen tulevista vainoista (joita tapahtui jo silloin ja joihin hän itsekin osallistui) ei voida sanoa kuin itsestäänselvyyksien hokemiseksi, niin epämääräisiäkin ne olivat ettei niitä voinut sitoa mihinkään aikaan/paikkaan/tapahtumaan, eikä hänellä yleensäkään ollut oikeutta edes yrittää ennustaa mitään (Jeesukselta/Jumalalta, varsinkaan todistettavasti).

Paavalin harhautus perustui siihen että hän meni vaatimaan ja sai op.lapsilta luvan opettaa kreikkalaisia pakana-kristittyjä ilman "rasittamatta" (hänen sanojaan) heitä Tooralla/lailla (VT), jolloin pakanat eivät tajunneet "Jumalan Poika" termin tarkoittavan juutalaisessa kielessä ja kirjoituksissa profeettaa, Jumalalle läheistä. Niinpä pakanat sekoittivat termin kreikkalaisten maan päälle tulleisiin jumaliin, kuten Zeus-jumalan poikaan Herculekseen. Siitä lähti kr.uskon harhaantuminen Jeesusta jumalana palvovan muodon päästyä lopulta valtaan ja ainoaksi sallituksi muodoksi (mm. Nicean kirkolliskokous 325 jKr.), jonka jälkeen muuten uskovia alettiin vainoamaan.

Sen sijaan 5.Moos.18:20-22 mukaan väärän profeetan tunnistaa siitä että hänen ennustuksensa eivät toteudu, ja että oikean toteutuvat. Kyseisessä kohdassa Jumala sanoo tappavansa jokaisen profeetan joka Hänen nimissään (Aabrahamin Jumalan) puhuu mitä hänen ei ole määrätty puhua tai puhuu vieraiden jumalien nimissä! Miksi ihmeessä sitten Muhammed jolla on lukuisia selkeästi toteutuneita ennusteita (mm. ”72 lopunajan merkkiä”) ja joka saarnasi (Aabrahamin Jumalan nimissä olevana) profeettana 23 vuoden ajan 40-63 vuotiaana (vertaa Jeesuksen 3 vuoteen), koko tuon ajan alusta loppuun resitoiden maailmanhistorian hienoimman Kirjan ja runomaisen laulun, resitoiden juuri ennen (luonnollista) kuolemaansa ”tänään olemme täydellistäneet Koraanin valmiiksi”? Eikö Jumala pitänytkään lupaustaan vaikka Hänelle syntyi ihmiskunnan historian pahin ”harhaoppi” kr.uskon ja juutalaisuuden kannalta. Kyllä Hän piti, kyseinen profeetta oli se jota 5.Moos.18:15-19 kuvailee profeetaksi KUIN Mooses (hallitsija-profeetta, ei ainakaan ”jumala-profeetta”) jota kaikkien pitää rangaistuksen uhalla seurata (eli viimeinen profeetta, mitä Jeesus ei sanonut olevansa), Siinä vieläpä puhutaan profeetan nousevan juutalaisten veljien keskuudesta, ja arabien kanta-isä Aabrahamin ensimmäinen poika Ishmael onkin veljensä Iisakin jälkeläisten, eli juutalaisten, veljiä.

Vääräksi messiaaksikin Paavali voidaan katsoa, sillä hän väitti olevansa Messiaan valitsema seuraaja itselleen maan päällä (eli toinen messias). Yleensäkin, miksi oikean apostolin olisi edes tarvinnut yrittää todistella olevansa ”oikea apostoli”? Huomion arvoinen on myös kohtaan liittyvä numerologia (vinkki Jumalalta?), sillä Matteus on ENSIMMÄINEN evankeliumi, Paavalin kirje TOINEN korinttilaisille, ja 24 jaettuna kahdella on 12.

Jeesus vieläpä täsmentää että juuri opetuslasten olisi oltava varuillaan, että juuri heitä hän varoittaa ja että tämä tapahtuu heidän elämänsä aikana:

(Matt.24:25) ”Tämän minä olen teille nyt ennalta ilmoittanut”.

Jeesus todisti ettei kukaan tule näkemään häntä hänen mentyään pois:

(Matt. 24:27) ”Sillä niin kuin salama leimahtaa idässä ja valaisee taivaan länteen asti, niin on oleva Ihmisen Pojan tulo.”

(John.7:33-34) ”Jeesus sanoi: ”Vähän aikaa minä vielä olen teidän luonanne. Sitten menen Hänen luokseen, joka minut on LÄHETTÄNYT. 34. Silloin te etsitte minua MUTTA ETTE LÖYDÄ, ettekä te pääse sinne, missä minä olen.”

Jeesus myös tekee selväksi että saatana hyökkää ja yrittää harhauttaa heti profeetan mentyä:
(Matt.24:28) ”Missä on raato, sinne kokoontuvat korppikotkat.”




Tehdään selväksi vielä että tämä Matt.24:15-28, joka on otsikoitu otsikolla "suuri ahdinko", puhuu "ahdingon ajasta" eli kristittyjen vainoista. Jeesuksen toisesta tulemisesta ja Tuomiopäivästä puhutaan vasta tämän kappaleen jälkeen. Tätä ennen olevassa kappaleessa lukevat asiat, "ENSIMMÄISET lopunmerkit" tarkoittavat aikaa ennen Islamia (Islam aloitti oppinsa mukaan lähtölaskennan Tuomiopäivään), kristittyjen 600 vuotta kestäneitä vainoja, jonka Islamin tulo lopetti ("pelastaa ne jotka kestävät”) kun vainotut kristityt ottivat muslimit vapauttajina vastaan. Pitää muistaa että Jeesusta jumalana palvoneiden enemmistö-kristittyjen vainot kesti n.300 vuotta, jonka jälkeen tultuaan valtionuskonnoksi he itse aloittivat sen L-Idän ja P-Afrikan vähemmistö-kristittyjen (jotka eivät hyväksyneet kolminaisuus-oppia ja Jeesuksen jumaluutta) vainoja jatkamalla vielä 300 vuotta. Lisäksi "turmion iljetys Jerusalemissa" tarkoittaa Raamatun VT:n kuvauksen (Dan.11:31 alalaidan viite) mukaan mm. pyhäinhäväistykseksi katsottuja patsaita ja jumalkuvia jotka vihollinen toi Jerusalemin temppeliin, mikä sopisi hyvin 60-luvulla jKr. tapahtuneeseen pakanallisten roomalaisten järjestämään Jerusalemin hävitykseen (jolloin alkuseurakunnat lähes tuhoutui ja Paavalin pakana-seurakunnat jäivät jäljelle), he kun varmasti toivat jumalansakin mukanaan. Tätä kuvaa myös (24:21) "ahdinko on oleva niin suuri, ettei sellaista ole ollut maailman alusta tähän päivään asti eikä tule koskaan olemaan", silloin kristityt olivat vainottuja KUNNOLLA, kommunistienkin kirkkojen käytön rajoitukset ja "julkisen uskomisen" rajoitukset ovat pientä tähän verraten (tietenkään NL ei alkanut tappamaan järjestelmällisesti rivi-kristittyjä kun lähes koko sen kansa oli kristittyjä, Kiinassakin kristityillä on ”virallinen kirkko” ja suoranainen tappaminen on harvinaista, vaikka epävirallisen papiston vangitsemista onkin tapahtunut).

Matt.24:22 "Jos sitä aikaa ei lyhennettäisi, yksikään ihminen ei säästyisi. Mutta valittujen tähden se aika lyhennetään (=Islam tulee vapauttamaan vainoista)."

Jopa valitutkin, op.lapsetkin Paavali sai harhautettua saatuaan heidät suostumaan vaatimuksiinsa (Paavali vaati ettei pakana-kristittyjä ”rasiteta” Tooralla (VT) ja lailla, ja sai op.lapset suostumaan vaatimuksiinsa jolloin pakanat eivät tajunneet “Jumalan Poika”-termin tarkoittavan VT:ssä profeettaa, vaan sekottivat sen kreikan uskontoihin/filosofioihin, kuten Zeuksen poika Herkulekseen), vaikka Jeesus varoitti selkeästi Saatanan profiilista, että hän on MURHAAJA, mitä Paavalikin oli tapettuaan lukuisia kristittyjä antamalla käskyjä siihen ja jopa osallistuen heidän tappamiseen omin käsin! Jeesus varoittaa Paavalin olevan myös SUURI VALEHTELIJA: (2.Tim.2:8) "Muistakaa että Jeesus Kristus Daavidin poika (jonka sukua Jeesus oli vain Joosefin puolelta, eli ei ollut) nostettiin kuolleista minun evankeliumini(!) mukaan.", joten miksi Paavali alkoi tappamaan kristittyjä alunperinkään, jos hän todisti ylösnousemuksen?. Jeesus KUVAILEE Paavalin siis tarkkaan:

(John.8:44) ”..Saatana on ollut MURHAAJA ALUSTA ASTI. Hän on KAUKANA totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä. 45. Mutta minua te ette usko, koska minä SANON teille totuuden.” (huom! SANOO, EI KIRJOITA! Jeesus ei käskenyt kirjoittaa mitään ylös eikä itse kirjoittanut, joten evankeliumi oli ennemminkin hänen puhumat sanansa, ei nykyiset kirjoitetut evankeliumit.)

Eli ketä Jeesus tarkoitti oli juutalaiset/op.lapset/”kristityt” joille Jeesus puhui (8:31 ilmenee "NIILLE juutalaisille, jotka nyt uskoivat häneen, Jeesus sanoi:..") ei juuri seuraa Jeesusta.

(John.14:29-31) ”Olen puhunut tästä jo nyt, jotta te uskoisitte, kun se tapahtuu. 30. Paljon en kanssanne enää puhu, sillä tämän maailman ruhtinas (saatana -> Paavali) ON JO tulossa. Mitään valtaa EI HÄNELLÄ MINUUN OLE, 31. mutta tämän täytyy tapahtua, jotta maailma tietäisi, että minä rakastan Isää ja teen niin kuin Isä on minun käskenyt tehdä..”

”On jo tulossa” viittaa ilmiselvästi Paavaliin, joka tuli 5 vuoden päästä tästä. Hän oli n. 2 vuotta Jeesusta nuorempi, joten Jeesus kyllä varmasti tiesi hänen olevan jo tässä maailmassa, valmiina iskemään.

(John.5:37-38) ”Myös Isä itse, minun LÄHETTÄJÄNI, on antanut minusta todistuksen. Te ETTE OLE KOSKAAN kuulleet Hänen ääntään, ettekä nähneet hänen kasvojaan, 38. EIKÄ Hänen sanansa pysy teissä, sillä te ette usko SITÄ, jonka Hän on LÄHETTÄNYT.”

(John.5:41-44) ”EN minä OLE ihmisten kiitoksen (rukoilun?) tarpeessa. 42. Minä tunnen teidät: teissä ei ole rakkautta JUMALAAN.” (=nähdä vaivaa Jumalan vuoksi, Hänen KUNNIAKSI)

43.” Minä olen tullut ISÄNI NIMISSÄ, ettekä te ota minua vastaan. Mutta jos joku toinen (Paavali) tulee OMISSA nimissään, silloin te kyllä olette vastaanottavaisia.”

44. ”Kuinka te voisittekaan uskoa! Te kärkytte kunniaa toisiltanne ettekä etsi sitä kunniaa, joka tulee YHDELTÄ ja AINOALTA Jumalalta.”

Jeesus ilmoittaa ettei Paavalilla ole mitään oikeutta puhua hänen tai Jumalan nimissä, vaan että hän puhuu tällöin omissa nimissään. Paavali ei ollut profeetta joka oli lähetetty Jumalan NIMISSÄ varustettuna selkeillä todisteilla (kuten Jeesuksen ihmeet ja Muhammedin Koraani sekä profetiat), eli Jumalaa palvelemaan, vaan harhauttaja joka on käytännössä siis antikristus, siis kristuksen MITÄTÖIVÄ (vaihtamalla hänen opetuksensa aivan muuksi).

John.12:49 "En minä ole puhunut omissa nimissäni. Isäni, joka on lähettänyt minut, on määrännyt mitä minun tulee puhua ja julistaa."

Eikö tuo mieleen sen miten Paavali vakuutti ettei hän puhu itsensä vaan Jeesuksen nimissä? Jos Jeesus puhui Jumalan nimissä, miten Paavali puhui Jeesuksen muttei Jumalan nimissä?

John.10:21 kysyy "pystyykö paha henki avaamaan sokeiden silmät?", ja arabialaiset pakanat olivat TODELLA sokeita kunnes Muhammed saattoi heidät yhden Jumalan palvelijaksi, Jeesusta jumalana palvonut kr.usko sitä ei ollut tehnyt (eikä sen jumalakäsite juuri eronnut vaikkapa hindujen tai kreikkalaisten maan päälle tulleista jumalista, siis miksi juuri Jeesus olisi se ainoa oikea ”jumala”?).

John.12:35 Jeesus sanoi heille: "Vielä HETKEN AIKAA (5 vuotta, Paavalin tuloon asti ainakin ja osittain sen jälkeenkin) valo on teidän keskellänne. Kulkekaa niin kauan kuin teillä on valo (levittäkää nopeasti oikeaa sanomaa), ettei pimeys saisi teitä valtaansa (kun se tulee). Joka kulkee pimeässä ei tiedä minne on menossa."

Eikä Jeesus antanut mitään Paavalin tuloa ja hänelle määrättyä asemaa ennakoivaa vihjettäkään mikä olisi oikeuttanut hänen asemansa kr.uskon nykyisen kirkon perustajaksi ja sen oppien isäksi (Paavalin opit, jotka erosivat juutalaisten keskuudessa toimineiden OIKEIDEN apostolien opeista, käytännössä ollut lähes tärkeämpi kr.uskossa kuin Jeesuksen), kuin ainoastaan negatiivisessa mielessä. Paavali Kristityt siis seuraavat Paavalia, eivät Jeesusta, ja täten he lähes hylkäsivät Jeesuksen opetuksen mm. YHDESTÄ AINOASTA Jumalasta (mm. Mark.12:29), sekä lain, ja alkoivat elämään ”velvoitteista vapaassa uskossa”, eli ovat menneet mistä aita on matalin eivätkä omista RAKKAUTTA JUMALAAN niin paljon että vaivautuisivat edes rukoilemaan tai käymään kirkossa useammin. Jeesus TODISTI tämänkin, siis sen että op.lapset eivät enää usko häneen kuten pitäisi, vaan ovat menneet harhaan:

(John.16:32) ”tulee aika - ja se on JO NYT (Paavali oli lähellä) - jolloin te joudutte hajalle (opissa), kuka minnekin, ja jätätte minut YKSIN (eivät enää usko kuten pitäisi, Jeesukseen profeettana). Yksin en silti jää, sillä Isä on minun kanssani.”

Jeesus kuvaili lisää ”ahdingon aikaa”, siis kristittyjen vainoamisen aikaa -> n.600 jKr. (Luuk.21:7-12):

8. Jeesus sanoi: ”Varokaa, ettei teitä johdeta harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat `Minä se olen`, ja: `Aika on tullut`. Mutta älkää lähtekö heidän peräänsä.

10. ”Kansa nousee kansaa vastaan (kristittyjen/juutalaisten vainoja/diaspora) ja valtakunta valtakuntaa vastaan (Rooma/Bysantti vs. Persia), 11. ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä (Syyrian maanjäristys 526 jKr. tappoi yli 250 000 kristittyä), nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä (500-luvulta on kuvauksia "ydintalvesta", jolloin aurinko ei juuri paistanut kuin pari tuntia päivittäin vuosiin, syyksi arveltu meteoriittia/suurta tulivuoren purkausta).

12. Mutta jo ennen tätä teidän kimppuunne käydään ja teitä vainotaan. Teitä viedään tuomiolle synagogiin, teitä teljetään vankilaan, te joudutte kuninkaiden ja maaherrojen eteen.

Jeesus tuo myös ilmi että Paavalin ”parannus” oli vain valetta:

(John. 16:1-4) 1. ”Olen puhunut teille tämän, ettei teidän uskonne koetuksissa sortuisi. 2. Teidät erotetaan synagogasta, ja tulee sekin aika, jolloin JOKAINEN, joka surmaa jonkun teistä, luulee toimittavansa pyhän palveluksen Jumalalle. 3. Näin he tekevät, KOSKA HE EIVÄT TUNNE ISÄÄ EIVÄTKÄ MINUA. 4. Olen puhunut tämän teille (op.lapsille) siksi, että kun se aika tulee, te muistaisitte minun sanoneen tämän teille.

Eli EI YKSIKÄÄN joka surmasi kristittyjä (eli Paavalikin) ei todellakaan tunne Jumalaa eikä Jeesusta, vaikka miten niin väittäisi. Ja Jeesus selventää että tämä kaikki tapahtuu op.lapsien elämän aikana.

'Varas (paholainen) tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän. Joh 10:10 ''
Ja Paavali tuli tappamaan ensin kristittyjä, sitten hän taktiikkaa vaihdettuaan soluttautui heidän joukkoonsa ja varasti heidän sielunsa helvettiin suostutellessaan nämä menemään harhaan, minkä (pieni) osa juutalaisista kristityistäkin valitsi alkaessaan (pakanoiden lisäksi) pitämään Jeesusta jumalana.

Matt.10:28 "Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät kykene tappamaan sielua. Pelätkää sen sijaan HÄNTÄ (yksikkö, Paavalia), joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin (Paavali teki molempia, tappoi ja harhautti kristittyjä)."

Jeesus itsekin sanoi/todisti (Maria Magdaleenalle) että hänellä on Jumala, vieläpä täysin sama kuin opetuslapsilla (ja että Isä on heidänkin Isä, ei vain Jeesuksen, joten hän ei ole ainoa ”poikakaan”):

John.20:17 ”…Mene sinä viemään sanaa veljilleni ja sano heille, että minä nousen oman Isäni ja teidän Isänne luo, oman Jumalani ja teidän Jumalanne luo.”

24

819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valmista

      Paavali ei ollut Jeesuksen vastustaja, niinkuin väärä profeetta on. Paavali puhui Jeesuksesta Kristuksena. Muhammed ei tunnustanut Jeesusta Kristukseksi.

      1. Johanneksen kirje 4
      1 Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja. [Matt. 24:11; 1. Kor. 14:29; Ilm. 16:13]
      2 Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristuksen ihmiseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta. [1. Kor. 12:3; 1. Joh. 5:1]
      3 Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen, ei ole Jumalasta. Sellainen henki on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka jo on maailmassa. [2. Tess. 2:6,7; 1. Joh. 2:18,22]

      http://dictionary.reference.com/search?q=Christ

      Christ
      The Old Testament Scripture is full of prophetic declarations regarding the Great
      Deliverer and the work he was to accomplish. Jesus the Christ is Jesus the
      Great Deliverer, the Anointed One, the Saviour of men. This name denotes that
      Jesus was divinely appointed, commissioned, and accredited as the Saviour of
      men (Heb. 5:4; Isa. 11:2-4; 49:6; John 5:37; Acts 2:22). To believe that "Jesus
      is the Christ" is to believe that he is the Anointed, the Messiah of the
      prophets, the Saviour sent of God, that he was, in a word, what he claimed to
      be. This is to believe the gospel, by the faith of which alone men can be
      brought unto God. That Jesus is the Christ is the testimony of God, and the
      faith of this constitutes a Christian (1 Cor. 12:3; 1 John 5:1).

      • Karim

        Hän on Islamin mukaan Messias ja Kristus, KYSE TULKINNASTA, ainoastaan siinä se eroaa teistä sillä te uskotte noiden kahden tarkoittavan JUMALAA vaikka alkujaan kumpikaan termi ei sitä tarkoittanut, senhän näkee pelkästään jo Ap.Teoista kun kristityt saavat käyttää juutalaisten synagoogia (mihin yksijumalaiset juutalaiset ei olis ikinä päästäneet kristittyjä, jos he eivät olisi olleet juutalaisia sillä erolla että olivat hyväksyneet Jeesuksen uusimmaksi profeetaksi, "Jumalan Pojaksi", juutalaiset tiesi mitä nämä termit tarkoittaa ja heilläkin oli paljon profeettoja joita kaikki eivät olleet hyväksyneet)!


      • tietosanakirjaa
        Karim kirjoitti:

        Hän on Islamin mukaan Messias ja Kristus, KYSE TULKINNASTA, ainoastaan siinä se eroaa teistä sillä te uskotte noiden kahden tarkoittavan JUMALAA vaikka alkujaan kumpikaan termi ei sitä tarkoittanut, senhän näkee pelkästään jo Ap.Teoista kun kristityt saavat käyttää juutalaisten synagoogia (mihin yksijumalaiset juutalaiset ei olis ikinä päästäneet kristittyjä, jos he eivät olisi olleet juutalaisia sillä erolla että olivat hyväksyneet Jeesuksen uusimmaksi profeetaksi, "Jumalan Pojaksi", juutalaiset tiesi mitä nämä termit tarkoittaa ja heilläkin oli paljon profeettoja joita kaikki eivät olleet hyväksyneet)!

        >>ISLAMISSA JEESUS KRISTUS!

        Ei pidä paikkaansa. Et ymmärrä, mitä Kristus tarkoittaa. Sitä voi katsoa tietosanakirjasta.

        http://dictionary.reference.com/search?q=Christ

        Christ
        The Old Testament Scripture is full of prophetic declarations regarding the Great
        Deliverer and the work he was to accomplish. Jesus the Christ is Jesus the
        Great Deliverer, the Anointed One, the Saviour of men. This name denotes that
        Jesus was divinely appointed, commissioned, and accredited as the Saviour of
        men (Heb. 5:4; Isa. 11:2-4; 49:6; John 5:37; Acts 2:22). To believe that "Jesus
        is the Christ" is to believe that he is the Anointed, the Messiah of the
        prophets, the Saviour sent of God, that he was, in a word, what he claimed to
        be. This is to believe the gospel, by the faith of which alone men can be
        brought unto God. That Jesus is the Christ is the testimony of God, and the
        faith of this constitutes a Christian (1 Cor. 12:3; 1 John 5:1).

        Lue kunnolla, mitä Kristus tarkoittaa.


      • Karim
        tietosanakirjaa kirjoitti:

        >>ISLAMISSA JEESUS KRISTUS!

        Ei pidä paikkaansa. Et ymmärrä, mitä Kristus tarkoittaa. Sitä voi katsoa tietosanakirjasta.

        http://dictionary.reference.com/search?q=Christ

        Christ
        The Old Testament Scripture is full of prophetic declarations regarding the Great
        Deliverer and the work he was to accomplish. Jesus the Christ is Jesus the
        Great Deliverer, the Anointed One, the Saviour of men. This name denotes that
        Jesus was divinely appointed, commissioned, and accredited as the Saviour of
        men (Heb. 5:4; Isa. 11:2-4; 49:6; John 5:37; Acts 2:22). To believe that "Jesus
        is the Christ" is to believe that he is the Anointed, the Messiah of the
        prophets, the Saviour sent of God, that he was, in a word, what he claimed to
        be. This is to believe the gospel, by the faith of which alone men can be
        brought unto God. That Jesus is the Christ is the testimony of God, and the
        faith of this constitutes a Christian (1 Cor. 12:3; 1 John 5:1).

        Lue kunnolla, mitä Kristus tarkoittaa.

        SANOIKO JEESUS MISSÄÄN ETTÄ KUN SANON ITSEÄNI KRISTUKSEKSI, TARKOITAN SILLÄ ETTÄ OLEN JUMALA???

        ETKÖ TAJUA SEN VERTAA ETTÄ TERMILLE SILLÄLLÖN OVAT KEHITTÄNEET MYÖHEMMIN PAAVALIT JA KUMPPANIT? TAI JOS EI,NÄYTÄ RAAMATUN KOHTA JOSSA JEESUS AUKOTTOMASTI SELITTÄÄ J-U-U-R-I KYSEISEN SANAN SISÄLLÖN (siis ei mitään höpinöitä tiestä, totuudesta ja elämästä!)!


      • selitykset
        Karim kirjoitti:

        SANOIKO JEESUS MISSÄÄN ETTÄ KUN SANON ITSEÄNI KRISTUKSEKSI, TARKOITAN SILLÄ ETTÄ OLEN JUMALA???

        ETKÖ TAJUA SEN VERTAA ETTÄ TERMILLE SILLÄLLÖN OVAT KEHITTÄNEET MYÖHEMMIN PAAVALIT JA KUMPPANIT? TAI JOS EI,NÄYTÄ RAAMATUN KOHTA JOSSA JEESUS AUKOTTOMASTI SELITTÄÄ J-U-U-R-I KYSEISEN SANAN SISÄLLÖN (siis ei mitään höpinöitä tiestä, totuudesta ja elämästä!)!

        >>SANOIKO JEESUS MISSÄÄN ETTÄ KUN SANON ITSEÄNI KRISTUKSEKSI, TARKOITAN SILLÄ ETTÄ OLEN JUMALA???

        Jeesuksen ajan ihmiset ymmärsivät Kristuksen Jumalan Poikana.

        Matt. 16:16
        Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika".

        Hepr. 3:6
        mutta Kristus on uskollinen Poikana, hänen huoneensa haltijana; ja hänen huoneensa olemme me, jos loppuun asti pidämme vahvana toivon rohkeuden ja kerskauksen.


        Kristus Raamatussa:
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?formname=search&formrnd=1119288865715&search=Kristus&rng=0&submit1=Hae&ref=Room. 8:16&ctx=0&mod1=FinPR&mod2=FinRaam&mod3=KJV

        >>ETKÖ TAJUA SEN VERTAA ETTÄ TERMILLE SILLÄLLÖN OVAT KEHITTÄNEET MYÖHEMMIN PAAVALIT JA KUMPPANIT? TAI JOS EI,NÄYTÄ RAAMATUN KOHTA JOSSA JEESUS AUKOTTOMASTI SELITTÄÄ J-U-U-R-I KYSEISEN SANAN SISÄLLÖN (siis ei mitään höpinöitä tiestä, totuudesta ja elämästä!)!

        Kristus on arvonimi. Se on niin paljon mainittu Raamatussa, että sanan merkitys selviää monesta asiayhteydestä.


      • vaan ei
        Karim kirjoitti:

        SANOIKO JEESUS MISSÄÄN ETTÄ KUN SANON ITSEÄNI KRISTUKSEKSI, TARKOITAN SILLÄ ETTÄ OLEN JUMALA???

        ETKÖ TAJUA SEN VERTAA ETTÄ TERMILLE SILLÄLLÖN OVAT KEHITTÄNEET MYÖHEMMIN PAAVALIT JA KUMPPANIT? TAI JOS EI,NÄYTÄ RAAMATUN KOHTA JOSSA JEESUS AUKOTTOMASTI SELITTÄÄ J-U-U-R-I KYSEISEN SANAN SISÄLLÖN (siis ei mitään höpinöitä tiestä, totuudesta ja elämästä!)!

        toivotonta sinunkaan kohdallasi ole, että vielä ylykkyytesi saisit hiukan kohoitettua.

        Ikävää siksi, että nyt joutuu yhteikuntamme huolen sinusta kantamaan myös lääkityksesi puolesta.
        Muistan vanhempiasi rukouksin,että jaksavat kanssasi.


      • Karim
        selitykset kirjoitti:

        >>SANOIKO JEESUS MISSÄÄN ETTÄ KUN SANON ITSEÄNI KRISTUKSEKSI, TARKOITAN SILLÄ ETTÄ OLEN JUMALA???

        Jeesuksen ajan ihmiset ymmärsivät Kristuksen Jumalan Poikana.

        Matt. 16:16
        Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika".

        Hepr. 3:6
        mutta Kristus on uskollinen Poikana, hänen huoneensa haltijana; ja hänen huoneensa olemme me, jos loppuun asti pidämme vahvana toivon rohkeuden ja kerskauksen.


        Kristus Raamatussa:
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?formname=search&formrnd=1119288865715&search=Kristus&rng=0&submit1=Hae&ref=Room. 8:16&ctx=0&mod1=FinPR&mod2=FinRaam&mod3=KJV

        >>ETKÖ TAJUA SEN VERTAA ETTÄ TERMILLE SILLÄLLÖN OVAT KEHITTÄNEET MYÖHEMMIN PAAVALIT JA KUMPPANIT? TAI JOS EI,NÄYTÄ RAAMATUN KOHTA JOSSA JEESUS AUKOTTOMASTI SELITTÄÄ J-U-U-R-I KYSEISEN SANAN SISÄLLÖN (siis ei mitään höpinöitä tiestä, totuudesta ja elämästä!)!

        Kristus on arvonimi. Se on niin paljon mainittu Raamatussa, että sanan merkitys selviää monesta asiayhteydestä.

        ---Jeesuksen ajan ihmiset ymmärsivät Kristuksen Jumalan Poikana---

        No niin varmaan jos hän itseään niin kutsui, mutta et siis lukenut kirjoitustani. Raamatun VT:ssä Jumalan Pojaksi sanotaan lähes kaikkia profeettoja, ihan Aatamista alkaen (eikä hänellä ollut Raamatu mukaan edes äitiäkään, joten onko hän suurempi jumala kuin Jeesus?), kyseinen termi tarkoittaa juutalaisten kielessä ja kielikuvissa profeettaa, Jumalalle läheistä ja tärkeää (aivan kuten Jeesus sanoi meidänkin olevan Jumalan lapsia), miten muuten olisit odottanut Jeesuksen selvinneen juutalaisten keskuudessa hengissä niinkään pitkään (vastauksena: "sanoohan kirjoituksetkin, ´katso, olemme jumalia´") tai antanut kristittyjen käyttää synagoogia kuten kuvailtu apostolien teoissa?

        ---Kristus on arvonimi. Se on niin paljon mainittu Raamatussa, että sanan merkitys selviää monesta asiayhteydestä.---

        Siis minä kysyinkin että mitä Jeesus liitti siihen tai antoi muiden liittää. Jonkun Paavalin sekoilut ei paljoa paina kun hän puhui itsensä muutenkin niin pussiin kuin vain olla ja voi (katso edelleen kirjoituksestani edes alku).


      • Karim
        vaan ei kirjoitti:

        toivotonta sinunkaan kohdallasi ole, että vielä ylykkyytesi saisit hiukan kohoitettua.

        Ikävää siksi, että nyt joutuu yhteikuntamme huolen sinusta kantamaan myös lääkityksesi puolesta.
        Muistan vanhempiasi rukouksin,että jaksavat kanssasi.

        ...että kun ei enää osata/pystytä sanomaan mitään kun toinen on aukottomasti perustellut asiansa, niin friikahDETAAN ja vedetään henkilökohtaisuuksiin (mukamas, vaikka ei edes tunneta toista) tai johonkin muuhun älyttömään "mutta kun sinä vain olet väärässä", kun ei edes HALUTA uskoa muuten, vaikka se meinaisi sitä että hylkäisi ja olisi vastaan Totuutta, ja siis sitä että Jumala tulee vielä "fuck you up"...

        Noin lyhyessä lauseessa kun sanan "älykkyys" alkuun tulee y, joka on vielä toisella puolen näppäimistöä, en mainitsisi koko sanaa...


      • Iippa
        Karim kirjoitti:

        ---Jeesuksen ajan ihmiset ymmärsivät Kristuksen Jumalan Poikana---

        No niin varmaan jos hän itseään niin kutsui, mutta et siis lukenut kirjoitustani. Raamatun VT:ssä Jumalan Pojaksi sanotaan lähes kaikkia profeettoja, ihan Aatamista alkaen (eikä hänellä ollut Raamatu mukaan edes äitiäkään, joten onko hän suurempi jumala kuin Jeesus?), kyseinen termi tarkoittaa juutalaisten kielessä ja kielikuvissa profeettaa, Jumalalle läheistä ja tärkeää (aivan kuten Jeesus sanoi meidänkin olevan Jumalan lapsia), miten muuten olisit odottanut Jeesuksen selvinneen juutalaisten keskuudessa hengissä niinkään pitkään (vastauksena: "sanoohan kirjoituksetkin, ´katso, olemme jumalia´") tai antanut kristittyjen käyttää synagoogia kuten kuvailtu apostolien teoissa?

        ---Kristus on arvonimi. Se on niin paljon mainittu Raamatussa, että sanan merkitys selviää monesta asiayhteydestä.---

        Siis minä kysyinkin että mitä Jeesus liitti siihen tai antoi muiden liittää. Jonkun Paavalin sekoilut ei paljoa paina kun hän puhui itsensä muutenkin niin pussiin kuin vain olla ja voi (katso edelleen kirjoituksestani edes alku).

        En löytänyt Raamatustani, että siellä olisi sanottu Aatamia tai profeettoja Jumalan pojiksi. Joitain sanottiin Jumalan nasiireiksi.

        Joh 1:1

        (Bibeln) I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud.

        (FPR) Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

        (GEB) Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und das Wort war Gott.

        (GLB) Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und Gott war das Wort.

        (MKJV) In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.

        Minä uskon Raamatun ilmoitukseen. Minä en voi ajatella, että tuon kohdan minä otan pois ja tuon kohdan hyväksyn. Minä hyväksyn siitä kaiken tai en mitään.

        Joh 1:2-3 Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Joh 1:9-14 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Mat 28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

        Jeesus sanoi nimeen. Jos olisi kolme eri, pitäisi olla sanottu nimiin.

        Paavali oli Jumalan valitsema pakanain apostoli, jonka Jeesus kohtasi Damaskuksen tiellä. Paavali, silloin Saul luuli tekevänsä Jumalalle palvelusta, kun hän vainosi seurakuntaa. Mutta, kun hän kohtasi Jeesuksen siellä tiellä, hän muuttui, entisestä Jeesuksen vainoojasta tuli apostoli, joka joutui olemaan pitkiä aikoja Rooman vankilassa. Sinä et ole kyllä oikea henkilö sanomaan Paavalista mitään, koska luet hänen sanojaa kuin piru Raamattua.

        Luen kirjoituksesi vielä, mutta se pituuden takia en ole ehtinyt paneutua siihen. Vastaan heti, kun olen käynyt sen kohta kohdalta läpi.


      • Karim
        Iippa kirjoitti:

        En löytänyt Raamatustani, että siellä olisi sanottu Aatamia tai profeettoja Jumalan pojiksi. Joitain sanottiin Jumalan nasiireiksi.

        Joh 1:1

        (Bibeln) I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud.

        (FPR) Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

        (GEB) Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und das Wort war Gott.

        (GLB) Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und Gott war das Wort.

        (MKJV) In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.

        Minä uskon Raamatun ilmoitukseen. Minä en voi ajatella, että tuon kohdan minä otan pois ja tuon kohdan hyväksyn. Minä hyväksyn siitä kaiken tai en mitään.

        Joh 1:2-3 Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Joh 1:9-14 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Mat 28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

        Jeesus sanoi nimeen. Jos olisi kolme eri, pitäisi olla sanottu nimiin.

        Paavali oli Jumalan valitsema pakanain apostoli, jonka Jeesus kohtasi Damaskuksen tiellä. Paavali, silloin Saul luuli tekevänsä Jumalalle palvelusta, kun hän vainosi seurakuntaa. Mutta, kun hän kohtasi Jeesuksen siellä tiellä, hän muuttui, entisestä Jeesuksen vainoojasta tuli apostoli, joka joutui olemaan pitkiä aikoja Rooman vankilassa. Sinä et ole kyllä oikea henkilö sanomaan Paavalista mitään, koska luet hänen sanojaa kuin piru Raamattua.

        Luen kirjoituksesi vielä, mutta se pituuden takia en ole ehtinyt paneutua siihen. Vastaan heti, kun olen käynyt sen kohta kohdalta läpi.

        ”JUMALAN POJAT” RAAMATUSSA

        Tässä muutama kohta missä muitakin profeettoja sanotaan Jumalan Pojiksi, ja perässä ketä kutsutaan niin ja miten:

        2.Mooses,Exodus 4:22 (Israel[Jakob]) "...Israel (Jakob) on minun poikani, jopa ESIKOISENI.” (siis Jeesus ei ole ”esikoinen” tai ”ainoa poika”)

        2.Samuel 7:13-14 tai 1.aikakirja (Solomon) "...Minä olen hänen Isänsä, ja hän on Poikani."

        Jeremiah 31:9 (Ephraim) "Minä olen Israelin Isä ja Ephraim on minun esikoiseni." Eli kumpi olikaan esikoinen, Jaakob vai Ephraim?

        Psalm.2:7 (Daavid) "...Herra on julistanut minulle (Daavid), Sinä olet Poikani..."

        Aatami, jolla ei myöskään ollut isää eikä ÄITIÄKÄÄN, kuvataan UT:ssa Jumalan Pojaksi Luukas.3:38 :"...Seth, joka oli Aatamin lapsi, joka oli Jumalan Poika." (Aatamilla ei ollut isää eikä äitiä kumpaakaan, eikö se tee hänestä suurempaa “jumalaa” kuin Jeesuksesta?)

        Lue nyt Hebrews 7:3 "...but made like unto the Son of God; abideth a priest continually.". Vastaus kenestä puhutaan löytyy Hebrews 7:1 "Melchisedec, Salemin kuningas, ylimmän Jumalan pappi, joka tapasi Aabrahamin..." . Hän oli Raamatun mukaan ainutlaatuisempi kuin Aatami tai Jeesus, miksei häntä kutsuta jumalaksi?

        2.Corianth 6:18 "... olemaan Isä teille, ja te tulette olemaan minun poikiani ja tyttäriäni, sanoi..."

        Tavallinenkin kansa voi olla Jumalan lapsia, (5.Mooses,Deut.14:1 "Te olette Herranne, Jumalanne, lapsia.") (Kirje roomal.8:29) minkä Jeesus vahvistaa Matteus 5:45/48:ssa, "että te voisitte olla taivaallisen Isänne lapsia" ja "Olkaa täten täydellisiä, aivan kuten Isänne taivaissa on virheetön.". Raamatussa Jeesus sanoo itseään (ja häntä sanotaan) profeetaksi, vain kahdessa kohtaa hän ITSE käyttää itsestään nimitystä Jumalan Poika. Hän on saattanut käyttää kyseistä vertausta tarkoituksella, tietäen että sitä ymmärtämättömästi tulkiten häntä tullaan perustelemaan Jumalaksi. Muistakaa että kr.usko on myös Jumalan tahto, jota Jeesus vilpittömästi toteutti.

        Jeesus jopa kieltää sanomasta häntä Jumalan pojaksi, ensin demoneille Luuk.4:41 "...Sinä olet Kristus Jumalan Poika. Ja hän (Jeesus) nuhdellen näitä käski heitä olemaan puhumatta: sillä ne tiesivät, että hän oli Kristus."
        ja myöhemmin omille opetuslapsilleenkin jopa Luuk.9:20-21 "Hän (Jeesus) kysyi heiltä (opetuslapset):Kuka sanotte minun olevan? Pietari vastasi: Jumalan Kristus (The Christ of God [eng. King James version]) , ja Jeesus välittömästi vastusti heitä, ja kielsi heitä sanomasta yhdellekään ihmiselle niin.". Islamin mukaan Jeesus oli viimeinen JUUTALAISILLE annettu profeetta (profeettoja lähetetty kaikille kansoille kaikkina aikoina tuhansia, aivan pienille kylä-yhteisöillekin), sillä Jeesus myös sanoi ettei ole ”tullut kuin Israelin kansan kadonneita lampaita varten”. On täysin idioottimaista kuvitella että Jumala olisi suosinut yhtä kansaa muiden yli, jopa niin pitkälle ettei ”Hänen kylässä käymisestäkään” omien sanojensa mukaan saisi kertoa muille kansoille. Ei, kaikki ihmiset ja kansat ovat tasavertaisia Hänen edessään.

        Änkyttäjä, Paavali, oli se joka sotki juutalaisuutta tuntemattomille pakanoille Jumalan Poika vertauksen käsitteen tarkoittamaan profeetan sijasta Jumalaa: ap.teot.9:20 "Ja samantien hän (Paavali) saarnasi heille Kristuksesta synagoogissa, että hän oli Jumalan Poika.", mistä ilmenee että alkukristityt käyttivät synagoogia eivätkä kokeneet olevansa niin erillään juutalaisuudesta. Juutalaiset eivät ikinä olisi sallineet kenenkään palvoa synagoogissa ketään muuta kuin Jumalaa, opetuslasten JUUTALAISTEN keskuuteen perustamat alkuseurakunnat (lähetyskäsky: ..go to THE nations.. eli Israelin kansan 12 kansan luokse) siis pitivät Jeesusta profeettana eivätkä Jumalana. Tämä suuntaus tosin lähes tuhoutui v.66-70 Jerusalemin tuhossa ja vainoissa (viimeistään Islamin synnyttyä heidän siirtyessään seuraavaan profeettaan), ja vallitsevaksi jäi juutalaisuuden ulkopuolelle laajalle levinnyt Paavalin lahko.

        Mutta koska juutalaisilla omiakin profeettoja kutsutaan kirjoituksissa ”Jumalan pojiksi” (Jeesuksen vastaus syytökseen että hän tekee itsestään jumalan: ”lukeehan kirjoituksissanne: `te olette jumalia´”), juutalaisten oli pakko ja velvollisuus itseään juutalaisiksi kutsuville Jeesuksen seuraajille antaa käyttöön synagoogia, vaikka he itse eivät hyväksyneetkään Jeesusta profeetaksi (oli muitakin profeettoja joita kaikki juutalaiset ei hyväksyneet, mutta silti heidät tunnustettiin juutalaisiksi), mikä on parhaimpia todisteita että juutalaiset Jeesuksen seuraajat pysyivät enemmistöltään vainoihin asti juutalaisina eivätkä lähteneet Jeesuksen palvontaan, vaan ottivat hänet profeettana (miten kr.uskon vaatimus pelastuksesta Jeesuksen jumaluuteen uskomisen kautta silloin toteutui, kun edes Jeesus ei käskenyt uskoa missään niin?).


      • Karim
        Iippa kirjoitti:

        En löytänyt Raamatustani, että siellä olisi sanottu Aatamia tai profeettoja Jumalan pojiksi. Joitain sanottiin Jumalan nasiireiksi.

        Joh 1:1

        (Bibeln) I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud.

        (FPR) Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

        (GEB) Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und das Wort war Gott.

        (GLB) Im Anfang war das Wort, und das Wort war bei Gott, und Gott war das Wort.

        (MKJV) In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.

        Minä uskon Raamatun ilmoitukseen. Minä en voi ajatella, että tuon kohdan minä otan pois ja tuon kohdan hyväksyn. Minä hyväksyn siitä kaiken tai en mitään.

        Joh 1:2-3 Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Joh 1:9-14 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Mat 28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

        Jeesus sanoi nimeen. Jos olisi kolme eri, pitäisi olla sanottu nimiin.

        Paavali oli Jumalan valitsema pakanain apostoli, jonka Jeesus kohtasi Damaskuksen tiellä. Paavali, silloin Saul luuli tekevänsä Jumalalle palvelusta, kun hän vainosi seurakuntaa. Mutta, kun hän kohtasi Jeesuksen siellä tiellä, hän muuttui, entisestä Jeesuksen vainoojasta tuli apostoli, joka joutui olemaan pitkiä aikoja Rooman vankilassa. Sinä et ole kyllä oikea henkilö sanomaan Paavalista mitään, koska luet hänen sanojaa kuin piru Raamattua.

        Luen kirjoituksesi vielä, mutta se pituuden takia en ole ehtinyt paneutua siihen. Vastaan heti, kun olen käynyt sen kohta kohdalta läpi.

        Minä uskon Raamatun ilmoitukseen. Minä en voi ajatella, että tuon kohdan minä otan pois ja tuon kohdan hyväksyn. Minä hyväksyn siitä kaiken tai en mitään.

        Jos hyväksyt niin hyväksytkö seuraavan myös:

        John.6:57 "Isä, joka elää, on minut LÄHETTÄNYT, ja niin kuin MINÄ SAAN ELÄMÄNI ISÄLTÄ, ..."

        Ja se sinunkin täytyy myöntää että vanhimmat löydetyt Raamatun UT:n kirjoitukset ovat olleet 200-luvulta, kreikaksi KÄÄNNETTYJÄ (huom! jo siinä virheiden mahdollisuus), ei alkukielillään joita mm. op.lapset kirjoittivat ylös. Näistä löytyneistä kirjoituksista on huomattu että jälkimmäisissä (=nykyisissäkin) versioissa on paljon muutoksia, mm. koska on kopioitu kopioista jolloin virheet kertaantuvat. Samoin käännösvirheet ovat kertaantuneet.

        Yksi tällainen mahdollinen muutos ja kopiointi on juuri tässä Johanneksen evankeliumin alussa (huomioi että eihän se edes ole Jeesuksen omia sanoja, joten mistä sen kirjoittaja olisi tiennyt mitään "Sanasta" tai sen alkuperästä?):

        Joh 1:1-3 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

        Tämä kyseinen kohta on suora kopio kreikkalaisen filosofin (30 eKr.-15 jKr.) tekstistä, ainoastaan yksi kirjain on tähän muuttunut toisen saman näköisen kirjaimen sijalle, sanasta (sana oli) "JumalaN" tuli "Jumala". Tällaisista muutosten ja lisäysten mahdollisuuksista (muissa kuin Koraanin tekstissä) Jumala meitä Koraanissa varoittaa.

        ---Sinä et ole kyllä oikea henkilö sanomaan Paavalista mitään, koska luet hänen sanojaa kuin piru Raamattua.---

        En vaan vertaan hänen sanojaan Jeesuksen sanoihin, mitä muuta edes voisin tehdä?


      • Iippa
        Karim kirjoitti:

        ”JUMALAN POJAT” RAAMATUSSA

        Tässä muutama kohta missä muitakin profeettoja sanotaan Jumalan Pojiksi, ja perässä ketä kutsutaan niin ja miten:

        2.Mooses,Exodus 4:22 (Israel[Jakob]) "...Israel (Jakob) on minun poikani, jopa ESIKOISENI.” (siis Jeesus ei ole ”esikoinen” tai ”ainoa poika”)

        2.Samuel 7:13-14 tai 1.aikakirja (Solomon) "...Minä olen hänen Isänsä, ja hän on Poikani."

        Jeremiah 31:9 (Ephraim) "Minä olen Israelin Isä ja Ephraim on minun esikoiseni." Eli kumpi olikaan esikoinen, Jaakob vai Ephraim?

        Psalm.2:7 (Daavid) "...Herra on julistanut minulle (Daavid), Sinä olet Poikani..."

        Aatami, jolla ei myöskään ollut isää eikä ÄITIÄKÄÄN, kuvataan UT:ssa Jumalan Pojaksi Luukas.3:38 :"...Seth, joka oli Aatamin lapsi, joka oli Jumalan Poika." (Aatamilla ei ollut isää eikä äitiä kumpaakaan, eikö se tee hänestä suurempaa “jumalaa” kuin Jeesuksesta?)

        Lue nyt Hebrews 7:3 "...but made like unto the Son of God; abideth a priest continually.". Vastaus kenestä puhutaan löytyy Hebrews 7:1 "Melchisedec, Salemin kuningas, ylimmän Jumalan pappi, joka tapasi Aabrahamin..." . Hän oli Raamatun mukaan ainutlaatuisempi kuin Aatami tai Jeesus, miksei häntä kutsuta jumalaksi?

        2.Corianth 6:18 "... olemaan Isä teille, ja te tulette olemaan minun poikiani ja tyttäriäni, sanoi..."

        Tavallinenkin kansa voi olla Jumalan lapsia, (5.Mooses,Deut.14:1 "Te olette Herranne, Jumalanne, lapsia.") (Kirje roomal.8:29) minkä Jeesus vahvistaa Matteus 5:45/48:ssa, "että te voisitte olla taivaallisen Isänne lapsia" ja "Olkaa täten täydellisiä, aivan kuten Isänne taivaissa on virheetön.". Raamatussa Jeesus sanoo itseään (ja häntä sanotaan) profeetaksi, vain kahdessa kohtaa hän ITSE käyttää itsestään nimitystä Jumalan Poika. Hän on saattanut käyttää kyseistä vertausta tarkoituksella, tietäen että sitä ymmärtämättömästi tulkiten häntä tullaan perustelemaan Jumalaksi. Muistakaa että kr.usko on myös Jumalan tahto, jota Jeesus vilpittömästi toteutti.

        Jeesus jopa kieltää sanomasta häntä Jumalan pojaksi, ensin demoneille Luuk.4:41 "...Sinä olet Kristus Jumalan Poika. Ja hän (Jeesus) nuhdellen näitä käski heitä olemaan puhumatta: sillä ne tiesivät, että hän oli Kristus."
        ja myöhemmin omille opetuslapsilleenkin jopa Luuk.9:20-21 "Hän (Jeesus) kysyi heiltä (opetuslapset):Kuka sanotte minun olevan? Pietari vastasi: Jumalan Kristus (The Christ of God [eng. King James version]) , ja Jeesus välittömästi vastusti heitä, ja kielsi heitä sanomasta yhdellekään ihmiselle niin.". Islamin mukaan Jeesus oli viimeinen JUUTALAISILLE annettu profeetta (profeettoja lähetetty kaikille kansoille kaikkina aikoina tuhansia, aivan pienille kylä-yhteisöillekin), sillä Jeesus myös sanoi ettei ole ”tullut kuin Israelin kansan kadonneita lampaita varten”. On täysin idioottimaista kuvitella että Jumala olisi suosinut yhtä kansaa muiden yli, jopa niin pitkälle ettei ”Hänen kylässä käymisestäkään” omien sanojensa mukaan saisi kertoa muille kansoille. Ei, kaikki ihmiset ja kansat ovat tasavertaisia Hänen edessään.

        Änkyttäjä, Paavali, oli se joka sotki juutalaisuutta tuntemattomille pakanoille Jumalan Poika vertauksen käsitteen tarkoittamaan profeetan sijasta Jumalaa: ap.teot.9:20 "Ja samantien hän (Paavali) saarnasi heille Kristuksesta synagoogissa, että hän oli Jumalan Poika.", mistä ilmenee että alkukristityt käyttivät synagoogia eivätkä kokeneet olevansa niin erillään juutalaisuudesta. Juutalaiset eivät ikinä olisi sallineet kenenkään palvoa synagoogissa ketään muuta kuin Jumalaa, opetuslasten JUUTALAISTEN keskuuteen perustamat alkuseurakunnat (lähetyskäsky: ..go to THE nations.. eli Israelin kansan 12 kansan luokse) siis pitivät Jeesusta profeettana eivätkä Jumalana. Tämä suuntaus tosin lähes tuhoutui v.66-70 Jerusalemin tuhossa ja vainoissa (viimeistään Islamin synnyttyä heidän siirtyessään seuraavaan profeettaan), ja vallitsevaksi jäi juutalaisuuden ulkopuolelle laajalle levinnyt Paavalin lahko.

        Mutta koska juutalaisilla omiakin profeettoja kutsutaan kirjoituksissa ”Jumalan pojiksi” (Jeesuksen vastaus syytökseen että hän tekee itsestään jumalan: ”lukeehan kirjoituksissanne: `te olette jumalia´”), juutalaisten oli pakko ja velvollisuus itseään juutalaisiksi kutsuville Jeesuksen seuraajille antaa käyttöön synagoogia, vaikka he itse eivät hyväksyneetkään Jeesusta profeetaksi (oli muitakin profeettoja joita kaikki juutalaiset ei hyväksyneet, mutta silti heidät tunnustettiin juutalaisiksi), mikä on parhaimpia todisteita että juutalaiset Jeesuksen seuraajat pysyivät enemmistöltään vainoihin asti juutalaisina eivätkä lähteneet Jeesuksen palvontaan, vaan ottivat hänet profeettana (miten kr.uskon vaatimus pelastuksesta Jeesuksen jumaluuteen uskomisen kautta silloin toteutui, kun edes Jeesus ei käskenyt uskoa missään niin?).

        Kyllä minäkin sanon Jumalaa Isäksi, mutta minulla on kuitenkin maallinen isä ja äiti.

        Kun Jumala sanoo näitä pojikseen, niin ne on kirjoitettu pienellä kirjaimella poika, Jeesus on kirjoitettu isolla alkukirjaimella Poika. Nämä profeetat olivat yhtä vajavaisia kuin me muutkin ihmiset. Kun ajattelemme Daavidia, joka oli Jumalan mieleinen, hänkään ei ollut synnitön.

        Mutta oli yksi, joka eli synnittömän elämän, Hän on Jeesus Kristus, elävän Jumalan Poika.

        Israel on Jumalan esikoispoika siinä mielessä, että Jumala valitsi kaikista kansoista omaksi kansakseen juuri Israelin. Jumala muutti Jaakobin nimen Israeliksi, mutta Jaakobillakin oli maallinen isä ja äiti. Hänkään ei ollut kirjaimellisesti Jumalan poika, vaan Iisakin ja Rebekan.

        2. Samuel 7:13-14 Minä olen oleva hänen isänsä ja hän on oleva minun poikani, niin että, jos hän tekee väärin, minä rankaisen häntä....(poika pienellä kirjaimella) Salomonin isä oli Daavid ja äiti Uurian vaimo Batseba. Loppujen lopuksi kuitenkin Salomokin kääntyi vanhuudessaan epäjumalien puoleen.

        Efraim oli Joosefin poika, Jaakob siunasi hänet, vaikka Manasse oli vanhempi.

        Psalmi 2 on minusta ennustus Jeesuksesta, koska Daavidiin ei käy sanat 8. jae Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi. 12. jae: Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat. Nämä eivät kylläkään sovi Daavidiin.

        Aatami ja Eeva ovat ainoat ihmiset, jotka Jumala teki maan tomusta. Ja Jumala oli tekijänä, meillä muilla on isä ja äiti. Aatami oli kuitenkin tehty savesta.

        Jos Jumala loi tämän luomakunnan, kyllähän pystyi myös savesta muotoilemaan ihmisen. 1. Moos. 1:26 Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; miksi Jumala puhui monikossa.

        Luk 22:67-70 ja sanoivat: "Jos sinä olet Kristus, niin sano se meille". Hän vastasi heille: "Jos minä teille sanon, niin te ette usko; ja jos kysyn, ette vastaa. Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella." Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen".

        Jeesus nousi kolmantena päivänä kuolleista ja ilmestyi opetuslapsilleen neljänkymmenen päivän aikana.

        Ap.t. 1:5-9 Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen." Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan. Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka". Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään.

        Jo vanhassa Testamentissa kulkee Jumalan pelastussuunnitelma, koska ihminen lankesi syntiin. Jesaja 53 kertoo Jeesuksen kärsimyksestä ja Psalmi 22. Jumalan Henki innoitti Jesajaa ja Daavidia kirjoittamaan nämä jakeet.

        Apostolien teot, jonka kirjoitti Luukas, kertoo, kuinka Saulus kohtasi Jeesuksen. Jo se muutos, mitä tapahtui Sauluksen elämässä kertoo siitä, että hän todella kohtasi ylösnousseen Jeesuksen. Jeesus kysyi Saulukselta: Saul, Saul, miksi sinä vainoat minua. Kun Saulus vainosi kristittyjä, hän samalla vainosi Jeesusta.

        Minä en ymmärrä, kuinka Jumala loi tämän maailmankaikkeuden,auringon, kuun, kaikki eläimet ja sitten savesta teki vielä ihmisen. Kuinka minä pystyisin ymmärtämään Jumalan suuruutta. Hän on kaikkivaltias Jumala, joka rakasti ihmisiä niin paljon, että lähetti Jeesuksen tänne maailmaan, että me hänen kauttansa pelastuisimme.

        Luk 3:21-22 Kun siis kaikkea kansaa kastettiin ja myöskin Jeesus oli saanut kasteen ja rukoili, niin tapahtui, että taivas aukeni ja Pyhä Henki laskeutui hänen päällensä ruumiillisessa muodossa, niinkuin kyyhkynen, ja taivaasta tuli ääni: "Sinä olet minun rakas Poikani; sinuun minä olen mielistynyt".

        Luk 9:34-35 Ja hänen tätä sanoessaan tuli pilvi ja peitti heidät varjoonsa; ja he peljästyivät joutuessaan pilveen. Ja pilvestä kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun Poikani, se valittu; kuulkaa häntä".

        Joh 3:35-36 Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä. Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä."

        Joh 6:40 Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä." Kyllä Jeesus tiesi, kuka Hän on. Lue evangeliumit niin, että luet tarkasti Jeesuksen sanat ja erityisesti Hänen tekonsa. Joh 11:43 Ja sen sanottuansa hän huusi suurella äänellä: "Lasarus, tule ulos!" Ja Lasarus heräsi kuolleista.

        Luk 24:44 Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa".

        Luk 24:45-47 Silloin hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset. Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista, ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.

        Demonit tunsivat Hänet, koska olivat olleet taivaassa, ennen saatanan lankeemusta.

        Minä tiedän, että olen Jumalan lapsi, koska olen ottanut Jeesuksen vastaan elämääni. Jeesus on tie Jumalan luo.


    • M@ke

      Onko kukaan muu huomannut, että aina kun kristityt haluavat sortaa jotain 'erillaista' väestöryhmää niin perustelut löytyvät aina juuri paavalin kirjeiden jakeista?

      • Karim

        ...ja sellaiset pienet lauseet ovat koituneet miljoonien pään menoksi. Näin se vain menee, ei sitä kokonaisuutta kukaan muu kuin Allah pysty hallitsemaan ja ohjaamaan sopivasti.

        Vai oletko kuullut että muslimit olisivat laittaneet pystyyn miljoonia omiaan ja vieraita tappaneita karkeloita kuten esim. VAIN Euroopassa JOKAINEN vuosisata, vaikka kaikki täällä syyttävät Koraania ja Islamia sotaisaksi?

        Jopa siirtomaa-valloituksille haettiin "edistyksellisimmän" (=kristityn) oikeutus, sitten oltiinkin edistyksellisiä kun ryömittiin maailmansotien juoksuhaudoissa (ja oltiin senttien varassa siitä ettei natsit paukoneet ensimmäisiä ydinpommeja).


    • Raamatun lukija

      kehoitan edelleen katsomaan peiliin tyhmiä/klassisia kysymyksiä esittäessä

      • Karim

        ...oikeasti enää mitään jos sinulla ei ole edes yhtä ainoata perusteltua kommenttia edes Raamatusta (!!!!, oletko edes avannut sitä?), kun ei enää osata/pystytä sanomaan mitään kun toinen on aukottomasti perustellut asiansa, niin friikahDETAAN ja vedetään henkilökohtaisuuksiin (mukamas, vaikka ei edes tunneta toista) tai johonkin muuhun älyttömään "mutta kun sinä vain olet väärässä", kun ei edes HALUTA uskoa muuten, vaikka se meinaisi sitä että hylkäisi ja olisi vastaan Totuutta, ja siis sitä että Jumala tulee vielä "fuck you up"...

        Pystyin kopioimaan melkein suoraan vastaukseni toisen kristityn kohdalta (ennen kuin olin edes lukenut viestiäsi), niin HEMMETIN monotonista porukkaa te kaikki näytätte olevan (olen jo kotikaupungissani luovuttanut toivosta että saisin edes yhtä keskustelemaan Raamatusta kanssani, ne tuntuu pelkäävän kuin ruttoa entistä seurakunta-komradiaan)...

        Ps., nyt ei puhuttu Paavista vaan Paavalista. En kyllä tiedä onko niillä paljon eroa, ensimmäinen tapatti muutaman kymmenen miljoonaa HIV:llä (kielsi kondoomin) ja nyt seuraaja on Hitler Jugendista, tämä toinen oli täysi amatööri joka teki kaiken mistä Jeesus varoitti (mm. menee maitten ja merten taa [=Roomaan] tehdäkseen toisestakin vain entistä varmemmin helvetin asukin), ja silti se nussi teitä kaikkia niin näyttävästi (ei sikäli etteikö Rooma olisi sitä Allahilta ansainnut)...


    • Paavali ei ollut Messias, jota juutalaiset odittivat Jeesus oli MEssias. Jeesus kantoi kaiken kansan synnit, meidänkin. Jokainen joka uskoo Jeesukseen pääsee taivaasen!

      16.Sillä niin on Jumala rakastanut maailmaa, että hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi ikuinen elämä.

      [Jumalan Kansan Raamattu: Joh. 3:16]

      • Karim

        ---Paavali ei ollut Messias, jota juutalaiset odittivat Jeesus oli MEssias. Jeesus kantoi kaiken kansan synnit, meidänkin. Jokainen joka uskoo Jeesukseen pääsee taivaasen!---

        Luitko sinäkään kirjoitustani? ETTEKÖ TE KRISTITYT EDES USKALLA LUKEA SITÄ (tai edes Raamattuanne?)? Miksi Jeesus puhui tulevasta väärästä messiaasta jos ei voi tulla sellaista "messiasta"? Äly älä jätä...Tai oikeastaan jätä jo tässä porukassa...

        Paavali teki itsestään messiaan ennustuksillaan, lain ja juutalaisuuden muokkaamisillaan ja varsinkin sillä että sanoi Jeesuksen (=hänelle Jumalan) valinneen hänet tehtäväänsä. Minkä verran sinä tiedät juutalaisuuden Messias-odotuksesta?

        ---16.Sillä niin on Jumala rakastanut maailmaa, että hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi ikuinen elämä.---

        Herra Isä jos teille ei olisi edes annettu (oppaaksi Islamiin) Raamattua ja näin järjetöntä, hindulaisuuttakin pässimpää uskonto (PALVOA nyt JUUTALAISUUDEN profeettaa JUMALANA!), vaan olisi pidetty roomalaisten ja kreikkalaisten uskonnoissa, niin eipä teistä noilla älyn lahjoilla olisi selvinnyt kukaan...


    • Anonyymi

      Kun tietämätön puhuu

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Oi, muistatko vielä sen virren


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lahjoista parhain läpi ihmispolvien

        Joillekin voi koitua niin paljon vastoinkäymisiä, että niitä ei inhimillisesti katsoen voi mitenkään pitää kenellekään tarpeellisina koettelemuksina. Raamattu kertoo Jobista, jonka elämä oli aikamoista vuoristorataa. Hän koki sekä suurta menestystä että ankaria koettelemuksia. Job eli ja kuoli uskovaisena. Koska loppu oli hyvä, elämänkin täytyi olla hyvä.

        Elämän tarkoitus on suuri mysteeri. Ilman uskoa sitä ei voi ymmärtää. Uskominen on siten ymmärtämistä tärkeämpää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2462
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2257
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1094
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe