Linnainmaalla varkaita, kaikki asukkaat sokeita

Anonyymi-ap

Oli jo neljäs kerta, kun varkaat kävi autossa parkkipaikallani. Ainakin sadasta ikkinasta näkee ja nyt ne kävi keskellä päivää sunnuntaina ja kukaan ei näe mitään. Ensin vietiin uudenkarheat nokian nastarenkaat yöllä ja varas oli kantanut ne kadulle omaan autoon, oli pukeutunut näihin huomiota herättäviin työasuihin ja sitten oli yritetty käyntiin, virtalukko hajoitettu, sitten oli etsitty hansikaslokerot ja sotkettu kaikki lattialle ja nyt viimeisin sunnuntaina keskellä päivää. Siellä ei ole mitään arvokasta, mistä saisi rahaa. Kannattaa ottaa Turvan varkausvakuutus, se ei korvaa, kun omavastuu on 200e ja auto ei ole uusi.

6

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      näin kyllä mutta asia ei liikuttanut

    • Anonyymi

      Niin ja nämä varkaat on tyhmiä suomalaisia, ne ei osaa varastaa, kuin vanhoja autoja. Vaikka uusissa autoissa olisi kamerat, tietokoneet,ym. niin järkeä ei ole, kun on jäänyt jälkeen kehityksestä linnassa. Ne murtautuu pikkukioskeihin, kun ei muuta osaa ja ryöstää pikkukaupan kassan, mahtava saalis 100-500e ja kehuvat sillä. Kun tekee miljoonapetoksen tai miljoonien, niin tuomio on muutama kuukausi ehdollista, mutta nakkikioskin ryöstäjä tuomitaan ehdottomaan. Kun on lusikalla annettu pienenä, niin ei voi kauhalla vaatia.

      • Anonyymi

        Lainsäätäjille ei ole annettu järkeä edes lusikalla, kun kerran miljoonapetoksesta tekijä selviää ehdollisella, ja nakkivarkaudesta laitetaan tekijä muurien sisäpuolelle. Eiköhän sen pitäisi mennä vähän toisin päin, että isosta rikoksesta pitkää palloa nokkimaan ja pienestä rikoksesta pienempi tuomio.
        On pöljää puhua ehdollisesta vankeudesta, sillä ehdollisessa ollaan vapaalla jalalla. Se ei ole mitään vankeutta, vankeus on sitä että ollaan vankilassa muurien sisäpuolella, sellin ovi lukittuna. Monesti kuulee kuinka joku sai ehdollista vankeutta, ja se särähtää korvaan pahasti joka kerta. Ei se mitään vankeutta saanut, se sai ehdollista. On vapaa mies, sen kuin poistuu tyytyväisenä oikeustalolta ja on vapaa kulkemaan. Jos oikein tarkkoja ollaan, niin me kaikki ollaan tälläkin hetkellä ehdollisessa, vaikka emme ole mitään rikosta tehneetkään - vielä. Jos me tartutaan veitseen ja lähdetään sen kanssa kaupungille riehuun niin että kohta on pari ihmistä kuollut, niin häkki heiluu. Olemme puukottaessa rikkoneet ehdollisen sääntöjä törkeästi ja kuulumme vankilaan tiilenpäitä lukemaan ja miettimään tekosiamme oikein ajan kanssa.


    • Anonyymi

      Sotkeentuiko rahtihameet varkailla?

    • Anonyymi

      Noo. Keväällä tai kesällä on päästy linnasta ja nyt kun uhkaavasti alkaa ilmat kylmetä, varsinkin yöt, niin pitää taas tehdä rikoksia, että pääsee talveksi takaisin vankilaan. Se on jotenkin laskettu, että mitä kannattaa tehdä, jotta tuomio olis vaan yhden talven yli.

    • Anonyymi

      Luultavasti vain autotalli tai oma piha aidattuna hyvin, murtosuojaus talliin ja (kamera, hälytin) muu vartiointi toimisi. Jos auto tai pyörä on ulkona sivulla, voi lähteä osia? Vapaa liikkuvuus eu-alueella..? Taloyhtiö tai muu laittaa kameravalvonnan ja zoomit? Murtoja taisi olla jo 2000-luvun alussa sivummalla, ei ehkä valaistussa kohdassa niin paljon, mutta liian kirkas valo ei ole hyvä joka paikassa, se ottaa silmiin. Tuntuu ettei ulos voi jättää mitään. Ja ne jotka haluavat jättää vietäväksi jotain puhdasta tavaraa, ei ole paikkaa sille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe