Voisiko Thoriumista tehdä vihreän ydinaseen

Anonyymi-ap

Maapallolle on tulossa ensimmäinen Thoriumia käyttävä ydinvoimala.
Kiinassa ollaan innovatiivisia uusien energiamuotojen etsinnässä.
Vihreää turvallisempaa ydinvoimaa etsiessään he törmäsivät Thoriumiin.

https://www.youtube.com/watch?v=t4EJQPWjFj8

Heillä on käynnissä monta suurprojektia, tavoite sama. Miten kasvattaa maan puhtaan ydinenergian muotoja, ei uraanipohjaista enää sallita.

China is first to create nuclear fusion plasma.

Voiko tuollaisista projekteista joita viedään energiatuotannon nimissä tulla sivutuotteena jokin uusia ase? Fusion Plasma tykki, tyyliin avaruusasema Galattica.

16

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmisten ei kannattaisi Aurinkoa lähteä kopioimaan.
      Fuusioenergia tuottaa 200 miljoonan celsiusasteen lämpötiloja.
      Tekevät vielä reiän maankuoreen tuollaisilla leikkiessä.

      https://www.youtube.com/watch?v=huhEnv8JHvs

    • Anonyymi

      On maita jotka etsivät uusia puhtaampia ja halvempia energiamuotoja.
      On myös maita joissa mietitään vain sitä miten kuluttajan kukkarolla voitaisiin käydä, vaikka mitään syytäkään ei löytyisi.
      Odotellen taas ensitalvea.

    • Anonyymi

      Ydinvoima perustuu ydinfissioon ja siihen on uraani valittu juuri sen takia, että sillä on käyttöä myös räjähteenä. Monet muut alkuaineet olisivat olleet ihmiselle terveellisempiä vaihtoehtoja, mutta uraanivoimalassa otettiin huomioon maailman sotatila. Ydinvoima on Euroopassa keksitty, vaikka sekin keksintö on lavastettu jonnekin muualle. Ei Eurooppa muuhun pystynyt, kun jäi pahasti alakynteen 1900-luvulla.

      Ruotsissahan on pahempi tilanne kuin Ingalinan räjähdyksen jälkeen. Kaikki ruotsalaiset ovat kuolleet ja oli siellä muutama tyyppi Suomesta käynytkin Tukholmassa. He eivät oikein muista näkemäänsä, mutta oli kamalaa hajua ja ihmisiä makaamassa Tukholman kaduilla. Se näky ei jäänyt heidän muistiin muuten kuin sekavina muistikuvina.

      Maahanmuuttajat Suomesta ovat yrittäneet soittaa sukulaisilleen ja tuttavilleen Ruotsiin, mutta eivät ole vastanneet. Ruotsiin meni jossain vaiheessa Pariisin olympialaisten aikaan FBI:n ryhmiä selvittämään tilannetta, mutta hekin jäivät sinne kaikki. Ei kukaan palannut Ruotsista.

      Maailman tyhmin kansa eli ruotsalaiset suihkuttivat Sanytolilla itsensä hengiltä ja ilmeisesti ihan tsoukkina vaan. He siinä samalla suihkuttivat itseltään myös kaikki turhat huolet ja murheet ja tuli äkkikuolema atooppisen sairauden takia. Ruotsissa kaikki näyttää ihan normaalin kauniilta kuin Tukholma aina, mutta oli siellä ollut ruumiita kaduillakin. Anafylaktinen shokki on kuin ihmisen räjähtäminen. Sinne kun menee, niin kuolee räjähtämällä. Ruotsalaiset olivat EU:ta alkaneet vastustamaan erityisesti bakteerien takia. Kuolinsyy on selvä eli bakteerien loppuminen. EU:n Fitness oli heidän mielestä liian heikkoa tasoa ja he päättivät aloittaa bakteerien desinfioimisen 2000-luvulla. 20 vuoden päästä he siihen vasta kuolivat.

      USA:n presidentinvaaleissa Trump alkaa olemaan jo liian ruotsalaisen näköinenkin. Kaikki haluavat päästä näkemään Kamalan ja antamaan oikein kunnon aplodit. Ruotsiakin on päässyt johtamaan pelkän ulkonäön kanssa, koska ruotsalaiset rakastavat kunnon raikuvia aplodeja.

      Minulla oli kissa 20 vuotta sitten, eikä kissani suostunut syömään kissanruokaa. Kissat olivat huomanneet jo 20 vuotta sitten, että Whiskas on liian hyvin säilyvää eli siinä ei ole bakteereita. Omia kakkapapanoita se varmaan söi kissanhiekkalaatikosta. Kissalla pitäisi olla pelkkä pesuvati kylpyhuoneessa nykyään ilman kissanhiekkaa, jos kissat eivät pysty enää syömään kissanruokaa bakteerien loppumisen takia.

      • Anonyymi

        Tuntuu jotta kissasi😸 oli saanut bakteereja ja muita pöpöjä sinusta aivan tarpeeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuntuu jotta kissasi😸 oli saanut bakteereja ja muita pöpöjä sinusta aivan tarpeeksi.

        Kissa tuli minulle ihan navetasta eli siinä kävi toisinpäin. Ehkä navettakissa minut pelasti ruotsalaistyyppiseltä dementialta. Ihan joka asiaa ei aina kannattaisi ottaa ihan tsoukkina. Välillä on vaikeaa minullekin tajuta, mikä on erittäin tärkeä asia.

        EU teki merkittävän intervention koko EU-alueelle 90-luvulla, kun kielsimme tuoreen jauhelihan myynnin ruokakaupoissa. Jauhelihaa saa myydä vasta viikon päästä, koska EU:n Fitneksessä oli jo silloin oma bakteeriteoria. Suomen entinen johtaja sitä ehdotti, koska hän muisti tehneensä elintarvikehygienistin kanssa yhteistyötä jatkuvasti ja vuosien ajan siihen tyyliin, ettei ruokakauppoihin koskaan tarvita ratsioita ja ravintoloissa oli sama.

        Hygieniavalvonta oli mennyt liian pitkälle. Tätä Ruotsi halusi vastustaa ja ruotsalaisissa ruokakaupoissa myytiin jauheliha ilman sitä kuuluisaa viikon säilytystä. Sveriges väg var helt annorlunda. Hygieniavalvojakin ihan tykkäsi siitä, koska ratsiassa hygieniavalvoja käy ihan syömässä ravintoloissa ja päästiin sopuun hygieniavalvontaan tulleista muutoksista. Mutta muissa EU-maissa sitä vastustettiin. Niissä on usein perinteisempi teurastamo ja lihaa myydään sekä tuoreena että vanhentuneena.

        Pakollinen jauhelihan säilytys oli täysin ennenkuulumatonta, mutta Suomi pystyi valitsemaan oman tiensä jo silloin 90-luvulla näiden bakteeriasioiden suhteen. Ruotsista on aina huolittu sinne Ruotsiin pilaantuneet kanatuotteet suoraan myyntiin Suomen ruokakauppohin ja tätä ruotsalaiset ovat kauhistelleet. Suomalaiselle voi tulla vatsavaivoja jo Baltian maissa.


    • Anonyymi

      Ydinvoimaloista voidaan rakentaa pörssisähkön nousuase?

      Olkiluoto 2:n sähköntuotanto keskeytettiin maanantaiaamuna generaattorivian vuoksi.

      Samanaikaisesti Olkiluoto 3 toimii tällä hetkellä 969 megawatin teholla. Sen maksimiteho on 1 600 megawattia. Mistä alhaisempi tuotanto johtuu?

      OL3 tuottaa sähköä tällä hetkellä pienemmällä teholla, koska sähköntuotantoa suhteessa kulutukseen on runsaasti. Tuotanto on arvioitu sen mukaisesti, kertoo Teollisuuden voiman viestintäpäällikkö Johanna Aho.

      Ydinvoimalaitoksen tuotantosuunnitelma päätetään Ahon mukaan aina edellisenä päivänä. OL2:n tilanne ei ollut vielä eilen tiedossa, mutta sähkön tuotannon tilanne on Ahon mukaan tällä hetkellä hyvä, eikä tarvetta lisäsähkölle ole.

      OL2:n tuotantokatkoksen kestosta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta yhtiön häiriöilmoituksen mukaan tuotanto on pysähdyksissä syyskuun lopulle asti.

      • Anonyymi

        Kulutusta ei tuottoon nähden suuresti tule olemaan, mutta huolto tietysti vaikuttaa sähkönhintaan sitä nostavasti. Onhan ulkona jo pakkaset...


    • Anonyymi

      "Voisiko Thoriumista tehdä vihreän ydinaseen"

      No oletko tutkinut sen ominaisuuksia. Miten se reagoi ja mitä siitä jää jäljelle kun se on ns. loppuun käytetty.

      Jos siitä saa aseen niin USA:lla ja siten myös Israelilla on jo käytössä sellaiset aseet.

      Voiko niillä myrkyttää Ukrainan viljavainiot sitten kun nato-USA ja Ukrainan nukkehallitus pakenevat Ukrainasta?

    • Anonyymi

      Saako Thorondium asetta KOAKSIAALISENA?

    • "EI,THORIUMVOIMALA ON KULTAKAIVOS"!!!

    • Anonyymi

      Maailma on menossa uuteen lähtökohtaansa, sillä kaikein typerimällä on tähän nappulat käsissä

      NÄIN VENÄJÄ ITSEKIN LENTÄÄ TAIVAAN TUULIIN

    • Anonyymi

      Tee ny kuule vaikka sateenkaaren färinen ase jos huvttaa.

    • Anonyymi

      Sähkö, mitä se on meille suomalaisille?
      Se taitaa olla keinotteluase jolla lypsetään. Tuntuuko teistä joskus siltä että meitä kuusetetaan? Eihän nyt ole edes pakkasta.

      "Valtio-omisteinen kaasuyhtiö Gasum näkee ”merkittävän riskin”, että sähkön spot-hinnat kohoavat erittäin korkeiksi Suomessa torstai-iltapäivästä alkaen, yhtiö kertoo markkinakatsauksessaan.

      Suomen sähkömarkkinassa saatetaan yhtiön mukaan nähdä loppuviikosta poikkeuksellisen korkeita ja vaikeasti ennustettavia hintoja.

      Syynä on Olkiluoto 2:n jääminen korjauksiin samanaikaisesti, kun Loviisa 1 on huollossa. Siirtoyhteyksissä on rajoituksia, mutta siirtoyhteys Viroon on käytössä."

      • Anonyymi

        Onneksi on poikkeuksellisen lämmin syksy, muuten sähkö voisi taas maksaa euron kilowatilta.


    • Anonyymi

      ENNENKUIN VOIDAAN VARMUUDELLA OSOITTAA TOIMIVAN, ON KEKSINNÖT SAATAVA KAIKKI PÄÄTÖKSEEN.
      LIIAN VÄHÄN AIKAA ON KIIHTYVÄ KEHITYS OLLUT KÄYNNISSÄ.
      SENKIN PUUTIN UHKAA TUHOTA, POHJOIS-KOREALAILLA, MAAILMAN NYKYAIKAISIMMILLA YDINASEILLA.
      SIIHEN SE LOPPUISI TAAS. VIHREÄ KEHITYS MENISI VITUKSI.

    • Anonyymi

      Tiesitkö: T onnisesta BURANASTA voi tehdä ydinpommin. 😵

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe