Nuoret vastaan vanhat

Anonyymi-ap

Nyt näyttää mediassa nousevan tavoitteeksi asettaa nuoret ja vanhukset vastakkain. Oikein lietsomalla lietsotaan sitä, miten muka eläkeläisillä on asiat nyt hyvin, on säästöjä ja hyvät eläkkeet. Sitten toisaalta kerrotaan miten huonosti on nuorten kaikki asiat, ei ole säästöjä, eläkekertymä on väärä, ei ole työtä, on jaksamattomuutta yms.
Lietsotaan molemminpuolista kateellisuutta ja eripuraa. Niinkuin suomalaisessa mediassa ja politiikassa on nykyisin tapana. Ketä tämäkään hyödyttää ? Tässä maassa on jo ihan tarpeeksi erimielisyyksiä ja jakautumista. Yhtään lisää vastakkainasettelua ei tarvita.

12

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos nuoret päättävät kurjistaa vanhojen siis eläkeläisten tilannetta päätöksillä, niin voivat unohtaa perinnöt. Eläkeläisten säästöt menevät silloin vain ja ainoastaan heidän omiin tarpeisiinsa .

    • Anonyymi

      Kateutta on ilmassa Suomessa todella paljon. Kateudesta taitaa muodostua uusi kansantauti. Huono homma. Siihen kun ei lääkettä ole olemassa.

    • Anonyymi

      ORPON HALLITUS ON IHAN PASKA. KAIKKI VOI HUONOSTI VAUVASTA VAARIIN. AINUT ASIA MISSÄ TÄMÄ HALLITUS ON ONNISTUNUT ON KANSALAISIEN KIUSAAMINEN.

      • Anonyymi

        kalliiksi on tullut EU aika suomelle , paljon vaatimuksia esin vihreä ajatusmaailma ja muut maat suoltaa paskaa mereen suoraan raakana putkista ja laivoista ilman mitään velvoitteira,samoin tehtaat sellaiset pöhötykset savupiipuista että ihmisten todella vaarallista HENGITTÄÄ ILMAN MASKEJA.
        Kaikenlaisia määräyksiä ja nootteja ja suomi maksaa itsensä kipeäksi pelastaessaan maailman
        samoin olemme lainanneet eu määrätessä espanjalle ja muille maille miljadreja joita emme koskaan tulee samaan takaisin ja ne maat porskuttaa komjasti , suomen talouden tila ihan suossa ja alamäki jatkuu konkurssien , työttömyyden lisääntyessä, irtisanotttuja valtavat määrät.onnneksi suomen hallitus hoitaa johtajille esim hussin sairaalan johtajille kovat bonukset samaan aikaan kun henkilökuntaa irtisanotaan ja ministereille suuremmat palkat ja lisäksi kokousrahat päälle jotka vastaavat siivojien kuukausipalkkaa. nato tulee viemään ihan hirveöästi rahaa kun täytyy tehdä lokoisat olot ja olla vieraanvaraisia naton päällystölle.
        matuille maksetaan samoin enemmänkuin siivojille että täällä heillä lokoisat olot, on sitten työttöminä taikka opiskelijoita ei huolta kyllä suomi hoitaa heille kaiken hyvän suomalaisten taviksien tietty pitää maksaa veroja lisää ja velkaa ottaa taas miljardeja lisää että tämä kaikki herrojen hyvinvointi on mahdollista , rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, vanhukset ja vammaiset jätetään hoitamatta ja heidän omaishoitajat voidaan jättää ilman hoitokorvauksia ihan silmää rapäyttämättä .


    • Anonyymi

      Tätä en ymmärrä kun nykyisten eläkeläisten eläkkeitä pitäisi pienentää jotta tulevat eläkeläiset saisivat eläkkeensä. Hyvä ihme tehkää niitä lapsia jotka sitten teidän eläkkeenne maksaa. Niinkuin nykyisetkin eläkeläiset ovat tehneet.

    • Anonyymi

      Kateudesta uusi kansantauti?

      Kateushan on suomalaisten peruspiirre. On jopa olemassa ihan suomalaisille omalaatuinen kateus; jos minä en saa, pitä muiltakin ottaa pois.

      Ja kun tätä palstaa seuraa, niin eihän kukaan ole niin kateellinen kuin suomalainen vanhus. Se nyt kadehtii kaikkea maan ja taivaan välillä. Jopa sodan uhreja.

      • Anonyymi

        Kateus on ollut iät ja ajat kansantauti numero yksi eivätkä iäkkäät ole tippaakaan kateellisempia kuin nuoremmatkaan. Ehkä jopa vähemmän, koska elämänkokemus ja -näkemys vaikuttavat aiheeseen ainakin vähän. Joillakin. Joskus. Kenties.


    • Anonyymi

      Aivan turhaa ja teennäistä vastakkainasettelua. Eikö mitään kehittävämpää aihetta olisi ilmassa esille tuotavaksi.

      • Anonyymi

        Niinpä. Ainahan on syytetty nuorisoa tai vanhuksia joistakin asioista, mutt nykyhallitus kyllä syyllistää vanhuksia soten kalleudesta, työttömiä työttömyydestä, pienituloisia siitä kun ei ole rahaa kaikkeen, eli kaikki muut ovat syyllisiä Suomen huonoon taloustilanteeseen paitsi nykyhallitus, joka entisestään huonontaa suurimman osan pärjäämistä. Ainoastaan rikkaat ja varakkaat ovat nykyhallituksen erityissuojeluksessa, ei kaikilla eläkeläisillä ole isoja eläkkeitä tai omaisuuksia tilillä.


    • Anonyymi

      Iltapäivälehdet ovat kaikki muuttuneet roskalehdiksi. Koko ajan lietsotaan ihmisiä toisiaan vastaan. Tehdään typeriä juttuja ja repäiseviä otsikoita tyylii….
      Nyt jyrähtää se ja se….tosi huvittavaa.
      Toimittajat ovat kuin shakaalit.

      • Anonyymi

        "Muuttuneet" ! Kyllä ne ovat olleet roskalehtiä aina, koko olemassaoloaikansa.


    • Anonyymi

      Kateelliset on vain pohjanmaalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe