Selvennys miksi ylöstempaus miksi ymmärrällisöin ylöstempauksen tapahtuvan pretripulaatijollisena

Anonyymi-ap

kreikan kielen sana PARUSIJA Raamatussa on tärkeä ERIKSEEN eron osoittaja tarkoittajen tässä yhteyjessä VAIN YLÖSTEMPAUSTA, jota pyhijen seurakunta ojottelee, ja sitten on ERIKSEEN APOKALYPSIS, joka tarkoittaa ihan toista asijaa, ihan toista tapahtumaa, Ilmestystä, Revelationija Öljymäjelle.Tämä apokalypsis on maan päällä asuville pyhille koittava, juutalaisten kanssa ja mahtollisesti kovissa vainoissa jotenkin ilman pejonmerkinottoa selvinneitä pakananuujesta Jeesukseen uskoonuuvestisyntyneistö.APOKALYPSIS on kyllä totta ylöstemmattaville Jeesukseen uskoville ihmisille,mutta se ei revelatisoiju muulle maajilmalle:On sanottu että ihmiset tulevat uskoon kun näkevät Jeesuksen pilvissä ja ylöstemmattavat ihmiset ylöstempauksen aikana. Eivätpä näe vielä tässä vaiheessa vaan silloin vasta kaikki savat nähdä Jeesuksen ja pyhät Jeesusken kanssa kun het palaavat takaisin maan päälle. Jumala on auttanut mua saamaan tämän ymmärryksen. Toivoisin näijen sanojen jeesaavan just sua, joka olet näijen asijoijen kanssa pähkäillyt ja jos nämä sanat eivät vie sua ihan maaliin asti niin jeesais jossain määrin eteenpäin vievyyvessä.Haluan myös antaa tunnustuksen kaikille jotka ovat toitottaaneet pretripulaatijon totuujen selvijämisen puolesta tämän asijan totujen etsijöille, Jeesuksen nimessä , olokeet siunatut työ ahkeroineisto.

En tiijä ymmärsitkö perustelullisuujekselisuutein vai et, mutta mielestäni asija on yksiselitteisen selvästi lookisuujessa ymmärrettävissä kunhansa keskityksellisöit avainkohjallisiin sanallisuuksiin. Tossahansa se on selkeesti, mutta jos sulla on aivosumua tai muuta aivostollisuujen rasiteetta eikä oikein skulaa pöntössä niin tärkein asija ynmärtää on eroitellisoija paruusiijallisuus ylöstenpjauksellisuujeksi eikä missään nimessä apokalypsislaisuujeksi, ilimestykselliseksi. Koska nämä käsitteet sekoitellaan kuin jauhollisuus taikinallisuuteen vaikein tässä kohjin niin saa tehjä vaikka sitä luulisi että no niinhän se tulee tehjä niin ei siltikään, pijetään asijat erillään. Huono esimerkki, mutta siltikin, pysytään vaktoissa.

Inspiraation aiheenkäsittelyllisyyteen sain jostain keskusteluketjusta, jossa oli juttelemallisuutta kunpi voittaa kunpi vai kanpi, pre vai mid ripulisaatijo.

Mua jännittää tämä tuleva ylöstempaus. Samalla koitan olla ajattelemattta äitini jumalattomuutta ja kiusaamatta syjäntäni soimatessain ittejäin: en ole kyvykäs esittämään tosiasijoita äitillein niin että hän ymmärtäisi että krtomani Jumalan ilimoittama evankeliumi on totta kokonaansa.

Huomaan äitini jumalattomuujen murehtimisen menevän välillä niin syvälle kivullisuuteen että enerkijaa ja iloa se vie niin paljon ajastain että mun on pästävä tästä taakasta nyt eroon. Mun puolesta voit rukoilla että saan tämän taakan pois heiveröisiltä harteiltain Jeesuksen väkeville harteille. Olen oivaltanut tämän aijenminkin että näin tulee tehjä, mutta en ole onnistunut, mutta nyt mä olen sen verran suuttunut onnistumattomuuteeni että onnistuminen on mahjottomuus, sillä mä aloitan tykitysrukoukset kunnes läpimurtoon , vapauteen pääsen takaisin murhevankeuvestain. Mikään ei mene sen suhteen enää kovin kauvan vinoon, Herra näe ja auta mua, kaipaan apuvasi, sillä tuntemuksellisuuteni on voimaisa, mutta Sie oot voimaisillisin, ja anteeksi tää nössöilyin jos tää on sitä nekatiivisessa mielessä ja kiitos kun Sulla riittää ymmärrys henkellistä hölmöilyvänoi kohtaan, aamen.

Olen tässä asiassa tullut kiusatuksi sen verran että en jaksa muuta kuin tuijotaa Isää ja saaja Hänen apunsa äitini uuvestisyntymään. Tämä on kai ainoa asija, jossa en ole pystynyt tottelemaan Jumalaa ja antamaan kaikki taakkani Jeesuksen harteille vaan kannan äitinipelastumattomuujesta taakkaa. Alan nyt rukoilemaan säännöllisesti että saaan luovutettua syyllisyyteni, olipa se tojellisuutta tai ei, siitä etten ole saanut äitiäni ymmärtämään Jumalan evankelijumia totuujeksi. Jumala on kaikki muut taakkani aikanaan ajallaan auttanut poisriisumaan taakoituksistain, joten en epäile että tämänkään suhteen ei niin kävisi. Äitini on tehtävä omija valintojaansa ja en koe voivani antaahänelle enää muuta kuin satunnaiset evankeliumin lauseet tuleviin päiviin, joita ei välttämättä ole liikaa enää jäljellä ylösotollisuuteen.

Tietenkin rukouspyynnön jätän että 10s käytät ruoukseen äitini uuvestisyntymyksen puolesta. Kiitos mun ja äitini puolesta...vaikkei hän nyt tällaisesta kiittäisikäänsä.

Selef Urge

14

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "onnistuminen on mahjottomuus"

      Siis

      Epäonnistuminen on mahjottomuus....

      ...Kun Herra jeesaapi.

      Selef Urge

    • Anonyymi

      katoa, häviä pois.

    • Anonyymi

      "On sanottu että ihmiset tulevat uskoon kun näkevät Jeesuksen pilvissä ja ylöstemmattavat ihmiset ylöstempauksen aikana. Eivätpä näe vielä tässä vaiheessa vaan silloin vasta kaikki savat nähdä Jeesuksen ja pyhät Jeesusken kanssa kun het palaavat takaisin maan päälle. "

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Mielestäni Sakarja ei tarkoittanut tuota, että pelkästä Jeesuksen näkemisestä tulisi joku uskoon. Melleriläinen tulkinta oli, että tempaukseen tulevat jo edesmenneet uskovat taivaasta hakemaan (Jeesuksen kanssa) maan päällä olevia uskovia. Minun mielestäni "pyhiensä kanssa" ei tarkoita tätä, vaan enkeleitä. 2. Tess 1:8 Jeesuksen paluu kostamaan tulen liekissä ei kuulosta siltä, että olisi kyseessä jokin uskoontulotilaisuus, jossa Jeesuksen näkyminen aiheuttaa (pelastavan) uskon. Evankeliumista puhutaan Raamatussa, että siitä pelastus voi tulla.

      Sakarja:
      12:10 Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.

      1.Tessalonikalaiskirje:
      3:13 vahvistaaksensa teidän sydämenne nuhteettomiksi pyhyydessä meidän Jumalamme ja Isämme edessä, meidän Herramme Jeesuksen tulemuksessa, kun hän tulee kaikkien pyhiensä kanssa.

      2.Tessalonikalaiskirje:
      1:8 tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille.

      • Anonyymi

        Usko on yhjen määritelmäljisyytellisyytensä mukaisesti jonkin asijan totena pitämistä eli varmuutta tiejon olevan tottalaista.

        Sitten on kielijä, kuissa uskominen ja luuleminen mahtollistavat virheellisen synonyymistämiksiihmeessälyyvistävyyjen ahaavoitumisessa että uskominen ja luuleminen ovat samalliset sachtsit vaikka ovat erillisoijut asijat. Onhan asijan totena pitäminen aavan er asija kuin asijan luulemisena pitäminen ihan eri pohjallisella. Kun on Jeesuksen olevuujest ja syntijensä anteeksisaanneist ihe kullahi varmuus niin siitä seuraa syjänmeen armuus, kutta jollei sitä oukkaansa niin silloin on olollisuuves omanlaisens karmuus.

        Sahchsan kieless glaupeni : uskovata, luullavata.

        Perkasitkin jo tuossa että pelastavaa totena pitämistää se Jeesuksen näkeminen ei siinä tarkoita niille, joille asija lopulta kirkastuu että tämä jonkallisensa he ovat kieltäneet jopa olevan olemallisen niinon nyt heillä silmijensä eessä aistienetäisyyvelläsyyveksellisyyvelläänsä.

        Amoon aika on tuossa vaiheellisesssa jo mennyt eikä tuossa ole tosijaankaansa kysymys evankelijoimisreissusta vaan miten sen nyt sanois silleen nätimmin kuin mitää oli mielessäin. No, Jeesus tulee tekemään pevon merkin ottaneista " jauhelihaa" kuvainnollisesti tuo vaan miäleen tuli. Mun kirjoituksija on poisteltu jos olen käyttänyt joitakin suoraan asijan sanovaisija ilmauksija niin jätän nyt sanomatta ettei kirjoitusta poisteta kun oon jo näinkin kauvan tässä näpytellyt.

        Olikohan vielä jotain muuta. Olihan tuolla. Eli keitä kuuluu Jeesuksen seurassa oleviin pyhiin. Muistanko oikein että siinä kohjassa, kussa kerrotaan Jeesuksenpaluusta pyhijensä kanssa että siin lukkoo kaikkijen pyhijensä kanssa? Ainakin joissakin muis Raamatun kohjis on näin kun se nyt vaan nousee ajatuksen että noin olis.

        Jos siellä onse kaikki niin silloin se on mun kässäävyyjellisyyjen mukaan enkelit,ihmiset ja ties mitkä muutkin jos sellaisija Jumala on luonut.

        Semmoinen toteamus kuuluu irtroittamattomana siihensä kun ylöstemmattavaiset pijan ylöstemmataan Jeesuksen luoksensa niin Jumala sanoo Raamatussa kutakuinkinsa rohveetansa ilmoittamana:

        " Niin me saamme ain olja Jeesuksen kanssa."

        Siksi voikin kysyä että mitä sotakuntoiset Jumalan sotilaat olisivat poissa pirskeistä? Mä haluan palata Jeesuksen kanssa ja mulla on silloin taistelukykyisempi uusruumis, jolla voin olla taistelullisuuvessa hyöjyllisenpi kuin täs ruumiis. Jos Jumala sotii niin eivätkö kaikki pyhät halua olla silloin mukana vai olisivatko he mieluummin näkemättä Herran Päivän loppua, jonka jälkeen alkaa kai samantien 1000v Jumalan Kuninkaskunta samaan tapaan ilman ihmettelyjä kuten Israel itsenäistyi yhjen päivälmöisen aikana.

        Selef Urge


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko on yhjen määritelmäljisyytellisyytensä mukaisesti jonkin asijan totena pitämistä eli varmuutta tiejon olevan tottalaista.

        Sitten on kielijä, kuissa uskominen ja luuleminen mahtollistavat virheellisen synonyymistämiksiihmeessälyyvistävyyjen ahaavoitumisessa että uskominen ja luuleminen ovat samalliset sachtsit vaikka ovat erillisoijut asijat. Onhan asijan totena pitäminen aavan er asija kuin asijan luulemisena pitäminen ihan eri pohjallisella. Kun on Jeesuksen olevuujest ja syntijensä anteeksisaanneist ihe kullahi varmuus niin siitä seuraa syjänmeen armuus, kutta jollei sitä oukkaansa niin silloin on olollisuuves omanlaisens karmuus.

        Sahchsan kieless glaupeni : uskovata, luullavata.

        Perkasitkin jo tuossa että pelastavaa totena pitämistää se Jeesuksen näkeminen ei siinä tarkoita niille, joille asija lopulta kirkastuu että tämä jonkallisensa he ovat kieltäneet jopa olevan olemallisen niinon nyt heillä silmijensä eessä aistienetäisyyvelläsyyveksellisyyvelläänsä.

        Amoon aika on tuossa vaiheellisesssa jo mennyt eikä tuossa ole tosijaankaansa kysymys evankelijoimisreissusta vaan miten sen nyt sanois silleen nätimmin kuin mitää oli mielessäin. No, Jeesus tulee tekemään pevon merkin ottaneista " jauhelihaa" kuvainnollisesti tuo vaan miäleen tuli. Mun kirjoituksija on poisteltu jos olen käyttänyt joitakin suoraan asijan sanovaisija ilmauksija niin jätän nyt sanomatta ettei kirjoitusta poisteta kun oon jo näinkin kauvan tässä näpytellyt.

        Olikohan vielä jotain muuta. Olihan tuolla. Eli keitä kuuluu Jeesuksen seurassa oleviin pyhiin. Muistanko oikein että siinä kohjassa, kussa kerrotaan Jeesuksenpaluusta pyhijensä kanssa että siin lukkoo kaikkijen pyhijensä kanssa? Ainakin joissakin muis Raamatun kohjis on näin kun se nyt vaan nousee ajatuksen että noin olis.

        Jos siellä onse kaikki niin silloin se on mun kässäävyyjellisyyjen mukaan enkelit,ihmiset ja ties mitkä muutkin jos sellaisija Jumala on luonut.

        Semmoinen toteamus kuuluu irtroittamattomana siihensä kun ylöstemmattavaiset pijan ylöstemmataan Jeesuksen luoksensa niin Jumala sanoo Raamatussa kutakuinkinsa rohveetansa ilmoittamana:

        " Niin me saamme ain olja Jeesuksen kanssa."

        Siksi voikin kysyä että mitä sotakuntoiset Jumalan sotilaat olisivat poissa pirskeistä? Mä haluan palata Jeesuksen kanssa ja mulla on silloin taistelukykyisempi uusruumis, jolla voin olla taistelullisuuvessa hyöjyllisenpi kuin täs ruumiis. Jos Jumala sotii niin eivätkö kaikki pyhät halua olla silloin mukana vai olisivatko he mieluummin näkemättä Herran Päivän loppua, jonka jälkeen alkaa kai samantien 1000v Jumalan Kuninkaskunta samaan tapaan ilman ihmettelyjä kuten Israel itsenäistyi yhjen päivälmöisen aikana.

        Selef Urge

        "Usko on yhjen määritelmäljisyytellisyytensä mukaisesti jonkin asijan totena pitämistä eli varmuutta tiejon olevan tottalaista."

        Ei-helluntailainen kommentti:

        Kyllä olen samaa mieltä, että jonkin asian totenapitäminen on sinällään tietynlaista uskoa (vrt. Heb 11). On plaseboa, ja on uskoa siihen, että maankamara on vielä tallella aamulla, kun astun sängystä aamulla. Arkinen elämä saattaa edellyttää tällaista arkiuskoa, että toimitaan tiettyjen oletusten varassa - että jotkut asiat toimivat kuin ennenkin. Tätä voisi verrata tilastotieteeseen, todennäköisyyslaskentaan, pelaamiseen, jne.

        Tästä arkisesta totenapitämisestä ja arkielämän pelistä erillään, olen joskus käyttänyt termiä pelastava usko, kun olen halunnut korostaa evankeliumiin uskomisen merkitystä. Mielestäni tämä jako liittyy siihen, mitä Jaakobin toisessa luvussa puhutaan. Että riivaajatkin uskovat (Jumalan olemassaoloon), mutta pelastava usko on eri asia.

        2.Korinttolaiskirje:
        4:3 Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko on yhjen määritelmäljisyytellisyytensä mukaisesti jonkin asijan totena pitämistä eli varmuutta tiejon olevan tottalaista.

        Sitten on kielijä, kuissa uskominen ja luuleminen mahtollistavat virheellisen synonyymistämiksiihmeessälyyvistävyyjen ahaavoitumisessa että uskominen ja luuleminen ovat samalliset sachtsit vaikka ovat erillisoijut asijat. Onhan asijan totena pitäminen aavan er asija kuin asijan luulemisena pitäminen ihan eri pohjallisella. Kun on Jeesuksen olevuujest ja syntijensä anteeksisaanneist ihe kullahi varmuus niin siitä seuraa syjänmeen armuus, kutta jollei sitä oukkaansa niin silloin on olollisuuves omanlaisens karmuus.

        Sahchsan kieless glaupeni : uskovata, luullavata.

        Perkasitkin jo tuossa että pelastavaa totena pitämistää se Jeesuksen näkeminen ei siinä tarkoita niille, joille asija lopulta kirkastuu että tämä jonkallisensa he ovat kieltäneet jopa olevan olemallisen niinon nyt heillä silmijensä eessä aistienetäisyyvelläsyyveksellisyyvelläänsä.

        Amoon aika on tuossa vaiheellisesssa jo mennyt eikä tuossa ole tosijaankaansa kysymys evankelijoimisreissusta vaan miten sen nyt sanois silleen nätimmin kuin mitää oli mielessäin. No, Jeesus tulee tekemään pevon merkin ottaneista " jauhelihaa" kuvainnollisesti tuo vaan miäleen tuli. Mun kirjoituksija on poisteltu jos olen käyttänyt joitakin suoraan asijan sanovaisija ilmauksija niin jätän nyt sanomatta ettei kirjoitusta poisteta kun oon jo näinkin kauvan tässä näpytellyt.

        Olikohan vielä jotain muuta. Olihan tuolla. Eli keitä kuuluu Jeesuksen seurassa oleviin pyhiin. Muistanko oikein että siinä kohjassa, kussa kerrotaan Jeesuksenpaluusta pyhijensä kanssa että siin lukkoo kaikkijen pyhijensä kanssa? Ainakin joissakin muis Raamatun kohjis on näin kun se nyt vaan nousee ajatuksen että noin olis.

        Jos siellä onse kaikki niin silloin se on mun kässäävyyjellisyyjen mukaan enkelit,ihmiset ja ties mitkä muutkin jos sellaisija Jumala on luonut.

        Semmoinen toteamus kuuluu irtroittamattomana siihensä kun ylöstemmattavaiset pijan ylöstemmataan Jeesuksen luoksensa niin Jumala sanoo Raamatussa kutakuinkinsa rohveetansa ilmoittamana:

        " Niin me saamme ain olja Jeesuksen kanssa."

        Siksi voikin kysyä että mitä sotakuntoiset Jumalan sotilaat olisivat poissa pirskeistä? Mä haluan palata Jeesuksen kanssa ja mulla on silloin taistelukykyisempi uusruumis, jolla voin olla taistelullisuuvessa hyöjyllisenpi kuin täs ruumiis. Jos Jumala sotii niin eivätkö kaikki pyhät halua olla silloin mukana vai olisivatko he mieluummin näkemättä Herran Päivän loppua, jonka jälkeen alkaa kai samantien 1000v Jumalan Kuninkaskunta samaan tapaan ilman ihmettelyjä kuten Israel itsenäistyi yhjen päivälmöisen aikana.

        Selef Urge

        "Siksi voikin kysyä että mitä sotakuntoiset Jumalan sotilaat olisivat poissa pirskeistä? Mä haluan palata Jeesuksen kanssa ja mulla on silloin taistelukykyisempi uusruumis, jolla voin olla taistelullisuuvessa hyöjyllisenpi kuin täs ruumiis. Jos Jumala sotii niin eivätkö kaikki pyhät halua olla silloin mukana"

        Ei-helluntailainen:

        Joku muu ehkä vastasi tähän, että liian hapokasta. On itsellenikin yllättävä ajatus, mutta puhutaan Ilm 20 -luvussa siitä kuin olisi sota. Ei kai mikään joukko yksinään sodi, vaan on kaksi osapuolta vähintään. Toisaalta Raamatun sodissa on menneisyydessä tapauksia, etteivät ihmiset aina joutuneet sotimaan, vaan Jumala soti heidän puolestaan. Joka tapauksessa Ilm 20 sanoo, että tuli tulee taivaasta ja kuluttaa heidät. Tätäkö kohtaa tarkoitit tai muistelit?

        Ilmestyskirja;
        20:8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
        20:9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät

        2.Mooseksen kirja:
        14:14 Herra sotii teidän puolestanne, ja te olkaa hiljaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Siksi voikin kysyä että mitä sotakuntoiset Jumalan sotilaat olisivat poissa pirskeistä? Mä haluan palata Jeesuksen kanssa ja mulla on silloin taistelukykyisempi uusruumis, jolla voin olla taistelullisuuvessa hyöjyllisenpi kuin täs ruumiis. Jos Jumala sotii niin eivätkö kaikki pyhät halua olla silloin mukana"

        Ei-helluntailainen:

        Joku muu ehkä vastasi tähän, että liian hapokasta. On itsellenikin yllättävä ajatus, mutta puhutaan Ilm 20 -luvussa siitä kuin olisi sota. Ei kai mikään joukko yksinään sodi, vaan on kaksi osapuolta vähintään. Toisaalta Raamatun sodissa on menneisyydessä tapauksia, etteivät ihmiset aina joutuneet sotimaan, vaan Jumala soti heidän puolestaan. Joka tapauksessa Ilm 20 sanoo, että tuli tulee taivaasta ja kuluttaa heidät. Tätäkö kohtaa tarkoitit tai muistelit?

        Ilmestyskirja;
        20:8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
        20:9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät

        2.Mooseksen kirja:
        14:14 Herra sotii teidän puolestanne, ja te olkaa hiljaa.

        Jumala sotii ainakin ja en tiejä varmasti sotivatko pyhät hänen rinnallaan vai eivät kun sitä ei täysin varmasti Raamatussa kerrota suomenkielisellisessä ilmestyksellisessä. Mä vaan tiejän että se on koston aikaa ja etä ainakin nyt tässä hetkessä haluaisin taistella Jeesuksen rinnalla kuin olla yleisönönä Öljymäjellisellä tai sieltä Ratkaisunlaaksoon siirrollisteisena.

        Vaihtoehto 1: Jumala sotijoi yksinäänsä.

        Vaihtoehto 2: Jumala sotii pyhijensä kanssa.

        Jos oikejaa vastausta hakelmoi Raamatusta Vanhan Testamentinta niin itse en tämänhetkisellisenä ymmärryksillisyytenä osaa sanoa kunpi on käyvällisyys kun Jeesus palaa yhjessä kaikkijensa pyhijensä kanssa. Enkelit ovat sotakuntoisenpija kuin ihmiset nyttensä, mutta mikä on ihmisen kyvyllisyys sotija uuvesruumiis, jossa ylösnapsitut ovat ylösnapsimisestaan asti ikuisesti. Vähän vaikeempi mennä asijaa enempällisemmin kommentoimaansa.

        Raamatussa on kerrottu Jumalan sotivan ja ihmisten ihmettelevän ja olevan itte sotimatta.

        Sitten on senmoisijakin että Jumala valitsee lössistä ne, jotka vyysisesti aktiivisemmassa osassaan sotimusta sotivat sotaisina sotaa sotaisesti sotaisuujessa ja Jumalan käskyt nouvateltujaan he ovat voiton saavuttaneet. Tämä on Jumalan johtama sotimista, jossa soltut tekee mitä Komento käskyttää. Enkelien osuus on mulle näissä kuvijoissa pimennos että ovatko he olleet miekkaa tai keihästä heilutelmoimassa, heittämäisessä.

        Miten se sitten menee kun Jeesus palaa sotimallisoimaan ja 1000v Kuninkaskuntan avajaisija, jotka luulisin kuuluvan askeleellisuutenatapahtumastossa , niin mikä sotimisen osa pyhälliksyyksillä silloin onpi vai olla " länpimän uuninpankon päällänousseina makoilemassa" niin sellainen jää nähtäväksi. Olisihan se kiva jos jollahi olisi asijasta parenpi tieto niin vois tähän ketjullisuuteen sen näperlöijä tuotavaksi.

        Jaksamista Herrassa sekä Jumalan siunausta ihhe kullehhii,

        Selef Urge


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala sotii ainakin ja en tiejä varmasti sotivatko pyhät hänen rinnallaan vai eivät kun sitä ei täysin varmasti Raamatussa kerrota suomenkielisellisessä ilmestyksellisessä. Mä vaan tiejän että se on koston aikaa ja etä ainakin nyt tässä hetkessä haluaisin taistella Jeesuksen rinnalla kuin olla yleisönönä Öljymäjellisellä tai sieltä Ratkaisunlaaksoon siirrollisteisena.

        Vaihtoehto 1: Jumala sotijoi yksinäänsä.

        Vaihtoehto 2: Jumala sotii pyhijensä kanssa.

        Jos oikejaa vastausta hakelmoi Raamatusta Vanhan Testamentinta niin itse en tämänhetkisellisenä ymmärryksillisyytenä osaa sanoa kunpi on käyvällisyys kun Jeesus palaa yhjessä kaikkijensa pyhijensä kanssa. Enkelit ovat sotakuntoisenpija kuin ihmiset nyttensä, mutta mikä on ihmisen kyvyllisyys sotija uuvesruumiis, jossa ylösnapsitut ovat ylösnapsimisestaan asti ikuisesti. Vähän vaikeempi mennä asijaa enempällisemmin kommentoimaansa.

        Raamatussa on kerrottu Jumalan sotivan ja ihmisten ihmettelevän ja olevan itte sotimatta.

        Sitten on senmoisijakin että Jumala valitsee lössistä ne, jotka vyysisesti aktiivisemmassa osassaan sotimusta sotivat sotaisina sotaa sotaisesti sotaisuujessa ja Jumalan käskyt nouvateltujaan he ovat voiton saavuttaneet. Tämä on Jumalan johtama sotimista, jossa soltut tekee mitä Komento käskyttää. Enkelien osuus on mulle näissä kuvijoissa pimennos että ovatko he olleet miekkaa tai keihästä heilutelmoimassa, heittämäisessä.

        Miten se sitten menee kun Jeesus palaa sotimallisoimaan ja 1000v Kuninkaskuntan avajaisija, jotka luulisin kuuluvan askeleellisuutenatapahtumastossa , niin mikä sotimisen osa pyhälliksyyksillä silloin onpi vai olla " länpimän uuninpankon päällänousseina makoilemassa" niin sellainen jää nähtäväksi. Olisihan se kiva jos jollahi olisi asijasta parenpi tieto niin vois tähän ketjullisuuteen sen näperlöijä tuotavaksi.

        Jaksamista Herrassa sekä Jumalan siunausta ihhe kullehhii,

        Selef Urge

        Ilmestyskirja;
        20:8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
        20:9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät

        Ei-helluntailainen:

        Eikö tuo kohta kuulosta siltä, että saatana vain aikoo sotia, aikoo hyökätä, mutta pelastuneet ovat rauhassa kaupungissa, suojassa, ja ulkopuoliset hyökkääjät kuluttaa tuli Jumalalta.


    • Anonyymi

      Tää on liian hapokasta...ei pysty ei...

      • Anonyymi

        " :On sanottu että ihmiset tulevat uskoon kun näkevät Jeesuksen pilvissä ja ylöstemmattavat ihmiset ylöstempauksen aikana. "

        Jos sattuisivat olemaansa hereillä tuolloin ja näkemään tuon tapahtumaisen niin kyllä joissakin uskoakin Jeesukseen alkaisi virijämään, vellomaansa. Mutta enpä ainakaan oo ihhe saanut sellaista kuvaa että jumalaton maajilma sen näkisi. Kun otetaan ylöstemmattavijen arvijoitu pääluku huomijoon ja kuinka se eri aikavyähykkeillä tapahtuloi samaan aikalliseen silmänräpäyksellisesti niin jotkut näkevät kylläkinsä Pyhän ihmisen Jeesukseen syjänmessään uskoneen vanhurskaan Jumalan Pyhällä Hengellään sinetöityin katoavan, mutta mitään taivaalla näkyvää ihmisuusruumisviuhuntaa eivät näje, mitä tulee aivoituksellisuuteeni.

        Jumala kaiken tiätää, minä erehtyn monessa asijassa, mutta oon mää väliil oikeeskiinsa varmaanskansiiska.

        Kahvija tässä juon ja mietin oliko jotain muutakin lisättävää kuin maitollisuutta tähän juttuun. Jotain oli mielessä, mutta taijan vaan nyt juoja kahvija se kun on aika nopejasti kylmällisöityneempää jos tähän jää vielä vatkaamaan asijaa. Niin no äkkijä sekin että kun jotkulliset näkevät jonkun kristityn katoavan ja heil on tieto etä nämä ovat kertoneet ylöstempautuvansa pijan niin kyllä sekin jo itsessään saa aikaan uskoontulollisuutta Jeesukseen? Ihmeethän ovat osa sitä prosessia aikalaillakin kun miettii mitä edelsi kunkin uskoontuloontumistansa, uuvestisyntylöinti itsessään lienee ihmeeksi luakiteltavaltavuus, ainakaan kukaan muu kuin Jumala ei mua ole uuvestisynnyttänyt uuveks luomukseksi, joka minullisuutessani vaikutelmoitsee.

        3,5vrk flunssa tai semmosessa ja yksimyksellisyys ja niistämäksimyksellisyys jatkuu väsymyksellisyyttä unohtamatta ilo ja ylöstempauksen ojotus auttaa kokemuksessa tässäkin ja Herran muu apullisteisuus, jota en ejes ynmärrä mitä kaikkea mulle jeesaa ja tekköö, joten kiitosta Herralle ihan aivan kaikeest, mitä Hän mulle antanut on, antaa nyttensä, tulee antamaansa. Kiitostaminen tuntuu niin vähälliseltä, mutta eipä Jumala enempällisempääkään tässä nyt sitten ojottakkaan munlaiseltani kun olen tehnyt osani mukaisuutta tämän näin näperlöijen loppuun evankelijumija unohtamallistamatta.

        Selef Urge


    • Anonyymi

      On turha spekuloida ja levittää uskomuksia muille, josta myös joutuu kerran itse vastaamaan: muiden eksyttämisestä vääriin luuloihin ja sitä kautta kadotukseen.

      Helluntailaisten omista tempauksista en tiedä, mutta kristittyjen ylösnousemuksen päivää ja tuntia (roomal. "hetkeä") emme tiedä. Ei tiedä edes Herramme Jeesus Kristuskaan.

      Siksi kristittyjen Raamattu kehoittaa: "valvokaa ja rukoilkaa," (Hellareiden omista "raamatuista" en tiedä.

      Eläkäämme siis jatkuvassa parannuksessa = synnintunnossa, katumuksessa ja uskossa. 🕯

    • Anonyymi

      "Siksi kristittyjen Raamattu kehoittaa: "valvokaa ja rukoilkaa," (Hellareiden omista "raamatuista" en tiedä."

      Muuta valvomista ei taida olla kuin että Baabelin eriseuraisten porttomorsiamien valvoessa peitto heiluu ja aviottomia jälkeläisiä syntyy, jotka portot kastavat Sulhoa odotellessaan omiin nimiinsä. Ehkäpä tämä tulee aisankannattajaksi heille...näin portot toivovat ja uskottelevat jälkeläisilleen...tosin Raamattu ei hyvää lupaa...

    • Anonyymi

      Tällaisilla, erilaisilla, vastuuttomilla spekuloinneilla helluntailaiset ovat vahingoittaneet miljoonia ihmisiä, etenkin lapsia,Suomessa tuhansia, jotka näitä hämmentyneinä ja täysin ymmärtämättä kuunnellessa ovat saaneet syviä ja pysyviä traumoja ja pelkoja, jotka vaikuttaneet moniin tuleviin valintoihin. Itsekin kuulun näihin hell.uskonnon arkoihin lapsiuhreihin.

      Näille, jotka vastuuttomasti johtavat harhaan lapsia, jotka omalla tavallaan uskovat Jeesukseen, odottaa Rajan tuolla puolen pahempikin, kuin vain myllynkivi kaulaan.

      Mutta nämä eivät kadu, käänny, tee parannusta: suu vain käy ja saasteen levitys jatkuu. Ja uhreja tulee!

      Pitävät itseään vieläpä synnittöminä ja pelastusvarmoina!

      • Anonyymi

        Onko sulla liian pitkät kaupassakäyntimatkat?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe