Tervehdys 10.9.2024

Anonyymi-ap

Suomikin on sitten ydinase pelote maa. Sillä "pelote" kun tuskin koskaan tarvitsemme kovia siihen.
Tällaista Naton ydinpelotetta Suomi aikoo nyt harjoitella. Suomi on lähdössä lokakuussa ensi kertaa mukaan Nato-harjoitukseen, jossa on mukana kuvitteellisia taktisia ydinaseita. Naton Steadfast Noon -ydinpeloteharjoituksessa. Nato aloittaa pitkään suunnitellun vuotuisen ydinharjoituksen "Steadfast Noon" maanantaina (16.10-26.10.2023), jossa jopa 60 lentokonetta osallistuu harjoituslennoille Etelä-Euroopan yllä. Harjoitus on rutiiniharjoittelu, jota on tehty vuosittain yli vuosikymmenen ajan. Ohjaamoihin osallistuu 13 liittoutumaa ja useita lentokonetyyppejä, mukaan lukien kehittyneet hävittäjäkoneet ja Yhdysvalloista saapuvat Yhdysvaltain B-52-pommittajat. Mukana ovat myös perinteiset suihkukoneet sekä valvonta- ja tankkauskoneet. Eri NATO-liittolainen isännöi Steadfast Noon -tapahtumaa joka vuosi. Harjoittelulennot järjestetään Italian, Kroatian ja Välimeren yli.

"Harjouksemme auttaa varmistamaan ydinpelotekeinomme uskottavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden", sanoi Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg. "Se lähettää selkeän viestin, että NATO suojelee ja puolustaa kaikkia liittolaisia." Harjoitukseen osallistuu hävittäjälentokoneita, jotka pystyvät kantamaan ydinkärkiä, mutta siihen ei liity eläviä pommeja. Harjoitus ei liity ajankohtaisiin maailmantapahtumiin ja suurin osa harjoituksista järjestetään vähintään 1000 kilometrin päässä Venäjän rajoista. Naton strateginen konsepti tekee selväksi, että "Naton ydinvoimakapasiteetin perustarkoitus on säilyttää rauha, estää pakkokeino ja estää aggressio". Se korostaa, että "niin kauan kuin ydinaseita on olemassa, Nato pysyy ydinallianssina".

”Tämä viesti menee perille Venäjälle”
Suomi osallistuu Horneteilla Naton ydinaseharjoitukseen. Puolustusministeriöstä ei haluta kommentoida harjoitukseen osallistumista. Asiaa perustellaan sillä, että kyse on turvaluokitellusta tiedosta, josta Nato halutessaan kertoo.

Siinä jo tulikin pitkästi, jaksaako kaikki edes lukea. Kyllä se meille isänmaan puolustajille on "sinfoniaa! Voi olla palstallakin vasemmalle kääntyvien hankala sisäistää. Se vain nyt tätä jota Putin saanut aikaiseksi -ei kukaan muu. Siellä jo huudattettiin KGB (FST) toimesta ennen Natoon liittymistämme miten Suomen valloittavat. he oli rehvakkaina vielä.
Tottakai kaikki harmittelemme suuren kauppakumppanimme loppua melkein, kun Venäjä alkoi rerrorisoimaan naapurimaataan. Rajalaki oli yksi virstanpylväs joka ei Putinin mieleen, jos vähän aukaistaan, niin saadaan pian kiinnikkin. Rajavartiolaitoksella on hyvä käsitys, kuinka lakia ryhdyttään toimeenpanemaan ja mitä se rajavartiolaitokselta vaatii.
Käännytyslaiksi kutsutun tarkoitus on välineellistetyn maahantulon torjumiseen. Putinilta vain täytyy hammas poistaa sitä mukaan kuin esille tulee. Se nyt ei ainakaan meikäläiselle niin yllätys ollut jos äärivasemmisto lakia vastustikin. He tiedä itsekkään miksi ! Ehkä se oli samaa kun ammattiyhtys lakkoili hallitusta vastaan, joka sekin harvinaista. Heillä puuttuu selvästi osaavat vetäjät. Heille ei Suomi ole oikein isänmaa, jota suojella.

Sellaista !
Lähdenkin tästä rannasta ylös katsomaan josko kahvia vielä jäi, kun hetki sitten kyläläinen\ vieraat lähti, niin siinä poristiin ja maisteteltiin mitä parhainta naisten tekemää rehokasta luonnonmarjojen kanssa, joissa oli seassa mustaa viinimarjaa vähän kirpeyttä tuomassa.

Hyvää yötä.

10

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmistolle ja Pekka Haavistollekkin Nato vaikea pala, mitä sanoneet.
      Ei heille tulekkaan kaikkea kertoa.

      • Anonyymi

        Vaikein pala oli VKK puoleelle 100% vastusti Natoa ja Paavo Väyryselle. Niillä meni hosupetterit housuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikein pala oli VKK puoleelle 100% vastusti Natoa ja Paavo Väyryselle. Niillä meni hosupetterit housuun.

        Ei ne ole missän mukana, kuin tyhjässä aiokopassasi. Oletko Niuvannimellä sitä samaa hokemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ne ole missän mukana, kuin tyhjässä aiokopassasi. Oletko Niuvannimellä sitä samaa hokemassa.

        VKKlaista kyrsii ja veti Natosta arbuusin nokkaansa, rZZämielisille kova paikka ja Väyrynen ulvoo vatutustaan ja Tursu rukoilee Kremliä apuun. Älä rZZä masennu, kyllä se siitä helpottaa ehkä noin 20 vuoden päästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ne ole missän mukana, kuin tyhjässä aiokopassasi. Oletko Niuvannimellä sitä samaa hokemassa.

        Opettele trolli ensin suomea ja tule sitten uudestaan. Banaanipalkalla ei paljon toki voi vaatia ja onko Pietarissa enää banaaneita saatavana?


    • Anonyymi

      Tunnen oloni turvalliseksi, ettei siellä ole luurankoja. Kun Halosen Tarja ja Tuomiojan Erkki ei mukana enää. Nuoremmat vasemmistolaiset luurangot vasta noviiseja, jotka nähtiin rajalaissa.

    • Anonyymi

      Hienoa, että Lapin lennosto ottaa Hawkit käyttöön v. 2027!
      Näinhän täällä joku kertoi.

      Hawkit olivat käytössä muualla vähän aikaisemmin.

    • Anonyymi

      Hyvä me. Saataisiin punavihreät maasta pois. Hehän vois Palestiinaan mennä.

    • Anonyymi

      Majuri on huomattavasti korkeampi arvo, kuin yliluti soittokunnassa. Selvästi myös ymmärrys täysin eri tasolla, kuin VKK venäjämielisellä "potilaalla".

      • Anonyymi

        Entä everstiluutnantti?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe